Canım Allah şifasını versin bir an önce inşallah. İçindeki sıkıntıyı da alsın inşallah. Ateş çok önemli, mümkün olduğunca doktor kontrolü altında olsun. Allahın izniyle bir şey olmayacak, hepimiz geçirdik o ateşleri. O kabakulak beni mahvetmişti, hiç unutamıyorum. Annelik ne zor..Kizlar sizler neguzel muhabbeti ilerletmissiniz ben hala kizimla uğraşıyorum iğneleri bittiği halde atesi düşmüyor akşam yine doktora goturcez hicbiseyde yemiyir yavrum nasil soldu büyük ihtimalle doktor serum takicak inşallah kizim toparlanir bugün okadar canım sıkkın ki içimde de bi sıkıntı var Allah hayırlısini versin
Saol canım :) Çok pis gaza geldim annelik nedir göstericem inş.Kitap yazıcam sonra da
Kötünün kötüsü varmış..Açık açık sinir ediyor :))Hay Allahım ya bu dönemimizde üzerlerimize titremeleri gerekirken bir de sinir bozuyorlar durduk yere...En iyisi duymazdan gelmek ona karar verdim hehe diyip geçeceksinRica ederim ne demek, bende de var onlardan. Ablam hiçbir işe elini atmaz atmadığı gibi gelir iş çıkarır ya da abuk subuk konuşup insanların tepesini attırır, ne yaptıysa yapmış Kayınvaldemleri sinirlendirmiş yine, ben insanları sakinleştirdikçe o birşey bulup çıkarıyor. Doğumda neler olur Allah bilir. Durup durup ben kızını alıp kendime geçeceğim diyor, el kadar bebeğin anneden ayrı ne işi var, ağlar eder pisler deyince de ben sevmeye götürüyorum zaten ağlarsa getiririm bakarsın annesi miyim ben diyor gel de yeme kafayı
Sonunda buldum yazını ay bende cok sinirlendim nedemek kızını alır götürürüm ağladığında da getirme ozaman. Valla kayınpederim bana bir iki laf yaptı oyle torunumu alır getirirm bazen bizde kalır dedi bende hiç biyerde kalamaz dedim bensiz hiç biryere gidemez dedim ne zaman büyür ancak ozaman dedim ben zaten baska yerde yatamam yatağımı yadırgarım dedim onlarda sustular birsey demediler birdaha bence sende acık acık soyle hiç bir yere veremem kızımı de valla yoksa tepemize çıkarlarRica ederim ne demek, bende de var onlardan. Ablam hiçbir işe elini atmaz atmadığı gibi gelir iş çıkarır ya da abuk subuk konuşup insanların tepesini attırır, ne yaptıysa yapmış Kayınvaldemleri sinirlendirmiş yine, ben insanları sakinleştirdikçe o birşey bulup çıkarıyor. Doğumda neler olur Allah bilir. Durup durup ben kızını alıp kendime geçeceğim diyor, el kadar bebeğin anneden ayrı ne işi var, ağlar eder pisler deyince de ben sevmeye götürüyorum zaten ağlarsa getiririm bakarsın annesi miyim ben diyor gel de yeme kafayı
Evet çoktandır üyeyim Eylül ekim annelerinden bahsediyorsun değil mi oldukça aktif orası da arada takip ediyorum bende...yaz valla, yardım ederim sana ben de:) bir derginin genel kurul üyeliği ve kitap,gezi,sinema yorum yazarlığı yapmışlığım var. azcuk tecrübeliyim yani:)) buradaki annişler face de grup kurmuş üye misin sen de?
