- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Depresyona girdim zaten ben şimdiden cok sinirliyim cok üzgünüm ağlayıp duruyırum şu Pazartesi bi gelse de kurtulsam bitse tüm sıkıntım. Son günlerini iyi geçirmek istedim ama okuya okuya strese girdim iyice en iyisi kitaplarıma döneyim ben yoksa gercekten kendimi bile çekemiyorum şuanda noldu birden bana bilmiyorum ama tek bildiğim şey var cok korkuyorum :scanım lütfen artık okumaktan vazgeç herkesinki farklı.. topu topu yarım saat zaten hemen geçer gider inşallah.. Mide bulantısını ben ilk kez duydum mesela, çevremdeki herkes sezaryen oldu bir de yani.
Canım bulursun heralde ya olmadı yakında ki dondurmacıya oturursun yada içerde yer vardı diye hatırlıyorum ben içeriye oturursun bu arada canım cok pis cekti pazar günü bende gidip yemeliyim hem motive olur ameliyat oncesi inanılmaz lezzetli waffleları var ama cok doldurma waffleların içini :)
Depresyona girdim zaten ben şimdiden cok sinirliyim cok üzgünüm ağlayıp duruyırum şu Pazartesi bi gelse de kurtulsam bitse tüm sıkıntım. Son günlerini iyi geçirmek istedim ama okuya okuya strese girdim iyice en iyisi kitaplarıma döneyim ben yoksa gercekten kendimi bile çekemiyorum şuanda noldu birden bana bilmiyorum ama tek bildiğim şey var cok korkuyorum :s
Benimki hediyesini aldı...Benim beklentim bana yemek yapması yada yollaması.Sonuçta çalışıyorum, gebelik diyabetim olduğu için dışarıdan da yemek yiyemiyorum yani hergün akşama yemek pişirmem gerekiyor.Aslında kimseden bir beklentim yoktur ama en son geçen haftaiçi geldiler elinde üzüm ve incirle! Benim zaten şekerim var,ihtiyacım olan şeyler hazır alınan meyve değil ki, biz zaten alabiliyoruz onları.1-2 yemek yapıp getirseydi ne kadar makbule geçecekti benim için.Giderlerken geri verdim meyveleri hem yiyemiyorum bir de yanıma getirip canımı istetti.Hep akıl veriyor semizotu ye,çok faydalı vs. ee onu pişirmek ayıklamak,yıkamak çok zor..Hele işten eve 7 de gelip yapmak daha zor...Keşke üzüm yerine onu getirseydi dedim içimden...
Neyse aslında böyle kaynana hk. yazmak hiç hoşuma gitmiyor, huyum da değil ama sanırım biraz fazla kırıldım,içimi döktüm arkadaşlar
Benimki hediyesini aldı...Benim beklentim bana yemek yapması yada yollaması.Sonuçta çalışıyorum, gebelik diyabetim olduğu için dışarıdan da yemek yiyemiyorum yani hergün akşama yemek pişirmem gerekiyor.Aslında kimseden bir beklentim yoktur ama en son geçen haftaiçi geldiler elinde üzüm ve incirle! Benim zaten şekerim var,ihtiyacım olan şeyler hazır alınan meyve değil ki, biz zaten alabiliyoruz onları.1-2 yemek yapıp getirseydi ne kadar makbule geçecekti benim için.Giderlerken geri verdim meyveleri hem yiyemiyorum bir de yanıma getirip canımı istetti.Hep akıl veriyor semizotu ye,çok faydalı vs. ee onu pişirmek ayıklamak,yıkamak çok zor..Hele işten eve 7 de gelip yapmak daha zor...Keşke üzüm yerine onu getirseydi dedim içimden...
