2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cnm doğuma 2 haftam kaldı onun için görmedim ama çarşamba doktor kontrolum var ona sorcam git derse hemen gitcem benim ağrıyan galiba 20 lık disim cekilirmi gidince bilemiyorum ama beklemedeyim.resmen ağrıyla yaşıyorum.agri olması da doğum için sikintiymis.bakalım çarşambaya kadar sabredecem artik..
Bu arada eczanelerde dişinol diye bi sivi var. Karanfil ozlu. Ben bi sure onunla uyuyabildim. Cok igrenc bir tadi var ama en azindan 2 saat uyusturuyor gece zonklamaya uyanip tekrar koyuyordum. Carsambaya kdr onu dene istersen cnm.

Kızlar ancak fırsat bulup yazıcam daha doğrusu yazamıycam oğlum bekliyor.Yokmuş böyle tatlı bişey bu hayatta her anı yaşamaya değer gerçekten.çok şükür sağlığı yerinde benimde sadece dikiş yerlerim acıyor ama olacak sanırım o kadar.. bu arada suyum geldiği için gitmiştim ya alttan muayene ettiler ve 7-8 cm acılman olmuş ters olmasaydı çok kolay doğum olurdu dedi gerçekten şaşıdım çünkü hiç sancı hissetmemiştim ama kısmet işte o yüzden lütfen kendinizi sıkmayın Allah nasıl nasip ederse o şekilde oluyor bu doğum olayı..doğum yapan varsa hayırlı olsun bekleyenlere de hayırlı doğumlar..Doğum hikayemi yazacağım en kısa zamanda bayağı komikti panikten elimden tutan herkese beni ne olur bırakma diyordum en son hasta bakıcıya yapışmışım:))

Gozun aydin canim ya ne guzel hayirlisiyla bizde bi gorsek o gunleri insallah gule gule buyut yavrucunu ...

bu forum çok sıkıcı olmus.kımse kalmamış.nerde o eski günler.demek ki hepimiz dogrunca artık tamamen sinek avlar bu forum

Sorma canim ya eskiden okumaya ytisemezdik simdi baksana cok az kisi kaldik...
insallah hepimiz iyilesip hayatlarimizi duzene soktuktan sonra bebislerin bakimlari ile ilgili bilgi ve tecrubelerimizi paylastigimiz biyer olur burasi...

bu forum çok sıkıcı olmus.kımse kalmamış.nerde o eski günler.demek ki hepimiz dogrunca artık tamamen sinek avlar bu forum

Ben buralardayım canım galiba bayram ondanda azaldı
Ama çok güzel doğum haberleri geliyor sende hiçbir belirti yokmu

Allahın izniyle safagimiz 2 kızlar :KK39:
Yarın kaslarim için kuaföre gidicem evimi toplicam malum bayram di gelen giden oldu çarşamba gunude supurup silicem yatağımi hazirlicam ve evimi temiz bir şekilde kapatıp kv de yaticaz ve çocuklar orda kalacak eşimle doguma gidicez şuan için plan bu tabi evdeki hesap carsiya uyarsa diyelim ve Rabbimin izniyle

Canlar ben de ancak fırsat bulabildim yazmaya. Perşembe sabah kontrole gittik, önce doktorla gayet güzel doğum halleri üzerine sohbet ettik, ardından da ebenin yanına hem nst hem de çatı muayenesine geçtik. Nst gayet temizdi. Çatı muayenesinde rahim yumuşamış, 1 parmak Açıklık ama gelin görün ki Çatının çıkış kemiği fazla basık çıktı. Doğuma uygun olmadığı ama doğum başlamak üzere olduğu için sıkıntı yaratacağından acil sezaryene alındım. 02 Ekim saat 15:08de kuzum Ella Defnem 2850 g olarak dünyaya geldi. Ama gelen giden bayram seyran derken buraya yazmaya fırsatım olmadı maalesef. Şu anda sütüm var ama kızım memeden süt almayı reddediyor. Biz de sarılığı artmasın diye sağıp sağıp biberonla veriyoruz. Hatta size de sütümü sağarken yazıyorum düşünün halimi :D ben yine fırsat buldukça girmeye çalışacağım ama sizlerde durum nasıl? Facebook'ta olmayıp doğum yapan var mı?

