2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim eşim zaten hafta içi paso çalışıyor. Eve gelince hemen laptop açılıyor. Birlikte yemeği zor yiyoruz. O yüzden eşimin bana destek olmaya vakti bile yok. Ki eğer sezeryansa mutlaka kızlar mutlaka bir destek gerekiyor bir süre.Kardeşimden biliyorum.Bende ilk doğumumu yapacağım bilemiyorum ama çocuk sahibi olan arkadaşlarıma sorduğumda hepsi mutlaka bir süre destek olacak biri lazım, çok ihtiyaç duyuyorsun şimdi istemesende diyorlar bilemiyorum. Benim korkum da hadi bi süre tek kayınvalidem gelsin ama eşimin anneannesi de onlarda kalıyor. Kayınpederim de emekli falan. Görümcem de bekar. Yani hadi bir kişi neyse de evde hep öyle bir curcunaya gelemem. Yani büyük ihtimal kayınvalidem kalınca anneannee de gelir kalır. İki kişi o bile çok geliyor bana inan. sonra nerdeyse hergün kayınpederim görümcem falan gelirse çatır çatır çatlarım ben.

canım bence de evinde eşinle birlikte kal. çok ihtiyacın olursa onlar gelir gündüz yardım eder. başka bir evde bebeğin eşinle rahat edemezsin.

Annenin özel olarak incelenmesi gerekirdi :)) mucizevi ...
Tarif etsin Drlar ben o iki parmağı atıp inceliyim
Benim bildiğim işaret ve orta parmağı vajene sokup parmakları içeride açarak ne kadar açıldığına falan bakıyorlar ıyyyy. Ya bunun bir aleti olabilir pekala parmak bu ya parmak offf.

canım az önce dediğim gibi yanımızda mutlaka birilerinin olması lazım. ama senin durumunda olan biri için yapılacak bir şey yok. evde kal bence. iki üç gün ablan gelsin. akşamda gider..
ama yok ameliyatlı falan olacaksan ablanda kalsan iyi olur çünkü gece gündüz kucağına bebeği alman lazım. bebeği sana verecek sonra beşiğine yatıracak birileri lazım. eşin bunları yaparsa evin de kal derim. çünkü erkekler hani tutamazlar bebeği başta.. korkarlar..

Son düzenleme:
Canım yazdıklarına tam olarak katılıyorum..Bende inanıyorum Allah insanların vicdanlarındadır bence de çok doğru bir söz...
Ablamın 2 çocuğu var aşırı zeki ve tatlılar ablam sürekli bağırıyor ve ne yazık ki resmen dövüyor...Cidden dayanamıyorum yüreğim elvermiyor. Öyle çok üzülüyorum ki...Ablamlarda sürekli bebeğin doğsun sende anlarsın görürsün diyor. İnanmıyorum kendi parçama bu denli acımasız davranabileceğime...Ablamların bir kez çocuk gelişimiyle ilgili bir kitap okuduğunu görmedim yapılan eleştirileri de asla kabul etmiyor yaptıklarında kendini haklı görüyor. Senin anlattığın olaydan bu geldi hemen aklıma ablam ama cidden çok sinirleniyor ve üzülüyorum..

Ayyy yok hemen vazgeçtimmm

Sağlık ocağından geliyorum. Sonuçlarımda kalsiyum biraz düşük çıkmış. Benim bebişime süt yetmiyor ya hergün içiyorum oysa. Kalsiyum tableti verdi yine suyla içicem.
Snow tsh 1.38 çıkmış çok şükür:)
Karnım için de krem yazdı inşallah artık kaşınmayacakmış.

canım bence de evinde eşinle birlikte kal. çok ihtiyacın olursa onlar gelir gündüz yardım eder. başka bir evde bebeğin eşinle rahat edemezsin.
Bence de cnm... Ablamların 2side bana gelemezler ablamın biri çalışıyor. Gel diyor da bakıcısına baktıracak beni psikopatça hastaneye yakın ben yakınım birşey olsa gelirim diyor...Diğeri evde ama 2 çocuğu var ve bana çok uzak gelme ihtimali yok kendisi markete bile zor gidiyor...
Başka bir evde bende asıl eşimde rahat edemeyiz. Sadece eşim rahat etmese bile ben rahat edemem. Eşimin rahat etmediğini bildiklerinden senin için katlansın falan diyorlar sinir oluyorum bu tavırları da hiç hoş değil...

