2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hic kimse bana cevap yazmiyor :(

dün doktora gittim melegim 1 cm olmus ama kesenin icinde bilinmeyen birsey vardi, doktorda cok kücük bilemiyorum beklememiz lazim dedi, belki kist ola bilir dedi...cocukla ilgisi yok dedi (cok sükür) bunu duyan bilen varmi acaba?

Yazdigini okudum canim ama maalesef bi bilgim olmadigi icin yanlis bi yorum yapmak istemedim insallah kotu bisey diildir senni ini ferah tut ne oldugu ne zaman anlasilirmis ve kistse napilabilirmis

dün doktora gittim melegim 1 cm olmus ama kesenin icinde bilinmeyen birsey vardi, doktorda cok kücük bilemiyorum beklememiz lazim dedi, belki kist ola bilir dedi...cocukla ilgisi yok dedi (cok sükür) bunu duyan bilen varmi acaba?

Bende okudum ama bu konuda hiç bir fikrim yok ama üzülme sakın takma kafana. Ben kisti olup doğuranları biliyorum. Bi akrabamız var eşimin tarafında kisti varmış hamileyken doktorlar kesinlikle alınması gerekiyor falan demiş ama aldırmamış şimdi maşallah cok iyi cocugu. Yani dua et kötü birsey olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi cok bir bilgim yok bu konuda

Yazdigini okudum canim ama maalesef bi bilgim olmadigi icin yanlis bi yorum yapmak istemedim insallah kotu bisey diildir senni ini ferah tut ne oldugu ne zaman anlasilirmis ve kistse napilabilirmis

kese kisti ola bilir dedi, ama kontrol edilmesi gerek dedi..cocukla bir ilgisi yok dedi, ama bilemicem dedi, biraz daha beklemen lazim...bende gördüm ultrasonda...bilmiyorum kötü birsey degildir insallah,
bilmiyorum ki ne yapila bilir, ne yapmam gerek oldugunu

Canim agdadan biseynolacsgini sanmam ama lazer konusunu doktoruna bi danis istersen

Ne biliyim canım cok tez canlı benimde fazla kasılıyorum agdada bide şimdi hamilelikten ötürü kıl kökleri cok daha hassasmış kasılmayla birsey olurmu acaba diye merak ettim. Lazer sağlıksız diye duydum bende ama inanmak istemedim sanırım :s

Bende okudum ama bu konuda hiç bir fikrim yok ama üzülme sakın takma kafana. Ben kisti olup doğuranları biliyorum. Bi akrabamız var eşimin tarafında kisti varmış hamileyken doktorlar kesinlikle alınması gerekiyor falan demiş ama aldırmamış şimdi maşallah cok iyi cocugu. Yani dua et kötü birsey olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi cok bir bilgim yok bu konuda

benimde bir bilgim yok o yüzden cok tedirginim...doktorda bilmiyor, ayni plazenta gibi görünyüor yaninda, ama cocukla ilgisi yok dedi...
dua ediyorum canim saglikli eli aga düzgün bir sekilde hepimiz kucagimiza alalim diye

kese kisti ola bilir dedi, ama kontrol edilmesi gerek dedi..cocukla bir ilgisi yok dedi, ama bilemicem dedi, biraz daha beklemen lazim...bende gördüm ultrasonda...bilmiyorum kötü birsey degildir insallah,
bilmiyorum ki ne yapila bilir, ne yapmam gerek oldugunu

Allah korusun aklina kotu bisey getirme insallah sorun yaratmayacaktir o kist mi herneyse...acaba baska bi dr a daha gorunsen mi

Allah korusun aklina kotu bisey getirme insallah sorun yaratmayacaktir o kist mi herneyse...acaba baska bi dr a daha gorunsen mi

haftaya persembe günü baska bir doktora gidecem canim...yani iki doktorlada itibatimi kesmicem...cünkü ikiside cok iyi.

