2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar Damla'yı doğuma aldılar, dualarımızı esirgemeyelim. Darısı başımıza
amin canım inşallah.
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin..
Damlanın yanına sanki burdan birisi uğrarım dedi diye hatırlıyorum o sen misin yoksa başka biri mi..

Günaydın kızlar bir hafta daha bitti :)

Damlanın annesi Ayla Hanım(yaşını bilmediğim için teyze demek istemedim:)) face de ikisinin de durumunun iyi olduğunu yazmış.. çok şükür..

damla yazmistir diye merakla girdim henuz yazmamis...herkes haberr bekliyo :), insallah hersey yolunda gider artik sira bizede gelsin cok sabirsizlaniyorum ama bi yandan bu hamis halimi ozlerim heral, herkesi takip ediyorum ama yazamiyorum, oglum ogle uykusuna yatinca anca takipteyim yoksa bilgisayari bile actirmiyor sipa :) bugun oglum 2 yasina girdi masallah zamaaann cooook cabuk geciyor kizlar, gozumde bi anda buyudu ama minnak kizim gelecek az kaldi, bebeklik halleri cok cabuk geciyor... hepinizi opuyoruumm

Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 209
Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim

ayy kuzum binmaşallah.. canım iyi olduğunuzu bildik ya yeter bize.. allah sağlıcakla,mutlulukla,huzurla büyütmeyi nasip etsin.. gözyaşlarımı tutamıyorum. allah uzun ömür versin..ağrıların da allah şifasını tez zamanda versin.

Hepinizden Allah razı olsun tek tek alıntı yapamıyorum. Dualar etmişsiniz benim in kalkıp snde sizin için edeceğim. Yatışım yapıldı saçma sapan bir şahman mı ne verdiler lavabodan çıkamıyorum fotoğrafçı dışarda beni bekliyor an ve an olanları aktarcam size
RABBIM YARDIMCIN OLSUN....
UOTE="mimozacicegimm, post: 36812508, member: 552023"]Hepinizden Allah razı olsun tek tek alıntı yapamıyorum. Dualar etmişsiniz benim in kalkıp snde sizin için edeceğim. Yatışım yapıldı saçma sapan bir şahman mı ne verdiler lavabodan çıkamıyorum fotoğrafçı dışarda beni bekliyor an ve an olanları aktarcam size[/QUOTE]
RA
Masallah Allah anali babali buyutsun caanim..

Back
X