1 Ekim güzel bir tarih:) 1 Ekim dünya yaşlılar günü:))) biraz daha kalsa karnında olmuyor mu? gani 40. haftaya yakın olsan sezeryan gibi?
araya bayram giriyorya, ne olur ne olmaz ben bayramda stresten doğururum :)
zaten kendimi hazırladım o gün istiyorum, artık Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alıp kendime bakmak ve iyileşmek istiyorum

vurma arsız olur saklama hırsız olur demiş atalarımız. dayakla bağırmakla çocuk asla terbiye edilmez. annem hiçbir çocugunu dövmedi tokat bile atmadı. ne arsızlık yaptık ne yaramazlık. konuşarak,çocugu birey olarak görerek eğitirsek bunun karışılığını akıllı, hırçın olmayan çocuklar olarak alırız. çocugu olan arkadaşlarım var. hiçbirisi dövmüyor çocugunu,konuşup anlatıyor arkadaş gibi davranıyorlar. çocukları görsen yaramazlıkları bile akıllıca sevimli:) hem öyle robot gibi çocuk mu olur. illa ki yaramazlık yapacak. önemli olan kendisine başkalarına zarar verecek tutumlardan uzak tutacak eğitimi vermek. ablanları tut bir pedagoga götür. dayağın nasıl özgüveni eksik, acımasız,ürkek,aksi bireylere neden olduğunu anlatsın. bir pedagog sopa sadece halıya vurulur tozu çıksın demişti. çocuğa dayak ne demek. halam down sendromlu yeğenimi dövüyordu aylarca bu yüzden evine gitmedim. tehdit ettim seni sosyal hizmetlere şikayet edip çocugunu elinden aldıracam diye. düşünsene canım insan kendi parçasına acımasız olursa diğer canlılara nasıl şefkat duyabilir?

kakasını yiyebiliyormuş. Bizim öğretmenin bebeği öyle öldü buraya da yazmıştım. Ayrıca dediğin gibi benim plesenta aşağıda olduğu için normal doğum sancısında kanama başlayabileceği için bu riski yine göze alamıcam. Yok anacım, rabbim bana bu sancıyı yaşatmak istemiyor. Takdir böyle.

araya bayram giriyorya, ne olur ne olmaz ben bayramda stresten doğururum :)
zaten kendimi hazırladım o gün istiyorum, artık Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alıp kendime bakmak ve iyileşmek istiyorum

bebeğin seni ruhen de iyileştirecek biliyorum. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasıl etsin kuzucuğunu canım.

tatlım çok zorlanırsan gelip ben bakarım sana:))) doğum yapan bir arkadaşımı hastaneye ziyarete gitmiştim. bir odadan yüksek bir müzik sesi geliyordu dayanamadım kapıyı çalıp baktım. yeni doğum yapmış bir kadın kalkmış kocasıyla ankaranın bağları şarkısı eşliğinde göbek atıyordu:)))))))) normal doğum yaptım hemen ayağa kalktım fırsatın varsa normal yap dedi:) o kadını kendime idol edindim. normal doğum yapıp kalkıp göbek atacam:))) sen de inşallah normal doğum yaparsan hemen ayaklanırsın eşinden maşallah marifetliymiş inşallah kimseye ihtiyacın kalmaz:)

Benim bildiğim işaret ve orta parmağı vajene sokup parmakları içeride açarak ne kadar açıldığına falan bakıyorlar ıyyyy. Ya bunun bir aleti olabilir pekala parmak bu ya parmak offf.
Çok geri bir teknik bu pazartesi randevum olacak isterlerse istemiyorum dicem...

Ablamların ikisi de gelemezler. Gel diyorlar da biri çalışıyor bakıcısı bakacağına bana annemlerde kalırım komşularım çocukluk arkadaşım var onlar bakar daha iyi...Diğer ablamın 2 çocuğu var o kadar yaramazlar ki daha beter olurum zaten... Eşim beceriklidir tutar bebeği o sorun değil..
Ablamlar durumu abartıyor bence...Onların derdi bebek sevmek :)

Hahaaa kadın çok iyiymiş...Süper :)
Bende horon oynarım:) Aslıcım abartıyorlar inş. bakımlık bir durum olmayacak tek doğuran benim sanki...
Öyle ısrar ettiler ki içimden keşke kaynanam gelseymiş fln oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…