kesede kist olursa birsey olmaz dedi...cocukla bir ilgisi yok dedi o iyi dedi

Canim beklemektn baska birsey yok ama bebegin buyudukce orda kaybolacak o bendede miyom vardi simdi gozukmuyor allahin izniyle birsey olmaz ins ablam ikizlere hamileyi iki bucuk aylikken birinin kalbi duru ama doktor mudahale etmedi ama vucut atmak ister digerinide kaybedebilirdin dedi ama cok sukur birsey olmadi allah bagisladi tahminimce seninki kist ve orda kaybolur ins

merhaba ekim anneleri.benide ekleyin.sat 24 aralik tahmini dogum kimi sitede 30 eylul kimisinde 7 ekim diyor.bende daha karar veremedim..bebise bagliyiz.l
bilgilerim 28 yasindayim yurtdisindayim ikinci hamileligim.sat 24 aralik.turk sitesine gore 30 eylul yabanci sitelere gore son gun 7 ekim ;)

Canim beklemektn baska birsey yok ama bebegin buyudukce orda kaybolacak o bendede miyom vardi simdi gozukmuyor allahin izniyle birsey olmaz ins ablam ikizlere hamileyi iki bucuk aylikken birinin kalbi duru ama doktor mudahale etmedi ama vucut atmak ister digerinide kaybedebilirdin dedi ama cok sukur birsey olmadi allah bagisladi tahminimce seninki kist ve orda kaybolur ins

insallah canim öyle olur...insan cok korkuyor ve cok tedirgin oluyor yaa...
allahim saglicakla almak nasip etsin kucagimiza

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik geçirme dileğiyle

Amin insallah canim.hepimiz saglikli hamilelik gecirelim insallah. Rabbim tum hamilelerin yardimcisi olsun...

Canım bugün ben de doktora gittim .Kesenin etrafında çok çok minik bir kanama varmış. Belki seninkisi de öyle bir şeydir. Ama bende aşağıya gelen bir şey yok.Sen de lekelenme fllan var mı ? Zaten bir önceki gebeliğim kürtajla sonuçlandığı için progestan kullanıyordum kullanmaya devam et. Korkacak bir şey yok bu sefer iyi olacak inş. Ben de hiç stres yapmıyorum hatta sen yazmasaydın buraya yazmayacaktım bile. Hiç strese girme beni 15 gün sonra tekrar çağırdı .Bir sorun olmasaydı 1 ay sonra çağırırdı.Bir de aspirin kullanıyordum hep burnum knıyordu onu da içme artık ondan kanıyordur dedi.

Ayrıca bebeğim 21mm 8+ 5 dedi doktor önden gidiyor 2 gün.nabzı da 172 atıyordu dk da. Hem de hiç yiyemediğim halde. Kendini hiç yorma dedi. İlişki konusunu sormadım bile ben 18 ocaktan beri tık yok. ilk 3 ay kesinlikle düşünmüyorum.

Canım bugün ben de doktora gittim .Kesenin etrafında çok çok minik bir kanama varmış. Belki seninkisi de öyle bir şeydir. Ama bende aşağıya gelen bir şey yok.Sen de lekelenme fllan var mı ? Zaten bir önceki gebeliğim kürtajla sonuçlandığı için progestan kullanıyordum kullanmaya devam et. Korkacak bir şey yok bu sefer iyi olacak inş. Ben de hiç stres yapmıyorum hatta sen yazmasaydın buraya yazmayacaktım bile. Hiç strese girme beni 15 gün sonra tekrar çağırdı .Bir sorun olmasaydı 1 ay sonra çağırırdı.Bir de aspirin kullanıyordum hep burnum knıyordu onu da içme artık ondan kanıyordur dedi.

Ayrıca bebeğim 21mm 8+ 5 dedi doktor önden gidiyor 2 gün.nabzı da 172 atıyordu dk da. Hem de hiç yiyemediğim halde. Kendini hiç yorma dedi. İlişki konusunu sormadım bile ben 18 ocaktan beri tık yok. ilk 3 ay kesinlikle düşünmüyorum.

