Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla büyüt bebeğini, gözün aydın olsun:)Iyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bize dua edin :)
Gözün aydın cnm ne mutlu kurtulmussun bebek de iyi ne guzel :)Iyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bize dua edin :)
Iyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bizeGözün aydın. Allah analı babalıIyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bize dua edin :)
büyütmeyi nasip etsin.maşallah kilosu iyiymiş ve kuveze gerek kalmamış . Sen de bir an önce toparlanirsin inşallah. Ama itiraf etmeliyimki tuhaf oldum doğum tarihimiz yakın olunca heyecanlandım;-)
Bence kilosu çok iyi...Eğer ciddi bir durumun olsa Dr un 2 hafta sonraya randevu vermezdi diye düşünüyorum. Ama Dr ların her fırsatta sezeryan demeleri beni cidden rahatsız ediyor..Bu da genelde hep son haftalarda oluyor. Bakalım benim Dr ne zaman sezeryan diyecek.
Umarım herşey senin için yolunda gider.
Canim damla'dada plesanta yaşlanması vardi bak neguzel bi problem olmadan kızını kucağına aldi bence iki hafta ara verme haftalik kontrollere git eger aklında cok soru işareti varsa başka doktor belki rahatlatır
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Kuzunun erkenden gelesi varmış bence, ilaçları bahane edip annesine kavuşmak istemiş yavrum:) tez zamanda ağrıların da geçer inşallah yavrunla çok keyifli zamanlar geçirirsinIyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bize dua edin :)
Ay canım hakkını helal et nasıl bilememişiz yaşadıklarınıIyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bize dua edin :)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallahSelam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.
lutfen bebegin hareketleri kontrol edip eger hareketlerinden suphelenirseniz hemen acile gidin. yari sezaryan oldum, bebegim cok tatli masallah.
orda cok iyi bakiyorlar . sut pompaliyorum elektrikli sut pompasiyla, ilk 2 gun anne sutu vermedim. mama ve anne sutu ile besliyoruz biboranla...
Canım hayırlı uğurlu olsun sizler doğurup kucağınıza aldıkça çok heyecanlanıyorum Allah analı babalı büyütsünDün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..
Iyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bize dua edin :)
Selam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.
lutfen bebegin hareketleri kontrol edip eger hareketlerinden suphelenirseniz hemen acile gidin. yari sezaryan oldum, bebegim cok tatli masallah.
orda cok iyi bakiyorlar . sut pompaliyorum elektrikli sut pompasiyla, ilk 2 gun anne sutu vermedim. mama ve anne sutu ile besliyoruz biboranla...
Dün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..
Hayırlı olsun canım, en kısa zamanda çıkaracak ve evinize gideceksiniz inşallah kuzunla:)Selam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.
Hayırlı olsun sürmeli, Allah mutluluğunuzu daim etsin:)Dün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..
Iyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bize dua edin :)
Selam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.
Dün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..
Canım hayırlı uğurlu olsun sizler doğurup kucağınıza aldıkça çok heyecanlanıyorum Allah analı babalı büyütsün