2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Rabbim bana doğum günü hediyesi veriyor :)
az önce bavulumuzu hazırladık ,eksikleride yarın eşim ve annem alacaklar, hazırlanıyoruz işte
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, heyecan başladı artık
Canım ne zman doğum tarihin telden giriyorum okuyamıorumbpek geçmişi

Eşim çok hevesli normalde olsa giricem sezeryan olsa da diyor..kendi kararı artık:) benimde eşim o konuda yanaşmıyor bana tüm erkekler aynı sanırım ama bende istemiyorum zaten sancım çıkıyor ters birde doğum başlasın istemem ama sana lazım sen ikna et:KK53:Koca kafalı kuzularımız var demek ahh ahh doğsunlarda hayırlısıyla sabırsızlanıyorum :)
Çok hevesleniyorum sabah uyandığında beşiğinden alıp bağrıma basmak istiyorum:)

alttan muayene oldum onun kanı geliyordu hafiften zaten bu kanlı sümüksü bi akıntı acaba diyorum nişan olabilirmi ?

olabilir canım bence çantanı hazırla sancılarını bir dinle bakalım eğer sancı hissetmiyorsan da en kısa zamanda doktora gitmen gerekli bence. Gerçi nişan geldikten sonra hemen doğum başlamayabilirmiş ama doğumun yakındır hakkınızda hayırlısı olsun.

TE="Seminat: 36974311, membe625"]Şimdi okudum ve hayran kaldım canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip e :KK46:[/QUOTE]
Napayim canim dr aradim tel kapali annemi aradm.Agrim yok su gelmedi cocuk haraketli.. bilemedim internetten arastiriyoRum bide sizlerin fikirlerini aliyorum.elimden baska ne gelir.

7swst: 36974381 .!.:
olabilir canım bence çantanı hazırla sancılarını bir dinle bakalım eğer sancı hissetmiyorsan da en kısa zamanda doktora gitmen gerekli bence. Gerçi nişan geldikten sonra hemen doğum başlamayabilirmiş ama doğumun yakındır hakkınızda hayırlısı olsun.
Cantam 1ay onceden hazirdi bugunde bi daha bakayim dedim tesaduf duzenledm tekrar çatı muayenesi nde iki santim açıklık olduğunu söyledi dr.an an sizi bilgilendirecegim :))

8 ekime verdi yazdırdı adımızı şaka maka:) dönmeye niyeti yok valla neredeyse 2-2,5 aydır bu şekilde doktorda diyor ne inatçı çıktı diye..zor olsa da dönerse normal olur ama dönmezse kısmet yeterki sağlıklı olsun da..Senin nasıl olacak belli mi?

Canim hayırlı olsun doğum tarihi almissiniz ama ayin 8 i bayramın 4.gunu oluyor doktorun orda olucakmi

TE="Seminat: 36974311, membe625"]Şimdi okudum ve hayran kaldım canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip e :KK46:
Napayim canim dr aradim tel kapali annemi aradm.Agrim yok su gelmedi cocuk haraketli.. bilemedim internetten arastiriyoRum bide sizlerin fikirlerini aliyorum.elimden baska ne gelir.[/QUOTE]

Maşallah nekadar sabirlisin ve sakinsin ben olsam hemen hastaneye gitmiştim Allah hayırlı dogumlar nasip etsin

Evet canım bekliyorum artık:) bakalım paşam ne zaman gelmek ister:) senin de az kaldı artık:))

Teşekkür ederiz teyzesi az kaldı valla heyecanla bekliyorum sancı gelmesini:) hep hayal ediyorum evden o çıkışımızı:) babasının heyecanını:) benimki şoka giriyor böyle durumlarda:) inşallah bayılıp kalmaz:))))
Azure cuma günü doğum yapacak canım:)
Göğüslerin için de geçmiş olsun canım. Zamanla geçer inşallah. Cumartesi de bseylül doğuma giricek biliyor musun:)
Kamuran senin doğumunu ben de çok merak ediyorum, inşallah az kaldı ve senin de bizimle o heyecanı paylaşmana:)
Peş peşe doğumlar var desene Amaaan cook heyecan yaptım :) göğüslerim şimdi dah iyi ama bundan iki gün once kolumu bile kaldırırken ağrım oluyordu cok şükür toparladık birazcık aman dikkat edin sizde. Cok güzel anlar olacak Kamuran hepsi. Hele bebeği ilk görüşünüz eşinin ilk bakışı bunlar asla unutulmaz. Fotoğraf cekin bol bol sen tutmayacaktın sanırım fotoğrafçı. Ama eşinin o anlarını mutlaka çekmelisiniz ben şimdi bakıp bakıp ağlıyorum :) doğumun her anı cok özel dediğin gibi evden çıkış hastane de bekleyiş doğum emzirme hastaneden çıkış eve geliş hepsi mükemmel
Damla biz de seni özlüyoruz canım, arada buluşalım yine burda, çok geçmiş olsun tatlım..

