Annemle attık kendimizi kuaföre kafamı dağıtmam lazım boyle olursa kızıma da zarar veriyorum derin derin nefes alıyorum v herseyi unutuyorum azurenin dediği gibi ben oraya ameliyat olmaya değil anne olmaya giriyorum dediğin gibi ilk teması düşünerek güç toplayacağım kendime
Bilmem ilginç değil mi. Hatta doktorlar daha fazla vermeyelim bebek riske girer demiş. Annemde tık yok tabi. Hani bir hata da olamaz.Hahaaa inanılmazHer hamile diğerinden farklı olur tamam da bu nasıl bir fark böyle
Ben dün netten baktım. Çatı denen şey bebeğin doğarken ki çıktığı yol. Yani kalça kemiklerinin alt kısmındaki kemik gibi birşey. Görsellerden bakarsan anlarsın canım ben tam anlatamadım. Yani sanki vajenin iki yanındaki alttaki kemik aralığı gibi birşey. Kalça ile pek alakalı durmuyor sanki.Ben anlamam mekan geniş daha neyin çatısından bahsediyorlar anlamıyorum :))
Erkeklerin iri göğüslü ve geniş kalçalı sevmesinin nedeni aslında bilinç altında sorunsuz anne arayışı olduğunu duymuştum. İyi emzirebilen ve sorunsuz doğurabilen olmaları açısından.. Ne kadar doğru bilemem ama bir kaç yerde denk geldim. Geniş kalçanın bence olumlu faktörü vardır sonuçta bebeğin çıkış alanını kapsıyor...Kendimce yorumlarım ama ailemdekilerde bunu kanıtladı belki denk geldi bilmem :)
günaydın coolcuğum sabahları bi selam atıp gidiyorsun :) first de hiç girmez oldu. Özletmeyin kendinizi
Canım çok sevindim,Allah mutluluğunuzu daim etsin.Bu haftasonuna güzel bir plan yap sen de, çıkıp kafanızı dağıtın..Mutlaka eşlerde de hatalar var ama bu aralar bizler de çok normal değiliz,kabul edelim :) Bebişleri kucağımıza alınca inşallah herşey daha güzel olacak canım :)
Ben de aynı durumdayımUykusuzluk,ağrılar,sıcak,iş yoğunluğu, pofff
Tatlım benim sabah işe erken geliyorum, geçmişi okuyup,birkaç cevap yazıyım derken başlıyor telefonum çalmaya, mailler birikmeyeBir de yakında izn ayrılacağım için yanımda çalışan kişiye sürekli işleri devrediyorum yada birşeyler anlatıyorum...
First desen buldu annesini,işlerini bitirmeye çalışıyor heralde :))
Merhaba kızlar
Sterilizatör aldınız mıdün akşam biri al mutlaka dedi ama hiç aklımda olmayan bir konu
Haklısın canım benim ailemde illaki gelecek. Yani ben diyemem ki gelmesinler diye. Çünkü ben kendi annemin gelmesini istiyorum. O yüzden de kayınvalidemin de hakkı var. Kırıcı olmak, eşimi kırmak istemem asla. O yüzden bakalım yaşayıp göreceğim. Eğer baktım durumu abartıyorlar o zaman eşime derim. Ben bu durumdan sıkıldım v.s. diye. Ama şimdi kimse gelmesin dersem haksız duruma düşerim. Çünkü o zaman benimde ailemin gelmemesi lazım.Lakito ben eşime söylettim; kırkım çıkana kadar kimse gelmesin gitmesin dedim, arkadaşlarıma da rica ettim. Sadece annem geldi, 3 gün kaldı, sezaryen olduğum için. 40 gün kafam rahat, kızımla ilgilendim. Ondan sonra misafir ağırladım. En güzeli bu bence.
