• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ay evet canım ya az kaldı gerçekten :) gerçi seninkinin yanında bizimki ne ki :KK66: canım doktoruna söyledin mi ishal meselesini? bu haftalarda önemli bak anestezi olacaksın bence bir sor doktoruna
Anestezi olmama engel olur mu ki? Ben buldum neden ishal oldugumu ama bak bugun tık yok neden kan ilacımı içmedim. Bu kan ilacı bana dokunuyor ne zaman içsem ben Ogün lavabodan çıkamıyorum. Bıraktım kan ilacını. Ama doktorumu aramalıyım yine de acaba bilemedim?

Anestezi olmama engel olur mu ki? Ben buldum neden ishal oldugumu ama bak bugun tık yok neden kan ilacımı içmedim. Bu kan ilacı bana dokunuyor ne zaman içsem ben Ogün lavabodan çıkamıyorum. Bıraktım kan ilacını. Ama doktorumu aramalıyım yine de acaba bilemedim?

Bilmiyorum ki canım engel olur mu bi sürü test falan yapıyorlar ya belki enfeksiyon falan vardır diye dedim. Şimdi düzeldiysen sorun yok canım ;) Aman bırak boşver 2 gün kaldı şurda 2 gün içmeyiver ilacı da.

Empati kurmakta inan hiç zorlanmıyorum..Benzer bir tane de bende var :D Aynı büyük ablamın tavırları...
Bakıcısı yemek yapar her hafta temizlikçi gelir.Resmen ekmek elden su gölden yaşar..Yine de hiçbirşeye yetişemiyorum der...Aşırı tembeldir asla kendini zora sokmaz...Zorluk nedir bilmez bilse şükrederdi haline :)
Yarınki yemekliğim çıkar demiş ya çok güldüm :))
Hiç sorma, insanın saçını başını yolası geliyor zaman zaman. Zaten çoğu kez ben mi onun büyüğüyüm o mu anlamıyorum:KK70:

günaydın kızlar hayırlı cumalar :D dogumu yakın olanlara bi sorum var dün bizim bebek gün boyunca çok fazla hareket etti erken dogum meselemde olunca korktum çünkü normal dogum yapanlar gelecegi hafta aşırı hareketlenme oldugunu söylüyordu sizce alakası varmı acaba :KK57: dogurdum douracam diye ödüm kopuyor sıpayı gelince vuracam totosuna:KK67::KK23: :confused: az vuracam ama kıyamam ona :)

banada linkini gönderirmisin grubun:KK37:

Ayy Naboo, Allah başka dert vermesin canım o nasl sözmüş Allah aşkına:) :KK43: güler misin , ağlar mısın yani? Ben ablama kurban olayım ya aramızda 2 yaş var ama gebeliğimin ilk haftasından beri torunu oluyor gibi seviniyor garibim. Ne yazık ki uzakta ve biraz rahatsız ama yine de fırsat bulunca 10 günlüğüne geldi ve kontrollerimi, hazırlıklarımı en az benim kadar heyecanla bekliyor. Dün hep okudum burda yazılanları, ben de çok acıdım halime, ailemden uzak olduğum için ama sizin durumunuz da zormuş canım ya..
Face e de gelin tabi ya, ordan daha kolay haberleşmek:)

Ayy Naboo, Allah başka dert vermesin canım o nasl sözmüş Allah aşkına:) :KK43: güler misin , ağlar mısın yani? Ben ablama kurban olayım ya aramızda 2 yaş var ama gebeliğimin ilk haftasından beri torunu oluyor gibi seviniyor garibim. Ne yazık ki uzakta ve biraz rahatsız ama yine de fırsat bulunca 10 günlüğüne geldi ve kontrollerimi, hazırlıklarımı en az benim kadar heyecanla bekliyor. Dün hep okudum burda yazılanları, ben de çok acıdım halime, ailemden uzak olduğum için ama sizin durumunuz da zormuş canım ya..
Face e de gelin tabi ya, ordan daha kolay haberleşmek:)
Âmin canım insan uzakta da olsa canı gönülden davrananı, samimiyeti hissedince dertlenmşyor o kadar. Yakında olup da bu muameleyi görmek daha sıkıntı verici.

günaydınlar..
herkese hayırlı cumalar..
sabah 5gibi sancı tuttu geldi gitti sonra yine geldi gitti. dolayısıyla uyudum.ama halen uykuluyum. yani sersem gibiyim.
haftanın son günü..

