- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Acaba senin muayenenden sonra mı beni alır once mi acaba? Ben 9 dan once olsa olmaz mı dedim ancak 9.30-10 arası olabilir dedi cocuk doktorları falan ancak hazır oluyormuş. Doktorda oyle söyledi 3 kg sonrası problem değil dedi ayy sabırsızlanıyorum artık :) göreceksiniz tabiki az kaldı size deCanim benim super bi haber bu cok sevindim insallah bizde bu kilolari gorebiliriz 3kilo olsunlarda fazlasi onemli degil maasallah bizim fiztigimiza bak hersey neguzel yolunda gitti Rabbim ize sukurler olsun.... bakalim bizim minik nekadar oldu bizde pazartesiyi sabirsizlikla bekliyoruz insallah guzel buyumusuzdur bende 9 gibi hastanede olurum buyuk ihtimal bebisimi gordukten sonra yanina gelicem insallah ha canim bu arada benim ablam iki dogumunuda spinal yapti hic bi siki ti yasamadi bende Allah nasip ederse o an bi korkuya kapilmazsam bende oyle istiyorum bebisini hemen goruyosun ve uyanik oldugun icin her ana sahit oluyosun emzirmek falan daha erken oluyo hic korkma o an sadece kizini dusun vucudunu hic dusunme suyuda dayanir hic takilma sen sadece hareketlerine dikkat et zaten acil bi durum olsa doktor hemen alalim derdi icini rahat tut..
Yapılacak canım ama babayla ilk temaslarını göremeyeceğimilk teması yaptırmayacaklar mı canım? Bence onu talep etmelisin. Önce bi koysunlar en azından yanağına değsin sonra götürsünler.
Doğru diyorsun canım inşallah benim doğumum cok rahat olacak. Sadece güçlü olmalıyım orada bol bol aklıma gelirse dua koymalıyım ki zaman geçsin yıksa o 25-30 dakika bana saatler gibi gelirGerçekten de başarı :) Kafan rahatladı bebeğine yaradı sen her zaman dikkatli besleniyordun...
Annen yaşadı diye aynı durumu sende yaşayacaksın anlamına gelmez...
İyi düşün iyi olsun. Sen oldukça bilinçlisin hazırlıklısın ben sorunsuz atlatacağına inanıyorum
Yapılacak canım ama babayla ilk temaslarını göremeyeceğim
Bende oyle düşünüyorum sonuçta yukarı muayeneye çıkartıyorlarmış muayene edene kadar beni de dikerler heralde. Olmadı fotoğraflara kaldı işimizama sen çıkana kadar ancak hazırlarlar bence canım ya, odaya getirdikleri anda sen odada olursun yani görürsün babasının surat ifadesinibenim tüm arkadaşlarımın öyle oldu
evlendikten sonra değişmeye başlamıştı hamilelikte tavan yaptısalak saçma bir lafı var: taviz tavizi doğurur diye. taviz verdikçe daha çom istermiş kadınlar. eskiden yazdığım gibi olan centilmen erkek bunu diyecek bir öküze dönüştü düşün işte. ağzını burnunu kırasım geliyor bunu dediğinde. nazar mı bilmiyorum. belki de öyledir. annem sık sık dua okur bize ama bilmiyorum ki. Amin canım,güzel temennilerin için çoook teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah.
Bende oyle düşünüyorum sonuçta yukarı muayeneye çıkartıyorlarmış muayene edene kadar beni de dikerler heralde. Olmadı fotoğraflara kaldı işimiz
benimkide oluyor korkma hatta dün dedim geliyor herhalde biraz daha uzun sürseydi karnımdaki kasılma doktora gidecektim kesin ama durdu şükür..Zamanında hayırlısıyla gelsin inşallah bebişler anneleri böyle korkutmasınlar:)Arkadasslar 33.hafta icindeyim.bebegim karnimda topacik olup duruyor.varmi boyle bir durum yaşayan.
İnş.canım :)
Bebeğin adına nasıl karar verdiniz oldukça sıra dışı bir tercih merak ettim bir hikayesi anısı var mı?
Bu ne kadar saçma bir laf gerçekten taviz tavizi doğurur.Ailesiyle aran nasıl peki ya da çevresinde çok mu bekar arkadaşı var sanki birilerinden akıl almış gibi geldi bana bu laf..Ailesimi dolduruyor ya da bekar arkadaşları çoksa oğlum karına bu kadar yüz verme gibilerinden dalga geçmişlerdir belki de..Bence sen bu zamanda sakin ol kocanı en iyi sen tanırsın nasıl yol izlersen eskisi gibi olur acaba? Sonuçta bu kadar romantik davranan bir adamın içi bu kadar kötü değildir sana aşık olmasa yapmazdı bunları çünkü sıradan tavlamak için yapılan basit numaralar değil her birini düşünmüş.. İnşallah sende yuvandaki huzuru yakalarsın tekrar bebeğin uğur getirsin size.Amin.
tüm arkadaşları bekar nerdeyse canım:) benim eşim benden 4 yaş küçük eee çıtır erkek alırsan böyle olur işte:) benim bir arkadaşımın eşinin babasının lafı bu. arkadaşımın eşi de benimkinin aklına soktu bu lafı. gıcık oluyorum ya sürekli söylüyor o davalla sakin olamıyorum. artık sinirlerim tavan yapmış durumda. dua ediyorum eski haline dönsün diye başka yapacak bir şey yok. kelimeler tükendi çünkü bende artık. Amin canım Amin. Hümamız yuvamıza huzur,mutluluk getirir İnşallah. Hepimizin yavruları mutluluk getirir ki zaten:)
benim eşimin en yakın arkadaşı bekar ve kız arkadaşı yoktu ilk evlendiğimizde sürekli erkek geceleri yaparlardı. Ben de ona bi arkadaşımı ayarladım şimdi nişanlılar :) artık erkek gecesi yapmıyorlar
tüm arkadaşları bekar nerdeyse canım:) benim eşim benden 4 yaş küçük eee çıtır erkek alırsan böyle olur işte:) benim bir arkadaşımın eşinin babasının lafı bu. arkadaşımın eşi de benimkinin aklına soktu bu lafı. gıcık oluyorum ya sürekli söylüyor o davalla sakin olamıyorum. artık sinirlerim tavan yapmış durumda. dua ediyorum eski haline dönsün diye başka yapacak bir şey yok. kelimeler tükendi çünkü bende artık. Amin canım Amin. Hümamız yuvamıza huzur,mutluluk getirir İnşallah. Hepimizin yavruları mutluluk getirir ki zaten:)
Canımm sen aldın mı tarih? Seninle konuşamadık bir türlü. Aynen oyle şimdi bu 5 gün geçmiyor gibi geliyor ama aslında zaman geçiyor hatta yaslanıyoruz bir bakcaz evlendiriyoruz bugun yolunu gözlendiğimiz bebişlerimiziDamlacim seninle beraber bende sabirsizlaniyorum buyuk bulusmaya gunler kaldi saglikla melegini kucagima alirsin insallah :) aiiiy bi yandan ne zamn kavusucaginizi bilmek guzel bise bendeki korku tavan yapcak bu gidisle hayirlisi artik hayatimiz degisiyo hicbise eskisi gibi olmicak ama olumlu manada insallah bi tane melek hayatimiza dahil oluyo dusunsene 9 aydir bunu bekliyoruz gunler cabuk gecti bebegimizi buyuturkende zaman cabuk gecicek sonradan farkina varicaz o yuzden her dakikanin saatin degerini bilelim eee anne olmak koly deil kendine dikkat et dualarim seninle ve butun hamislerle Allahim hepimizi sagsalim yavrularimiza kavustursun :) :*
hangisine kız ayarlayayım anacım hepsi bekar:))) aslında bir parti yapıp tüm kız arkadaşlarımı çağırıp onlarla tanıştırmak lazım ama o da çok zor. eşimin arkadaşları benim arkadaşlarımdan küçükbizim gibi uç noktada olanlar azdır herhalde kendilerinden 3-4 yaş küçüklerle evlenmezler:)
Lafa giriyorum ama dayanamadim bence sakin ol canim erkeklerde bu hamilelik ve dogum surecinden etkilenebiliyo bol bol dua et gereksiz atismalara girme esinle zor bi durum farkindayim ama bizde bu donemde bayagi hassaslastik sanirim eslerde gariplesti hayatimiz degisiyo galiba boyle yansiyo bize sabretmemiz lazim nedense kadinlar daha fedakar oluyo o yuzden ya hamile olan bizleriz erkekler bu kadar zora gelemezdi o yuzden boyle neyse fazla uzatmiyim ama onemli olan senin ve bebeginin sagligi suan evinin huzuru da bebeginle eski halindende iyi olacaktir insallah icini ferah tut ahhh bu erkekler umarim bizlerin degerini coook iyi bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?