2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim benim super bi haber bu cok sevindim insallah bizde bu kilolari gorebiliriz 3kilo olsunlarda fazlasi onemli degil maasallah bizim fiztigimiza bak hersey neguzel yolunda gitti Rabbim ize sukurler olsun.... bakalim bizim minik nekadar oldu bizde pazartesiyi sabirsizlikla bekliyoruz insallah guzel buyumusuzdur bende 9 gibi hastanede olurum buyuk ihtimal bebisimi gordukten sonra yanina gelicem insallah ha canim bu arada benim ablam iki dogumunuda spinal yapti hic bi siki ti yasamadi bende Allah nasip ederse o an bi korkuya kapilmazsam bende oyle istiyorum bebisini hemen goruyosun ve uyanik oldugun icin her ana sahit oluyosun emzirmek falan daha erken oluyo hic korkma o an sadece kizini dusun vucudunu hic dusunme suyuda dayanir hic takilma sen sadece hareketlerine dikkat et zaten acil bi durum olsa doktor hemen alalim derdi icini rahat tut..

O zaman mutfakla aranda bi su şebekesi kuruyorsun 5 gün boyunca saçlarından dallar çıkana kadar su içiyorsun:)

Olmuyor arkadaşım benim musluklar da arızalıdır ama geçecek inşallah bugünler, az sabreyle bakalım, dün öyle olan bugün böyle olduysa yarın daha farklı olabilir, iyi düşünelim iyi olsun canım. Bu hamilelikte yordu bizi ister istemez, her an elimiz yüreğimizde, kalbimiz içimizde atan kalplerde... bebişler gelsin gözlerimizin içine baksın, o zman inşallah daha az görünür olumsuzluklar, hatta inşallah yok olurlar..

Evet olmayacak inşallah, sen o anın tasını çıkaracaksın, İlaycığın ilk anlarına tanıklık edeceksin çünkü. Bir arkadaşım hastanede sezaryan sonrası zorlanırken, odadaki hasta bakıcı ona sen ameliyat olmadın anne oldun, daha güçlü olmalısın demiş, evet belki ameliyat odasına gireceksin ama ordan anne olarak çıkacaksın inşallah, Allah ve melekleri seni koruyacak, güç verecek inşallah

evlendikten sonra değişmeye başlamıştı hamilelikte tavan yaptı salak saçma bir lafı var: taviz tavizi doğurur diye. taviz verdikçe daha çom istermiş kadınlar. eskiden yazdığım gibi olan centilmen erkek bunu diyecek bir öküze dönüştü düşün işte. ağzını burnunu kırasım geliyor bunu dediğinde. nazar mı bilmiyorum. belki de öyledir. annem sık sık dua okur bize ama bilmiyorum ki. Amin canım,güzel temennilerin için çoook teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah.

kuzum ya seninki de çok zor offf. acaba evlilik danışmanına mı gitsek? dertleri ne anlamıyorum ki. onlara sadık eşleri var, çocukları olacak. insanlar çocuk sahibi olmak için bile ne kadar uğraşıyor. bulduklarının nankörü bunlar. güzel bir sopa bunların hakettiği.

Yeşim nazar demiş hiç aklıma gelmemişti.. Bence de nazardır bende çok inanırım... Sende yazdınya herkes imreniyordu diye...Sıkma canını aşk bu kadar çabuk bitemez gün doğmadan neler doğar
tutup adamı hocalara götürüp okutup üfleteyim belki düzelir canım:) öyle canım bakalım zaman ne gösterir. bebişimizden sonra da aynı olursa o zaman değişir her şey. ayyy sabahki ruh halimle şimdiki çok farklı. iyi varsınız hepiniz. rahatladım. en iyi psikiyatristlerden daha iyi sizinle konuşmak:) iyi ki böyle bir grup kurmuş mimoza ve iyi ki hepimiz ekim annesi olup bir araya gelmişiz. mühtiş bir sinerji var burada:) ağlamıyor gülüyorum artık:)

evlilik danışmanınada gittik, en sonunda danışman evliliği yürütmek zorunda değilsiniz daha mutlu olacaksanız boşanın dedi