Neyse aslında böyle kaynana hk. yazmak hiç hoşuma gitmiyor, huyum da değil ama sanırım biraz fazla kırıldım,içimi döktüm arkadaşlar
canım yorgunluktan olabilir bence ama elbette doktorunu ara senin zaten sürekli yatman gerekiyordu değil mi?
aslında o hastanenin kadın doğumcuları genelde iyi. 1-2 doktoru hakkında iyi değil diye duymuştum ama tabi kendi doktorumuz olsa daha iyi olur. kısmet artık bakalım. belki aynı gün doğumhanede oluruz:) süper olur:)))
Saol canım benim, düşünmen yeterli...Üzülme lütfen, Allah üzülcek dert vermesin,ben sadece çok kırıldım ama artık düşünmüyorum.Ben de annemin yakınına evlenmiştim,bir sokak vardı aramızda ama maalesef kaybettim annemi...İnsanın anne olurken,annesine ihtiyaç duyması trajikomik birşey...Neyse... Laf çarpsam eşimle huzurum bozulacak,klasik Türk erkeği, hak versede annesine birşey dedirtmiyor.Sen benden iste ben yaparım,diyor.Evimdeki huzuru kaçırmamak için birşey demedim.Ama ona vereceğim en büyük ceza doğumdan sonra hemen iyileşip evden göndermek olacak :)
Ben kimseden birşey isteyemiyorum canım,maalesef böyle kötü bir huyum var.Eşimden bile birşey isteyemiyorum.Gazını bile çıkarabileceğini düşünüyorum,diğer torununu yaparken görmüştüm,oturduğu yerden bebeğin poposuna vuruyor gazı çıkarmak için :)
Saolun canım arkadaşlarım, öyle bir aklıma gelince üzülmüştüm,geçti şimdi :) Salıkla doğuralım da,Allah güç verir herşeyimizi halledebiliriz inşallah :)
Annemle attık kendimizi kuaföre kafamı dağıtmam lazım boyle olursa kızıma da zarar veriyorum derin derin nefes alıyorum v herseyi unutuyorum azurenin dediği gibi ben oraya ameliyat olmaya değil anne olmaya giriyorum dediğin gibi ilk teması düşünerek güç toplayacağım kendimeah canım ah bu internet işte nelere sebep oluyor. Bak sen şimdi anneni ve köpekçiklerini al dışarı çık, yeşillik bi yerlere gidin caddebostana falan oturun biraz iyi gelir emin ol. Evde durma, düşünmemeye çalış. En çok yemek istediğin şeyi ye, hatta mümkünse çikolata falan ye hormonların coşsun :)
Ne kadar sevindiğimi anlatamam.. Resmen ağladım sanırım aşırı duygusalım....
Aminn cnm..
canım ben de artık kv denin duymak istediklerini söylüyorum. iyimisin iyiyim.. ihtiyacın var mı diye soruyorlar ama lafta kalıyor. çünkü zaten biliyorlar. değişen birşey olmadı ki.. yani piyangoda para çıkmadı ki borçları kapatalım. gelir belli borç belli giderler belli.. en son çekip kapatıyor dedim.değişen birşey yok..
benim annem de glediğinde buraya nefes almadan her işimi yapmaya çalışıyor.
babamdan kalan aylığını annem bana veriyor..
yani kimseden elbette birşey beklemiyorum ama zor günlerde düzlüğe çıkana kadar birileri destek olacak ki hayata tutunacağız.
canım maalesef anne gibi olmuyorlar, biz yanyana oturuyoruz en hasta olduğum günlerde oğluna küstü günlerce kapımı çalmadı, bir tabak yemek vermedi,ben zaten yerimden kalkamıyordum kaç gün aç kaldım, hadi kendimi geçtim insan bebeği düşünür değilmi, görümcemleri bile göndermedi, sonra nasıl olduysa yemek vermeye başladı, o günlerde o kadar üzüldüm o kadar kırıldım ki anlatamam, anneme hiçbirşey söylemedim üzülmesin diye, şimdi de mesela şekerim olduğu için herşeyi yiyemiyorum onlarda hiç yemek vermiyorlar, eşime veriyorlar bana bir şey yokbende meyvede yiyemiyorum, domates salatalık, zeytin ekmekle günü geçiriyorum, sonrada oğluşum kilo alamıyor
ben laf çarpmadan duramam, çatlarım ikiye:) Allahtan eşim bir şey demiyor bana, gülüyor hatta. delidir ne yapsa yeridir der gibi bakıyor:))) inşallah hemencecik iyileşirsin kimseye ihtiyacın olmaz. ne yazık ki benimki biletini aldı 20 gün tepemde. iste eşinden. neden istemeyecekmişsin. eşin o senin, bebişinin babası. kız kardeşin var mı canım?
