2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

aynen cnm bende söylerim kaynanama. eğer baktım söyleyemiyorum.
eşime derimki annen böyle yapıyor ben bişey dersem kırılır.eğer senin yanında bi daha böyle bişey yaparsa sen bişey de.
kayınvalde de takıntılı biraz. illa söylediğini yapıcaksın. kesin söylüyor eşimin yanında bana bişey.
sonra eşim hemen atlıyor olaya. allahtan eşim iyidir o konuda benim de.

Ay ayy ayy kimler gelmiş :) hoşgeldin canım tühh dedim bir ihtimal belki oranlardan bahseder dedim ama eminim cok hareketli olmuştur sen bile adam akıllı izleyememişsindir :) ahh ahh ama ben yeme dedim sana :) neyse en azından hareketli hareketli gördün ya demeden duramayacagım ne kadar doğru olur bilmiyorum ama yazımın basından beri oğlunu hareketli mi gördün sen diyesim var cok merak ettim bakalım ne cıkcak ortaya :)sizde baya önden gidiyorsunuz 13 haftalık olmussunuz bile. ne soyledi bu konuda o muhteşem doktorun

first cinsiyetini söledimi??*

:))) ayy ayy icine mi dogduu teyzesii oglun mu olacak yoksaa:) walla bndededimm bi ihtimall cinsiyet hakkinda fikir verir ama sipa hic yerinde durmadi ki adam olcumu bile zor yapti:)

Haftasiyla ilgili en basindan beri cok onemli diil ilrde de olabilir geriden de gelebilir cok kafana takma onu asil onemli olan bizim icin son adet tarihine gore olan haftasidir dedi...

Bugune kadar hicbsey yemesen de olur ama su icmeyi ihmal etme diyodu simdi neleri ne kadar yememi gerektigini anlatti ayy cok guzeldii yaa bugun ki ultrasona bayildim cok uzun surdu bebegimin bi eli hep yuzundeydii surekli dönüyodu:)

uzak oturmanıza rağmen boş çaymı veriyor çok ayıp , hazırlasa ya güzel bir masa onlarda sana gelince sen hazırlasan ne olacak yani

valla eşimle ilişkimiz 3 sene sürdü bir kere bana bana cayın yanına kek falan yapsın. bilmiyor mu acaba diyorum ama kek yapmakta ne var acaba? yok ben yine de mutlaka cayın yanında birsey veririm ayıptır cunku bizde. yani bizde sorulmaz da akşam gelene yemek verilir ne yersiniz diye sorulmaz ama bizim kayınvalide garip birazcık. kayınpederim iyidir bu konuda. yemek yapmayı sevme de hadi kalkın yemeğe gotüriyim sizi der. ama kayınvalidem yermisiniz der bi garip olur kendileri. ee hal boyle olunca da bende evime gelince yemek falan yapmam yani

Masallah canim darisi bizlere inşallah

Oyy maşallahh :)
Ense kalınlığını en son ölçtüren de ben olucam herhalde. İnşallah geç kalmış olmam :))

Ne zaman gidiceksin canim en sona ben kalabilirim :))

aaa büyük ne yaparsa küçükte onu yapar tabiki , koca kadın be çocuklarım gelmiş deyip hevesli yapsa ne olacak sanki hep birlikte keyifle yersiniz , ayrıca sana katılıyorum yer misiniz denmez hadi yemeye geçelim demeli. Siz gitmeden hazırlamalı ne yapacaksa çeşitli yapamasa da ,ne varsa işte . Çocuk olunca yemeğini yanında götür bari :)

işte bu dönmelerin sebebi o cikolata :) hain çikolata bebeğini bile izleyemedin dimi ama o çikolata yüzünden :) ama cok eğlenceli oluyor sürekli dönüyor falan zıppır zıppır hareket halinde sat tariihi baz alınıyormus demekki anladım canım ozaman ben bosu bosuna gittim 22 eylüle :)

ya kadın zaten hayatı boyunca oyleymiş. benim eşim garibim şimdi annemin yemeklerini görünce bayram ediyor :) hep dışardan yemişler hep dışardan ben bilmiyorum ki kücükken nasıl beslemiş eşimi ve kardeşini. yok yok zaten mamasız gidilmez oraya. Allah'tan iki haftaya bir gidiyoruz ve 3 saat oturup kalkıyoruz ee cok uzaklar tee gebzedeler

hatunlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? kullanıyorsanız hangi ürünü kullanıyorsunuz?

onun için diyorum zaten , sen yolda bile acıkırsınız be gidene kadar :) benim kayınvaldem oraya gidince hemen yemek yiyin der , yoksa bile birlikte girer yaparız birşeyler , keyifle yeriz çok şükür. Ben de çok sık gitmiyorum ama yakın oturuyoruz , benimde kızdığım noktalar da oluyor çünkü ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…