Mecbur kalınca sezeryan olmak zorundayız. Keyfin kaçmasın, ben 1 ayı aşkındır neden diye soruyorum kendime. Ama artık kesin kararımı verdim sezeryan için. Ben oğlumu da kendimi de riske atamam.bana önce smdılk normal doğum ıcın skntı yok dedı,tahlıllerden sonrada ben senı dogurtamam dedı.kan bole vereblrz dedı.netten arastrdm eğer düzelmezse sezeryan ypıorlarmıs.keyfım kactı
Yok be canım suyla olacak iş değil bu. Elim şişeme yapıştı benim. Ama yine de çatlak oldu. Çok önemsemiyorum da kaşınması kesilse yeter bana. Neyse ki son 21 gün kaldı.Az önce geldik biz de yürüyüşten...Kullandığım serumun tedavi edici etkisi de varmış sabah akşam sürüyorum inşallah artmaz bu kadar kalsa buna da şükür bende de alt kısımda az da olsa var.
Ama dediğin doğru çatlayacağı varsa çatlıyor. Ablam en iyi çatlak önleyici su dedi bol bol su içmemiz gerekiyor en azından bu son zamanlarda daha fazla dikkat etmeliyiz buna ben pek içemiyorum daha fazla özen göstericem...
Benim doktor biliyor ama yine o zaman da söylerim. Bilgisayarlarında her şeyimiz yazıyor aslında.kızlar bir de troit ilacı kullanlanlar ameliyaz öncesi mutlaka dr larını hatırlasınlar .gerçi sorarlar ama siz yine başlamadan hatırlatın. çünkü dr bana sen eutroxy kullanıyordun değil mi dedi ona göre hazırlanmamız lazım dedi..
ben de bi arabaya bu kadar para vermem diyordum ama verdim kraft rlx da şöle süper bi özellik var gövde 360 derece döndüğü için araba bebek sana bakarken de dışarı bakarken de hep 360 drece dönen ön tekerler önde kalıyor, ve arka tekerlerin arası açık olduğu için sen adımlarken tekerlere çarpmıyorsun hiç,
bence ii bi tercih pahalı diğerlerine göre ama konforlu
evet ama sırf kanım düştü dıye sezeryan olmak cık basıt bır ndn olarak geldı sankı.ıns duzelır Rabbime braktm o ne isterse o olcak tabıbkıde.ınsanız netıcede ınsanın canı sklblıor.enson karar seZaryen derse dıretmıcem zaten çünkü doktor işini bılıorMecbur kalınca sezeryan olmak zorundayız. Keyfin kaçmasın, ben 1 ayı aşkındır neden diye soruyorum kendime. Ama artık kesin kararımı verdim sezeryan için. Ben oğlumu da kendimi de riske atamam.
Kızlar sürekli soluma yatıyorum hatta gündüz uzanırken bile sola uzanıyorum ama birkac gündür sol bacagımda popoya doğru kemik batarcasına bir ağrı var şu an oturamıyorum bileneden kaynaklanıyor olabilir? Cuma nst ye giricem dr'uma da danışıcam :'(
Herkese GünaydınYok be canım suyla olacak iş değil bu. Elim şişeme yapıştı benim. Ama yine de çatlak oldu. Çok önemsemiyorum da kaşınması kesilse yeter bana. Neyse ki son 21 gün kaldı.
Çok az değil mi amaaa :))Buyrun bu da bebişkoların midesi veviçmesi gereken süt miktarı
GünaydıııınnnnnnSanki hamileliğin başlarına döndüm ya çok uykum var Neyseki 2 haftam kaldı..
Çok az değil mi amaaa :))
Günaydın al bendende o kadarvalla helal olsun son haftasına kadar çalışan annelere ben o kadar dayanamadım ... Gerçi evde oluncaya günler geçmiyor ... Bu arada snow profil resmin kendi kapı süsün mü ? Çok beğendim gerçi çok belli olmuyor ama ahşap mı ?
Güzel isim bende beğendim. Tarihi isim oluşu da ayrı anlamlı eşim de böyle isimleri tercih ediyor.Yavuz Sultan Selimden dolayı Selim istedi oda :))
Evde olmak çok güzelmiş. Çok tatlı şekerleme yaptım ohh missİlk kitabımı bitiricem bile resmen tembelliğin tadını çıkarıyorum.
Son ayda öğle yemeğinden sonra kısa şekerlemeler bebeğe iyi geliyormuş imkanı olanlara bildirilir :)
herkese günaydın,
sağlıklı huzurlu, mutlu , güzel bir gün dilerim,
çok şükür Allahıma 35. haftaya girdik :)
şafağımızda 29 oldu :) :) :)
sizlerde benim gibimisiniz bilmiyorum ama beni bıraksalar bütün gün uyurum, çalışmak artık iyice zorlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?