- 20 Temmuz 2014
- 25
- 6
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanal için yumuşamış dedi bebek çıkışına uygundur 1 cm de açılma var. Heran gelebilir de 40.haftaya kalırsa 3800 bulur doğurabilir misin dedi. Sezeryan mı istiyorum diye ağzımı aradı. Net yaklaşık doğum tarihi vermedi.. Cumartesi kontrol dedi o kadar.......iyi ozaman doğum tarihiniz hakkında bilgi verildimi peki
herhafta böle hastaneyemi gtcez yaKanal için yumuşamış dedi bebek çıkışına uygundur 1 cm de açılma var. Heran gelebilir de 40.haftaya kalırsa 3800 bulur doğurabilir misin dedi. Sezeryan mı istiyorum diye ağzımı aradı. Net yaklaşık doğum tarihi vermedi.. Cumartesi kontrol dedi o kadar.......
Güzel olurdu evet :)yok bnde vazgecmedmde acaba falan oldu yanı:) aynen hele bır dogsunda kuzularmz.belkı gene bırlıkte kalırız :)
Evet artık her hafta kontrol hatta 40ı görürsek her gün gidiliyormuş. O noktada gelmeyeceği de varsa yorgunluktan gelir...herhafta böle hastaneyemi gtcez ya
doğru :) aramızda 2 gün var bakalım hangimiz önce doğum yapıcaz :)Evet artık her hafta kontrol hatta 40ı görürsek her gün gidiliyormuş. O noktada gelmeyeceği de varsa yorgunluktan gelir...
Lütfen ben oliyimdoğru :) aramızda 2 gün var bakalım hangimiz önce doğum yapıcaz :)
hayırlısıyla alalm bebişleri kucağımıza :)Lütfen ben oliyim![]()
Benim nstde daha hiç sancı çıkmadı bende çok merak ediyorum inş.bende senin gibi hissetmem :) şimdi heyecanlanma daha iyi bebeğini kucağına alınca tüm duyguları bir anda yaşarsın :)Ben şu an doktordayım kızlar, nst de 3 sancım çıktı ama doktor çok büyük sancılar değil dedi.
O sancı dedikleri şeyi ben bebeğimin hareketleri gibi hissediyorum yani artık yeri daraldığı için böyle kasılıyor diye düşünmüştüm, meğer sancı oymuş.
doktor yormuşsun kendini bebek kasılmış dedi eve git dinlen diyor..
Şimdi anestezi uzmanını bekliyorum onla grşcekmişiz yatış kağıdımı fln düzenledi ama hiç heycanlı değilim nedense
Amannnn inş :)hayırlısıyla alalm bebişleri kucağımıza :)
Allah bildiği gibi yapsın bunları, bilgisayarda iki tuşa basamamışmı??? sen sinirlerine hakim ol, onlar zaten Allahından bulur
hemen hemen aynısı bmmde basıma geldi cnm yakın zamanda.doktora dedgmde baktı kontrol ettı ben yazdım bak yazmışım nasl vermezler dedı ama eczanede gorunmuor yazması gerek dedı bır taneden fazla vermedı kan sulandırıcı.ben de anlamadm ne ayak bunlar
Keşke eczacı muhattap olsaydı. Benim de birkaç kez benzeri başıma geldi, doktor şifreyi yanlış yazmış. Eczacım aradı görüştü sağolsun. Tekrar arasaydın, başka hemşire çıkardı belki. Durumunu anlatınca anlayışla karşılaması gerekir.
:)
Seni hatırlıyorum daha önce de yazışmıştık... Doğumunun başlamasına sevindim. Ama dua ediyorum senin için inş.eşin gelene kadar bebeğinle evde beklersin inş.doğumuna yetişir cnm... Uzan hareket etme stres olma büyük nefes al rahatla bi.. Sakin olman çok önemli...Selam kızlarrr!!
Ben 2014 ekimde doğum yapmıştım.şimdi 36+5im muayneye gittim 3 cm açıklık var ve 5 dk arayla ağrı giriyor.doğum başlamış dedi dr yatırmak istedi ama ben eve geldim,eşim rusyada gece yola çokıcak sabah 8de burda dua edin o gelene kadar olmasın![]()
Canım neden olamadın panik mi oldun? ben de tırstım şimdiben yine olamadım çatı muayenesi( sen nasıl yendin bilmiyorum ama ben yendiğim tedavi yöntemiyle iki gün çalışıp öle gidicem tekrar....inş çarşamba günü olabilirim.dualarınızı bekliyorum...
Umarım hareketlenmiştir. Şimdiden ufak özellikleri var bebeklerimizin ne hoş.. Ben de yemek hazırlarken sanki hep hissediyor yemek geleceğini hareketleniyor :)
Bi cm açıklık varsa 40 a kalmaz diyorlar bu benim için süper bi haber :) umarım yakında gelir.
