Cnm çok geçmiş olsun geçicek emin ol boğazların tahriş olmuş ya ondan kaynaklanıyodur dr un bunun için ilaç vermiyomu bulantıniçin madem durum böyle ilaç kullancnm
maşallah bizi m topikte pek bereketli
bu haftalarda normal cnm bulantıla bnim druma dedim gayet güzel iyi bişey sağlıklı bi gebelik dedi ayaklanmışmı seninkuzu maşallah

yürüyüşe dört aylıkken başla cnm kegel egzersiz için erken şimdi yolunbaşındsyız
cnm akıntılar normal korkma hiç dediği gibi drun normal akan kan gibi inş sorun olmaz
kilomu amaaann hiç takmıyorum ilkinde 27 kilo aldım verdim veriliyo ya ocuğun peşinde koşarken gidiyo kilocuklar
Ayyy cnm ya kıyamam sana anne olmaya hazırlanyosun kucağına alınca senin ömür boyu önceliğin aşkın sevgilin o olacak moralin bozukken destekçin o olacakşimdide elini karnına koy konuş yavrunla onu hareketlerini hissettiğin an aranızdaki bağ güçlenecek senin asıl yaşama sevincin yaşam kaynağın geliyo hayatta herşeyden sıkılır bıkarsın ama onu gün geçtikçe daha çok seveceksin benide tebessüm ettirdin
mazaretim var asabiyim ben durumum bu bu aralar hormonlar değişti adet olmuyoruz ondan kaynaklı ama bu durumda geçici
Cnm şimdi hmileliğin verdiği iştahla yiyoruz doğumdan sonra eski haline geri dönüyosun hem kendini hem bebeğini doyuruyosun kuzum aramızda gene en çıtır sn olacaksın
ben yetişiyorum cnm sana hatta geçebilirimde
cnm ondan değil badem yağı tüylenme yapıyo sürme bence kakou yağı nemlendiriyo onu kullanabilirsin benim öyle bi derdim yok zaen çatlağım

cnm kullandığın yağlarda yapablir çatlak için erken altıncı yedinci ayda başlıyo ki çok kilo almaz eğer son aylarda ödem şişlik olmazsa ve tedbirini şimdiden alırsan bişey olmaz badem yağı tüylenme yapıyo başka yağ kullan cnm
olabilir cnm baş ağrsı dinlen uykunu al ağrıların azalır
Ohhh maşallah kuzucuk iyi besleniyo karnın çok çıkmadan sür cnm sonra faydası olmuyo
Tedbirini almadınmı cnm biz isteyerek yaptık kızmda büyüdü ama derdide büyüdü kıskançlık huy değiştirme olacak sninki anlamaz çok ikinci çock biraz risk işi risk alacaksn herşeye hazırlıklı olmalısın Allah yardım ediyo cnm sıkıntı etme daha rahat bakıyosn ikincisine endişelenme cnm öptüm kuzunu
cnm üstün açık yatıyorsan olur yada sürekli aynı tarafa yattıysanda olur