Ne kadar kötü kalpli bir insanmış.İnsan yandaki komşusu bu durumda olsa yardım eder,yemek verir.Hem hamile insana iyilik yapmak ne kadar sevap...Eşin de neden sensiz orada yemek yiyor.Öyle şey mi olur,çok yazık gerçekten.Böyle durumlarda söylediğim tek şey "Allah herkesin kalbine göre versin" dir tatlım.Üzülme,moralini bozma lütfen.Diyabetli birinin hamilelikte beslenmesinin ne kadar zor olduğunu biliyorum.Ama bebeğin kilo alması protein tüketmene bağlı canım,bol bol yumurta,et vb. şeyler ye...Sakın üzülme sen kilo versen de bebekler kilo alabiliyor.Hem diyabetli olanlarda bebeğin fazla kilo alması tehlikeli,o nedenle moralini bozma canım...
Yok tatlım benim eşim gülmez,kendi kızar,söylenir ama ben yaparsam bana kızar.Ben de yavaş yavaş şikayetlerimi eşime söylerim, bana birşey demez ama birgün bakarım ki benim belittiğim hatalarını, annesine söylüyor.Bu şekilde yapma vs. diye.
Kız kardeşim de yok canım,abim var ama faydası yok zararı var desem yeridir...Neyse iş yerinde ağladım şimdi anne konusuna.Ne güzel anlatmışsın.Bir reklamda vardı "Bir tek annem olsun,bana birşey olmaz" cümlesi,her duyduğumda ağlıyordum.Çok saol canım...Allah herkesin annesine uzun,sağlıklı ömürler versin...
Bu konuda destek almaya ihtiyacım vardı. Yaşamadığım bir süreç net konuşmaktan kaçındım o yüzden...Bende önemli bir sorun yaşamazsam evime gidicem :))Hayır ben kesinlikle gerekeceğini düşünmüyorum ben de kimseyi istemiyorum herseyin üstesinden eşimle beraber gelmek istiyorum sadece eşimle. Bende kimseyi istemedim kimse gelip kalmasın dedim annemde dahil eşimde bende istemiyorum zaten dedi
Evet bende denk geldim ve Allah'a şükrettim. Ben ilk denemede hamile kaldım çok şükür. Bizde de sperm yetersizdi.Ama ben tedavi boyunca hep pozitiftim. Zaten tedavi kısa sürdü hepsi toplam 20 gündür. Sadece yumurta toplama ameliyatını beklerken benimle birlikte bekleyen bir kadın, ya işte ilk denemeniz mi çok kötü, ilkinde genelde olmuyor tutmuyor gibi salak salak laflar etmişti ki benim kızım 5. gün embriyosu yani 5 gün dayandı bebeğim. Tabi kayınvalidemler tüp bebek olayını bilmediklerinden ikinci çocuk lafı etti bi. Sinir oldum. Valla Allah bana ikinciyi vereceğine çok isteyip de evlat sahibi olamayanlara versin.star da melek prg da bebek sahibi olmak isteyip de olmayanlar var. fena oldum.
allah isteyen herkese versin. çok zor bir durum. çocuk sahibi olmak için çok mücadele veriyorlar.
allah bizi de tamamına erdirsin.. bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
büyütelim oynayalım gezdirelim.. okutalım... iyi yerlerde görelim onları. mutlu olsunlar.. olalım..
Canlarimm benimm sizi unuturmuyum hicccc :) bugun bebisin mobilyalari geliyo isleri baya hizlandirdikk:) ayiptir solemesi cok da isimiz kalmadi yanii son alisverisimi birazdan e bebekten yapicam ve heraey hazir olacak:)
Sizleriii cok seviyorumm beni ozleyinnn:)
Ben aldimm canimm
Güzel taktik :) Bende geldiğinde öyle yapacağım. Yani gelen tek lütfen eğlencesine bebeğimi sevmek için gelip kalmasın bende.Sevmek ayrı ama ben kimseye eğlence olsun diye doğurmuyorum. O yüzden elimden geldiğince birşeyler isteyeceğim.canım madem geliyor sen de kullan bu durumu. Bebeği emzir ver ona gazını çıkartsın, altını değiştirsin sen dinlen. Yemek yaptır. Maalesef istemeden kendiliğinden yapmıyorlar. Öyleleri de var ama milyonda bir maalesef. Sen iste boşver. Hiç de takılma. Madem torununa oğluna geliyor sana da bakmak zorunda.
