arkadaşlar hurma hamileliğin erken dönemlerinde yendiğinde, erken doğum ve düşüğe neden oluyomuş. Hamileliğin son 1-2 haftasında doğumu kolaylaştırması için yenilmesi gerekiyormuş bilginize. Doğumlarda bulunan hemşire arkadaşım söyledi. İsterseniz araştırıp öyle yeyin, Kuran da da geçiyormuş yanılmıyorsam meryem suresinde.
arkadaşlar hurma hamileliğin erken dönemlerinde yendiğinde, erken doğum ve düşüğe neden oluyomuş. Hamileliğin son 1-2 haftasında doğumu kolaylaştırması için yenilmesi gerekiyormuş bilginize. Doğumlarda bulunan hemşire arkadaşım söyledi. İsterseniz araştırıp öyle yeyin, Kuran da da geçiyormuş yanılmıyorsam meryem suresinde.
Ye ye salataliklari da kabizlik tavan yapsin tatlim:)
Canım insanlık hali unutulabilir neden mahcup olasınkiama ben mahçup oldum ya , ben yazmadım az önce biliyordum duymuştum ama emin değildim cnm benim yoksa gerçekten bende uyarırdım lütfen yalnış anlamasın kimse , demin den beri araştırıyorum daha tam bir bulgu bulamadım o neden le yazamadım cnm yanlış anlamayın olur mu? ha bu arada günde 5 adet fındık yiyin emi hepiniz
Valla mı eyvahhhh
Saol canimmpaylasim icin gercekten cok onemli bi bilgiydi...
Maydonozu bende duydum ama oyle midir gercekten yaa ben cok seviyorum duydugumdan beri de cok az yiyebiliyorum o yuzden de uzuluyorum
maydonoz öyle tabi canım, adet söktürür hatta menapozdaki kadınlar adet olalım diye yiyorlarmümkün olduğu kadar yememeye çalış.
İste beni mahveden 2 sey biri salatalik biri de patates...yalniz hamile kalmadannonce salataligi tuzlayip yemejin bu kadar keyifli olduguna hic dikkat etmemistim off canim cekti:)
Arkadaşım canın salatalık çekiyorsa hangi vitamin vb. var ona bak o vitamin vb.ye sahip meyve-sebze ye. Kabızlık çok kötü ben de muzdaribim.
Ay sorma arkadasim yaa kabizlikk beni mahvetti dr umun verdigi surup sayesinde bikac gundr duzeldim cok sukur
cnm ben antepliyim ama eşimin tayini buraya çıktı o yüzden şanlı urfanın akçakale ilçesine yerleştik orda yaşıyorumm işallah bu yaz tayin istiycezz cnmm hamiş hamiş ev taşıycaz yanee bebişim yeni evimize gelecek işallah
yarın kalp atışları için gideceğimm tam 7 haftalık oluyorr çok korkuyorumm sanki dr kötü bişey diyecekk ee sen nerde yaşıyorsun aslen nerelisinn ha benimm adımm nazlı havva ismini niye kullanıyorsun diyeceksinn kızım olursa havva koymak istiyorumda adını
Hımm, bana vermedi. Henüz veremem dedi. Kayısı, hoşaf vb. ile geçireceksin dedi.
Arkadaşım canın salatalık çekiyorsa hangi vitamin vb. var ona bak o vitamin vb.ye sahip meyve-sebze ye. Kabızlık çok kötü ben de muzdaribim.
Rabbim korumuş yeğenimizi. Aman dikkat edin kızlar maydanoz da aynı şekilde ben 1 dal bile yemiyorum. Bişey değil canım birbirimizi bu konularda uyarmamız gerekiyo
bende öyle oldum canım canlı kanıtı ama annelik öyle bir duygu ki güzel çirkin ayırmaz evladı için deli oluyor insan sadece o ilk şaşkınlıklar geçtikten sonra kırk yıllık anne oluyorsun. Birde gerçekten bebekler çok değişiyor benim kızım çok güzelleşti
Anne için geçmiş olsun cnm , öyleyse sen annene baktırma istersen yorma kadını . Kaynan bakabilirse baksın, o da senin evinde baksın ama kışın yazın yine arada götürür evine çok isterse sende iş çıkışı gider alırsın hem akşam yemeğinizi falan da yersiniz kız iyi olur aslında . İyi yönleriyle bak ...
Kayınvalidem benim eve iki araba. Yani çok ters evlerimiz..
Bu durumda benim işyerime de iki araba. Zaten asla onlarda kalmam. Kayınpederim çok salak. O manyak çekilmez. Ne zaman onu görsem öyle bi kasılıyorum ki.. Ne babalar var diyorum. Ben kendi babamın yanında çok rahatım. Bu adam çok uyuz ya. Onun da izin günü cumartesi. Her cumartesi de o gelir şimdi. Benim arada bi evden kaçırmam lazım çocuğu
Şaka bi yana ne ben onlarda kalırım, ne de annem bende kalabilir o adam varken. Adam yemek delisi. Annem evde olmazsa aç kalır o yüzden bizde bırakmaz. O adamla da ben aynı evde kalmam. Olmazsa işten çıkarım amaaan bu sıkıntıları yaşamam ben.
bebişin kendini göstermesi ve bir de deneyimli dr olunca bence dediğin gibi 10.haftada da görülüyor.Bi tahminde bulunurlar en azından. Ama kesin olmuyor diyenler var... 10. haftada bile öğreniliyor diyenler var. Bakıcaz artık :)
benimde bebeğim doğduğunda aşırı saçlı hertarafında kıllar vardı mide kazıntısı dediğiniz şey açlık gibiyse evet 6. ayda çok aşırı oluyodu acıktığım zaman yarım saat yemek yemiyim ayılıp bayılıyodum midede ekşimede çok olmadı 5 defa falan oda yağlı yediğimden olabilir bu tip şeyler bazen doğru bazen yanlış olabiliyor fazla takmayın
Benim şuanda hiçbir sıkıntım yok canım şaşıp kalıyorum. Ne mide bulantısı, ne mide yanması, ne mide kazıntısı.. Sanki hamile değilmiş gibiyim. Her şeyi yiyebiliyorum. Hiçbir şeyden tiksinmiyorum.. Annem çok sıkıntı çekmiş bana hamileyken. Sana maşallah diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?