2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım benim ya çok güldüm haline. Brnim hiç öyle aşermem yok, keşke bende de olsa. Sadece ekşi isteği var o kadar.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bende de 1 gr ekşi aşerme yok :) sorma bizde gülüyoruz hala dün geceki halime. ahh bu eşim yokmu uyutup uyutup konuşturuyor beni sürekli geceleri :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395861828.840973.webp
Bu ufaklık ta benim bebeğim burda 6+4 masallah

iPad 'den

kızlar ya bişey sorucam . aranızda kan uyuşmazlığı problemi olan var mı? benimle eşimle aramda kan uyuşmazlığı var. ilk haftalarda hafif leke gelmişti. doktorumda iğne yaptı kan uyuşmazlığı için. yarın ikili tarama testi yaptırırken İNDİRECT COOMBS testini de yaptırcam. bebek etkilenmişmi bu durumdan diye. aranızda bunu yaşayan var mı?? :18::18::18:

benimde eşimle kan uyuşmazlığım var. doktorun ara ara indirect cooms testini yaptıracak . doktor iğneyi bana doğuma yakın bir kez. doğumdan sonrada bir kez yaptırdı.

Son düzenleme:
benimde eşimle kan uyuşmazlığım var. doktorun ara ara indirect cooms testini yaptıracak . doktor iğneyi bana doğuma yakın bir kez. doğumdan sonrada bir kez yaptırdı.

Benimde duyduğum doğumdan önce ve doğumdan sonra 72 saat içinde yapilmasi. Bana 8 haftaliktim yaptı. Erken olması tedirgin etti :(

Eki Görüntüle 1038946
Bu ufaklık ta benim bebeğim burda 6+4 masallah

iPad 'den

Oyyy yerim bu ufaklığı ben:) maşallahhh:)) canım bak benim bebeğimin yerleştiği yere yerleşmiş seninki de:) belki cinsiyetleri aynı bebeklerimizin:) çok heyecanlıı:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dün evde nutella bitti gece oturdum ağladım eşim diyorki neden ağlıyorsun ağlama. ne dedim eşime biliyor musun? sen nutellasızlık nedemek bilemezsin içim acıyor dedim :) eşim bastı kahkaayı hala dalga geçiyor benimle. cok fena tatlı aşeriyorum yani

:) allah iyiliğini versin kız ... güldürdün:) kusura bakma için acırken güldük ama:)) canım neyse böyle tatlı acılar olsun:)

kızlar birşey soracağım aranızda muhasebeci var mı?

Sagol cnm ins hepimiz herzaman iyi haberlerle geliriz doktordan cok guzel duygularmis yasayinca anliyor insan benimde sat gore 14 ama ultrasona 12 gec dollenme demisti doktor zaten beklenem adet tarihimden 10 gun gecikince ogrenmistim ama haftasi normal ilerliyor suan sikinti olmaz dedi doktorum sen pazartesiye 14 oluyon gec degilmi acaba kanda verecekmisin cnm ikili tarama icin

Kan vermekte kararlı değilim canım. Ama ensesini kesin ölçtürücem. Kan da kocam inat ederse veririm yapacak bir şey yok:) o her şeyi tam yapalım istiyor.. Geç döllenme olması önemli değil. Haftalarına yetişiyormuş bebişler ilerde:))

Sonradan ortaligi yikacagimi bildigi icin ne esim ne sulalesi cesaret edemez tatlim:)) hastaneden eve gelelim sora biraz zaman gecsin keyfim isterse belki o zaman izin veririm:)

Oooo fena bu gelin:))) bence sen o mutlulukla bir şey demezsin:))))

Kizlarr internette ne kadar cinsiyet tahmini testi varsa hepsinde kizzz cikiyor..hadi hayirlisi bakalim:9:.eşim erkek istiyor ben kizz..tabi bu isin geyiği ama eğlenceli oluyo bakalim tutacakmi..3 hafta sonra belli olabilir bi ihtimall:9:

Oyyy yerim bu ufaklığı ben:) maşallahhh:)) canım bak benim bebeğimin yerleştiği yere yerleşmiş seninki de:) belki cinsiyetleri aynı bebeklerimizin:) çok heyecanlıı:)))

