Yok ben 5-6 yasındanda bahsetmiyorum ki en erken 15-16 yasından bahsediyorum ki ben evim dışında hiç bir yerde kalamam eşimde kalmaz muhtemelen kızımız da bize çeker oda hiç biryerde kalamaz. Haklısın valla kalmamalı tabiki karsı tarafta buna anlayış göstermeli diye düşünüyorum
Ama Mimoza düşünsene ya vakumla falan çekiyorlar ya bebeği Allah korusun. Ben inan en ufak bir risk varsa normal doğum yapmayacağım kararlıyım. O yüzden herşeyden %100 emin olmam lazım.Aslında ben bebek için en sağlıklı doğumun sezeryan olduğunu düşünüyorum bizim dönemimizde yani.Bende simla gibi düşünüyorum bu muayaneyi. Hiç açıklaması yok gibi gelişiyor sanki sezeryan için oynanan bir oyunmuş gibi soyle düşünsene koylerde ki kadınlarımızın çatısına mı bakıyorlar Allah askına. Hele o bakılan yönteme sinir oluyorum. Normal bende düşünsem bende çatıma baktırmazdım asla. Bence baktırmamak mümkün. Muhtemelen kağıt imzalatırlar catı muayenesi yaptırmadı diye
tebrik ederim canım iyi cesaret küçük bebişle tatile çıkmak:) eşimi ikna etsem ben de gitmek isterim aslında ama eşim hayatta küçük bebişi dışarı çıkarmaz
İşte benim annemin durumu bi enteresan olduğu için ben illaki bi el atıverin derimAslında cesaret değil benim ki...Ben vücudumu iyi tanıyorum bu rahatlık ondan çatımın dar olma ihtimali çok çok zayıf...Boşuna başkasının el atmasına gerek duymuyorum...Zaten Dr ille de gerek riske atma falan derse bende ısrar etmem tabii ki baksınlar da Dr la konuşucam çok gerekliyse o bakar..
Haklısın cnm hele en ihtiyaç duyduğun dönemde yardımcı olunmayınca yakın olmanın bir anlamı kalmıyor...Ben de son söylediğinde kocasının önünde tutamadım kendimi "nah" işareti yaptım ayıptır söylemesi. Eşim de deli oluyor, sırf bu hareketleri yüznden oturduğumuz yerden taşınalım bir an önce diyor ki ne yalan söyleyeyim öncesinde yakın olmak iyidir diyordum ama hamileliğimde beklediğim desteği göremeyince ben de niyeti bozdum
Bir de insan en yakınından bekliyor gercekten, gelmeyince kalp kırıklığı daha büyük oluyorHaklısın cnm hele en ihtiyaç duyduğun dönemde yardımcı olunmayınca yakın olmanın bir anlamı kalmıyor...
Seni de anlıyorum herkes annesini bir şekilde örnek alıyor etkileniyor :) Bende etkilendiğimden belki böyle rahatım annem 5 çocuğu ardarda normal doğumla patır patır doğurdu.İşte benim annemin durumu bi enteresan olduğu için ben illaki bi el atıverin derim
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin de gerisi teferruat :) Of ben bi daha haberleri izlemeyeceğim. Öyle kötü ki haberler. Ölümler vahşetler, kaza kurşununa gidenler, çocuk gelinler. Üzülüyor ve paranoya yapıyorum sonra kendi kendime.Seni de anlıyorum herkes annesini bir şekilde örnek alıyor etkileniyor :) Bende etkilendiğimden belki böyle rahatım annem 5 çocuğu ardarda normal doğumla patır patır doğurdu.
Kızlar annelerinin kaderini yaşar derler ne kadar doğru bilmem ama annem lohusayken hep yalnızdı sanırım bende yalnız olucam gibi...kısmet :)
Sorma geçen amerikadaki arkadaşım adrese özel bir hediye göndermiş. Yok adresti falandı ne kadar uğraşmış...Bu ilginin ablamlardan gelmemesi beni burdu hediyeyi açtığımda oldukça buruktum.Sevindim mi üzüldüm mü belli değil..Eşimin ablası Almanya dan gelirken hem bebeğime hem bana elbiseler almış. Ablamın durumu iyi bir yabancının bana böyle davranması evet hoş ama direk ablamlar geliyor aklıma buruluyorum..Ancak kullanılmış eşyalarını verirler...Birşeye muhtaç olduğumdan değil. Bu ilgisizliklerine üzülüyorum sadece...Bir de insan en yakınından bekliyor gercekten, gelmeyince kalp kırıklığı daha büyük oluyor
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin de gerisi teferruat :) Of ben bi daha haberleri izlemeyeceğim. Öyle kötü ki haberler. Ölümler vahşetler, kaza kurşununa gidenler, çocuk gelinler. Üzülüyor ve paranoya yapıyorum sonra kendi kendime.
Evet çoktandır üyeyim Eylül ekim annelerinden bahsediyorsun değil mi oldukça aktif orası da arada takip ediyorum bende...
