As canım doğrudur 3 çocukla. Bulantılar devam ediyor. Kızım valla sabahtan akşama kadar çizgifilm izliyor. Oyun fazla oynayamıyorum hep iş yapıyorum ev dağıldığı için. Arada resim yapıyoruz. Bu arada yıldız hamile değilSelam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum.buyuk kızımın sınavları çok onunla ilgileniyorum. Yıldızcim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.sunset senin hamileliğin nasıl gidiyor.bende hala altını bezliyorum Allah izin verirse nisan gibi havaların ısınmasıyla bezi biraktiricam ben iki cocugumada lazimlik almadım ilk zamanlar normal tuvalete kendim tuttum sonraları küçük ayağına göre terlik alıp kendileri yaptı tabiki ayağını okadar acamiyor taşın kenarından yaptirdim.benim iki cocugumada alafirangaya oturmaya korkuyorlardı ama zamanla alıştılar .
Birde bayanlar sizinkiler televizyon izliyor mu benim oğlan çizgi filmi çok seviyor siz ne kadar süre izletiyorsunuz
As canım doğrudur 3 çocukla. Bulantılar devam ediyor. Kızım valla sabahtan akşama kadar çizgifilm izliyor. Oyun fazla oynayamıyorum hep iş yapıyorum ev dağıldığı için. Arada resim yapıyoruz. Bu arada yıldız hamile değil
Kızlar Anadolu yakasında hem ucuz hem kaliteli doppler çeken yer biliyor musunuz. Bugün biryeri aradım 540 dedi , başka bir yerde 250 dedi renkli ultrason
Selam canim senin işin daha büyük tabi 3 çocuklar allah yardımcın olsun. Benim kızım da seviyor ama kisitliyorum günde toplam 2 saati geçirememeye çalışıyorum. Bazen dışarı falan çıkabilirsek izlemiyor hiç çok oyun oynarsak da aramıyor ama canı sıkılınca istiyor iş güç olunca bazen açıyorum öyle. Keşke hiç izlemese ama
Benim kızımda her odaya bir sehpa taşıyor ulaşamadığı yerler için :) iş yaparken kurtarıcı oluyor ama izletmek istemesemde izletiyorum. O gülme bizde de var hemde bi eli kalbinde diğer kokunu bana uzatıp gülüyor onu nerden öğrendiyse, resmen sana gülüyorum diyor:)Ben çizgi filmi kapatmasam hiç üstünden kalkmaz ama bende kısıtlamaya çalışıyorum.birde benimki oyuncaklar la oynamıyor çizgi film izlemedigi zamanlarda ortalığı odaları mutfak dolapları ni karıştırıyor.Bir ara böyle karıştırması gitmiş ti ama yine başladı kızdığım şeyleri biliyor özellikle onları yapıyor birde karşıma geçip gülüyor
Bugün biryeri aradım 180 dedi. Büyük ihtimalle orda çektiririm. Henüz 15. Haftam 20 de çekiliyor du sanırım.Devlet hastanesi ne gitsen yapmazmi acaba.bizim bu tarafta Avrupa yakasında vakıf gureba üniversitesi var yarı özel ben orda çok uygun fiyata yapmıştım.Devletleri yada kadın doğum hastaneleri bi araştır derim
Kızın kaç haftalık oldu. Bebekten işaret gelmesini bekliyor bazı doktorlar sen istersen tabii ama 42 hafta biraz uzun değil mi kaka falan yapma olayları var biliyorsunİkinci sezeryan da kaçıncı haftada doğum yaptınız ben 42 hafta kalsın istiyorum. Acaba izin verirler mi
Bende merak ediyorum ama artık belli olması lazım değil mi neden gitmiyorsun ben çatlarım meraktanAy ben cinsiyetini çok merak ediyorum
İkinci sezeryan da kaçıncı haftada doğum yaptınız ben 42 hafta kalsın istiyorum. Acaba izin verirler mi
Ay ben cinsiyetini çok merak ediyorum
Kızım 43 üncü haftadan 3 gün almıştıKızın kaç haftalık oldu. Bebekten işaret gelmesini bekliyor bazı doktorlar sen istersen tabii ama 42 hafta biraz uzun değil mi kaka falan yapma olayları var biliyorsun
