İyi dedin hayali kişiler :)Neden burası böyle hiç de sorgulamadım...Ama herşeye rağmen hoş bir iletişim var kızların bu kadar iyi anlaştığına daha önce şahit olmamıştımBende onay bekliyorum :) Sonra faceden kim olduğumu yazarımBende bu forumda pek aktif olamıyorum yani takma adlı falan ya tuhaf geliyor biraz :) Sanki hayali kişiler gibi falan.
Evet kalabalık bir grup oldukça aktif şu sıralar doğuran doğurana nerdeyse hergün bir doğum haberi gelmeye başladı...facebook'u bayagı aktif kullanırım ben:) grup kurucusu pek aktif degıl sanırım iki haftadır onay bekleyenler varmış. senin üye oldugun grup aktif mi ona üye olayım bari:)
Kızlar faceteki grubun adı ne? Ben 2014 eylül ekim annelerine üyeyim. Baska var mı?Bende onay bekliyorum :) Sonra faceden kim olduğumu yazarımBende bu forumda pek aktif olamıyorum yani takma adlı falan ya tuhaf geliyor biraz :) Sanki hayali kişiler gibi falan.
Onları ben öyle kabul ediyorum da sorun onların beni kabullenememesinde...sen yine eşine belli etmemeye çalış canım, ablan onlar sen kopamazsın ama eşin sogursa kopar. ablanlar belki biraz eski kafalıdır belki senin kadar kendilerini geliştirememişlerdir yapacak bişe yok onları da öyle kabul et:)
Ben göğüslerime sürmüyorum çünkü halen aynı büyümedi. Sadece biraz dolgunlaştı o kadar.göbek altı,bel,basen,bacak,kalça,gögüs,göbek üstü her yere sürüyorum her sanah duştan sonra hacı yağı gibi:)) benim de göbek bölgem esnektir gergin degil buna güveniyorum belki çatlamaz:)
o gtubun tam adını verir misin canım bari ona üye olayım:)Evet kalabalık bir grup oldukça aktif şu sıralar doğuran doğurana nerdeyse hergün bir doğum haberi gelmeye başladı...
Onları ben öyle kabul ediyorum da sorun onların beni kabullenememesinde...
Açıkçası bana karşı biraz kıskanç davranıyorlar...Mesela onların sürekli kilolu benim de zayıf oluşum...
Üniv.den sonra bağdat cd.de içmimar olarak işe başladığımda büyük ablam ben lisedeyken buraya solaryuma geliyordum.Sen bu yolda yürümeye başlamadan önce ben dönüyordum falan dedi :) Her fırsatta rakip gibi görmeler aşağılamaya çalışmalar. Aksine ben alttan almaya çalışıyorum..Daha o kadar çok şey var ki...
Eşime nasıl belli etmiyim bir gün geliyorlar beni ağlatıyorlar.. Eşimin yanında bile bu konuşmaları yaptılar evi yeni almıştık ziyarete geldiler. İnsan tebrik eder zaten 5 aylık hamileyim ağlattılar yine...Eşimde sert davranmamak aramıza girmemek için evden gitti kibar bir şekilde dışarıda işi olduğunu söyledi..Herşey o kadar aleni ki saklamam pek mümkün olamıyor....
2014 eylül ve ekim anneleri:)o gtubun tam adını verir misin canım bari ona üye olayım:)
ne bileyim bana sür gögüslere de dediler her ihtimale karşı sürüyorum:) ama benimkiler 2 beden büyüdü yaBen göğüslerime sürmüyorum çünkü halen aynı büyümedi. Sadece biraz dolgunlaştı o kadar.
ee ona da istek yollamıştım kabul edilmedi. bu gruplar beni niye istemiyor yahu anlamadım gitti:)2014 eylül ve ekim anneleri:)
aynen yukarıdaki grup
Çok tuhaf geldi banada. Bir abla kardeşini nasıl ağlatır anlamıyorum. Gerçi annemle teyzemin arası da iyi değildir. Annem teyzemi sevmez pek çok soğuk nasıl abla der. Ben ise kardeşim için canımı veririm. Onu annemden babamdan daha çok özlerim. Hele birde yeğenim var 1,5 yaşında. Daha da düşkün oldum kardeşime. O 28 yaşında, ben 33 yaşımdayım.En iyi sırdaşım o benim. Ama sende bilemiyorum ablalarınla açık açık konuşsan yani böyle kardeşler var ben duyunca üzülüyorum çok imreniyorum , neden biz öyle olamıyoruz vs desen nasıl olur ki?Onları ben öyle kabul ediyorum da sorun onların beni kabullenememesinde...