İlay için son iş günü:)) kızımız hafta sonuda dinlensin..kendine özel yerin keyfini çıkarsın..
pzt günü hayırlısıyla gelsin dünyaya..

Günaydınlar
Çalışan annelere kolaylıklar dilerim , evde olanlara da kendim dahil kıymetini bilelim diyorum
Bizim bugün 36 haftamız bitiyor şükürler olsun 37 e giriyoruz hayırlısıyla . Doktorum normal doğumun 37 ve 38 de
olması lazım dedi. Ama bende hala hiç bir belirti yok :KK43: ablam hep yürümen lazım kendini yorman lazım dedi
ancak akşamları yürüyüş yapabiliyorum yarım saat 45 dk . Face deki guruptan bahsediyorsunuz sürekli ben üye olsam geç kaldım sanırım . Ağdaya ne zamabn itmeliyim acaba , bu haftayı da atlatıp haftaya gitmek daha mantıklı geldi bana
ama aniden yakalanmak ta istemem :KK48:
Günaydın canım, yarın 37e giriyoruz çok mutluyum:) ama normal doğum için 37 erken canım, yani olan vardır ama genelde 38-39 da gelir minikler, zaten doktorumuz da sana 3 ekim son dememiş miydi sezaryan için? o yüzden merak etme annesi, belki senin doğumun çaktırmadan yaklaşacak. Bu arada ağda için ben 37nin bitiminde giderim, sonrasında da rahat ederim diyordum ama ctesi kontrolünden önce giderim haftaiçi, ne olur olmaz hazır olalım artık herşeye:) Facee bende sonradan üye oldum canım, gelin tabi orda da çok güzel bir ortam var.
Bu arada randevunu aldın değil mi?:)

günaydınlar..
sabah 5gibi sancı tuttu geldi gitti sonra yine geldi gitti. dolayısıyla uyudum.ama halen uykuluyum. yani sersem gibiyim.
haftanın son günü..

İlay için son iş günü:)) kızımız hafta sonuda dinlensin..kendine özel yerin keyfini çıkarsın..
Bence arada bir böyle sancı gelmesi iyi.

Bence arada bir böyle sancı gelmesi iyi.
evet canım sonuçta son ay. ama işte öyle bir geldigi için eşime sabah kalkınca dedim ki hazırlıkları yapayım bari.
aslında bu sancılar hazırlıklara başlamadınız mı başlayım tarzında bir sancı gibi :KK24:

günaydınlar..
haftanın son günü..

Sen bu sancıları doktoruna sormuş muydun? Eş önde olduğu için mi oluyormuş yoksa herkeste olur muymuş?

Benim onay beklediğim 2014 Eylül Ekim K.K. olan üyesi az olan grup.2 haftadır onay da gelmedi beklemede.

Ben de ondan onay bekliyorum bugün yolladım istek. Firste de adımı yazdım merak ettim az kişi olması daha iyi bence:)

Günaydın kızlar. Sabah 6'dan beri ayaktayım uyuyamadım. Sizde de oluyor mu acaip rahatsız edici karışık rüyalar görüyorum çoğu zaman. Hamilelik psikolojisi mi acaba.
First dün akşam adınızı belirtti grupta canım, telefondan onaylamış ama meğer yeniden ekle diyormuş, bilgisayardan yapacaktı arkadaş. Kişi sayısı az olan grup, bende sonradan üye oldum ama az olunca birbirini daha iyi tanıma fırsatın oluyor.

Sen bu sancıları doktoruna sormuş muydun? Eş önde olduğu için mi oluyormuş yoksa herkeste olur muymuş?

canım dr a söyledim o da şöyle kafasında sanki birşeyler canlanır gibi olur çok normal dedi. hani bunu son ay olarak mı normal dedi yoksa benim eş önde olduğunu düşünerek mi olur dedi bilmiyorm.ayriyetten eş önde olduğu için mi diye soramadım. hem olur normal demesinden dolayı hem de kvdemin yanımda olmasından dolayı:)

valla ben evde bunaldım artık, hem küçük bebekle yolculuk daha kolay asıl sorun büyüyünce, hafta sonu gidip adada kalmak istiyorum, istanbula yakın yerlere gitmek istiyorum, inşallah olur, bebeği nasıl alıştırırsan öyle gidiyor
Kesinlikle katılıyorum Elifçim:( Hamilelik çoook güzel ama uzun bir yolculuk, neler atlatıyorsun neler, o yüzden Allah nasip ederse ben de kış soğukları başlamadan birkaç gün uzaklaşma hayali kuruyorum, çok iyi gelecektir eminim..