canım sanırım şu an hastanedesin ve yazdıklarımı okuyamıyorsun, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, bizde de aynı durum oldu,2 günde bir nstye giricem ve 2 ekim yerine 23 eylülde alacaklar
Elif yeni tarihiniz hayırlı olsun canım,daha önce de yazmıştım, bence böylesi daha iyi olacak, hiç endişe etme canım, haftanızgüzel, bebişinin erkenden kavuşası gelmiş size işte fena mı?:)
Doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun, ben artık ofiste çok sıkılmaya başladım, son bir hafta nasıl geçecek acaba
Teşekkür ederiz canım

Merhaba kızlar

Bizde doktordan geldik.. bebeğim kordonu bir kez daha dolamış yani 2 tur dolanmış kordonu boynunda..

Hala ters, ayak gelişli.. bizimde 27 eylülde sezaryan olacak..37.haftayı doldurmuş olacağız.. şuan kilosu 2.930..

Bişey soracağım.. sezaryan olacak arkadaşlar.. spinal mi yoksa epidural mi seçeceksiniz?
Hayırlısı olsun canım, size de az kalmış ama hareketlerini iyi takip et olur mu. Ben genel anesteziyle sezaryan olucam ama benimki tercih değil, doktorumun kararı.
Kizlar merhaba belki beni hatirlarsiniz ilk aylarda hergun bu sitedeydim bagimlilik yapinca daha girmemeye basladim ama simdi doguma az kalinca yeniden dondum :)

4 gun boyumca sancilarim vardi tesaduf doktora gittim nst cekildi sanci cikinca alttan muayene yapildi bebek dogum kanalina ilerlemis artik dogabilir dedi doktor. Dogmasinda da sakinca yok dedi ama yinede serum ilac ve igne ile dogumu yavaslatti beklemedeyiz hayirlisi artik gelisimi de onde gidiyor masallah ama yine de 38. Haftayi bekleme taraftari doktor
Hatırladım ben tabi, iyi olmanıza sevindim, maşallah senin minnak da büyümüş, 38i beklemesi bence de iyi our , zamanında ve sağlıköa gelsinler inşallah
Malesef yine yuksek cikti :KK43: 15 e 9
Cebi yok bende doktorumun.ilaci ictim.bir saat sonra tekrar gidicem eczaneye.benim durum vahim galiba ya :KK43:
Geçmiş olsun canım, şimdi iyisindir umarım ama bebeğinin gelişimi güzel endişe etme. Son haftalarda oluyor böyle şeyler.

Kızlar hastanede işler çok uzun sürdü. Nstye de girdim.
Bebeğim çok şükür çok iyi. 3500 kilo olmuş. Fl ölçümünü söylemedi gıcık doktor. Devlet hastanesi ne de olsa:) nstde sancı çıkmadı. Normal doğum olabilir mi dedim. Alttan bakmam lazım dedi. Alttan baktı. Bebekle rahim ağzı arasında plesenta falan yok. Normal doğum yapabilirsin dedi. Rahim yolu henüz kısalmamış, doğuma biraz daha zaman var dedi:) bi de kan ve idrar tahlili yapılacakmış aç karnına. Yarın gel dedi. Gerek var mı acaba ya kim gidecek yarın. Üşeniyorum valla. Bizden haberler böyle:))
Kamuran sende bir Eda potansiyeli görmeye başladım ama hadi hayırlısı tatlım, ama erkekler gümünü bekler derler genelde zaten. Şafak saymaya devam:)
Etmez miyiz canım, aklımız sende olacak cumartesi günü. Bence bir de liste yapmalıyız. Kim ne gün doğum yaptı veya yapacak diye. Allah yardımcınız olsun. Ne mutlu sana bak, çok az kaldı yavruna kavuşmana inşallah. :nazar: 9 ay boyunca beklediğimiz gün, hayırlısıyla doğum yapıp, evladımıza kavuşacağımız gün değil miydi? Çok şükür Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla yavrumuzu kucağımıza almayı, sağlıkla büyütmeyi. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Ayyyyy duygulanıyoruuuum.
Bence de liste çok iyi fikir, takip etmek zorlaştı artık:)

