- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
tatlım şimdi bana çok iyiler görümcelerimm abladam daha yakın bana hep benim tarafımı tutup kocamı suçlarlar o derece yani eski kafalı kvle kp kocamda ora ya gidince onların aklına gidiyorr bende sinir oluyorumm tabi bikerede antebe gittiğimizde kavga etmemiş deyilizz her oraya gittiğimizde mutlaka kavga ediyoruzz tek dileyimm tayinimiz antep merkezde yada nizip,e çıksınn onlarla aynı ilçede kesinlikle yaşamak istemiyorum koçişte ölüyor orda yaşamak içinn oraya gidersem kesiin 1, 2 seneye kalmaz boşanırızz kesinn
Oyle deme ağzından yel alsın. Inşallah çıkmaz tayini oraya. Gorumcelerinle aranın iyi olmasına cok sevindim bir sekilde onlar yanında oluyorlar senin işte
Sen yine evdesin canım ya ben en fazla 2 aylıkların bırakıp işe gidicem düşünsene. Bilmiyorum ne olacak.Uff o sıkıntı cok beter ama zaten logusallık psikolojisi olacak ozamanlar bide bunlarla uğraşacağız. Keske gözümüzü acsak kapatsak bebeğimiz 3 aylık olsa :)
Sen yine evdesin canım ya ben en fazla 2 aylıkların bırakıp işe gidicem düşünsene. Bilmiyorum ne olacak.
Yok o daha yürürlüğe girmedi. Hala 2 ay. Bi 6 aya çıksa ben doğum yapana kadar...bebeğimle hiç vakit geçiremicem ki ben. Zaten 40ı çıkana kadar ben ancak toparlanırım. Sonra da gelenler olur görmeye. Bana sadece Cumartesi pazar kalıyor. Artık o zaman da kimse gelmesin. Ben de gitmem bi yere. Bebeğimle olmak istiyorum:)Sadece 2 ay mı izin veriyorlar? Ben 6 ay diye biliyorum memurlaramı o izin sadece?
kızlar sizden bi ricam olcak yarın bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz lütfen dua edin duyayım ne olurr:18:
Yok o daha yürürlüğe girmedi. Hala 2 ay. Bi 6 aya çıksa ben doğum yapana kadar...bebeğimle hiç vakit geçiremicem ki ben. Zaten 40ı çıkana kadar ben ancak toparlanırım. Sonra da gelenler olur görmeye. Bana sadece Cumartesi pazar kalıyor. Artık o zaman da kimse gelmesin. Ben de gitmem bi yere. Bebeğimle olmak istiyorum:)
ya kızlar benim kocam da takmış kafaya tahta beşik alacakmış. Artık herkes park yatak alıyor diyorum. O ne öyle muşamba gibi diyor. Sağlıklı değil diyor. Ben kocaman tahta beşiği ne yapayım ya. Benimki çok inat ama bu sefer karışmamaz ben park yatak alıcam. Bazen sinir ediyor beni.
Ölüyom ölüyom Allahım bu nasil bir baş agrisi ki uyanik kalamiyorum..
Kizlar sadece benmi boyleyim ya.. 2 hafta sonrasina 2 li test icin randevu alacagim..
Bak camım benim oncelikle sakim ol lütfen boyle yaptıktan aslında bebeğine de zarar veriyorsun. Sen cok iyi bir kızsın ve bebeğinin seninle olduguna inanıyorum dualarım seninle emin olabilirsin. Kaçta randevun sen girince de dua edeyim?
Merhaba Kızlar,
3 gündür belim yüzünden evde yatıyordumyaptığım ters bir harekette yok ama sağ tarafım çok fena tutuldu. Orada ki kemik sanki etimi oyuyor. Doktor ne bi ilaç ne de krem verdi. yatmaktan başka tedavin yok dedi. Rapor bitti ve bugün işe başladım. Herkes diyor ki neden eğildin, eğilmeden günlük yaşantısını sürdürebilen var mı çok merak ediyorum. Böyle akıl verenlere de gıcık oluyorum.
Bol keyifli, ağrısız sızısız ve bulantısız bir gün diliyorum.
bnm de bu hafta pantolonlarm sıkmaya başladı :) göbek ya da şişkinlk de var ama inşallah bebektendr kilodan değil =))Benimde cıktı canım yani belli bariz göbeğim var. Gühtta dun anneme sordum anne acaba bu gaz oalabilir mi dedim annemde hayır kızım hamile olmadan once hiç göbeğin olmadığı için simdi direk göbeğin belli oluyor dedi. Yani artık bebeğimiz ben buradayım diyor
çok sağol cnm ama kendime söz geçiremiyorum ya merak ediyorumm benim randevum yarın sabah saat 9 da çok sağol cnm benimm
Kızma ama bende tahta yatak düşünmüyorum o daha sağlıklı geliyor bana. Evet park yatak cok kullanışlı cok elverişli heryere götürüyorsun ediyorsun ama ne biliyim tahta olan daha iyi geliyor bana. Daha modern duruyor bence daha şık. Ama tabi senin zevkin canım
Tamamdır güzelcene uyku çekmeye çalış. Ve randevuya girmeden once mutlaka bol su tüket. Haber ver mutlaka bana da olurmu
Bende baş ağrısı yok da sen bana bakma :))) Bende hamilelik belirtilerinden hiçbiri olmadığı için :))))))))Ölüyom ölüyom Allahım bu nasil bir baş agrisi ki uyanik kalamiyorum..
Kizlar sadece benmi boyleyim ya.. 2 hafta sonrasina 2 li test icin randevu alacagim..
kızlar sizden bi ricam olcak yarın bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz lütfen dua edin duyayım ne olurr:18:
Tabiki duyacaksın canım. Allahın izniyle duyup, ekranda da görüp geleceksin :)
Bana doktorum dinletmedi kalbi bozulur diye ama ekranda gördük o da çok güzel :) Allahım sana da yaşatacak yarın İNŞALLAHHHHH.
Sen hiç meraklanma :) Ama heyecanlısındır tabi oldu hepimizde :)))
allah razı olsun hepinizden canlarım işallah görürüm bebeğimii işalllahhh nese ben kaçarr byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?