Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar afedersiniz ama aklıma tuhaf birşey takıldı.Normal doğum sonrası genital bölgemiz eski haline dönüyor mu mutlaka yoksa şekil değişikliği olur mu ki![]()
Eger oğlum olsaydı ben 40 ından sonra direk sünnet yaptıracaktım yada doğar doğmaz ama kısmet değilmişSelam kızlar aklıma takılan bir konu var bebişiniz doğunca sünnet ettirecek misiniz yoksa eski usul çocuk büyüyünce mi olacak
Selam kızlar aklıma takılan bir konu var bebişiniz doğunca sünnet ettirecek misiniz yoksa eski usul çocuk büyüyünce mi olacak
Zorunlu ama olmasa da isteğe bağlı olurdu. Normal doğum bana göre değil cok cok korkuyorum ondanHamileliğimin başından beri hep normal doğum istedim 36.haftaya kadar bekliycem ama önemli olan bebişimin sağlığı tabi. Sezaryenden bahsedildiği günden beri de süt gelme olayına takılmış durumdayım. Kendim premature doğdugum icin bebeğimin mamalarla büyümesini hic istemiyorum. Bu haftalarda pompa alıp hastane çantasına koysam iyi olacak. Sizin Sezaryen isteğe bağlı mı,zorunlu mu olacak?
Doğumdan 1 ya da 2 gün sonra yapıyoruz dediler ama karar veremedim bende ama yaptırmak mantıklı galibaEger oğlum olsaydı ben 40 ından sonra direk sünnet yaptıracaktım yada doğar doğmaz ama kısmet değilmiş
Daha erken iyileşir diyorlar ondan yaptırsam mi diye düşündüm bendeCanim valla eger sağlığında bi problem olmazsa cisini yaparken sikinti vs.baska problem olmazsa ben 4 yada 5 yaşında düşünüyorum cunku öyle kiyafetini giydirip arabasını susletip gezdirmek hep icimde ama tabiki soyke biseyde erken yaptirip bu hayalimi sonrada yapabilirim söyle biseyde var benim tarafimda yani hem abim olsun hemde onun iki oğlu daha 4.5 aylıkken cislerini yapamadı yani böyle irsi biseyde var bizde bilmiyorum yani şuanda bizim evde bu konu gecmedi hiç
ben bunu baya araştırdım..eğer kesi yapmazlarsa eskisi gibi olmasa da sıkı oluyomuş. ama doğumdan önceki hali imkansız gibi. 9*10 cm açılma olacak sonuçta...bi de kesi yapsalar baya açıklık oluyomuş. sırf bu yzden sezeryan düşünüyorumKizlar afedersiniz ama aklıma tuhaf birşey takıldı.Normal doğum sonrası genital bölgemiz eski haline dönüyor mu mutlaka yoksa şekil değişikliği olur mu ki![]()
Sıkılık aynı oluyormuş bildiğim kadarı ile ama sarkma falan oluyor mu acaba? Ama sırf bu yüzden de sezeryan olunur mu yahu.Onda da göbek kalıyor diyorlar.ben bunu baya araştırdım..eğer kesi yapmazlarsa eskisi gibi olmasa da sıkı oluyomuş. ama doğumdan önceki hali imkansız gibi. 9*10 cm açılma olacak sonuçta...bi de kesi yapsalar baya açıklık oluyomuş. sırf bu yzden sezeryan düşünüyorum
oğlumun pipisine göre bakacaz biz de. tabi ki 40 ndan sonra 6 aylıkken falan yaptırırız. amam pipisi sorunlu olursa doktor tAVSİYESİne bakıcazSelam kızlar aklıma takılan bir konu var bebişiniz doğunca sünnet ettirecek misiniz yoksa eski usul çocuk büyüyünce mi olacak
Bende öyle normalden korkuyordum ama hem normal hem de sezeryan videolari izleyince sezeryan daha korkunç geldi banada.Zorunlu ama olmasa da isteğe bağlı olurdu. Normal doğum bana göre değil cok cok korkuyorum ondan
Tabi bir sıkıntı olursa mecbur yaptırcazoğlumun pipisine göre bakacaz biz de. tabi ki 40 ndan sonra 6 aylıkken falan yaptırırız. amam pipisi sorunlu olursa doktor tAVSİYESİne bakıcaz
Sıkılık aynı oluyormuş bildiğim kadarı ile ama sarkma falan oluyor mu acaba? Ama sırf bu yüzden de sezeryan olunur mu yahu.Onda da göbek kalıyor diyorlar.
Sıkılık aynı oluyormuş bildiğim kadarı ile ama sarkma falan oluyor mu acaba? Ama sırf bu yüzden de sezeryan olunur mu yahu.Onda da göbek kalıyor diyorlar.
Benimde pazartesi randevum var doktoruma sorayım bi.benim doktorum eskihalini beklemek yanlış olur dedi. doktorum normalden yana ama ben Damlanın dediği gibi sancı çekebilecek eşikte değilim. bi de sarka, açılma olsa iyice moralim bozulur.
ne bilim ben normal doğrurusam eşimle yeniden bişey yaşarken çok kasılacam acaba acır mı açılır mı die.
toplu kullanmayı düşündüm ama onu da nası yapıcam daha bi fikrim yok, bi kaç seçeneğim var dört ayımın sonuna doğru karar vericem.
1- benim çalıştığım şube evime çok yakın arabamla öğleleri bile eve gidiyorum, kv ile geçim durumuna ve evde sıkılma durumuma göre işe dönüp günlük süt iznimi kullanarak bebeğimi emzirebilirim
2- 6aya kadar ücretsiz izin alıp evde bebeğimle geçirebilirim
3- ücretsiz izinden sonra da 1 yaşını tamamlamasına 1-2 ay kalıyor zaten işe döndüğümde erken çıkarım süt izni saatlerimi toplayıp, daha kolay adapte olurum
ama bi de tayinimiz çıkıcak gibi, ankaradan gidicek gibiyiz, müdürümü çok seviyorum eğer gitmezsem yine onla çalışmak isterim ama bu kadar uzun süre gidersem yerime birini ister mecburen, benim yerime biri gelir ben de geri dönmek ister dönemezsem üzülürüm..
yani bi sürü kafa karışıklığı bankacı anne ve eş olmak terminatör olmak gibi bişey demişti bi arkadaş, şimdiden hak verdim![]()
Papatya çayı çok sakinleştirircanım ilgilendiğin için çok sağol. uyumayı deneyeceğim tabi kafamdakileri atabilirsem.