2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ha şöyle canım :) şımart kendini :) ameliyat değil tabi ki doğuma gidiyosun annesiii, aylardır beklediğin İlay'ına kavuşacaksın Allah'ın izniyle

Hahaaa inanılmazHer hamile diğerinden farklı olur tamam da bu nasıl bir fark böyle
Bilmem ilginç değil mi. Hatta doktorlar daha fazla vermeyelim bebek riske girer demiş. Annemde tık yok tabi. Hani bir hata da olamaz.
Ben dün netten baktım. Çatı denen şey bebeğin doğarken ki çıktığı yol. Yani kalça kemiklerinin alt kısmındaki kemik gibi birşey. Görsellerden bakarsan anlarsın canım ben tam anlatamadım. Yani sanki vajenin iki yanındaki alttaki kemik aralığı gibi birşey. Kalça ile pek alakalı durmuyor sanki.

günaydın coolcuğum sabahları bi selam atıp gidiyorsun :) first de hiç girmez oldu. Özletmeyin kendinizi

Canlarimm benimm sizi unuturmuyum hicccc :) bugun bebisin mobilyalari geliyo isleri baya hizlandirdikk:) ayiptir solemesi cok da isimiz kalmadi yanii son alisverisimi birazdan e bebekten yapicam ve heraey hazir olacak:)
Sizleriii cok seviyorumm beni ozleyinnn:)

Merhaba kızlar

Sterilizatör aldınız mı dün akşam biri al mutlaka dedi ama hiç aklımda olmayan bir konu

Ben aldimm canimm

Haklısın canım benim ailemde illaki gelecek. Yani ben diyemem ki gelmesinler diye. Çünkü ben kendi annemin gelmesini istiyorum. O yüzden de kayınvalidemin de hakkı var. Kırıcı olmak, eşimi kırmak istemem asla. O yüzden bakalım yaşayıp göreceğim. Eğer baktım durumu abartıyorlar o zaman eşime derim. Ben bu durumdan sıkıldım v.s. diye. Ama şimdi kimse gelmesin dersem haksız duruma düşerim. Çünkü o zaman benimde ailemin gelmemesi lazım.

Ağlama ya kıyamam beni de ağlattın( keşke böyle büyük bir çiftlik olsa hepimiz orada olup birbirimize destek olsak, diyette olana yemek yapsak, derdi olanın derdini dinlesek, bebişlerimize birlikte hazırlık yapsak:)) çoook hayalciyim çoook:)) güldürdüm ama seni değil mi?:))

Bu konuda destek almaya ihtiyacım vardı. Yaşamadığım bir süreç net konuşmaktan kaçındım o yüzden...Bende önemli bir sorun yaşamazsam evime gidicem :))

Evet bende denk geldim ve Allah'a şükrettim. Ben ilk denemede hamile kaldım çok şükür. Bizde de sperm yetersizdi.Ama ben tedavi boyunca hep pozitiftim. Zaten tedavi kısa sürdü hepsi toplam 20 gündür. Sadece yumurta toplama ameliyatını beklerken benimle birlikte bekleyen bir kadın, ya işte ilk denemeniz mi çok kötü, ilkinde genelde olmuyor tutmuyor gibi salak salak laflar etmişti ki benim kızım 5. gün embriyosu yani 5 gün dayandı bebeğim. Tabi kayınvalidemler tüp bebek olayını bilmediklerinden ikinci çocuk lafı etti bi. Sinir oldum. Valla Allah bana ikinciyi vereceğine çok isteyip de evlat sahibi olamayanlara versin.

ayyyy çok heyecanlıııı :) perden geldi mi? Çok merak ediyorum odasını Duru'nun :) sen benden önce hazır olacaksın bu gidişle :) ben amma salındım

Güzel taktik :) Bende geldiğinde öyle yapacağım. Yani gelen tek lütfen eğlencesine bebeğimi sevmek için gelip kalmasın bende.Sevmek ayrı ama ben kimseye eğlence olsun diye doğurmuyorum. O yüzden elimden geldiğince birşeyler isteyeceğim.

Ben de öyle düşünüyorum,beni görüyor ve herşeyi kendi başıma hallettiğim için benimle gurur duyuyordur diyorum.Ama tabi ben de onu göebilmek,varlığını hissetmek istiyorum.Çok şükür eşim çok iyi,ilgili ama anne farklı işte...Yine gözlerim doldu,Allah hepsine rahmet versin canım.

