2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar doktordan geldim bebegimi gordum bugun ilk defa babasida gordu 10+5 olmusuz cok tatliydi masallah ellerini oynatiyordu doktorum gosterdi nasil duygulandik o an esimin yuzune baktim ve inanilmazz bir duygu gecti aramizda allahim isteen herkese nasip etsin hepimiz kucagimiza alalim saglicakla yavrularimizi

maşallah canım ya .çok sevindim senin adına.eminim cok duygulanmıssınızdır.ne kadar farklı bi duygu ya tarifi yok :)

Selam kizlar doktordan geldim bebegimi gordum bugun ilk defa babasida gordu 10+5 olmusuz cok tatliydi masallah ellerini oynatiyordu doktorum gosterdi nasil duygulandik o an esimin yuzune baktim ve inanilmazz bir duygu gecti aramizda allahim isteen herkese nasip etsin hepimiz kucagimiza alalim saglicakla yavrularimizi

Ooo baya büyümüş bebişin. Sağlıkla kucagına da almayı nasip etsin Rabbim. Yarın bizde gidiyoruz simdi sen boyle yapınca heyecan yaptım yarın biz neler yaşayacağız acaba :)) bu arada ishal olmanın sebebi neymiş?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sadece bana karsı degıl mesela gecen gıttıgımde benden once bır bayan vardı doktor ona anlatıyordu bebegının su mıdesı su ayagı tum detaylarını işte sen kac haftalıksın cnm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sata göre 9+1 ama ultrasonda 8+4 geç döllenme sanırım bu aralar midem hiç iyi değil şu sıkıntılı haftalar geçse de rahatlasak. Ben Ankara dayım devlette birkaç doktora gittim hiç açıklama yapanını görmedim ultrason çıktısı bile vermiyorlar aslında onları da anlamak lazım çok kalabalık oluyor ben olsam bende özel ilgi gösteremezdim senin anlattığın gibi ilgi gösteren doktorların sabrı da vicdanı da fazla olmalı

Evet canım bende cok heyecanlandım ellerını oynatıyordu canım yedıgın bırsey dokunmustur dedı onemli olan 1 veya 2 gunden fazla devam ederse gel dedı ama bu sabah duzelmiştı benım ıdrar yolları ıcınde senın ıdrarını yaparken yanma kasıntı falan varmı dedı cok sukur yok benımde o zaman dert etme dedı ıdrar verırken akıntı dusmustur içine dedı oyle hemen ılaca basvurmak yok dedi

sata göre 9+1 ama ultrasonda 8+4 geç döllenme sanırım bu aralar midem hiç iyi değil şu sıkıntılı haftalar geçse de rahatlasak. Ben Ankara dayım devlette birkaç doktora gittim hiç açıklama yapanını görmedim ultrason çıktısı bile vermiyorlar aslında onları da anlamak lazım çok kalabalık oluyor ben olsam bende özel ilgi gösteremezdim senin anlattığın gibi ilgi gösteren doktorların sabrı da vicdanı da fazla olmalı

Canım benım de sat e gore 2 hafta gerıden geliyor adet duzensızlıgım vardı doktorum sat ultrasona gore duzelttı ankara kalabalık bır sehır buraya benzemez tabi cnm ne dıyeyım bızde cok geldık gercı ankaraya hastaneye annem ameliyat olmusdu hala kontrollere gelıyor dıskapı hastanesıne ama ınan cok memnun kaldık doktorlar cok ıyı ve alakalıydı sanırım bıraz sansımız ıyıydı ama ıyı bır hastane gercektn

Ooo baya büyümüş bebişin. Sağlıkla kucagına da almayı nasip etsin Rabbim. Yarın bizde gidiyoruz simdi sen boyle yapınca heyecan yaptım yarın biz neler yaşayacağız acaba :)) bu arada ishal olmanın sebebi neymiş?

Senın yarın cınsıyette belli olur belki

Senın yarın cınsıyette belli olur belki

Belki olur :)) ama olmayacak galiba artık okadar strese girdim ki bu cinsiyet olayına dün tum gece doktorumla tartıştım rüyamda :)) soylemiyordu deli oldum sonra dalga gecer gibi %51 erkek demezmi.. Su cinsiyet beni benden aldı neden bu kadar takıldım hiç anlamıyorum

Belki olur :)) ama olmayacak galiba artık okadar strese girdim ki bu cinsiyet olayına dün tum gece doktorumla tartıştım rüyamda :)) soylemiyordu deli oldum sonra dalga gecer gibi %51 erkek demezmi.. Su cinsiyet beni benden aldı neden bu kadar takıldım hiç anlamıyorum

Benımde tam tersı aklımın ucuna bıle gelmıyor cınsıyet sadece bebegım olacak psıkolojısındeyım ıcımden cınsıyet anlamında bırsey gecmıyor canım hangısını derse desın sasırmam hiç :) sadece gecen gece ruyamda oglan bebek gordum bakalım ne olacak

maşallah canım ya .çok sevindim senin adına.eminim cok duygulanmıssınızdır.ne kadar farklı bi duygu ya tarifi yok :)[/Q

selam kızlar,
ben de aranıza yeni katıldım. 8 haftalık hamileyim. sizden beslenme konusunda önerilerinizi isteyecektim. neleri yemem daha iyi olur

Ceviz beyin gelişimi için iyi. Kalsiyum almaya özen gösterebilirsin ama suanda cokta kasma canım cunku bebeğin senin depondan besleniyor 3 aydan sonra Yemen'e içmene dikkat etmelisin

kızlar acil cevap rubella ıgG 25 Cmv IgG 80 çıkmış bu ne anlama geliyor bilgisi olan varmı

canım ben o testleri yaptırmıstımda hatırlamıorum kendi değerlerimi am doktor temiz demişti.yanlarında negatif yazıodu yanlıs hatırlamıosam .sende yazmısa referans aralığı yazıomu ??

Benımde tam tersı aklımın ucuna bıle gelmıyor cınsıyet sadece bebegım olacak psıkolojısındeyım ıcımden cınsıyet anlamında bırsey gecmıyor canım hangısını derse desın sasırmam hiç :) sadece gecen gece ruyamda oglan bebek gordum bakalım ne olacak

Ben artık birşeyler almak istiyorum bebişe. Güzel kızım yada yakısıklı oğlum diye sevmek istiyorum hayaller kurmak istiyorum ona dair. Bide beklemektedir nefret ederim ama bu bebiş bana cok güzel beklemeyi öğretti :)) gebemiyim acaba diye beklerken, sonra keseyi beklerken, kalp atışları yok tetkidleri derken hep bi bekleme sürecini yaşattı saolsun. Sanırım bebişler beraber bende büyüyorum :)

rubella ile ilgili bir bilgi veren arkadaş vardı ama hatırlayamıyorum ne dediğini ah çok korkuyorum çok kötü bişeymiş internetten baktım çıldırcam doktorada ulaşamıyorum sonuçlarına internetten baktım allahım bebeğime bişey olmasın

$IMAG1239.webp

Sat 16 ocak.bu da benim bebiş:-) 7+5 dedi doktorum.ikinci resimde de kistim gorunuyo malesef..Allah herkesinkini tamamina erdirsin ins...

Back
X