- 22 Kasım 2012
- 1.249
- 602
- 198
- 42
Ahh cool ne güzel anlattın öyle :)Aynı zevklere keyiflere sahibiz...Biraz üşüsek di mi pike falan alsak üstümüze toprak kokusu olsa yağmur yağsa ne güzell :) Okuyacağım kitapları bile planladım ohh kafam rahat damlanın önerdiği de listemde genelde o tarz kitaplar konsepte uygun yaniBen de hiç sakınmıyorum kendimi ama eşimden gizli gizli yapıyorum.Gördüğü anda hemen uyarıyor :) O kadar çok uyarıyor ki bazen uyarıları karıştırıyor :) Geçen gece uyku sersemi yataktayken bana "yavaş dön,bebeğe birşey olacak" diyor.Canım,psikolojisine nasıl işlemişse :) Az değil tatlım 8 aydırdır bu durumdayız,ben de aynen hep hamileymişim gibi hissediyorum...
Belki de haklısın, benim eşim de aynı şekildeydi.Hep yardımcı ve beni düşünen biri.O nedenle bizim hayatımızda bu durum bir artı olarak yansımadı.Ben de ilgi düşkünü değilim.Hatta fazla ilgi olunca hem utanıyorum hem de sıkılıyorum.
Ben de bacaklarımı uzatıp,kitap okumanın hayalini kuruyorum.Ve tabi elimde çayım,ohhh... Tam da Eylül ayının ortasında evde olacağım,dışarda hafif de yağmur olursa, hava da mis gibi kokar... Yada pikenin altında uzun zamandır beklettiğim yabancı dizilerin eksik sezonlarını izlemenin hayalini kuruyorum...Az kaldı o günlere :)Şimdi sadalye tepesinde,pc başında çalış Cool![]()

Fazla ilgi olunca bende utanıyor sıkılıyorum...Snow sen ben ne kadar da aynı duyguları paylaşıyor muşuz bu konularda :)