Canım ben de sezeryan olacağım,herkes korkutuyor en az 10 gün birşey yapamazsın diye.Ben de o nedenle eşime diretemiyorum,yalnız olalım diye.Sen nasıl cesaret edebiliyorsun, ben de kimseyi istemiyorum.Eşim de beceriklidir hatta annesinden daha da beceriklidir,hem bana hem bebeğe daha iyi bakacağını düşünüyorum ama ne zaman iyileşeceğimizi kestiremediğim için brşey diyemiyorum

Kolay gelsin canım...Biz de seni çok seviyoruz ve tabiki çok özledik

yok artık takmıyorum, eşimde gördü ailesi nasıl, hergün 2 yumurta mutlaka yiyorum,
anne gibi olmuyor gerçekten, annemde kaldığımda her sabah " balım bugün ne yemek istersin " diye soruyordu, hergün gidip taze alıp yapıyordu, aslında bugüne kadar hiç kv hakkında bir şey yazmamıştım ama senin yazıyı grünce anladım ki tek benimki böyle değil

dediğin gibi "Bir tek annem olsun,bana birşey olmaz"

al benden de o kadar. dışarda sakat kedi görsem ağlıyorum, dilendirilen çocuk görsem ağlıyorum, haberleri izlemek kabus zaten. eşim yasaklıyor çoğu zaman. geçen gün avm de 3-4 yaşlarında bir çocuğa annesi çok sert tokat attı. eşim beni zor tuttu bağırıp çağırdım ağlayarak o çocuğa nasıl öyle vurursun diye. eşim tutmasa kadını parçalayacaktım. yanlış hatırlamıyorsam Gabriel Garcia Marquez'in bir kitabındaydı bu söz: "Allah insanların vicdanındadır". bu sözü hiç unutmuyorum. vicdanı olmayanın Allah'ı yoktur. İster hayvan ister insan farketmez merhamet,vicdan göstermek gerek. Allah vicdanımızın körelmesine hiç izin vermesin inşallah. Dua en büyük kapıları açar canım. Dünyadaki tüm canlılar için dua ederim ben namaz kıldığımda,ezan okunduğunda, ellerimi semaya her açtığımda.

aynen canım ben de böyle düşünüyorum.
ne olursa olsun o dönem ihtiyacımız var. çünkü bebek ne zaman emer ne zaman uyur biz ne zaman uyuruz. hem ev işi hem mutfak hem bebekle uğraşmak. üstüne bir de ameliyatlıyken birilerinin yanımızda olması şart. rahat edeceğim anne var. onu isterim. şimdi kv m ilgilenmese de kimseyi istemem desem olmaz..

zaten kv de yok kendi kızı iki günde kendine gelmiş yok başkası kimseyi istememiş yanlarında vs diyor. ama onların da imkanları var demek ki.. yoksa nasıl bakılacak.. dolayısıyla ne olursa olsun yanımızda birinin olması şart.. eşimle ben yeteriz diyenleri anlıyorum ama bence o kadar da basit değil herşey..
şartlar kimseyi yanında olmasını sağlamaz o zaman tamam.. ama yakınlar varken de kahramanlık yapmak da istemem. sonuçta söz konusu olan bebeğim.. herşey onun için ..onun iyiliği için

Annenin özel olarak incelenmesi gerekirdi :)) mucizevi ...
Tarif etsin Drlar ben o iki parmağı atıp inceliyim

eşime annenin nasıl hasta baktığını gördün, kusura bakma ama 40 gün annem gelip bakacak bana dedim, gerçekten çok kırıldım çünkü,

birde bebeğimi alıp biryerlere gitmek istiyorum, kimse bebek görmeye felan gelmesin, kafayı dinlemek istiyorum, bebeğime alışmmak istiyorum

Hahahaaa:))) çOk güldürdün beni tatlım..Yağmasa da gürlüyor mu :)))))Aynı benim ki :)))Hiç gülceğim yoktu...Demin ağlıyodum,şimdi gülüyorum...Deli damgası yemeden izne ayrılsam iyi olacak :)))

ayyy gülmene çoook sevindim:)) valla bir tatlı dili var. dinleyen Allah herkese böyle kaynana versin der. ama iş icraata gelince esamesi okunmuyor:) iş yerinde bizi artık ciddiye almazlar ya hamilelik hormonundan bi gülüyo bi ağlıyor deyip geçiyorlardır:))

ayyyy çok heyecanlıııı :) perden geldi mi? Çok merak ediyorum odasını Duru'nun :) sen benden önce hazır olacaksın bu gidişle :) ben amma salındım

:))) sali gunu geliyo canim hem perdeler hem avize:)) perdeler geldikten sora haliya kaear vericem kayinvalidem ne alalim ne eksiginiz var diyip duruyodu dun annemmpat diyesedi haliyi alirsiniz siz baska eksik kalmadi diye:)

Mucxxxx tatlimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…