2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Oyle deme ağzından yel alsın. Inşallah çıkmaz tayini oraya. Gorumcelerinle aranın iyi olmasına cok sevindim bir sekilde onlar yanında oluyorlar senin işte

Oyle deme ağzından yel alsın. Inşallah çıkmaz tayini oraya. Gorumcelerinle aranın iyi olmasına cok sevindim bir sekilde onlar yanında oluyorlar senin işte

tatlım bunların dışında gerçekten bana karışmazlar ama kocamın kv ve kprin aklına gitmesi beni deli ediyor işallah tayinimiz oraya çıkmaz çıkarsada işallah milieğitim bakanı rotasyonu tekrar devreye sokar kaç yılda bir yeni şehirlere giderizzz he he kötülükkk

Uff o sıkıntı cok beter ama zaten logusallık psikolojisi olacak ozamanlar bide bunlarla uğraşacağız. Keske gözümüzü acsak kapatsak bebeğimiz 3 aylık olsa :)
Sen yine evdesin canım ya ben en fazla 2 aylıkların bırakıp işe gidicem düşünsene. Bilmiyorum ne olacak.

Sadece 2 ay mı izin veriyorlar? Ben 6 ay diye biliyorum memurlaramı o izin sadece?
Yok o daha yürürlüğe girmedi. Hala 2 ay. Bi 6 aya çıksa ben doğum yapana kadar...bebeğimle hiç vakit geçiremicem ki ben. Zaten 40ı çıkana kadar ben ancak toparlanırım. Sonra da gelenler olur görmeye. Bana sadece Cumartesi pazar kalıyor. Artık o zaman da kimse gelmesin. Ben de gitmem bi yere. Bebeğimle olmak istiyorum:)
ya kızlar benim kocam da takmış kafaya tahta beşik alacakmış. Artık herkes park yatak alıyor diyorum. O ne öyle muşamba gibi diyor. Sağlıklı değil diyor. Ben kocaman tahta beşiği ne yapayım ya. Benimki çok inat ama bu sefer karışmamaz ben park yatak alıcam. Bazen sinir ediyor beni.

kızlar sizden bi ricam olcak yarın bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz lütfen dua edin duyayım ne olurr:18:

kızlar sizden bi ricam olcak yarın bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz lütfen dua edin duyayım ne olurr:18:

Bak camım benim oncelikle sakim ol lütfen boyle yaptıktan aslında bebeğine de zarar veriyorsun. Sen cok iyi bir kızsın ve bebeğinin seninle olduguna inanıyorum dualarım seninle emin olabilirsin. Kaçta randevun sen girince de dua edeyim?

Ölüyom ölüyom Allahım bu nasil bir baş agrisi ki uyanik kalamiyorum..

Kizlar sadece benmi boyleyim ya.. 2 hafta sonrasina 2 li test icin randevu alacagim..

Kızma ama bende tahta yatak düşünmüyorum o daha sağlıklı geliyor bana. Evet park yatak cok kullanışlı cok elverişli heryere götürüyorsun ediyorsun ama ne biliyim tahta olan daha iyi geliyor bana. Daha modern duruyor bence daha şık. Ama tabi senin zevkin canım

Kizlar sadece benmi boyleyim ya.. 2 hafta sonrasina 2 li test icin randevu alacagim..

Işıkları kapat yat canım hamilelikte baş ağrıları olurmuş. Aynı gün gitcem sanırım bende 14 ünde gitmeyi düşünüyorum ne kadar gec gidersem cinsiyet için okadar yararlı olur diye düşündük

çok sağol cnm ama kendime söz geçiremiyorum ya merak ediyorumm benim randevum yarın sabah saat 9 da çok sağol cnm benimm

geçmş olsn cnm ya =( takma milleti herkes knşmayı çok seviyor, iyilik olsn diye işte.. hep eğilip kalkıoyoruz,olacağı varmş işte olmş napcan

bnm de bu hafta pantolonlarm sıkmaya başladı :) göbek ya da şişkinlk de var ama inşallah bebektendr kilodan değil =))

çok sağol cnm ama kendime söz geçiremiyorum ya merak ediyorumm benim randevum yarın sabah saat 9 da çok sağol cnm benimm

Tamamdır güzelcene uyku çekmeye çalış. Ve randevuya girmeden once mutlaka bol su tüket. Haber ver mutlaka bana da olurmu

Canım benim ev 2+1
Bi odam yatak odası diğeri salon. Bi tane de giyinme odam var. O beşikler ister istemez büyük oluyor park yatağa göre. O benim yatak odasında kocaman durur. Hem ben geceleri yanıma çekerim. Onu nasıl çekicem bilmiyorum. Şu olumlu tarafı var ki korumalıkların ön tarafı inebiliyor. Böylece yatağıma tamamen yanaştırabilirim. Ay bilmiyorum ya. Bu sitede de okuyorum herkes park yatak almış. Herkes kullanışlı diyor..
Bi de beşik fiyatlarına baktım 900den başlıyor. Park yataklar 300den..

Tamamdır güzelcene uyku çekmeye çalış. Ve randevuya girmeden once mutlaka bol su tüket. Haber ver mutlaka bana da olurmu

buraya girmezsem anlaki ters giden bilşeyler var cnm işallah iyi haberlerle gelirimm gelir gelmez yazarım sözz rabbim korusun yavrularımızı neyse ben uyuyumda biran önce sabahh olsun yavrumu göreyimm hadi iyi gecelerrrr

Bende baş ağrısı yok da sen bana bakma :))) Bende hamilelik belirtilerinden hiçbiri olmadığı için :))))))))
Bazılarının göğüs ucu ağırıyormuş sızlıyormuş. O bile hiç olmadı bende..
Ben de hamile olduğumu anlamak için bekliyorum ki göğsüm sızlasın Meğer hamileymişim ama sızlama falan olmadı

2li testi ben yaptırmayacağım.

Tabiki duyacaksın canım. Allahın izniyle duyup, ekranda da görüp geleceksin :)
Bana doktorum dinletmedi kalbi bozulur diye ama ekranda gördük o da çok güzel :) Allahım sana da yaşatacak yarın İNŞALLAHHHHH.
Sen hiç meraklanma :) Ama heyecanlısındır tabi oldu hepimizde :)))

allah razı olsun hepinizden canlarım işallah görürüm bebeğimii işalllahhh nese ben kaçarr byyyyy

allah razı olsun hepinizden canlarım işallah görürüm bebeğimii işalllahhh nese ben kaçarr byyyyy

Kız sen ne erken uyuyorsun. Dikkatimi çekti hep erkenden uyuyorsun :))))))) Aslında senin yaptığın da doğru. İlerde uyuyamıcaz çünkü :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…