2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
düşündüm, ayrıldım da zaten, ama şimdi burdayım işte, boşver birde bana üzülme...herşey olacağına varıyor

insan bazen mantığıyla hareket edemiyor işte, ya da yaşanacağı varmış kader yaşatıyor işte. kul plan yapar kader gülermiş o hesap bizimki de. madem yaşanacağı varmış yaşanmış inşallah mutlulukla yaşarsın canım benim.

Ben de bebeğime günlük yazıyordum ihmal ettim bıraktım bayağıdır yazmıyorum şimdi..Evlenmeden önce kaç ajanda günlüğüm vardı evlenirken hepsini attım bende yazmayı çok seviyorum...
Benim bebek erkek adını Selim Demir koymaya karar verdik...Yakında hikayeleri de okumaya başlarız zaten ilkine birşey kalmadı damla yazar yakında

Merhaba bence, esinin begendigi isimler cok guzelmis. Masal ismini cok begeniyorum, esim istese koyarim bende Masal. melek ismide cok ca olan bir isim, bizde melek dusunduk ama sonradan vazgectik.... Masal yada ruya , bence MASAL koy kizinin ismini:) hemen kesin kararlar verme, illa Kurandan olucak degilki isim, anlami hos ve guzel ayrica okulda dalga konusu olmayacak isimler koyabilirsin..

Ben bebegime gunluk falan hic yazmadim, ayrica bebegimlede cok konusmuyorum sizler gibi, acaba cokmu duygusuzum yaa ...okuyup imreniyorum sizleri, ugrasanlari gunluk tutanlari, dogum hikayelerini buradami yaziyorsunuz ?

ama bunlari cok begensemde yapamiyorum. Aslan burcuyum acaba bununla ilgisi varmi dir :)

Öyle canım, evrene pozitif enerji yollayalım:) sizinle dertleşmek çok iyi geldi. şimdi daha iyiyim. hepinizden Allah razı olsun. bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin her şey iyi olur inşallah:)
Kesinlikle öyle yapalım, çakralarımızı açalım, ve everenle dost olalım:) Satırlarının arasında gülen yüzler görmek de bana iyi geldi canım, daim olsun:)

Damlacigim suyun az demis ya doktor bence pzt gunune kadar hic birsey olmaz, benim kardesimede doktor su cok az kalmis, 37,haftada gelir demisti doktor, sonra gununu bile gecti suni sanciyla dogum yapti normal dogum. Hic telas yapma, bebegin kilosuda cok iyi masallah. Doguma kadar gene alir kilo.

Canım,sen gülüyorum deyince, iş yerinde masa başında benim de yüzüme bir gülümseme geldi.Hep böyle gülersin inşalah...

:) Sakın öyle düşünme bebeğini kucağını aldığında anne oluyor insan...O zaman anlarsın duygusuz olup olmadığını Bazısı karnındayken hiçbir şey hissetmez bazısının belki hayal gücü kuvvetlidir:) Burçla ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben de uzun zamandır birşey yazmıyorum bebeğime.Duygusuz olduğunu hiç sanmıyorum.
2014 Ekim anneleri doğum hikayeleri konusu açılmış yeni farkettim bende yandan onu okuyorum

yazmak lazım aslında bebişlerimize en güzel hatıra bu günlükler. çok güzelmiş ismi, ismiyle yaşasın inşallah. Selim ismi yumuşatır Demir ismi sertleştirir ortasını bulur:)

Simdi bende okudum 2014 ekim anneleri dogum hikayesini .. ins bizde zamaninda dogum yapip o topige yazalim:)))

yazmak lazım aslında bebişlerimize en güzel hatıra bu günlükler. çok güzelmiş ismi, ismiyle yaşasın inşallah. Selim ismi yumuşatır Demir ismi sertleştirir ortasını bulur:)
Tam bende onu düşündüm. Selim naif oturaklı bir isim bence Demir yandan ona kuvvet dinamizm katsın istedim:)
Bence de yazdıklarımız çok güzel bir hatıra ve hediye..İnşallah bu hediyelere değer verecek nitelikte hayırlı evlatlarımız olur :)

Amin canım inşallah. Hüma Sultanım da İnşallah annesine düşkün, annesini çok seven hayırlı bir evlat olur:)

Simdi bende okudum 2014 ekim anneleri dogum hikayesini .. ins bizde zamaninda dogum yapip o topige yazalim:)))
Normal doğum yapıcam inş. henüz şükür ki buna engel bir sorun yok.. O yüzden neler yaşayacağımı çok merak ediyorum..Tam bir macera olacak gibi hissediyorum.Ben panik yapan ve heyecanlı bir yapıya sahibim abartı yaşarım duyguları...Gerçi büyük olaylarda da şaşırtan bir sakinliğim olur meraktayım yani :))
Ne annem yanımda ne de k.v. olacak. Hep böyle eşimle beraber işlerimizi tamamladık sanırım buda öyle olacak. Heyecanlıyım...Hepimizin ayrı ayrı hikayesi olacak umarım okurken yüzümüzde hep bir tebessüm bırakır :)

Amin canım inşallah. Hüma Sultanım da İnşallah annesine düşkün, annesini çok seven hayırlı bir evlat olur:)
İnş.canım :)
Bebeğin adına nasıl karar verdiniz oldukça sıra dışı bir tercih merak ettim bir hikayesi anısı var mı?

Ismini değiştirdik biz kızımızın teyzesi artık ilay oldu :) ee Pelin su da bence cok güzel bir isim. Adıyla yasasın fıstık.

Bu söz cok iyi oldu işte. Ben oraya ameliyata değil anne olmaya giriyorum. Inşallah canım sadece kızımı odaklanacagım ve göz açıp kapatana kadar bitecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…