Açıkçası bana karşı biraz kıskanç davranıyorlar...Mesela onların sürekli kilolu benim de zayıf oluşum...
Üniv.den sonra bağdat cd.de içmimar olarak işe başladığımda büyük ablam ben lisedeyken buraya solaryuma geliyordum.Sen bu yolda yürümeye başlamadan önce ben dönüyordum falan dedi :) Her fırsatta rakip gibi görmeler aşağılamaya çalışmalar. Aksine ben alttan almaya çalışıyorum..Daha o kadar çok şey var ki...
Eşime nasıl belli etmiyim bir gün geliyorlar beni ağlatıyorlar.. Eşimin yanında bile bu konuşmaları yaptılar evi yeni almıştık ziyarete geldiler. İnsan tebrik eder zaten 5 aylık hamileyim ağlattılar yine...Eşimde sert davranmamak aramıza girmemek için evden gitti kibar bir şekilde dışarıda işi olduğunu söyledi..Herşey o kadar aleni ki saklamam pek mümkün olamıyor....
Ben emzirme sütyenlerimi bile normal bedenime göre aldım. Sadece birini B cup değil C cup aldım o kadar. Minnak ama inşallah sütlü olurne bileyim bana sür gögüslere de dediler her ihtimale karşı sürüyorum:) ama benimkiler 2 beden büyüdü ya
Eskiden beri böyleler de ben hamilelikte bu kadar takmaya başladım...haydaaa , anlattıkların bana üvey abla profili çizdi kusura bakma amaçekemiyorlar belliki. değişmez onlar sen duymamaya çalış. kabul et onları bu şekilde. her sözlerine ağlar üzülürsen ömür boyu bitmez bu çile. hatta bence uzağa kaç sen:))
Benim onay beklediğim 2014 Eylül Ekim K.K. olan üyesi az olan grup.2 haftadır onay da gelmedi beklemede.2014 eylül ve ekim anneleri:)
aynen yukarıdaki grup
inşallah canım, boyutu değil işlevi önemli gögüslerin:))Ben emzirme sütyenlerimi bile normal bedenime göre aldım. Sadece birini B cup değil C cup aldım o kadar. Minnak ama inşallah sütlü olur
Burası gibi değil bir ara birine yazdıkları moral bozuyor diye laf söylediler fln ufak zıtlaşmalar oldu..Kişi eklemede titizleniyorlar şimdi...İstersen bana özelden adını yaz yöneticiye atıyım adını eklesin diye...ee ona da istek yollamıştım kabul edilmedi. bu gruplar beni niye istemiyor yahu anlamadım gitti:)
Zaten gözlerinin önünde örnek var.. Erkek kardeşim var 26 yaşında şu dünyada bir eşim bir de kardeşim...Yok böyle bir sevgi...Annemin karnındayken sevmeye başladım onu hep sevdim o da beni...Evlendiğimde bir tek o vardı aklımda artık eskisi kadar yakın olamayacağımız...O benim kardeşten öte parçam gibi...Ben açık bir insanım ablamlarla bir çok defa konuştum..Ne kabulleniyorlar ne farkındalar..Komik ama kıskançlıklarının yaptıklarının farkında değiller. doğumdan sonra gel bizde kal demeleri bile onlar için beni düşündüklerinden..beni gerdiklerinin farkına varamıyorlar..Çok tuhaf geldi banada. Bir abla kardeşini nasıl ağlatır anlamıyorum. Gerçi annemle teyzemin arası da iyi değildir. Annem teyzemi sevmez pek çok soğuk nasıl abla der. Ben ise kardeşim için canımı veririm. Onu annemden babamdan daha çok özlerim. Hele birde yeğenim var 1,5 yaşında. Daha da düşkün oldum kardeşime. O 28 yaşında, ben 33 yaşımdayım.En iyi sırdaşım o benim. Ama sende bilemiyorum ablalarınla açık açık konuşsan yani böyle kardeşler var ben duyunca üzülüyorum çok imreniyorum , neden biz öyle olamıyoruz vs desen nasıl olur ki?
Ben de ondan onay bekliyorum bugün yolladım istek. Firste de adımı yazdım merak ettim az kişi olması daha iyi bence:)Benim onay beklediğim 2014 Eylül Ekim K.K. olan üyesi az olan grup.2 haftadır onay da gelmedi beklemede.
Bir de insan en yakınından bekliyor gercekten, gelmeyince kalp kırıklığı daha büyük oluyor
Haklısın cnm hele en ihtiyaç duyduğun dönemde yardımcı olunmayınca yakın olmanın bir anlamı kalmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?