İnşallah dökülür. Dökülmezse de bakarız artık çaresine :) Ben hiç yağ da kullanmıyorum göbeğime oysa hani badem yağı falan sürmüyorum. Günde iki de Lierac Phytolastil Jel ve bol bol nemlendirici. Yani bunlardan değil benim tüylerim.benim de göbeğim tüylendi ya sinir oluyorumnormalde hiç tüylü birisi değilimdir ama göbeğim hamilelikte fena halde tüylendi. dokunmaya da cesaret edemiyorum daha fazla çıkmasın diye inşallah dökülür doğumdan sonra
Bende sinir oldum okuyunca. Bence büyüyünce de sizden ayrı kalmasın yavrunuz. Ben 5 yaşındayken kardeşim doğduğunda, bir süre babaannemde kalmışım bir hafta falan. Sonra resmen anneme babama küsmüştüm. Hatırlıyorum da annem ağlamıştı ben onlara yabancı gibi davranınca. O yüzden ben diyorum ben nereye kızım oraya.Sonunda buldum yazını ay bende cok sinirlendim nedemek kızını alır götürürüm ağladığında da getirme ozaman. Valla kayınpederim bana bir iki laf yaptı oyle torunumu alır getirirm bazen bizde kalır dedi bende hiç biyerde kalamaz dedim bensiz hiç biryere gidemez dedim ne zaman büyür ancak ozaman dedim ben zaten baska yerde yatamam yatağımı yadırgarım dedim onlarda sustular birsey demediler birdaha bence sende acık acık soyle hiç bir yere veremem kızımı de valla yoksa tepemize çıkarlar
Çok cesur gördüm seni :) Ben o riski alamam illaki çatı muayenesi yaptırırım. Hatta doktor bakmasa da çatıma bakın derim herhaldeEğer istemiyorum dediğimde tamam derlerse evet baktırmam...Eskiden böyle bir muayene yokmuş. Abartmaya gerek yok bence...Bakalım pazartesi ne olacak...
bende bır kere öyle dedım yanı çıtlattım.bebeği bızdenmı kacırıosun annene gelırız pesınden dedıler.bnm bebegmmıs gözüyle bakmıolarkı abılerının bebegı gözüyle bakıorlar.hatta biz bebegı alır gderız dedılrr dusunAynı benim gibi telaşın. Benimde bir tek kayınvalide kalsa ok ama annesi de onlarla kalıyor. O gelince o da gelir. Kayınpederim emekli, görümcem bekar. Al onlara eğlence diyorum ikide bir gelirler belki. Ama baktım çıldırıyorum alır bebeğimi Ankara'ya annemin yanına giderim diyorum bilemiyorum ki.
Yok ben 5-6 yasındanda bahsetmiyorum ki en erken 15-16 yasından bahsediyorum ki ben evim dışında hiç bir yerde kalamam eşimde kalmaz muhtemelen kızımız da bize çeker oda hiç biryerde kalamaz. Haklısın valla kalmamalı tabiki karsı tarafta buna anlayış göstermeli diye düşünüyorumBende sinir oldum okuyunca. Bence büyüyünce de sizden ayrı kalmasın yavrunuz. Ben 5 yaşındayken kardeşim doğduğunda, bir süre babaannemde kalmışım bir hafta falan. Sonra resmen anneme babama küsmüştüm. Hatırlıyorum da annem ağlamıştı ben onlara yabancı gibi davranınca. O yüzden ben diyorum ben nereye kızım oraya.
Bende simla gibi düşünüyorum bu muayaneyi. Hiç açıklaması yok gibi gelişiyor sanki sezeryan için oynanan bir oyunmuş gibi soyle düşünsene koylerde ki kadınlarımızın çatısına mı bakıyorlar Allah askına. Hele o bakılan yönteme sinir oluyorum. Normal bende düşünsem bende çatıma baktırmazdım asla. Bence baktırmamak mümkün. Muhtemelen kağıt imzalatırlar catı muayenesi yaptırmadı diyeÇok cesur gördüm seni :) Ben o riski alamam illaki çatı muayenesi yaptırırım. Hatta doktor bakmasa da çatıma bakın derim herhaldeAllah korusun çocuk sıkışır falan, vakumla çekerler
saol cnm benı sezaryan ve pıhtılaşma korkusuda aldı.bır turlu sakın olamıorum.kızıma bsey olursa korkusu ayrı,sezaryanın korkusu ayrı.normal doguma yürek yutmus gbı cesaretlıyım.bırde ev sahıbıne sınır oldum esıne soyle aılesını getırmesın sık sık eve dıor.sanane,sankı hergun aılesı bızde yatıp kalkıor.onu bozdum valla hiç uğraşmam tepeme çıktı be zaten sınırlerım bozuk.anemı ıcın portakalla demırı tuketcem daha ıı emılıormus vücutta.Hersey olcgna varır skma kendını dıorum ama hersey üst üste gelince elımde olmuor.saol destegın ıcın cnmGeçmiş olsun canım...
Sıkma canını bebeğine zarar sütün kesilir cidden...Her şerde hayır vardır:) Eğer çok kötü olacaksan eşinle açık açık konuşursun 40 gün bana gereksiz gibi geliyor. Senin ve bebeğin sağlığı için eşin konuşur sanırım...