Cok sukur xanim minik kanama disinda hersey yolundaymis o da progestanla flan gecer zaten sen de bol
Bol dinlen uzat bacaklarini kalkma hic:)

cok sagol canim, benim melegim 7 haftalik olmsu ve bir cm. ama disinda degildi kesenin icinde plazenta gibi yuvarlak birseydi, doktor kist ola bilir ama iyi olan ne cocukla nede plazentayla ilgisi yok dedi...kanamam yok progesan bende kulaniyorum, kan incelticisi bende kulaniyorum (ASS 100 deniliyor).
iliski bizdede yok dikkatliyiz canim, streste yapmiyim diyourm ama aklima geldikcene oluyor, acaba o ne diyorum, bizde haftaya persembe gideceyiz üc hafta sonrada ayni doktorda birdaha randevumuz var, insallah bütün bebislere birsey olmaz icindede benim bebisime...allahim korusun

Kizlarrrr biz geldik nasilsiniz biz superiiz cok sukur melegimin kalp atisini gorduk rabbim tum bekleyenlere nasip etsin insallah. Hamile olmak cok guzel ama kalbinin attigini gormek en guzel ve muhtesem duyguydu. Allahima sonsuz sukurler olsun bu duyguyu yasattigi icin... acayip mutluyum acayipppp :)))))

Gözünaydın canım tebrik ederim:))inşallah herkesten sonuna kadar güzel haberler alırız

Kızlar ya ağda yaptırmaya gitcem şimdi bacaklarıma bir problem olurmu acaba? Bide haftaya koltukaltıma da haftaya lazer yatırcam bunun bir sakıncası olurmu acaba ya?
Canim agdada bi sakinca yok ama Benin
Bildigim lazerde var hatta benim eltim
hamile kalmadan once illa heray lazer yaptirirdi hamile kaldigi ay doktoru yasaklamisti :31::31:

Merhaba canim yeni okudum ama benim bi bilgim yok
strese sokmamaya calis kendini ins sorun yoktur:))))
Kızlar Günaydın,

Çok canım sıkkındün akşamdan beri kanamam var az ama var :( geçen hafta bu yüzden doktora gitmiştim bana progestan verdi.
Dün akşam progestanı içtim ama hala azda olsa devam ediyor baya üzülüyorum ya endişeliyim.
Canim cok gecmis olsun bi doktoru nu ara istersen yada acile gitsen Allah korusun kanamadir bu

Cok sukur xanim minik kanama disinda hersey yolundaymis o da progestanla flan gecer zaten sen de bol
Bol dinlen uzat bacaklarini kalkma hic:)

Teşekkürler canım .Dün işe gelmemiştim .Bugün işteyim o yüzden yarın da tüm gün yatarım . Çok huzurluyum. Hiç korkmuyorum. Yaşasın progestan .Bana bu kadar yan etki yapan ilaca methiyeler düzüyorum .stockholm sendromu :)

Yanlış anlaşıldı bence söylemim evet ben o ilk şaşkınlıktan bahsettim. Ama bazı annelerde ilk cocuklarını gorduklarını beğenmeyip hayır benim cocuğum değil bu demişler bende bunu bu sekilde duydum tabi hiç rastlamadım

Sen bunlara kafanı takma canım hepsi gelip geçiyor. Doğumun sezeryen olursa 1 hafta sıkıntı çekiyorsun çünkü hem ciddi bi operasyon oluyor( karnında kocaman bir kesik var ) hemde ilk bebek doğduğunda emzirme olayı zor kimi bebek almıyor zorla dur sağıp kaşıkla içir off off ben yaşadım 21 gün sonra tam anlamıyla memeyi aldı. Kimi annede meme ucundaki çatlak ve yaralardan çekiyor. Hastanede hiç unutmam benimle aynı zamanda doğum yapmış bir bayan vardı 1 aylıktı bebeklerimiz ben daha yeni yeni emzirmeyi rayına oturmuştum ondan yakınıyordum. Oda meme ucu o kadar kötü yara olmuş ki bebek kan emiyor nerdeyse :) çok acı çekiyordu bana sana imreniyorum demişti acı çekmeden zevk alarak emziriyorsun ne güzel bir duygudur kesin demişti. Yani herkes bi şekilde sıkıntı yaşıyor sadece sebepler farklı

günaydin kizlar,

Gecmiş olsun canım strese girme kötü bişey yoktur inşallah bence başka bir doktorun görüşünüde al bakalım o ne dicek ??

Back
X