Hele bir doğsun eşim blog kuralım sana diyor bir şekilde deneyimlerimi paylaşmayı istiyorum. iyi bir anne olmak için elimden geleni yapıcam tek emin olduğum şey şuan bu :)
biraz kaba olacak ama annem akraba akreptir der:) insanın dostları seçebildiği kardeşleri aslında. iyi ki dostlar var.Sorma geçen amerikadaki arkadaşım adrese özel bir hediye göndermiş. Yok adresti falandı ne kadar uğraşmış...Bu ilginin ablamlardan gelmemesi beni burdu hediyeyi açtığımda oldukça buruktum.Sevindim mi üzüldüm mü belli değil..Eşimin ablası Almanya dan gelirken hem bebeğime hem bana elbiseler almış. Ablamın durumu iyi bir yabancının bana böyle davranması evet hoş ama direk ablamlar geliyor aklıma buruluyorum..Ancak kullanılmış eşyalarını verirler...Birşeye muhtaç olduğumdan değil. Bu ilgisizliklerine üzülüyorum sadece...
ben de kullandığın çatlak kreminden kullanıyorum. hiç çatlamadım kremin kerametinden mi derimin iyiliğinden mi bilemedim:))İnşallah dökülür. Dökülmezse de bakarız artık çaresine :) Ben hiç yağ da kullanmıyorum göbeğime oysa hani badem yağı falan sürmüyorum. Günde iki de Lierac Phytolastil Jel ve bol bol nemlendirici. Yani bunlardan değil benim tüylerim.
çok doğru söylüyorsun. aslında ağvaya filan da gidilebilir de gelde eşime anlat. hayatta çocugu otel odalarına götürmezvalla ben evde bunaldım artık, hem küçük bebekle yolculuk daha kolay asıl sorun büyüyünce, hafta sonu gidip adada kalmak istiyorum, istanbula yakın yerlere gitmek istiyorum, inşallah olur, bebeği nasıl alıştırırsan öyle gidiyor
Ben 2014 Eylül ekim anneleri grubundaydım. burada kızların bahsettiği son kk olanmış bende yeni istek yolladım onay bekliyorum aynı durumdayız:) Face i öyle pek aktif kullandığım söylenemez...Ama gerçek kimliklerimizi bilmek de güzel olur :)blog kurmak da süper fikir:) gruba davet yolladım face den henüz onaylanmadı. onaylanınca katılırım sohbetlerinize:)
Kötü günümde hep dostlarım yanımda oldu saolsunlar:) Kendimi bildim bileli tanıyorum beraber büyüdük bazen kavga ettik bazen ayrı düştük ama birşekilde hep biraraya gelip hep birbirimize destek olduk kardeşlik budur...biraz kaba olacak ama annem akraba akreptir der:) insanın dostları seçebildiği kardeşleri aslında. iyi ki dostlar var.
Bende de şimdilik sıfır çatlak. Ama belli olmaz tabi son dk çatlayanlar var ama karnımda öyle çok gergin değil benim esnemeye müsait görünüyor. En çok kremi göbeğinin altına sür ilk ordan çatlarmış.ben de kullandığın çatlak kreminden kullanıyorum. hiç çatlamadım kremin kerametinden mi derimin iyiliğinden mi bilemedim:))
Bende onay bekliyorum :) Sonra faceden kim olduğumu yazarımBen 2014 Eylül ekim anneleri grubundaydım. burada kızların bahsettiği son kk olanmış bende yeni istek yolladım onay bekliyorum aynı durumdayız:) Face i öyle pek aktif kullandığım söylenemez...Ama gerçek kimliklerimizi bilmek de güzel olur :)
facebook'u bayagı aktif kullanırım ben:) grup kurucusu pek aktif degıl sanırım iki haftadır onay bekleyenler varmış. senin üye oldugun grup aktif mi ona üye olayım bari:)Ben 2014 Eylül ekim anneleri grubundaydım. burada kızların bahsettiği son kk olanmış bende yeni istek yolladım onay bekliyorum aynı durumdayız:) Face i öyle pek aktif kullandığım söylenemez...Ama gerçek kimliklerimizi bilmek de güzel olur :)
Kötü günümde hep dostlarım yanımda oldu saolsunlar:) Kendimi bildim bileli tanıyorum beraber büyüdük bazen kavga ettik bazen ayrı düştük ama birşekilde hep biraraya gelip hep birbirimize destek olduk kardeşlik budur...
Kardeşim ablamları fazla takıyorsun dedi. Haklı evet ama bir kez olumlu birşey söylesin bir defa taktir etsinler cidden zoruma gidiyor. Ne merak etsem nette var ama gönülleri olsun diye hiçbirşey sormuyor minnetsiz çok bilmiş demesinler diye arayıp hamilelikle ilgili sorular soruyorum :) Her fırsatta gömmeye devam ama..Artık eşimde soğuyor onlardan ne zaman biraraya gelsek moralimi bozuyorlar..
göbek altı,bel,basen,bacak,kalça,gögüs,göbek üstü her yere sürüyorum her sanah duştan sonra hacı yağı gibi:)) benim de göbek bölgem esnektir gergin degil buna güveniyorum belki çatlamaz:)Bende de şimdilik sıfır çatlak. Ama belli olmaz tabi son dk çatlayanlar var ama karnımda öyle çok gergin değil benim esnemeye müsait görünüyor. En çok kremi göbeğinin altına sür ilk ordan çatlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?