2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben herhalde 3 yaşa tamamlardım. 3. ye hamile olduğumu öğrenince mecbur bıraktırdım büyük kızıma. ortanca daha 1 yaşındaydı. ona bıraktırmadım, emzirmeye devam ettim, hala emiyor 3. kızımla beraber :)

Emzirmeye devam.ben bile buyuge sagarak hala veriyorum.hamileyken cikan iki gram sutte bile vermeye devam ettim surekli.bende suna gicik oluyorum millet benm sutume goz dikmis durumda.isteyen isteyene.gecem biri demiski kardesine:kardesinin cocugu oldu 40i cikti.ay demis deniz in cocugu iki yasini gecti ona sut icirmesin icircegne soleyelm de senunkine versin.bebege gunde ikinkere mama vrrio ve emzirio.cok sutu var ama yaramio die mama takviye ediomus.daha oncede dier kardesi istedi yok dedim yegeni jendi cocuguna istedi onunkide bir yasinda.yok dedim.yani tamam bebekler candir ama banane elalamin cocugundan ben bu sagma cilesini kendi cocugumdan baskasi icin ceker miyim ya.hyr soylenen cok gicigima gitti senmi karar veriosun benm cocugumu sutten kesip kesemeyecegime .bosber

Tövbe yarabbim deli mi ne Benim sütüm olmasa büyük konuşmayayım mama veririm kimseden istemem. Hee anne sütüne ihtiyaç olur Allah korusun hastalıklar varya öyle o zaman ayrı ama keyfi asla.

Tövbe yarabbim deli mi ne Benim sütüm olmasa büyük konuşmayayım mama veririm kimseden istemem. Hee anne sütüne ihtiyaç olur Allah korusun hastalıklar varya öyle o zaman ayrı ama keyfi asla.
Allah korusun hastalk olsa zatn veririmde alirimda.ama yoksa bnde mama verirdim.hem vicdnsz biride dglm ornegin kizimda cikan sutun fazlasni bir bebege verdm sut oglum var.ama smdi kizim ve ogluma anca yetio zatn .ndn kizima vrrcgme baska bebege verim ha annenin sutude var yani.bde kizim hala sut istio bnden.uc gun oglumu emziremedm hep stok sutten verdim kizim onu bike almak icin agliodu oglumdan kalani veriodum .smdi aniden kesssem kardesi icipte kendu icemedgi icin piskoljsi bozulur.yani ndn bnm kixima vrrdigim sut herkesin gozune gelir anlamiorm isterse on yasinda olsun bnm sutum dglmi kime ne.sinirlndm ya bak

Sakin ol kız

Senin iki tane yokmuydu cnm .Allah tamamnina erdirsin gec bile kaldiniz benmki bir olcak siz dogum yapcaniz sonra ben gene dicemki kizlar ben gene hamileyin hehe he :) saka tabi dusunmuom artik

dedim zaten bu sessizliğin arkasından bişey gelecek hayırlı olsun. Rabbim gönlüne göre versin insallah
saolun kizlarr aminnn....yea kizlar kafam durduu testin adini yazdim internete yanlis pozitif gorrnler cokmuss we Ben Jan testi yapacam ama bugun veya yarin gidemem

Gittim saglik ocagina Ken verdim gelirken bayabir belim agridi eve geldimbaktim lekelenme var heralde adet olucam yarin sonuclarim cikicak Ana almaya gitmicem

Ben kizimda 9ay botunca cikardim oglumda. Bir kere bile bulanti cekmedim acaba 2.prensesmi gelior sana
Valla ne geliyor bilmiyorum ama bulantım olmasın artık!!! Kızımdakinden farklı bir hamilelik gibi geliyor. Çünkü, kızımda sürekli istihfar ediyordum, bunda sadece bulanıyor istihfar falan yok. Birde kızımda yiyemiyordum bulantıdan bunda bulansada yiyorum. Bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin insallah

Adet oldun mu? Belki tutunma kanamasıdır. Kaç gün geçti ki adetin
Ewtt cnm 4gun gecti evde test yaptim silik cizgi cikti bugun kan testi. Yaptim ewe gelirken ilkbasta lekenme oldu simdidee adet oldum gitmicm yarin sonuc almaya sorun olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…