2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ne biliyim canım cok tez canlı benimde fazla kasılıyorum agdada bide şimdi hamilelikten ötürü kıl kökleri cok daha hassasmış kasılmayla birsey olurmu acaba diye merak ettim. Lazer sağlıksız diye duydum bende ama inanmak istemedim sanırım :s

Walla canim o zaman kucuk bi bolgeye denemek icin once yapistirip ceksin kadin baktin cok kasiliyosun o zaman agda yaptirma :( lazer konusunda hala ayni fikirdeyim kesinlikle doktoruna sor once canim

cok sagol canim, benim melegim 7 haftalik olmsu ve bir cm. ama disinda degildi kesenin icinde plazenta gibi yuvarlak birseydi, doktor kist ola bilir ama iyi olan ne cocukla nede plazentayla ilgisi yok dedi...kanamam yok progesan bende kulaniyorum, kan incelticisi bende kulaniyorum (ASS 100 deniliyor).
iliski bizdede yok dikkatliyiz canim, streste yapmiyim diyourm ama aklima geldikcene oluyor, acaba o ne diyorum, bizde haftaya persembe gideceyiz üc hafta sonrada ayni doktorda birdaha randevumuz var, insallah bütün bebislere birsey olmaz icindede benim bebisime...allahim korusun

Canım bana da bir önceki randevumda hamilelik kistin var bu iyi bir şey bebek için dedi. Bu hafta kan pıhtısı dedi.Bak senin de bir kürtajın olmuştu yanlış hatırlamıyorsan.Şimdi üzülmeye sıkılmaya değer mi. Ben bu kan pıhtısının bile geçen hafta rubella yüzünden yaşadığım strese bağladım . Şimdi hiç üzülmeyeceğim. Biz geçen sefer hiç bir şey yapabildik mi ?hayır değil mi. Şimdi de Allah korusun hiç bir şey yapamayız . Onun için haplarını kullanmaya devam et. Hiç üzme canını. Allah bu sefer yüzümüze gülecek , gülüyor da bence. Bak hamileyiz buna sevinmeliyiz.
Yine de için rahat etmiyorsa başka bir doktora git .

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim iyiki senin gibi tecrübeli bir anne var aramızda ben kendimi şanslı hissediyorum bu yüzden

teşekkür ederim canım elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşırım. Ara ara bazı bilgiler söylerim benim yaşadığım ama 2. bebeğimde eskilerden ders alıp yapmayacağım şeyler var anlatacağım. Bende 2 gündür hiç iyi değilim bulantılarım iyice arttı yorgunum başım ağırıyor. Dünden beri fırsat buldukça yattım.

Damlacım,
Ben ilk defa lazere hamile miyim acaba diye test yaptırdıktan hemen sonra gittim. Tabii sonra sonucu aldım betam 10 du yani çok erkendi. Sonra doktora sordum ben devam edebilir miyim diye? Kadına küfür etmişim gibi baktı hayır kesinlikle dedi. Sen yine de kendi doktoruna da sor. Çok da iyi gelmişti halbuki koltuk altımda daha ilk seans da 4-5 adet kıl değil tüy kaldı.

bilgilendirmen için teşekkürler cnm. Benim doktorum da zorlama yok dedi , ben de yararlı şeyleri yiyememeye başladım . Bu durum geçici biliyorum ama yinede vicdan yapıyordum işte

evet canım hiç zorlama kendini ne canın isterse onu ye sadece 14-16 hafta sürüyor sonra sağlıklı beslenirsin. Ben 24. haftadan sonra neredeyse hiç beslenemedim ailevi sebepler hastalıklar yüzünden 34. haftadan sonra biraz yiyebildim. Herkes bebeğin beslenemiyor kendine gel dedi ama yapamadım. doğum yaptığımda bebeğim 3.350 gr ve 51 cm di bebek senden alıyor ama olan sana oluyor tabi :))

ben Sabah kustum kusmaktan midem ağrıyo şuan felaket ağzıma lokma alamıyorum yatıyorum şuan

ah canım geçmiş olsun en zor şeyde kusmak bide mide asitin fazlaysa kusunca her yeri yakıyor iğğğğ. Bende bu yüzden kusmamak için uğraşıyorum. Sulu bişeyler yeme katı yemeye çalış soda iç limon falanda rahatlatır birde elma bana iyi geliyor meyveli şekerde alabilirsin

Kızlar ya ağda yaptırmaya gitcem şimdi bacaklarıma bir problem olurmu acaba? Bide haftaya koltukaltıma da haftaya lazer yatırcam bunun bir sakıncası olurmu acaba ya?

agdanın bi zararı yok diye biliyorum ben genitalede yaptırıyorum çünkü yengem kuaför hiç bi zararı yok dedi ne hamişler gelio dedi :)) bende lazere gidiyodum hamile kalınca bıraktım cnm zaten onlarda pek yapma taraftarı olmadılar her ihtimale karşı sen yinede bi dr unu ara sor bence garanti olsun :)

selam kızlar nasılsınız bikaç gündür uğrayamadım buraya... kızlar bu aralar başı dönen var mı?