Çok şükür akşamına hareketlendi:) Artık yeri daralmış gibi ittirme hareketi falan yapıyor yavaş yavaş ama hareket ediyor çok şükür. Allah korusun yavrularımızı, Allah a emanetler. Çok sağol canım. ben pek takip etmiyorum saat başı. Ama benim kız bazı günler çok sessiz bazı günler çok hareketli o yüzden sessiz kalınca beni korkutuyorCanım bende de olmuştu senin gibi çok panikledim ağladım vs tamamen kesildi sitresten hareketleri ertesi gün gittim doktora 3 saat boyunca sen ne yaparsan yap kıpırdamadıysa atlayıp gelceksin nst ye girceksin muayene olcaksın beklemiceksin dedi artık doğsa nasılsa yaşar bebeğin en fazla küveze girer hayatını tehlikeye atma bebeğinin mutlaka gel dedi. Yazını yeni gördüm bi git hastaneye istersen hala hareket yoksa her saat bir kez hareket etmeliymiş muhakak biliyosundurda üzldüğünü görünce yaşadığım o gün geldi aklıma sen benim gibi panik yapma bişeyi yoktur Allahın izniyle bebeğinin
Bebeğinin hareketlenmesine sevindim.. Artık mekanları dar hareketleri farklı hissetmemiz normal.Hareketlendi bıcırık çok şükür:) ama yeri daraldı gibi bir garip hareket ediyor artık arada bir kaburgalarıma tekme atıyor:) Ay simla çok merak ediyorum senin doğumu. Az kaldı inşallah senin. ben hazırlıklarla uğraşıyorum bu ara çok giremem ama bakmaya çalışcam mutlaka hergün doğurdun mu diye:)
sen genel ıstıordun demek epıdurel oldun sadece.doktorun senı ıyı kandrmıs ama.ıyı bir yöntem.ne güzel kavuştum sende yavruna darısı henüz kavuşamayanlaraCanım arkadaslarım teker teker alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.20 Eylül yani doğum sabahı hazırlıklarımızı yapıp sabah 10da hastanedeydik odamıza yerleşir yerleşmez hemşireler geldi ve seruma başladılar serum bittikten sonra o an geldi ve ameliyathaneye indim çok korktum ortam bi garipti ama bebek seslerini duydukça rahatladım sonra sıra bana geldi ve anestezi doktoru belden iğne yaptı ve beni masaya yatırdılar doktorum güzel bi müzikler seçtim senin için dedi ve müziğin sesini açtı önce hissedip hissetmediğine bakıcam dedi daha başlamadım dedi ameliyata sakın korkma dedi tabi ben narkozun etkisi soğuk ortam ve korkudan titriyorum karnında baskı hisseticrksin ben bilerek bastırıcam bakalım hissediyomusun karnını dedi ve hafif bi baskı hissettim sonra Allah'ın bana hediyesi bebeğimin sesini duydum nasıl yani dedim bu kadar kolaymı inanamadım sonra meleğimi bana gösterdi ve koynuma koydu sonra temizlemek için aldılar giydirip tekrar getirdiler doktorum hadi fotograf çekelim dedi ben ameliyat masasında bebeğim koynumda doktorlar ebeler hemşireler fotoğraf çekildik o kadar güzel bi duyguki Allah'ım isteyen herkese yaşatsın.ameliyat sonrası biraz şiddetli ağrılar oluyo ama hiç önemsemiyorum.malum pek fırsat bulamıyorum sizleri okumaya inşallah hepimiz güzel haberler getiriceZ
ekim 2013te yapmıstn hatrladm senı bende.demek snde kavuscan gıpta ettım tadı hayrlsıSelam kızlarrr!!
Ben 2014 ekimde doğum yapmıştım.şimdi 36+5im muayneye gittim 3 cm açıklık var ve 5 dk arayla ağrı giriyor.doğum başlamış dedi dr yatırmak istedi ama ben eve geldim,eşim rusyada gece yola çokıcak sabah 8de burda dua edin o gelene kadar olmasın![]()
Ay yok canım ben daha 35. haftadayım daha dursun benim kızım büyüsün :) hayırlısı tabi bu işler belli olmuyor sağlıklı olsunlar da. Hurmaya ben bayramdan sonra başlıcam daha erken bana:) ama bugün adet ağrısı gibi hafif bel ve bacak ağrım var..Bebeğinin hareketlenmesine sevindim.. Artık mekanları dar hareketleri farklı hissetmemiz normal.
Saol canım bekliyorum artık gelsin diye henüz doğumu hızlandırma çalışmalarına başlamadım. Yarın hurma sayısını arttırarak baslıcam :) inş.yakında haberimi alırsın belki benden önce sen doğurursun bu işler belli olmuyor kader işte :)
Hazırlıkları biran önce bitirirsin inş. Kolay gelsin![]()