Kamuran sen ogrenmedinmi hala bebusin cinsiyetini..kontrolün ne zaman..internette bi cin takvimi var bi yap istersen ne cikacak.bana kizz cikti..sen yaninda ÖĞRENİRSİN:5: kuzucugunun cinsiyetini bakalim cin testimiz tutacak mi:26::27:

Kamuran sen ogrenmedinmi hala bebusin cinsiyetini..kontrolün ne zaman..internette bi cin takvimi var bi yap istersen ne cikacak.bana kizz cikti..sen yaninda ÖĞRENİRSİN:5: kuzucugunun cinsiyetini bakalim cin testimiz tutacak mi:26::27:

Aman ben onlara inanmıyorum:)) bi kere bakmıştım erkek görünüyordu ama belli olmaz hiç:) Pazartesi gidicem bakalım çıkar belki:)

kızlar ya bişey sorucam . aranızda kan uyuşmazlığı problemi olan var mı? benimle eşimle aramda kan uyuşmazlığı var. ilk haftalarda hafif leke gelmişti. doktorumda iğne yaptı kan uyuşmazlığı için. yarın ikili tarama testi yaptırırken İNDİRECT COOMBS testini de yaptırcam. bebek etkilenmişmi bu durumdan diye. aranızda bunu yaşayan var mı?? :18::18::18:

canım bendede kan uyuşmazlığı var önceki gebeliğimde çok şükür bişey yaşamadım hiç kanamam olmadığı için bana 28-30 mu o aralarda iğne yapmışlardı ama arada indirect combs testi yapıyorlardı.birde kızım pozitif çıktı o yüzden doğumdan sonra iğne vuruldum. Bebek nasıl etkileniyorki ben anne zehirleniyor diye biliyorum. Endişe etme bişey olmamıştır. Eskilerde kan uyuşmazlığı olup hiç haberi olmadan doğum yapan tandıklarım var zaten ilk gebelikte bir sorun olmuyormuş iğne olunmazsa 2. gebelikte sıkıntı olurmuş

Kizlarr internette ne kadar cinsiyet tahmini testi varsa hepsinde kizzz cikiyor..hadi hayirlisi bakalim:9:.eşim erkek istiyor ben kizz..tabi bu isin geyiği ama eğlenceli oluyo bakalim tutacakmi..3 hafta sonra belli olabilir bi ihtimall:9:

çin takvimine bakmıştım erkek çıkmıştı ama kızım oldu. Tekrar baktım yine erkek çıkıyor bakalım bu sefer tutacakmı:)

Hadi ya herşeyimiz aynı ikimiznde oğlu olcak bence.sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.kızlar üı da cok seviyorum ben ama yaa..rüyamda bi kız bi erkek görüyorum nolcakbakaalım.? :)

iPad 'den

canım bendede kan uyuşmazlığı var önceki gebeliğimde çok şükür bişey yaşamadım hiç kanamam olmadığı için bana 28-30 mu o aralarda iğne yapmışlardı ama arada indirect combs testi yapıyorlardı.birde kızım pozitif çıktı o yüzden doğumdan sonra iğne vuruldum. Bebek nasıl etkileniyorki ben anne zehirleniyor diye biliyorum. Endişe etme bişey olmamıştır. Eskilerde kan uyuşmazlığı olup hiç haberi olmadan doğum yapan tandıklarım var zaten ilk gebelikte bir sorun olmuyormuş iğne olunmazsa 2. gebelikte sıkıntı olurmuş

Çok çok tesekkur ederim canim icim rahatladi :) bende ikinci gebelikte problem oluyormuş diye hep duydum bana çok erken iğne yapinca tedirgin oldum ama çok sağol içim ferahladi;)

Gunaydin herkeseeee bugun daha enerjik olmamiz dilegiyle gune basliyorum ♥
Kizlar sabah yuruyus yaptim ama hemen yoruldum nefes nefese kaliyorum yavas yurumeme ragmen var mi sizde de boyle bir durum ????

Back
X