Damlacım,
Ben ilk defa lazere hamile miyim acaba diye test yaptırdıktan hemen sonra gittim. Tabii sonra sonucu aldım betam 10 du yani çok erkendi. Sonra doktora sordum ben devam edebilir miyim diye? Kadına küfür etmişim gibi baktı hayır kesinlikle dedi. Sen yine de kendi doktoruna da sor. Çok da iyi gelmişti halbuki koltuk altımda daha ilk seans da 4-5 adet kıl değil tüy kaldı.

Tüh ya ben genitalde bölge evet hamilelikte tehlikeli diye biliyorum koltukaltıda aslında göğüslere geciyormuş etkîsi ama yeni paket almıştım ben oyüzden problem oldu şimdi teşekkür ederim canım

selam kızlar nasılsınız bikaç gündür uğrayamadım buraya... kızlar bu aralar başı dönen var mı?

Ac olunca çoğunlukla donüyor canım ama doymak ne mümkün iki saate bir midem kazınıyor yani

Tüh ya ben genitalde bölge evet hamilelikte tehlikeli diye biliyorum koltukaltıda aslında göğüslere geciyormuş etkîsi ama yeni paket almıştım ben oyüzden problem oldu şimdi teşekkür ederim canım

Aynen ben de paket almıştım 8 seans için :(Doğumdan sonraya ertelemeyi teklif edicem ama kabul etmezler sanırım .Zaten hamilelikte hormonlarımız değiştiği için lazer yaptırıp bitirmiş bile olsaydık yeniden çıkabilirmiş . Ben sırf hamile kalamıyorum hayatımda her şeyi erteliyorum diye inadına almıştım o ay hamile kaldım:)Bir de Damlacım sen folik asit kullanmıyordun ben de bırakmak istiyorum dedim bugün doktora internette okudum 7. haftadan sonra bir etkisi olmuyormuş diye o da dedi ki Dünya sağlık örgütü kesinlikle 12 .haftaya kadar kullanılması gerektiğini diretiyormuş aman hapını kullan ihmal etme olur mu .

Telefonuma gelen mesajı seninle paylaşmak istedim. Gun icindeki yorgunluklar, uzun sure ayakta kalma, asiri kilo alimi ve varisler bacak kramplarini artirmaktadir. Bu nedenle kalsiyum acisindan zengin dengeli beslenme, cesitli bedensel etkinlikler, masaj, bolgesel sicak uygulama gibi yontemlerle kramplarinizi hafifletebilirsiniz./Anadolu Saglik Merkezi

Aynen ben de paket almıştım 8 seans için :(Doğumdan sonraya ertelemeyi teklif edicem ama kabul etmezler sanırım .Zaten hamilelikte hormonlarımız değiştiği için lazer yaptırıp bitirmiş bile olsaydık yeniden çıkabilirmiş . Ben sırf hamile kalamıyorum hayatımda her şeyi erteliyorum diye inadına almıştım o ay hamile kaldım:)Bir de Damlacım sen folik asit kullanmıyordun ben de bırakmak istiyorum dedim bugün doktora internette okudum 7. haftadan sonra bir etkisi olmuyormuş diye o da dedi ki Dünya sağlık örgütü kesinlikle 12 .haftaya kadar kullanılması gerektiğini diretiyormuş aman hapını kullan ihmal etme olur mu .

Evet bu konuda cok haklısın ama ben içemiyorum yani ilk defa hapı yutarken bile zorlandığımı hissettim o ilacı içtiğim gün hiç birsey yiyemiyorum dediğiniz gibi değiştirdim folikplus aldım ama yok oda beni mahvetti sonuc olarak 3 farklı folikasit ilacında beni bekliyor evde. Bende mecbur folikasitin bulunduğu seyleri cok tüketiyorum portakal muz yeşil yapraklı sebzeler falan :(( inanılmaz vicdan azabı çekiyorum bu konuda ama yapamıyorum bebeğim inşallah sağlıklı olur olmazsa bunun sorumlusu benim sanırım :(

Bilgisayar açmaya bile hâlim yoktu bir süre. Yoksa bu kadar geç kalır mıydım :) Neyse artık bundan sonra deneyimlerimizi paylaşırız inşallah :)

Gitmek yok zaten aramızdasın artık :) ee nasılsın kalp atışını falan duydun sanırım 1 ay sonraki randevunı bekliyor olman lazım bizim gibi :)

Yaş 29
Şehir Ankara
Kaçıncı Çocuk 1
Son Adet Tarihi 24.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 31.20.2014

Merhabalar yeni öğrendim hamile olduğumu haftaya kontrollere başlayacağım yalnız aklıma takılıyor; sağ tarafta böbrek ağrısına benzer bir ağrım var fikri olan var mı?

Son bi sorum daha var. OJe kokusu bebeğe zarar verebilir mi acaba bir fikrin varmı?

Yaş 29
Şehir Ankara
Kaçıncı Çocuk 1
Son Adet Tarihi 24.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 31.20.2014

Merhabalar yeni öğrendim hamile olduğumu haftaya kontrollere başlayacağım yalnız aklıma takılıyor; sağ tarafta böbrek ağrısına benzer bir ağrım var fikri olan var mı?

Ekim'in son günü yakaladın yani bizi :) hosgeldin sefalar getirdin canım ben bilmiyorum sana bu konuda yardımcı olamayacağım tecrübeli annelerimiz cevap verirler birazdan merak etme :)

Back
X