Ay 38 çok erken 40 hafta dolsun bari. Bu sefer sorayım bari dr. Valla rüyamda hep erkek görüyorum ama sanki kız gibi geliyor. Kızımdan çok farklı bu hamileliğim tek benzer yanı bulantı. Bunda bulantım var kusamıyorum kızımda olduğum yere çıkartıyordum. Kızımda bulantım varken yemek yiyemezdim bunda varken bile yiyorum. Bunda baş ağrısı çekiyorum. Bakalım ne olacak gerçekten çok merak ediyorum. Cuma günü gideceğim dr.Sezeryan da okadar bekletmiyorlar 38.haftada alıyorlar bebek doğum pozisyonunu almadan sezeryani gerçekleştiriyorlar benim doktorum o şekilde yapıyor du.diger doktorları bilemiyorum
Aydan aya gidiyorum ya en son 14 dünde gitmiştim. Normalde yine giderim net belli olsun istiyorum cinsiyeti.Bende merak ediyorum ama artık belli olması lazım değil mi neden gitmiyorsun ben çatlarım meraktan
Cnm ben 2.sezeeyenimi 41+2de yaptim.hemde planli yapmadim sancim oldu bebegim dogmak istedi dogmak istecegi gunu kendi secti.evet 37de aliolar benden sana tavsiye kardesim aldirma bebegini erkenden.ona gore doktor sec .onlara kalsa benm bebegimi bir aydan fazla zamani varken alinacakti 37nerde 41+2nerde.Kızım 43 üncü haftadan 3 gün almıştıkakasını yapmış ama yememiş dediler.
Bir arkadasm bnm doktormda 43hafta dolumunda dogum yapti sezeryen sonrasinsezeryen olduİkinci sezeryan da kaçıncı haftada doğum yaptınız ben 42 hafta kalsın istiyorum. Acaba izin verirler mi
Onemli olan kaka yapmasi dgl.kakasinin cigere kacip enfeksion olusturmasi.kakasini yiyerek dogum yapanlarda var bnm doktorumda.bakior cigere inmismi vs.hatta birini kaka yaptgi halde izleyerek normal dogurttu ssvd yapti sonrada bebek bakima goturuldu iki gun kaldi orda bebege bakto cogerine falanda kacmamisti cikardi.bumu cok istemior yapmak ama anne israr ederse saygi duyuyor zaten bakio ole bir risk goeurse uyarior bak bole goruom napalim diye konusuor senleAydan aya gidiyorum ya en son 14 dünde gitmiştim. Normalde yine giderim net belli olsun istiyorum cinsiyeti.
Sancın olduğunda açılma var mı diye baktılar mı? Benim kızımda ne sancı ne bişey elimi kolumu sallaya sallaya gittim. Kızında da sancın olmuş muydu? Yazık ya 37 de aldırmak bir ay önceCnm ben 2.sezeeyenimi 41+2de yaptim.hemde planli yapmadim sancim oldu bebegim dogmak istedi dogmak istecegi gunu kendi secti.evet 37de aliolar benden sana tavsiye kardesim aldirma bebegini erkenden.ona gore doktor sec .onlara kalsa benm bebegimi bir aydan fazla zamani varken alinacakti 37nerde 41+2nerde.
Ben bastam doktorumi ona gore sectim.bastan konustum .37de almak istedi agiz yapti kesin bir kararla reddettim.40hafta gecince gun gectgnden sik kontrol etti.sen kendinin doktorusun bebegin hareketleri kontrol et dedi.hergun kontrole cagriodu ama ben uc gunde bir veya haftada birngidiodum cunku bebegim kipir kipirdi.doktorda ozaman tamam diodu.ne zaman sancim vurdu doktoruma kostum gozlem altinda sancilarim artti dogum basladi ve ben doguma girdim.inan bana bebegim cok sakin oldu .kordonini gec kestirdim tentene temas yaptrdm.vs vs sakin uslu bir bebek olmasini hep bunlara bagliyorum.he rahim yirtilma riski var diorlar ama o yanlis hatirlamiosam binde bir riskti.canm facede ssvd grubu var ora uye olup bunlar hakkinda bilgi edinip doktoruni secebilrsin.orda herkes bebeginin kendo gelmesini beklior.yada sez sonrasi normal yapanlarda var.bnce erkenden aldirma hergunun onemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?