Çok şükür benimki ilk zamanlar kalmayacak ama gündüz gelir. Gelsin önemli değil valla artık kimseden çekinmek istemiyorum, şimdiye kadar hep kendimi üzdüm başkasını üzmemek için artık onları üzeceğim.
Canım ben hiç bir sekilde onların bizi terkettiğini düşünmüyorum. Biliyorsun Nisan'da ananemi kaybettim ve gercekten cok fazla hattında en fazla değer verdiğim insanlar arasındaydı ve cok istiyordu kızımı görebilmek ama ben inanmıyorum onların bizi terketip gittiklerine birsekilde yanımızdalar ve bizi görüyorlar annende oyle emin ol ki hep senin yanında boşver kv falan eşin yanında zaten yeter sana ama keske sense lafını soksaydın bidahakine sok yada bende istiyorum yemek ama hiç Halim yok yapamıyorum de
Hayır ben kesinlikle gerekeceğini düşünmüyorum ben de kimseyi istemiyorum herseyin üstesinden eşimle beraber gelmek istiyorum sadece eşimle. Bende kimseyi istemedim kimse gelip kalmasın dedim annemde dahil eşimde bende istemiyorum zaten dedi
Canlarimm benimm sizi unuturmuyum hicccc :) bugun bebisin mobilyalari geliyo isleri baya hizlandirdikk:) ayiptir solemesi cok da isimiz kalmadi yanii son alisverisimi birazdan e bebekten yapicam ve heraey hazir olacak:)
Sizleriii cok seviyorumm beni ozleyinnn:)
Ben aldimm canimm
Ne kadar kötü kalpli bir insanmış.İnsan yandaki komşusu bu durumda olsa yardım eder,yemek verir.Hem hamile insana iyilik yapmak ne kadar sevap...Eşin de neden sensiz orada yemek yiyor.Öyle şey mi olur,çok yazık gerçekten.Böyle durumlarda söylediğim tek şey "Allah herkesin kalbine göre versin" dir tatlım.Üzülme,moralini bozma lütfen.Diyabetli birinin hamilelikte beslenmesinin ne kadar zor olduğunu biliyorum.Ama bebeğin kilo alması protein tüketmene bağlı canım,bol bol yumurta,et vb. şeyler ye...Sakın üzülme sen kilo versen de bebekler kilo alabiliyor.Hem diyabetli olanlarda bebeğin fazla kilo alması tehlikeli,o nedenle moralini bozma canım...
"Bir tek annem olsun,bana birşey olmaz" ...
hangimiz daha çok bağıracak diye yarış yaparız:))))))) kısmet bakalım, olur mu olur:)
Amin canım güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Evet aşırı empatik bir yapım var...Savaşla ilgili haberlere bakamıyorum. Dilenci gördüm mü bakamıyorum. Kötü olan şeyleri görünce çünkü çok etkileniyorum. Sanırım 1 yıl olmuştur izlediğim gürcü bir kadın fuhuş yapmıyor diye canlı canlı mezara atıyorlar kafasını ayaklarıyla eziyorlar aylarca kabusum oldu yanlışlıkla izledik. Hala da aklıma geliyor içim eziliyor çok aşırı hassasım..