Aslında cesaret değil benim ki...Ben vücudumu iyi tanıyorum bu rahatlık ondan çatımın dar olma ihtimali çok çok zayıf...Boşuna başkasının el atmasına gerek duymuyorum...Zaten Dr ille de gerek riske atma falan derse bende ısrar etmem tabii ki baksınlar da Dr la konuşucam çok gerekliyse o bakar..Çok cesur gördüm seni :) Ben o riski alamam illaki çatı muayenesi yaptırırım. Hatta doktor bakmasa da çatıma bakın derim herhaldeAllah korusun çocuk sıkışır falan, vakumla çekerler
Canım benim ya ev sahibine sinir oldum evini kiraya verdiyse kirasını alıp susup otursun.. Komşular mı rahatsız olmuş ne derdi var abuk subuk olmadıkları sürece kimin girip çıktığı ne ilgilendirir. Kiracılık zor inş. ev sahibi olursunuz.Boşver canım hiç sıkma canını hehe de geçsaol cnm benı sezaryan ve pıhtılaşma korkusuda aldı.bır turlu sakın olamıorum.kızıma bsey olursa korkusu ayrı,sezaryanın korkusu ayrı.normal doguma yürek yutmus gbı cesaretlıyım.bırde ev sahıbıne sınır oldum esıne soyle aılesını getırmesın sık sık eve dıor.sanane,sankı hergun aılesı bızde yatıp kalkıor.onu bozdum valla hiç uğraşmam tepeme çıktı be zaten sınırlerım bozuk.anemı ıcın portakalla demırı tuketcem daha ıı emılıormus vücutta.Hersey olcgna varır skma kendını dıorum ama hersey üst üste gelince elımde olmuor.saol destegın ıcın cnm
Ne gereği var ki böyle durduk yere can sıkıcı şeyler söylüyorlar yani ne cesaretle. Valla böyle densiz laflar eden karşılığını almalı zaten. Sakın onlar espri ile böyle şeyler dese de sende espri ile karşılığını ver.Ama sakın sakın sessiz kalma. Sonra bu densiz densiz abur cubur laflar yüzünden kendimizi sinir ediyoruz.bende bır kere öyle dedım yanı çıtlattım.bebeği bızdenmı kacırıosun annene gelırız pesınden dedıler.bnm bebegmmıs gözüyle bakmıolarkı abılerının bebegı gözüyle bakıorlar.hatta biz bebegı alır gderız dedılrr dusun
Ben de son söylediğinde kocasının önünde tutamadım kendimi "nah" işareti yaptım ayıptır söylemesi. Eşim de deli oluyor, sırf bu hareketleri yüznden oturduğumuz yerden taşınalım bir an önce diyor ki ne yalan söyleyeyim öncesinde yakın olmak iyidir diyordum ama hamileliğimde beklediğim desteği göremeyince ben de niyeti bozdumKötünün kötüsü varmış..Açık açık sinir ediyor :))Hay Allahım ya bu dönemimizde üzerlerimize titremeleri gerekirken bir de sinir bozuyorlar durduk yere...En iyisi duymazdan gelmek ona karar verdim hehe diyip geçeceksin
Sonunda buldum yazını ay bende cok sinirlendim nedemek kızını alır götürürüm ağladığında da getirme ozaman. Valla kayınpederim bana bir iki laf yaptı oyle torunumu alır getirirm bazen bizde kalır dedi bende hiç biyerde kalamaz dedim bensiz hiç biryere gidemez dedim ne zaman büyür ancak ozaman dedim ben zaten baska yerde yatamam yatağımı yadırgarım dedim onlarda sustular birsey demediler birdaha bence sende acık acık soyle hiç bir yere veremem kızımı de valla yoksa tepemize çıkarlar
Ya bu bebeği alma merakı nedir anlamıyorum. Hiç ne anneye ne babaya ne de yeni doğmuş bebeğin ihtiyaçlarına saygı duyuyorlar. Bir süre sadece ihtiyaçlarını giderip kenara çekilelim diyeceklerine, alır gideriz onu yaparız bunu ederizbende bır kere öyle dedım yanı çıtlattım.bebeği bızdenmı kacırıosun annene gelırız pesınden dedıler.bnm bebegmmıs gözüyle bakmıolarkı abılerının bebegı gözüyle bakıorlar.hatta biz bebegı alır gderız dedılrr dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?