Canım ya çok tatlısınız maşAllah ömürlü olsun inşAllah seni hep sancı bekleyen biri olarak anıyodum şimdi kucağında olması mucizevi bişey Allah nazarlardan saklasınAnne olanların nasıl kaybolduklarını şimdi anlıyorum. 1 saattir yazıcam. Cuma günü saat 12:15 te selim demir dünyaya geldi.çok güzel bir duygu. Detayları doğum hikayemi yazıcam inş.bir düzene giricem inş.yakında eşim ve ben ilgileniyoruz acemilikler zorluklar malum. Çok şükür herşey yolunda ama böylesi daha iyi...
Suni sancı aldım yarım saat kadarmış sanırım ardından Epidural. Eğer bir daha doğuracak olsam kesinlikle ilk Epidural ardından suni sancı hop bebek kucakta.. O yarım saatlik suni sancıyı dk.ları saymazsak 0 acı ile muhabbet ederek doğum yaptım Epidural mükemmel birşey :) ve normal doğumda bebeğinin çıktığı anı hissetmek görmek paha biçilemez. O ana kadar ne yaptığımız farkında bile değilmişim o çıktığında tarif edilemez duygular yaşadım. Gerçekten mükemmel.fırsatımız varsa normal doğumu zorlayan sezeryan olanlar gaz savcısına izlerken Allah kolaylık versin ben bebeğimi emziriyordum. Tuttuğu gibi emmeye başladı 40 dk bırakmadı çok şükür.
Gerçek şu ki normal doğum sonrası anlatılan gibi kolay değil. İçinden bebek çıkıyor plesantayı çıkıyor kanamanın oluyor ağrı var yani çok ballandırıyorlar :) evet birkaç güne süper olucam inş.o ayrı:) bi başladım yazmaya ne çok anlatmak istediğim varmış :) doğum hikayesi oldu maşallah bi de cepten yazıyorum. Yine yazıcam inş.sizi seviyorum :) Allah yardımcımız olsun..