Canım başın sağolsun. mekanı cennet olsun. hayatta kimse anne gibi olamaz. annemiz yanımıza kalanımız, sorgusuz sualsiz,çıkarsız bizi sevip koruyup kollayanımız,bir bakışı,dokunuşu ile en derin yaralarımıza merhem olanımız, en çok üşüdüğümüz an içimizi ısıtanımız,huzur yanımız,dost yanımız,cennet kokanımız, koca çınarımız, gücümüz kuvvetimiz, ilk öğretmenimiz,doktorumuz,ilk oyuncağımız, yolumuz yoldaşımız, müşfikliğini,sabrını, anlayışını hiç kimsede bulamayacağımız en değerli varlıklarımız. ister hayatta olsunlar ister vefat etmiş olsunlar. bu gerçekler baki. şimdi sen anne oluyorsun. eminim annen seni görüyor. seninle birlikte. ruhu şad olsun anacığının.
Amin canım güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Evet aşırı empatik bir yapım var...Savaşla ilgili haberlere bakamıyorum. Dilenci gördüm mü bakamıyorum. Kötü olan şeyleri görünce çünkü çok etkileniyorum. Sanırım 1 yıl olmuştur izlediğim gürcü bir kadın fuhuş yapmıyor diye canlı canlı mezara atıyorlar kafasını ayaklarıyla eziyorlar aylarca kabusum oldu yanlışlıkla izledik. Hala da aklıma geliyor içim eziliyor çok aşırı hassasım..ayyy canım yaağlama güzel arkadaşım. mutlu olalım hep. sen çok temiz duygulu birisisin. empati kurma yeteneğin çok iyi,vicdanlısın. EQ zekan çok yüksek ki bence IQ zekasındansa EQ zeka daha önemli insanda. Rabbim sana her şeyi gönlünün güzelliği gibi versin.
aynen öyle canım. bilsem parası yok zaten asla bir şey istemem. ama var biliyorum. bana sürekli fotoğrafçı tuttun mu bunu şunu yaptın mı diye sorup duruyor. ben de en son maddi imkanımız ölçüsünde yapmaya çalışıyoruz dedim. aaa paranız yok mu bana söylesene arkanda ben varım diyor. sonra çıt yok, şaka gibi:) yağmasa da gürlüyor anlayacağın:)) Allah'a şükür eşim de ben de çalışıyoruz, kira sorunumuz yok. ev aldık. hamile kaldığımı öğrenmeden 2 hafta önce aldımbilsem bebiş geliyor onu da almazdım. ödemelerini yüksek tuttuk çabuk bitsin taksitler diye. o bizi sıkıştırdı biraz. Allah kolaylığını veriyor. Allah'a şükür yavaş yavaş her şeyini yaptık bebişimin. eşimden de Allah razı olsun. çok güzel idare etti paramızı. ne eksiğimiz kaldı ne kimseye muhtaçlığımız:) şurda 2-3 yıl sonra düzlüğe çıkacağız. zor günümde yanımda olmayanı iyi günümde istemiyorum. ilk torunu olacak, eller gibi sevmeye geliyor. eşimin hatrı olmasa eve de almam
