• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bana önce smdılk normal doğum ıcın skntı yok dedı,tahlıllerden sonrada ben senı dogurtamam dedı.kan bole vereblrz dedı.netten arastrdm eğer düzelmezse sezeryan ypıorlarmıs.keyfım kactı
Mecbur kalınca sezeryan olmak zorundayız. Keyfin kaçmasın, ben 1 ayı aşkındır neden diye soruyorum kendime. Ama artık kesin kararımı verdim sezeryan için. Ben oğlumu da kendimi de riske atamam.

Az önce geldik biz de yürüyüşten...Kullandığım serumun tedavi edici etkisi de varmış sabah akşam sürüyorum inşallah artmaz bu kadar kalsa buna da şükür bende de alt kısımda az da olsa var.
Ama dediğin doğru çatlayacağı varsa çatlıyor. Ablam en iyi çatlak önleyici su dedi bol bol su içmemiz gerekiyor en azından bu son zamanlarda daha fazla dikkat etmeliyiz buna ben pek içemiyorum daha fazla özen göstericem...
Yok be canım suyla olacak iş değil bu. Elim şişeme yapıştı benim. Ama yine de çatlak oldu. Çok önemsemiyorum da kaşınması kesilse yeter bana. Neyse ki son 21 gün kaldı.

kızlar bir de troit ilacı kullanlanlar ameliyaz öncesi mutlaka dr larını hatırlasınlar .gerçi sorarlar ama siz yine başlamadan hatırlatın. çünkü dr bana sen eutroxy kullanıyordun değil mi dedi ona göre hazırlanmamız lazım dedi..
Benim doktor biliyor ama yine o zaman da söylerim. Bilgisayarlarında her şeyimiz yazıyor aslında.

kızlar merhaba nasılsınız bakalım okuyamadım geçmişi baya bi yazışmışsınız. umarım herkes iyidir. valla izne çıktığıma pişman oldum her dk uzaktan bağlanıorum şirkete moralim bozuluo böyle olunca bende durumlar böyle oğluşum çok hareketlendi sıpa çıkıcak gibi kıpraşıo :) arada bi kasılmalarım oluo henuz temzliğe ve oğluşumun odasına başlayamadım. yarın inşallah başlayacağım annem gelicek yardıma yavaş yavaş yaparız inşallah. arada bi girip bakıcam sanırım size iş yerindeyken daha rahat oluomuş insan sizinle daha ii yazışıodum ama şu işlerimi halledince rahat rahaat giricem forma hepinizi öpüyoruz teyzeleri dikkat edin kendinize ve bebişlerinize... ii gecelerrr

ben de bi arabaya bu kadar para vermem diyordum ama verdim kraft rlx da şöle süper bi özellik var gövde 360 derece döndüğü için araba bebek sana bakarken de dışarı bakarken de hep 360 drece dönen ön tekerler önde kalıyor, ve arka tekerlerin arası açık olduğu için sen adımlarken tekerlere çarpmıyorsun hiç,
bence ii bi tercih pahalı diğerlerine göre ama konforlu

Evet cnm çok araştırma yaptım bu konuda,dış görünüş olarak da en çok bu model hoşuma gitti. Haftaya ben de RLX alıcam bu saatten sonra başka bi model ilgimi çekmez sanırım :D Fiyat olarak heryerde aynı sanırım 1150tl

Mecbur kalınca sezeryan olmak zorundayız. Keyfin kaçmasın, ben 1 ayı aşkındır neden diye soruyorum kendime. Ama artık kesin kararımı verdim sezeryan için. Ben oğlumu da kendimi de riske atamam.
evet ama sırf kanım düştü dıye sezeryan olmak cık basıt bır ndn olarak geldı sankı.ıns duzelır Rabbime braktm o ne isterse o olcak tabıbkıde.ınsanız netıcede ınsanın canı sklblıor.enson karar seZaryen derse dıretmıcem zaten çünkü doktor işini bılıor

Kızlar sürekli soluma yatıyorum hatta gündüz uzanırken bile sola uzanıyorum ama birkac gündür sol bacagımda popoya doğru kemik batarcasına bir ağrı var şu an oturamıyorum bile :( neden kaynaklanıyor olabilir? Cuma nst ye giricem dr'uma da danışıcam :'(

Kızlar sürekli soluma yatıyorum hatta gündüz uzanırken bile sola uzanıyorum ama birkac gündür sol bacagımda popoya doğru kemik batarcasına bir ağrı var şu an oturamıyorum bile :KK43: neden kaynaklanıyor olabilir? Cuma nst ye giricem dr'uma da danışıcam :'(

Canım aynı şey bana da oldu. Ben yatağın sağ tarafında yatıyordum. Genel olarak hep sağa dönüp uyudum. Bir süre sonra sağ kalçamda dizlerime inen bir acı oldu. Normal dedim. Birkaç gün sonra üstüne basamaz hale geldim. Doktoruma sordum istirahat etmen lazım dedi. Nstye de girmiştim sancı çıkmadı. Sonra eşimle aklımıza geldi. 2 gündür sol tarafta yatıyorum. Acı bariz şekilde azaldı. Vücudumuzun ağırlığı şuan dengesiz zaten. Yan yatınca belli bir noktaya yük biniyor sanırım.