merhaba kızlar,
muayene olduk.. tsh ım 5,30 a yükselmiş dr pazar günleri 25mg arttır dedi. üzüldüm ama buna da çok şükür. iyiyiz .
kızım 2800 olmuş boyu da 49cm. nst ye girdim. sancı çıkmadı.dr 2 ekim gibi alırız dedi..
Aaa bir tarih daha geldi ama Eylülün son günlerine giriyoruz artık ne güzel hayırla tamamlanacak inşallah doğumlarımız, sen de üzme kendini Hayat az kaldı inşallah, takibini yapıyorsun zaten, hepimiz Allaha emanetiz.
Hepinize maşallah ne güzel herkes güzel haberlerle gelmiş sadece gebelik zehirlenmesi yaşayan arkadaşımız var ama o da iyi olacak inşallah.
Bizde doktora gittik geldik oğlum 2975 gr 49 cm olmuş suyu falan iyi dedi ama dönmemiş kafası büyükmüş bu da dönmesi etkiler dedi ve 8 ekim sabah 08:00 e adımızı yazdırdı.Şaka maka az bişey kaldı nst de hep sancım çıkıyor ama doktor pazartesi yine gel sancı çıkarsa ilacını arttırıcam dedi ben öyle çok sancı hissetmiyorum ama demekki var..oğlum dönseydi belki doğumum kolay olurdu ama dönmüyor ne yapalım artık..
Sizce sezeryanda tam mı yarı mı bayılsam?
Sizin tarihiniz de hayırlı olsun Yeşim, bence de daha vakit var, nasibi normal doğumsa hala daha dönebilir, beklemeye devam.

Lale nasılsın canım ? senin facen yok galiba , benimde evde internet olmadığından giremiyorum buraya tel den takip etmeye çalışıyorum . Dün doktordan dönüş haberini okudum Maşallah Erdem imize . Nst de sancın çıkmamış ne olacak böyle bilmem bende sancı yok .
Kamuran, Lale ve Glprenses siz heyecan yaptıkça sizin kuzular naz yapıyor bak ama bu halleriniz de çok tatlı:)

Yaaaa galiba nişan geldi... ama yone bende ne agri var ne sızı.ben anlıyorum.aranizda nisan gelen yokmu???
Canım bakmışsındır sen zaten ama nişandan sonra birkaç gün içinde de olabilir, bir hafta 10gün içinde de, hadi bakalım bir atraksiyon da sen yaşatırsın belki bize:)

Çok heyecanlı. Haydi hayırlısı canım. Sen de mi doğum gününde kavuşacaksın bebeğine ? Ne güzel. Benim de sezeryan tarihim doğum günüm.
Doğumgününde anne olmak da çok büyük bir lütuf,çok şanslısınız valla:)

Biz bu sabah doğuma gidiyoruz:KK25:
Herkese günaydın, birazdan saat 6 olacak ve benim alarmım hastaneye gitmek için çalacak ama ben daha önce uyanıp burda sizlerin mesajlarına son alıntılarımı yapıp durumlarınızı görmek ve doğumdan önce dualarınızı almak istedim, dün son hazırlıklar derken pek girememiştim ve şimdi bir çok belli olan doğum tarihlerini görünce çok mutlu oldum.
Bu tarihlerin arasına birde ani gelecek normal doğumları da katarsak Ekim anneleri olarak artık hep beraber bu yolculuğu tamamladığımızı düşünmek daha da mutlu ediyor beni:)
Mümkün olsa bugüne kadar konuşup dertleşip herşetimizi paylaştığımız gelen giden herkesin isimlerini tek tek yazıp kucaklamak isterdim ama varlığınız benim için çok değerli ve sezaryan da olsam doğumdan önce ve sonra dua listemde ve dilimde olacaksınız.
Normalde bu saatlerde hep koca bi meyve tabağı ya da bir kase dondurma yediğim için bu gece ce 12den sonra birşey yiyip içmeyince şimdiden çok susadığımı hissediyorum, akşamdan hazırladığımız kayısı suları ianılmaz lezzetli geliyor gözüme şu an ve bir an önce doğum yapı kana kana içmek istiyorum:)
bu nazlı hallerimle nasıl doğum yapacağımı eşim çok merak ediyor ama olacak geçecek inşallah.
Doğumdan sonra ilk fırsatta haber verebilirim size inşallah, dualrınızı eksik etmeyin olur mu hamiş yoldaşlarım, benim bir beden de iki kalbin derdini ve sevincini yaşayan kader arkadaşlarım:)