Canım ben hiç bir sekilde onların bizi terkettiğini düşünmüyorum. Biliyorsun Nisan'da ananemi kaybettim ve gercekten cok fazla hattında en fazla değer verdiğim insanlar arasındaydı ve cok istiyordu kızımı görebilmek ama ben inanmıyorum onların bizi terketip gittiklerine birsekilde yanımızdalar ve bizi görüyorlar annende oyle emin ol ki hep senin yanında boşver kv falan eşin yanında zaten yeter sana ama keske sense lafını soksaydın bidahakine sok yada bende istiyorum yemek ama hiç Halim yok yapamıyorum deSaol canım benim, düşünmen yeterli...Üzülme lütfen, Allah üzülcek dert vermesin,ben sadece çok kırıldım ama artık düşünmüyorum.Ben de annemin yakınına evlenmiştim,bir sokak vardı aramızda ama maalesef kaybettim annemi...İnsanın anne olurken,annesine ihtiyaç duyması trajikomik birşey...Neyse... Laf çarpsam eşimle huzurum bozulacak,klasik Türk erkeği, hak versede annesine birşey dedirtmiyor.Sen benden iste ben yaparım,diyor.Evimdeki huzuru kaçırmamak için birşey demedim.Ama ona vereceğim en büyük ceza doğumdan sonra hemen iyileşip evden göndermek olacak :)
Ben kimseden birşey isteyemiyorum canım,maalesef böyle kötü bir huyum var.Eşimden bile birşey isteyemiyorum.Gazını bile çıkarabileceğini düşünüyorum,diğer torununu yaparken görmüştüm,oturduğu yerden bebeğin poposuna vuruyor gazı çıkarmak için :)
Saolun canım arkadaşlarım, öyle bir aklıma gelince üzülmüştüm,geçti şimdi :) Salıkla doğuralım da,Allah güç verir herşeyimizi halledebiliriz inşallah :)
Annemle attık kendimizi kuaföre kafamı dağıtmam lazım boyle olursa kızıma da zarar veriyorum derin derin nefes alıyorum v herseyi unutuyorum azurenin dediği gibi ben oraya ameliyat olmaya değil anne olmaya giriyorum dediğin gibi ilk teması düşünerek güç toplayacağım kendime
valla destek olurduk birbirimize negüzel olurdu :)
Hayır ben kesinlikle gerekeceğini düşünmüyorum ben de kimseyi istemiyorum herseyin üstesinden eşimle beraber gelmek istiyorum sadece eşimle. Bende kimseyi istemedim kimse gelip kalmasın dedim annemde dahil eşimde bende istemiyorum zaten dediKızlar dün akşam annemlerde olduğumdan 2 ablam ziyaretime geldiler. Biliyorsunuz doğumum ve sonrasında ne annem ne de kv.dem yanımda olamayacaklar.. Yani benimle ilgilenebilecek sadece eşim olacak. Ondan dolayı ablamlar bende kal diye ısrar ettiler. Sen lohusayken bebeği yıkayamazsın yok emzirmeyi kim gösterecek, kızsal ihtiyaçların olacak eşin anlamaz v.s. gibi bin tane bahane saydılar bana...
Annem doğurduğunda yalnızdı... Ne biliyim gerçekten sizce de eşim dışında biri çok mu gerekir. Allah nasip ederse normal doğum olacak zaten hemen kalkarım ablamlar gibi olursa...
Doğum yapıcam eşimi bebeğimi alıp ablamda olsa eşim ve bebeğim için yabancı olan bir eve giricem bana çok saçma geliyor. Hiç istemiyorum. Dik başlı muamelesi görüyorum ılımlı konuşmama rağmen..Eşim şerbette yapar yemek de yapar bebekle de ilgilenir. Herşeyden anlıyor Allaha şükür...Evi gibisi yok insanın..Ablamın 2 çocuğu var evde bana yabancı bir bakıcı var. Ben kendi sakin evimde bebeğim ve eşimle başbaşa olmak istiyorum...Çok mu zor olur ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?