Kan ile ilgili problem yaşayan arkadaşım aynı şeyi ben de yasiyorum. Hap kullanmama rağmen Ferritnin 3 e düşmüş. Dr 5 tane kan iğnesi verdi şimdi 12 ye çıktı ama bi 25 30 a çıkaralım dedi şimdi yine 5 tane iğne var korkma iğne çok işe yarıyor sen de sole Dr una istersen. Ben iğne olmam diye çok ağladım zararlı diye ama iyi ki olmuşum vücut toparlaniyor kendini daha zinde hissediyorsun

Buyrun bu da bebişkoların midesi veviçmesi gereken süt miktarı :KK46:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52 KB · Görüntüleme: 53
Yok be canım suyla olacak iş değil bu. Elim şişeme yapıştı benim. Ama yine de çatlak oldu. Çok önemsemiyorum da kaşınması kesilse yeter bana. Neyse ki son 21 gün kaldı.
Herkese Günaydın:KK71:
Günümüz güzel keyifli sorunsuz geçer inş.
39 günüm kaldı diye seviniyorum 21 gün süper :)Doktorun yazdığı losyonu al biran önce sen kullananlar kaşıntıya iyi geldiğini yazmıştı. O kadar su içiyorsan tek tez kalıyor çatlağın olacağı varsa oluyor :KK48:

Günaydıııınnnnnn :KK36: Sanki hamileliğin başlarına döndüm ya çok uykum var :KK43: Neyseki 2 haftam kaldı..

Günaydın al bendende o kadar ;) valla helal olsun son haftasına kadar çalışan annelere ben o kadar dayanamadım ... Gerçi evde oluncaya günler geçmiyor ... Bu arada snow profil resmin kendi kapı süsün mü ? Çok beğendim ;) gerçi çok belli olmuyor ama ahşap mı ?

Günaydın al bendende o kadar :KK66: valla helal olsun son haftasına kadar çalışan annelere ben o kadar dayanamadım ... Gerçi evde oluncaya günler geçmiyor ... Bu arada snow profil resmin kendi kapı süsün mü ? Çok beğendim :KK66: gerçi çok belli olmuyor ama ahşap mı ?

Evet canım :) çok teşekkür ederim :) ahşap, ben tasarladım diyebilirim ;)

herkese günaydın,

sağlıklı huzurlu, mutlu , güzel bir gün dilerim,
çok şükür Allahıma 35. haftaya girdik :)
şafağımızda 29 oldu :) :) :)
sizlerde benim gibimisiniz bilmiyorum ama beni bıraksalar bütün gün uyurum, çalışmak artık iyice zorlaştı

Güzel isim bende beğendim. Tarihi isim oluşu da ayrı anlamlı eşim de böyle isimleri tercih ediyor.Yavuz Sultan Selimden dolayı Selim istedi oda :))
Evde olmak çok güzelmiş. Çok tatlı şekerleme yaptım ohh miss :D İlk kitabımı bitiricem bile resmen tembelliğin tadını çıkarıyorum.
Son ayda öğle yemeğinden sonra kısa şekerlemeler bebeğe iyi geliyormuş imkanı olanlara bildirilir :)

eşimin en sevdiği padişah Yavuz Sultan Selim:) çok güzel bir isim Selim. İsmiyle yaşasın paşamız:) Ben 37. haftaya kadar çalışacam ne yazık ki:( artık çok zor geliyorum işe, çok yoruldum. imrendim sana ohhh keyfini çıkar:) artık 37.haftadan sonra erken doğmazsa ben de 1-2 hafta şekerleme yaparım:)

herkese günaydın,

sağlıklı huzurlu, mutlu , güzel bir gün dilerim,
çok şükür Allahıma 35. haftaya girdik :)
şafağımızda 29 oldu :) :) :)
sizlerde benim gibimisiniz bilmiyorum ama beni bıraksalar bütün gün uyurum, çalışmak artık iyice zorlaştı

günaydın canım.

Bana da çalışmak çok zor geliyor artık:( şafağın nasıl 29 oldu 41 yazıyor gebelik takviminde? sezeryan mı olacaksın canım?

Back
X