İyi bir arkadaş evli hatta evde karnı burnunda hamile eşi olan bir adamı çağırmaz bu kadar geç saatlerde eve girmesine müsade etmez. Sende biraz kendimi görüyorum Aşık olmazsam asla evlenmeyi düşünmüyordum. Film gibi bir aşk yaşayarak evlendim. Benim mucizem diyorum..
Böyle durumları okumak beni üzüyor ve endişelendiriyor. Aklım almıyor. Nazar olamaz mı...Sevmese evlenmez kimse anlattıklarına bakılırsa sana deli oluyormuş...Hamile değilken her istediğini yapan bir eşin hamileyken iyiki aşermedin diye şükretmesi cidden anlıyorum. En ufacık ilgisizliğinde şangur şungur ağlıyorum bende bu muslukları durdurmanın bende bir yolunu bulamadım. Pamuk kalpli derdi babanem bana ben hep böyleydim zaten...Nazar bence bu yaşadığın başka bir sonuca varamıyorum...

mail de yazdım mektup da 1-2 gün farklı davrandı sonra yine aynı oldu. bakalım bebekten sonra nasıl davranacak. aynı olursa işte o zaman dayanamam. Amin canım Allah razı olsun.

Hahaaa hamile duası kabul olur diye boşuna demiyorlar gülmeni istemiştim şimdi güldüğünü yazmışsın az da olsa derdine derman olmak çok güzel sevindim canım :)

Oyle gercekten aslında her gecen gün daha da yaklaşıyoruz. Ama yine de uzun geliyor işte beklemek. Simdi düşünüyorum da dediğin gibi keseyi görmek için bile gün sayıyorduk aman kalp atışını duyalım da rahatlayalım dedik sonra aman 3 ay geçsin de düşük tehdidi bitsin dedik sonra hadi cinsiyetini öğrenelim dedik hadi ayrıntılı nasıl olacak direk bekledik. Şimdi 5 gün kaldı diyorum iyiki zaman geçiyor

Öyle canım, evrene pozitif enerji yollayalım:) sizinle dertleşmek çok iyi geldi. şimdi daha iyiyim. hepinizden Allah razı olsun. bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin her şey iyi olur inşallah:)

arkadaşlarının hepsi bekar, tuzları kuru. onlar beni niye düşünsün ki eşim düşünmedikten sonra. İnşallah senin evliliğin hep güzel gider canım. filmin hep mutlulukla devam eder. bak aklıma ne geldi walt disney titanik filmini neden çekmek istememiş biliyor musun? sonu mutlu bitmediği için. sonu mutlu bitmeyen film çekmeme gibi prensipleri var:) bizim evliliklerimiz de hep mutluluk dolu olur inşallah:) bilmem belki nazar belki değil. artık ne niye neden diye düşünmekten çok yoruldum. bırakıyorum bende akışına. bendeki en büyük duygu hayal kırıklığı aslında beni bitiren bu. inşallah düzelir her şey ve bunlar kötü anılar olarak belleğimin uzak bir yerinde kalır.

Damlacigim, alinti yapmaya calistim ama olmadi sanirim...

Ayy cok sevindimm ya demek pzt gunu minigimiz geliyor, kucuk hena miz:))

bende toplam 12- 13 kilo aldim, normal dogum olacagi icin bakalim benimki ne zaman gelicek. ama eylul 26 dedi doktor, once yada sonra olabilir, daha cati muayenesi olmadim.

kizimizin adini , pelin ikinci ismi de su karar verdik gibi:) pelin su yani. nasil ismi ?

Güzel dileklerin için saol canım. walt disneyin bu prensibini bilmiyordum...Mutsuz sonları bende hiç sevmem. Titaniği de hiç sevmemiştim zaten :))
Düzelir herşey inşallah seneler sonra bugünleri hatırlamazsın bile :)Bakalım hangimiz önce doğuracak tarihler çok yakın...Güzel edebiyatınla doğum hikayeni okuruz inşallah

bebeğime günlük yazıyorum, kocaman yazdığım günlükten daha uzun olacak:) senin bebiş kız mı erkek mi? doğum hikayesi yazmak için sabırsızlanıyorum zaten:) gelsin Hüma Sultanım yazarım kızımın doğum hikayesini size:) sizin doğum hikayelerinizi de çok merak ediyorum. ilk mimoza yazacak. bakalım ne güzel hikayeler çıkacak aramızdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…