2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Teyzelerii biz minnagimla hastanedenn geldikk Damla sagolsun cikolata fikrini verince bnde bi guzel yiyip gttim bizim sipa dr amcasiki baya ugrastirdi:) cok hareketliydii surekli dönüyodu bayildimm bi de uzun surdu tabii doya doya izledim bebegimi:)

11+4 gunluguz ama 12+2 ciktik biraz ilerden gidoyoruz 53 mm olmus boyumuz:)
Ense kalinligi 0.8 mm cikti ,sonra gittik kan verdik sonuclari telefonda degerlendircekmisiz...hersey yolundaymis cok sukur

Dr amcasi 3 hafta sonra cagirdi ama dayanamayacagimi bildigi icin de sen bebisi ozlediginde gel bekleme 3 haftayi dedi:)bizden haberler simdilik bu kadar teyzelerrrr:))

benim kız öğlen uykusundan kalktı yatağinda konuşuyor kendi kendine :) şimdi mama istiyecek ona çorba hazırlıycam off off mesaim başladı size iyi sohbetler

maşallah canım ya inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar. çok sevindim senin adına hep böyle iyi haberlerle gelin :)

Ayyyy durumumuz aynı.
Benim kayınvalidem de kendi evimde bakarım diye attı. Ben arada bi gelip görücem bebeğimi dedim. Emzirmeye gelicem dedim.
Eşime de söyledim. Olur mu öyle şey diyor. Sen merak etme öyle bir şey olmıcak. Sıcak evinden çıkarılmaz bebek diyor..
Ben de bu kayınvalidelerin bu huyuna şaşıp kalıyorum. Neden kendi evine götürüyorsun. Otur bak işte Allah Allah. Bi de soğuk günlere denk geliyor doğumumuz. Üşütür çocuklar yolda. Olacak şey değil.

Oyy maşallahh :)
Ense kalınlığını en son ölçtüren de ben olucam herhalde. İnşallah geç kalmış olmam :))

Güzel bakan güzel görüyor desene :))
Sağolsun eşim yapıyor temizliği :))) Ben toz alıyorum o evi süpürüyor :) Bulaşıkları da makineden o çıkarıp yerlerine koyuyor :)
Eşlerimizin çalıştığımızın bilincinde olmaları çok önemli :)

Yok anlayışlıdır Allah için. Bir şey deyince yapar. Sağolsun iyidir ama saf biraz. Hep iyi niyetli. Bazen iyi niyetle söylese de kızdığım bazı cümleleri oluyor..

ben senin yerinde olsam bende hiç birsey yapmam ne yapcam. bende gidiyorum kayınvalideme bize soruyor ne hazırlıyım? sorulur mu boyle soru gelmeden hazırlarsın ama yook. cay yapsın koysun baska birsey yok ya cayın yanında kek kurabiye ver bari oda yok bos bos cay içiyoruz . bende aynen oyle yapıyorum gerci biz evleneli 6 ay oldu evime 2 kere geldiler

maşallah canım ya inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar. çok sevindim senin adına hep böyle iyi haberlerle gelin :)

Oyy maşallahh :)
Ense kalınlığını en son ölçtüren de ben olucam herhalde. İnşallah geç kalmış olmam :))

Cok tsk ederimmnkizlarr yaa insallah hepimiz hep guzel haberlerle geliriz:)
Kamurancimbu ikili test 13+6 ya kadar mi yapiliyo? Sen ne zaman baktircan ense kalinligina canim?

Maşallah , baya büyümüş iyi olduğuna da sevindim , hareket ettiğini görmek çok hoş oluyor bence de

maşallah canım güzel çıkmış ense kalınlığı bebişte maşallah 5 gün ileride benimki 3 gün geriden geliyor ne yaptın sen nasıl besleniyorsun özel bişey yaptınmı hiç

coooookk sevindim maşallah yaa:) gözünaydın canım darısı bizlerin başına bak yine heyacan yaptım..cumartesi gelirmi acep ???

Cok tsk ederimmnkizlarr yaa insallah hepimiz hep guzel haberlerle geliriz:)
Kamurancimbu ikili test 13+6 ya kadar mi yapiliyo? Sen ne zaman baktircan ense kalinligina canim?

Pazartesi gidicem canım. O zaman da adet tarihime göre PAZARTESİ 13+4 oluyorum. Yani bu durumda yapılıyor problem olmaz ama son ultrason çekimine göre pazartesi günü 15. haftaya giriş yapıyorum. Eğer ultrasonda 15e girdiğim görünürse ikili test yalan olur. Allahıma bıraktım :)) Hayırlısı olsun :)

Maşallah , baya büyümüş iyi olduğuna da sevindim , hareket ettiğini görmek çok hoş oluyor bence de

Canimm cok tsk ederimm:))

maşallah canım güzel çıkmış ense kalınlığı bebişte maşallah 5 gün ileride benimki 3 gün geriden geliyor ne yaptın sen nasıl besleniyorsun özel bişey yaptınmı hiç

Yanii bilmiyorum ki canim ozel bisey yapmiyorum aslinda daha cok sebze yemege calisiyorum ben kabizlik krkumdan ama sebzeyi de yerken ya etli ya kiymali yapmaya calisiyorum...bi ogunde mutlaka zeytinyagli bi yemek yiuorum bide haftada 1-2 balik ve et tuketmeye calisiyorum ara ogunlerde de meyve...sut haric peynir ve yogurt mutlaka yiyorum simdi sana yazinca farkettim ki aslinda bayada yiyomusum ben yaa:))

3 gun geriden gelmesini kafana takma bebisin canim o yakalar haftasini hic merak etme...

uzak oturmanıza rağmen boş çaymı veriyor çok ayıp , hazırlasa ya güzel bir masa onlarda sana gelince sen hazırlasan ne olacak yani

coooookk sevindim maşallah yaa:) gözünaydın canım darısı bizlerin başına bak yine heyacan yaptım..cumartesi gelirmi acep ???

Canimm benimm cok tskk ederimm:)) darisi basinaa insallahh az kaldii senindee gleir gelirr merak etmee senden de cok guzel haberler bekliyorumm:)

Himm seninn pitircik da ilerden gidiyodu dimi:) kismet yaa yaptiramasan da Allahim saglik sihhat versinn gerisi bos bosverr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…