günaydın bayanlar. içim buruk aslında bu sabah biraz. tek erkek kardeşimin Ankara da yemin töreni var. tüm aile orda eşim de gitti tek ben kaldım:KK43: 3g ile bağlantı kurun izleyecem dedim o saate müdürler toplantı koydu off:KK43:(
Canım selametle gidip geldin inşallah. Dün akşam da benim kardeşimin nişanı oldu memlekette, ağla ağla bir hal oldum ama sadece gidemediğim için değil daha çok sevinçten ve şaşkınlıktan, kardeşim büyümüş de damat mı olmuş diye bakıp bakıp ağladım:) Allah seninkine de selamet versin, bugünler geçici inşallah sonra daha güzel günlerde beraber oluruz inşallah kardeşlerimizle.

Hiç sorma, insanın saçını başını yolası geliyor zaman zaman. Zaten çoğu kez ben mi onun büyüğüyüm o mu anlamıyorum:KK70:
Büyüklük yaşla değil deneyimle oluyor bence.
Kardeşim 26 yaşında evet tabii ablayım ama belli bir yaştan sonrası çok da farketmiyor arkadaş gibi olabiliyorsun küçük büyük çok da anlam taşımıyor bence...

Kontrolden geldik simdi hersey yolunda Allaha sukur 2.520 kg olmus minnak 48 cm yaklasik...aspirini biraktik:) gunde 10 dk nefes egzersizi yap dedi dogumu kolaylastirmasi icin ve tabi yuruyuslere ve yuzmeye devam... Bu ay yine rekor kirip 3 kg almisim ama doktorum super bi adam anormal bi kg alisin yok huzursuz olma sadece dogumun kolay olmasi icin bu ay biraz dha dikkat et dedi:) nst de bizim kiz uyuyodu onyuzden meyvesuyu ve cikolata yedirdiler bana hareketlenmeye basladi...sonuc olarak teyzeleri 10 gun sora bida kontrole gidiyorum ve artik hep nst ye giricekmisim...bizden haberler boylee simdilik:)

Günaydınlar
Çalışan annelere kolaylıklar dilerim , evde olanlara da kendim dahil kıymetini bilelim diyorum
Bizim bugün 36 haftamız bitiyor şükürler olsun 37 e giriyoruz hayırlısıyla . Doktorum normal doğumun 37 ve 38 de
olması lazım dedi. Ama bende hala hiç bir belirti yok :KK43: ablam hep yürümen lazım kendini yorman lazım dedi
ancak akşamları yürüyüş yapabiliyorum yarım saat 45 dk . Face deki guruptan bahsediyorsunuz sürekli ben üye olsam geç kaldım sanırım . Ağdaya ne zamabn itmeliyim acaba , bu haftayı da atlatıp haftaya gitmek daha mantıklı geldi bana
ama aniden yakalanmak ta istemem :KK48:

Canim neden gec kalmis oluyosun ki gel face teki gruba bekliyoruzz...
İstersen adini ozelden bana yaz istersen kamurana flan yaz arkadasa soleyelim de eklesin

Kontrolden geldik simdi hersey yolunda Allaha sukur 2.520 kg olmus minnak 48 cm yaklasik...aspirini biraktik:) gunde 10 dk nefes egzersizi yap dedi dogumu kolaylastirmasi icin ve tabi yuruyuslere ve yuzmeye devam... Bu ay yine rekor kirip 3 kg almisim ama doktorum super bi adam anormal bi kg alisin yok huzursuz olma sadece dogumun kolay olmasi icin bu ay biraz dha dikkat et dedi:) nst de bizim kiz uyuyodu onyuzden meyvesuyu ve cikolata yedirdiler bana hareketlenmeye basladi...sonuc olarak teyzeleri 10 gun sora bida kontrole gidiyorum ve artik hep nst ye giricekmisim...bizden haberler boylee simdilik:)
Ne güzel haberler ohh sorun yok maşallah size süpersiniz:nazar:
Pazartesi için randevu alıcam birazdan sanırım beni de artık nst ye sokarlar merak ediyorum :) Ben çikolata falan yiyip gidiyim. Evde dur durak bilmiyor bebeğim Dr u görünce sakinliyor:)

Back
X