2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim oğlum iki ay önce kedi diye bağırıp korkuyor du kucağımdan inmiyor du ama şuan öyle bir şey yok.acaba siz farkında olmadan biseyle korkuttunuzmu.bence geçer bol bol oku.
İnşallah Allah gönlüne göre verir benimde bir ihtimal erkeğe benziyor demişti ama net değil demişti.her doktor beklemez canım benim doktorda aynı senin ki gibi alıyor hakkında hayırlısı olsun
Çok şükür yapmadı iki gecedir. Asla hiç bi konuda korkutmam. Bakalım salı tekrar gidebilirim o zaman netleşir sanırım.

Bu arada 39 da alacakmış. 40 41 i beklemem dedi eğer istiyorsan kağıt imzalarsın dedi. Her çocuk farklı olduğundan dolayı yani normal Doğum olabilme ihtimaline karşı erken alınıyormuş.
Zaten surekli kontrol atinda tutuluosun ve sanci vs vursa dogum baslasa hemen seseryene aliniosun.her bebegin farkli olmasyla ne alakasi var onun isine gelmemis.gene de 39iyi en azindan daha erken alinmior 37de alanlari biliyorum.sen nasl istiosan ole yap cnm gonlunden ne geciosa.doktoruna giveniosan devam et.kizinin korkulari gecti sanirim

Ziplior bnmki.bide eline mikrofon gbi oyuncak alip sarki soyleyerek kiviriyor.bugunleride gorduk cok sukur
Kızim dans ediyor popo sallama koşma şarkılara eşlik etme hatta ingilizce şarkıları bile söylemeye çalışıyor maşallah diyim ziplamayi cözemedi :)

Bakalım zaman ne gösterecek. Kızımın korkuları geçti çok şükür.

Kızim dans ediyor popo sallama koşma şarkılara eşlik etme hatta ingilizce şarkıları bile söylemeye çalışıyor maşallah diyim ziplamayi cözemedi :)
Benim kızım ne zaman beşikte doğrulmaya başladı, o zamandan beri oynuyor :) şimdi valla beni geçti öyle böyle değil oynaması duyduğu şarkılar aklına gelince yarım yomalak mırıldanıyor. Ama maşallah seninki İngilizce ye başlamış bende mi dinletsem acaba

Dinlet canim kulak asinaligi olur. Maşallah senin kuzuna da.

Selam kizlar. Benim kuzum 4 gündür hasta başta hafif burun akıntısı ve boğazda gıcık tarzı öksürük vardı. Dünden beri öksürük arttı vurun akıntısı var ama çok değil dün gece gayet rahat uyumuştu ama şimdi çok sık kalkıyor ağladı kaç kere öksürük krizine girdi 3 gündür 37.5-38 arası ateşi vardı ama şuan 37 altında yani pek ateşi yok. Evde bir sürü şey denedim. Gün içinde sürekli bitki çayları veriyorum ihlamur adacayi kuşburnu elma çayı hatmi çiçeği ayrıca zencefil bal karışımı, pekmez, bal sogan karışımı aklıma ne geliyorsa yaptım uyumadan önce sırtına bal karabiber karışımı sürdüm ayağına viks sürdüm. Yarın doktora götürcem mecburen ilerlemesinden korkuyorum ama antibiyotik falan verir diye de gitmek istemiyorum. Sizin tavsiyeniz var mi

Hakiki corekotu yagi ve propolisi cok ovuyorlar.en iyisi gumus suyu ama ben ona hic cesaret edemedim vucutta gumus birikintisi yapior oyuzden hic vermedim.dierlerinide okuorum surekli hastalklari iltihaplari ole atlatiolar.cnm gotur sen iltihap olursa inmesin sonra iyilesmeside zor olur.ilaca karsiyiz amaecbur kalincada elden. Bsey gelmior neticed

Aslnda en iyisi anne sutu.sen emzirio muydun kesmsmiydin hatrlayamadim.
Esim oksuruklere karsi dogal pekmez ve tereyagini isitip karistirip icer gercekten cok fayda etti.ama gecenlerde bir hastalandi ne yaptysa ne ettyse iki hafta cikamadi .ilaclarq dustu daha beter oldu sonra eczane gorumcem bebek surup var alerji icin onu kullan dedi.gercekten hemen kesti ama oksurugun birden kesilmesi de ii dglmis.demek istedgm dogal alternatip tipta cok ilimli olmaliyiz.okuluni okumus olsak cok ii bilirdik ne yapcagmzi.ama malesef bole durumlardq bilgilermz sinirli oldgndan yaptigmz dogal yollar ise yaramayabilior ve ilaca dusebilioruz.bnm kizda gecen fena hastalandi.sabaha kadar agla agla.dedim kesin ilaca dustuk .olmazsa gotururim.tek ictigi sutum oldu baska hcbseyi kabul etmedi midesi.esim gece kalkmis ilac ver dior.sen uyumana bak sanki eziyetini sen cekion die kizdim:) valla cok kotuydu gecmeseydi doktora goturcektim napayim ama cok sukur ertesi sabaj zipkin gbi kalkti inan sok oldum nasil ya diye.sanadq cok gecmis olsun havalar hastalik havasi herkes hastalktan kiriliyor

