teyzelerii biz minnagimla hastanedenn geldikk damla sagolsun cikolata fikrini verince bnde bi guzel yiyip gttim bizim sipa dr amcasiki baya ugrastirdi:) cok hareketliydii surekli dönüyodu bayildimm bi de uzun surdu tabii doya doya izledim bebegimi:)
11+4 gunluguz ama 12+2 ciktik biraz ilerden gidoyoruz 53 mm olmus boyumuz:)
ense kalinligi 0.8 mm cikti ,sonra gittik kan verdik sonuclari telefonda degerlendircekmisiz...hersey yolundaymis cok sukur
dr amcasi 3 hafta sonra cagirdi ama dayanamayacagimi bildigi icin de sen bebisi ozlediginde gel bekleme 3 haftayi dedi:)bizden haberler simdilik bu kadar teyzelerrrr:))
bende derim arkadaş. şimdiden öyle yapmıcanız böyle yapmıcanz diorum iki tarafa da annem ve kayınvalidem bakıcak bebeğime ben şimdiden düşüncemi açıklıorum. Kayınvalidem evinde bakmak istedi keyfınz bilir benim çocuğum kendi evinde büyücek dedim.annem gelir bakar dedim sevmeye gelirsnz dedim ben işten gelince ister kalırsnz ister gidip sabah gelirsnz dedim. Bazı kararlarımızda net olursak onların karışmaya hakkı yok. Annemden yana sıkıntı yokta kayınvalidemi severim ama şüpheliyim ondan. çok çıkarcı biri. Belki benim tepemi attırırsa oturur ben büyütürüm bebeğimi. Canım sıkıldı bak şimdi eşimin gücenmeyeceğini bilsem hep annem baksa süper olucak ama katlanmak zorundayım ne yazıkki.
Teyzelerii biz minnagimla hastanedenn geldikk Damla sagolsun cikolata fikrini verince bnde bi guzel yiyip gttim bizim sipa dr amcasiki baya ugrastirdi:) cok hareketliydii surekli dönüyodu bayildimm bi de uzun surdu tabii doya doya izledim bebegimi:)
Ense kalinligi 0.8 mm cikti ,sonra gittik kan verdik sonuclari telefonda degerlendircekmisiz...hersey yolundaymis cok sukur
Dr amcasi 3 hafta sonra cagirdi ama dayanamayacagimi bildigi icin de sen bebisi ozlediginde gel bekleme 3 haftayi dedi:)bizden haberler simdilik bu kadar teyzelerrrr:))
Amin :) güzel bağlılık ve özgürlükler bunlar, haftada 1-2 gelen bir yardımcı bulunca çamaşır ütü temizlik derdi kalmıyor, eşin de yardım ederse sofra kur kaldır, bulaşık derdi de hafifliyor, yemek yapmak da iş yorgunluğunu atmak için terapi gibi geliyor diye düşününce... bak hayat nasıl tos pembe oluyor :))
senin işin zor cnm benden biraz daha.
annene ters bişey söylesende çocukla ilgili; alınmaz sana.
ama kayınvaldeye bişey söylemek zor.
inşallah anlayışlı biridir. de sıkıntı çekmezsin. allah hepimizin yardımcısı olsun yine de.
Kayınvaldem bendende iş beklemez gittiğimde o yemeği yapar ben masayı toplar bulaşığı halleder birde meyve koyardım bekar görümcem var oda çay yapardı. Ama kayınvaldemin nazı kaprisi çekilmiyor birde hayatımıza çok müdahale eder. Geçen gün bana geldiler düşün 3 görümcem oturdu ben yemek yaptım masayı kurdum eşim topladı bulaşığı halletti çayı koydu bende sonrasında meyve servisi yaptım onlar oturdu.
maşallah canım ya inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar. çok sevindim senin adına hep böyle iyi haberlerle gelin :)
Oyy maşallahh :)
Ense kalınlığını en son ölçtüren de ben olucam herhalde. İnşallah geç kalmış olmam :))
Teyzelerii biz minnagimla hastanedenn geldikk Damla sagolsun cikolata fikrini verince bnde bi guzel yiyip gttim bizim sipa dr amcasiki baya ugrastirdi:) cok hareketliydii surekli dönüyodu bayildimm bi de uzun surdu tabii doya doya izledim bebegimi:)
Ense kalinligi 0.8 mm cikti ,sonra gittik kan verdik sonuclari telefonda degerlendircekmisiz...hersey yolundaymis cok sukur
Dr amcasi 3 hafta sonra cagirdi ama dayanamayacagimi bildigi icin de sen bebisi ozlediginde gel bekleme 3 haftayi dedi:)bizden haberler simdilik bu kadar teyzelerrrr:))
Cok tsk ederimmnkizlarr yaa insallah hepimiz hep guzel haberlerle geliriz:)
Kamurancimbu ikili test 13+6 ya kadar mi yapiliyo? Sen ne zaman baktircan ense kalinligina canim?
Oyy maşallahh :)
Ense kalınlığını en son ölçtüren de ben olucam herhalde. İnşallah geç kalmış olmam :))
Maşallah , baya büyümüş iyi olduğuna da sevindim , hareket ettiğini görmek çok hoş oluyor bence de
maşallah canım güzel çıkmış ense kalınlığı bebişte maşallah 5 gün ileride benimki 3 gün geriden geliyor ne yaptın sen nasıl besleniyorsun özel bişey yaptınmı hiç
Yok anlayışlıdır Allah için. Bir şey deyince yapar. Sağolsun iyidir ama saf biraz. Hep iyi niyetli. Bazen iyi niyetle söylese de kızdığım bazı cümleleri oluyor..
sen ne zaman ölçtürücen kamuran??karıştırıyorum kusura bakma herkesi takip etmeye calısıyorum da:)))
ee kaynana cnm o kadar olur
ben senin yerinde olsam bende hiç birsey yapmam ne yapcam. bende gidiyorum kayınvalideme bize soruyor ne hazırlıyım? sorulur mu boyle soru gelmeden hazırlarsın ama yook. cay yapsın koysun baska birsey yok ya cayın yanında kek kurabiye ver bari oda yok bos bos cay içiyoruz . bende aynen oyle yapıyorum gerci biz evleneli 6 ay oldu evime 2 kere geldiler
coooookk sevindim maşallah yaa:) gözünaydın canım darısı bizlerin başına bak yine heyacan yaptım..cumartesi gelirmi acep ???
Pazartesi gidicem canım. O zaman da adet tarihime göre PAZARTESİ 13+4 oluyorum. Yani bu durumda yapılıyor problem olmaz ama son ultrason çekimine göre pazartesi günü 15. haftaya giriş yapıyorum. Eğer ultrasonda 15e girdiğim görünürse ikili test yalan olur. Allahıma bıraktım :)) Hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?