Belki komik gelecek size ama dünyanın daha güzel biryer olmasını öyle çok istiyorum ki...Allaha dua ediyorum oğlumun vatana millete hatta dünyaya yararlı olacak bir adam olması için dua ediyorum...Benim elimden birşey gelmiyor böyle bir duam var o yüzden :)
aynen canım ben de böyle düşünüyorum.Haklısın canım benim ailemde illaki gelecek. Yani ben diyemem ki gelmesinler diye. Çünkü ben kendi annemin gelmesini istiyorum. O yüzden de kayınvalidemin de hakkı var. Kırıcı olmak, eşimi kırmak istemem asla. O yüzden bakalım yaşayıp göreceğim. Eğer baktım durumu abartıyorlar o zaman eşime derim. Ben bu durumdan sıkıldım v.s. diye. Ama şimdi kimse gelmesin dersem haksız duruma düşerim. Çünkü o zaman benimde ailemin gelmemesi lazım.
Annenin özel olarak incelenmesi gerekirdi :)) mucizevi ...Bilmem ilginç değil mi. Hatta doktorlar daha fazla vermeyelim bebek riske girer demiş. Annemde tık yok tabi. Hani bir hata da olamaz.
Ben dün netten baktım. Çatı denen şey bebeğin doğarken ki çıktığı yol. Yani kalça kemiklerinin alt kısmındaki kemik gibi birşey. Görsellerden bakarsan anlarsın canım ben tam anlatamadım. Yani sanki vajenin iki yanındaki alttaki kemik aralığı gibi birşey. Kalça ile pek alakalı durmuyor sanki.
Ben de öyle düşünüyorum,beni görüyor ve herşeyi kendi başıma hallettiğim için benimle gurur duyuyordur diyorum.Ama tabi ben de onu göebilmek,varlığını hissetmek istiyorum.Çok şükür eşim çok iyi,ilgili ama anne farklı işte...Yine gözlerim doldu,Allah hepsine rahmet versin canım.
Canım ben de sezeryan olacağım,herkes korkutuyor en az 10 gün birşey yapamazsın diye.Ben de o nedenle eşime diretemiyorum,yalnız olalım diye.Sen nasıl cesaret edebiliyorsun, ben de kimseyi istemiyorum.Eşim de beceriklidir hatta annesinden daha da beceriklidir,hem bana hem bebeğe daha iyi bakacağını düşünüyorum ama ne zaman iyileşeceğimizi kestiremediğim için brşey diyemiyorum
Kolay gelsin canım...Biz de seni çok seviyoruz ve tabiki çok özledik
Hahahaaa:))) çOk güldürdün beni tatlım..Yağmasa da gürlüyor mu :)))))Aynı benim ki :)))Hiç gülceğim yoktu...Demin ağlıyodum,şimdi gülüyorum...Deli damgası yemeden izne ayrılsam iyi olacak :)))
ayyyy çok heyecanlıııı :) perden geldi mi? Çok merak ediyorum odasını Duru'nun :) sen benden önce hazır olacaksın bu gidişle :) ben amma salındım
Ben de öyle düşünüyorum,beni görüyor ve herşeyi kendi başıma hallettiğim için benimle gurur duyuyordur diyorum.Ama tabi ben de onu göebilmek,varlığını hissetmek istiyorum.Çok şükür eşim çok iyi,ilgili ama anne farklı işte...Yine gözlerim doldu,Allah hepsine rahmet versin canım.
Canım ben de sezeryan olacağım,herkes korkutuyor en az 10 gün birşey yapamazsın diye.Ben de o nedenle eşime diretemiyorum,yalnız olalım diye.Sen nasıl cesaret edebiliyorsun, ben de kimseyi istemiyorum.Eşim de beceriklidir hatta annesinden daha da beceriklidir,hem bana hem bebeğe daha iyi bakacağını düşünüyorum ama ne zaman iyileşeceğimizi kestiremediğim için brşey diyemiyorum
Kolay gelsin canım...Biz de seni çok seviyoruz ve tabiki çok özledik
yok ben bağırmam, sezeryan olacak ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?