Götürdüm doktora çok şükür ciğerlerde bişey çıkmadı dediğin gibi alerji surubu verdi beyaz tenli alerjiye yatkın dedi ne kadar doğru bilmem bir de prospan verdi bitkisel öksürük surubu 3 gün oldu kullanıyoruz ama balgamli öksürük devam gece hiç öksürmuyor. Hala emiyor ama sadece uyurken ve gece kalkinca

Prospan en iyi secenek cnm emin ol.bende alternatip tip sitelerini takip ediom hep mecbur kalrlarsa en son bitkisel diye prosoen veriolar.o konuda icin rahat olsun.zamanla gecer canini skma.gece olmamasi iyi.cocuk uyuyamazdi oksurukten.gece yoksa zaten olay bitmistir.balgam icin de biseyler vardi ama aklimda kalmadi.sadece boza aklimda kalmis.bnde ihtyac duydukca acip bakiorum.akil balik akli gbi olmus hemen unutuyorum.bende faceden takip etsene boyle yerleri.guzel bilgiler oluyor

Geçmiş olsun nasıl oldu kızın? Bizde dün burun tıkanıklığı ve ateşten sabahladık. Bugün iyi gibi. Dün kekik suyu, ballı limonlu su, ıhlamur verdim. Sabaha karşı uyur kalırım diye az calpol verdim. Şimdi de tavuk suyuna terbiyeli şehriye çorbası yaptım bakalım yiyecek mi

3 gün kullandik öksürük devam ediyor burun akıntısı da var sürüp bir ilerleme yapmadı bende vermiyorum artık balgami sökmeye çalışıyor iki gün sonra kontrole götürcem bakalım ne dicek. Boza sevmiyor canim elma çayı iyi geliyormuş arada onu yapıyorum bir de hatmi çiçeği var allahtan bitki çaylarını seviyor

Öksürük devam ediyor bizim ateş yok. 3 gün prospan kullandik bıraktık bir değişiklik olmadığı için. Bol bol bitki vali bal zencefil bir de tereyağ eritip pekmezle veriyorum canim ateş yüksekse doktora gidin isterseniz

Ateş en fazla 37.5 oluyor. Ama gündüz bişeyi yoktu akşam üstü yine yükseldi inçe pijama takımı giydirdim yatırdım 36 oldu. Şimdi üzerine nevresim örttüm sadece biraz öyle yatsın bakalım yükselecek mi Bu arada kekik suyu sanırım çok iyi geliyor dünkü o tıkanıklık yok. Bi ara hasta olmuştu gece öksürük oluyordu takır takır kalkıp kekik demleyip veriyordum anında rahatlatıyordu bi dene istersen. Yalnız denizyıld demişti sanırım kekik verince ilaç vermeyin diye

Kekik suyu agriyi kesiyor cnm
Gercektrn cok faydali .bnde cok severek kullanirim kekigi.evet kekik ile birlikte ilac vermeyin.aslinda hic bir bitki cayiyla ilac verilmez.gecen doltorlar gene uyariordu.bitki caylariua alinan ilaclar hayati seylere sebep oluyormus Allah eksik etsin.kizlar bizde hastaliga yakalandik tekrardan.kiz sabaha kadar horladi burnu tikali.nefes alamayinca aglior.oksuruk var.oglandada oksuruk var.yakalandin mi bir yakalaniolar.ustlerine baslarina okadar dimkat ediom ama genede kapiolar.sirf bu yuzden kis tan nefret eder oldum.bnm kiz bitki cay falaj hicbsey kabul etmio hastayken.sadeve sut icior.sisinki kabul ediosa kesinlikle icirin cok sanslisiniz.

Benim kızım yemeği bile zor kabul ediyor. Normal 3 tane falan havlumu ona önlük olarak kullanıyorum. Bacağımın arasına kıstırıp ellerini kollarını tutup zorla yedirip içiriyorum. Gün geçtikçe bu dahada zorlaşıyor. İstemesemde bu durumu başka çarem yok. Ama salam sosis ver nasıl yiyor. Arada kendi pilav makarna yiyor birde

Bayanlar benim oğlum çok bronşit oluyordu geçen kış aralıklarla bi 20 adet iğne vurulmuştu.ama busene maşallah çok iyiyiz ben Birgün ara ile sabah aç karnına saat 6.30 7. gibi uyku sersemiyken biberonun içine bıldırcın yumurtası nin sarisini koyup üzerine içeceği kadar sütü koyuyorum çok faydasını gördüm.bitki çayı kesinlikle içmiyor kati meyve sıkacağı ile bol bol havuç, portakal,elma suyu sikiyorum.sizede bıldırcın yumurtası ni bu denemenizi öneririm benim oğlumun öksürük le birlikte göğsü bile çok tikanirdi ama bu sene iyiyiz maşallah

Canim doktora gittinmi bebeğin cinsiyeti belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…