(Önemli:Faceteki arkadaşlar gruba yazmayın doğuma gittiğimi olur mu, ablam gelemediği için Ctesi olduğunu sanıyor, beklerlen üzülmesini istemedik, sürpriz olacak nşallah:)

Herkese günaydın, birazdan saat 6 olacak ve benim alarmım hastaneye gitmek için çalacak ama ben daha önce uyanıp burda sizlerin mesajlarına son alıntılarımı yapıp durumlarınızı görmek ve doğumdan önce dualarınızı almak istedim, dün son hazırlıklar derken pek girememiştim ve şimdi bir çok belli olan doğum tarihlerini görünce çok mutlu oldum.
Bu tarihlerin arasına birde ani gelecek normal doğumları da katarsak Ekim anneleri olarak artık hep beraber bu yolculuğu tamamladığımızı düşünmek daha da mutlu ediyor beni:)
Mümkün olsa bugüne kadar konuşup dertleşip herşetimizi paylaştığımız gelen giden herkesin isimlerini tek tek yazıp kucaklamak isterdim ama varlığınız benim için çok değerli ve sezaryan da olsam doğumdan önce ve sonra dua listemde ve dilimde olacaksınız.
Normalde bu saatlerde hep koca bi meyve tabağı ya da bir kase dondurma yediğim için bu gece ce 12den sonra birşey yiyip içmeyince şimdiden çok susadığımı hissediyorum, akşamdan hazırladığımız kayısı suları ianılmaz lezzetli geliyor gözüme şu an ve bir an önce doğum yapı kana kana içmek istiyorum:)
bu nazlı hallerimle nasıl doğum yapacağımı eşim çok merak ediyor ama olacak geçecek inşallah.
Doğumdan sonra ilk fırsatta haber verebilirim size inşallah, dualrınızı eksik etmeyin olur mu hamiş yoldaşlarım, benim bir beden de iki kalbin derdini ve sevincini yaşayan kader arkadaşlarım:)

(Önemli:Faceteki arkadaşlar gruba yazmayın doğuma gittiğimi olur mu, ablam gelemediği için Ctesi olduğunu sanıyor, beklerlen üzülmesini istemedik, sürpriz olacak nşallah:)
Canim coook heycan verici ne güzel, allah bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin dualarimiz seninle allah yardimcin olsun :)

Canimm bnimmm Allah yardimcinn olsunn kolayy dogumlar nasip etsinn sana butun dualarimiz seninle olacakk uyanir uyanmaz kuzucugunu koklaa benim icinn:))

Yalniz face te kizlar azure bugun dofuma girecekti yazabilirler cnm arada kk ya fazla girmeyenler var biliyosun... İnsallahh ablanin kulaginaa gitmezz ben gordugum an uyaririm
Bizim kizlari insallah sorun olmaz merak etme sen:)

Kizlarrr bn bgn sezeryan ile dogum yapicamm galiba.dun tansiyonum 15.10 du.hastaneye yattim saat 4 te dun.bna dua edinn ciok korkuorumm :KK43: drun gelmesini bekliyorum

Korkma canimm yuksek tansiyon hamilelikte tehlikeli biliyosunn bebeginee bklenenden daha cabuk kavusuyosunn ii yonlerinden bak:)) dualarimizda sen de olacaksinn tatlimm Allah yardimcin olsunn kolay dogum nasip etsin insallah:)

Back
X