çok şükür Doğa cımla evimize geldik. 2 ekimden belli hastanediydik.
kızlar uzun uzun sonra anlatırım. kızım çok tatlı. allah herkesi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

doğum sonrası hiç bir sıkıntı yaşamadım. spinal veya epidural tarzı birşey denediler ama olmadı sanırım genel aneztesi yaptılar ancak hiç baş ağrısı olmadı. sadece kendime geldimde acım çoktu yüzünü göremediğim yani seçemediğim bir görevlinin çok etkili ilaç yaptığını biraz sonra tekrar yapacağını söyledi.. ben acım var derken birkez daha ağrı kesici yaptılar. bu çok bir zamanda değil. Doğumu saat 12,17 de yaptım.. kızım 3430grdı.

neyse herşey yolunda derken kızımla benim kan uyuşmazlığı çıktı.. ben O pozitif eşim A pozitif kızım A pozitif olunca AOA oluyormuş. O da sarılığın yüksek geçmesine neden oluyormuş.
kızımın her gün kanı alındı başlarda 6 saatte bir alında. ışın tedavisi oldu. gözler kapalı olması için bandaj burunu da etkiliyordu. nefes almata zorlandı. çıplaka bir şekilde yanımızda üzerine ışın tutuldu. riskli olduğu için de bırakmadıbugün gönderdiler birşey olursa hemen gelin dediler. yani ışın tedavisiz çok artmayınca..hastane çıkışında 145 grim düştü.

kızlar hasta bezi falan almadım. pedin gece olanından aldım. ilk çıkınca bebez bezi takdılar.
sütün gelmediği için mama verdim. ama sağolsun kızım çekmemyi bırakmadı. drllar sarılıktan dolayı da 2 saate bir mama verdirdi. dünden belli sütüm gledi. bugün ise kızım emmeye doyamadı maşallah..
kayısı yemenin su ısıtıcısının çok faydasını gördüm.

riskli ol
Hayatım gözün Aydın.kan uyuşmazlığı testini hamilelikte yapıyorlardı sanırım anne baba ayrı gruplar olunca sana neden yapmadılar ki Ozaman ?doğayı öpüyoruzbiz de
Inş.szie huzur ve bolluk getirir.

merhaba kizlar gunumu 1gun gecerekten normal dogumla bu sabah erken satte kizim dunyaya gozunu acti 3300 kg dogdu sagligi yerinde cok sukur. darisi bekleyenlere olsun insallah bol bol dua edin sanci cekerken ve dogum aninda hepinizi col opiyorum
Canım çok sevindim normal doğum yapmana.allah kızını sizlere bağışlasın.senin de herhangi bir sancın yoktu değil mi o güne kadar ?doğum hikayeni ayrıntılı bekliyoruz.

Doguramadim canim ya valla gelmicek die cok korkuyorum banada herkes soruo dogurmadn mi die yok bilerek icimde tutuyorum diorum gunaha sokuyolar tovbe yaaa :) ins canim bigun bizde dogururuz ben artik pek dusunmemeye çalışıyorum kontrolum carsamba gunu bakalim ne dicek doktorumuz merakla bekliyorum o gunu. Senin nasil ne dio doktorun sancin acilman falan nasıl kanala girmismi bebisin....
Meral BDT lerimiz aynı ben de doğuramadıkahu üstüne bir de bugün belim kaydı.çarşamba kontrolüm var sezeryana alacak diye çok korkuyorum.senin herhangi bir ağrın sancın var mı.benim zaten beş fıtığım vardı bir de bayramda çok gezindim daha önce hayatımda 2 kez belim ağrıdan sola atmıştı kendisini o tekrarladı ,şimdi yamuldum hareket etmeden yatıyorum

Günaydın kizlar bugun gebelik takvimimizin son gunu safak adana ama bizimkinin haberi yok sanirim şafaktan :) bir suru insani bekletio minik sıpam :) guzel dogum haberleri alioruz bugunde hayirli haberler aliriz insallah belki bende yazarim dogurdum diye dicem ama hic sanmıyorum :)

Meral BDT lerimiz aynı ben de doğuramadıkahu üstüne bir de bugün belim kaydı.çarşamba kontrolüm var sezeryana alacak diye çok korkuyorum.senin herhangi bir ağrın sancın var mı.benim zaten beş fıtığım vardı bir de bayramda çok gezindim daha önce hayatımda 2 kez belim ağrıdan sola atmıştı kendisini o tekrarladı ,şimdi yamuldum hareket etmeden yatıyorum

Doguramadik valla yaa :) zamanlari var sanirim bekletiolar bizleri elbet gelicekler :)
Gecmis olsun ters bi hareket mi yaptın da agrittin belini bence normal dogum yaptirmayabilir eger gecmezse. Hakkinda hayirlisi olsun canim doktorun ne derse onu yap bence. Belini zorlama canım.

slm kızlar bi doğuramadınız gitti:) ya ben çok kötüyüm boğazım şişti. iznimin ilk günleri çok kötü geçiyo bu yüüzden . Kahvaltı yapıp doktora gidicem artık merak ettiğim hamilelikte bu boğaz ağrısı için bişey veriyolar mı acile de pek güvenemiyorum ya şimdi zararı olacak bişey verirlerse die bi fikriniz var mı

Merhaba Arkadaşlar. Bugün kalktığımda iç çamaşırımda açık pembe renginde akıntı gördüm. Birşey olur mu?

Günaydın kızlar, yeni doğumlar olmuş çok şükür anneler ve bebekleri sağlıklı darısı başımıza:) Yarın sabah da ben spinal sezeryan olcam hepinize dua edicem doğumda edilen dualar kabul olurmuş gerçi benimki sezaryan ama olsun:)

Back
X