amin canım inşallah.Kızlar Damla'yı doğuma aldılar, dualarımızı esirgemeyelim. Darısı başımıza
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin..
Damlanın yanına sanki burdan birisi uğrarım dedi diye hatırlıyorum o sen misin yoksa başka biri mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah.Kızlar Damla'yı doğuma aldılar, dualarımızı esirgemeyelim. Darısı başımıza
Canım sen hastanedemisin?? Allahım sağ salim kucağına aldırır inşallah dualarımız damlaylaKızlar Damla'yı doğuma aldılar, dualarımızı esirgemeyelim. Darısı başımıza
Kızlar Damla'yı doğuma aldılar, dualarımızı esirgemeyelim. Darısı başımıza
Kızlar Damla'yı doğuma aldılar, dualarımızı esirgemeyelim. Darısı başımıza
amin canım inşallah.
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin..
Damlanın yanına sanki burdan birisi uğrarım dedi diye hatırlıyorum o sen misin yoksa başka biri mi..
ooo masallah cok sukur rabbime sag salim bebegine kavustu :)Damlanın annesi Ayla Hanım(yaşını bilmediğim için teyze demek istemedim:)) face de ikisinin de durumunun iyi olduğunu yazmış.. çok şükür..
Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Kuzucuğa maşallah, çok güzel annesi. Allah onu size bağışlasın. Geçmiş olsun Damlacığım.Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
ay maşallah kızına hoş gelmişKaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
ooyyy masallah, rabbim nazarlardan esirgesin ikinizide, gecmis olsun arkadasim, cok sukur kurtuldun...Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
RABBIM YARDIMCIN OLSUN....Hepinizden Allah razı olsun tek tek alıntı yapamıyorum. Dualar etmişsiniz benim in kalkıp snde sizin için edeceğim. Yatışım yapıldı saçma sapan bir şahman mı ne verdiler lavabodan çıkamıyorum fotoğrafçı dışarda beni bekliyor an ve an olanları aktarcam size
Masallah Allah anali babali buyutsun caanim..Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim