kayınvalideye söyliceksin be canım ister alınsın ister kırılsın. Benim bebeğimden önemli değil. Annelerimz alınmaz kırılmaz ama kayınvalide napsamda fıtne soksam araya die düşünr alınır eşinde anasına düşknse o daha zor ama allahtan eşim ailesine karşı korur beni.
Teyzelerii biz minnagimla hastanedenn geldikk Damla sagolsun cikolata fikrini verince bnde bi guzel yiyip gttim bizim sipa dr amcasiki baya ugrastirdi:) cok hareketliydii surekli dönüyodu bayildimm bi de uzun surdu tabii doya doya izledim bebegimi:)
11+4 gunluguz ama 12+2 ciktik biraz ilerden gidoyoruz 53 mm olmus boyumuz:)
Ense kalinligi 0.8 mm cikti ,sonra gittik kan verdik sonuclari telefonda degerlendircekmisiz...hersey yolundaymis cok sukur
Dr amcasi 3 hafta sonra cagirdi ama dayanamayacagimi bildigi icin de sen bebisi ozlediginde gel bekleme 3 haftayi dedi:)bizden haberler simdilik bu kadar teyzelerrrr:))
Ben de kaynana olabilirim erkekse
Himm seninn pitircik da ilerden gidiyodu dimi:) kismet yaa yaptiramasan da Allahim saglik sihhat versinn gerisi bos bosverr:)
evet ya erkekse bizde kaynana olucaz demi
Eli maşalı kaynanalar olcazGelinin burnundan getircez
Canimm benimm cok tskk ederimm:)) darisi basinaa insallahh az kaldii senindee gleir gelirr merak etmee senden de cok guzel haberler bekliyorumm:)
Himm seninn pitircik da ilerden gidiyodu dimi:) kismet yaa yaptiramasan da Allahim saglik sihhat versinn gerisi bos bosverr:)
Ay ayy ayy kimler gelmiş :) hoşgeldin canım tühh dedim bir ihtimal belki oranlardan bahseder dedim ama eminim cok hareketli olmuştur sen bile adam akıllı izleyememişsindir :) ahh ahh ama ben yeme dedim sana :) neyse en azından hareketli hareketli gördün ya demeden duramayacagım ne kadar doğru olur bilmiyorum ama yazımın basından beri oğlunu hareketli mi gördün sen diyesim var cok merak ettim bakalım ne cıkcak ortaya :)sizde baya önden gidiyorsunuz 13 haftalık olmussunuz bile. ne soyledi bu konuda o muhteşem doktorun
first cinsiyetini söledimi??*
uzak oturmanıza rağmen boş çaymı veriyor çok ayıp , hazırlasa ya güzel bir masa onlarda sana gelince sen hazırlasan ne olacak yani
Teyzelerii biz minnagimla hastanedenn geldikk Damla sagolsun cikolata fikrini verince bnde bi guzel yiyip gttim bizim sipa dr amcasiki baya ugrastirdi:) cok hareketliydii surekli dönüyodu bayildimm bi de uzun surdu tabii doya doya izledim bebegimi:)
Ohh ne guzel :))
11+4 gunluguz ama 12+2 ciktik biraz ilerden gidoyoruz 53 mm olmus boyumuz:)
Ense kalinligi 0.8 mm cikti ,sonra gittik kan verdik sonuclari telefonda degerlendircekmisiz...hersey yolundaymis cok sukur
Dr amcasi 3 hafta sonra cagirdi ama dayanamayacagimi bildigi icin de sen bebisi ozlediginde gel bekleme 3 haftayi dedi:)bizden haberler simdilik bu kadar teyzelerrrr:))
Oyy maşallahh :)
Ense kalınlığını en son ölçtüren de ben olucam herhalde. İnşallah geç kalmış olmam :))
valla eşimle ilişkimiz 3 sene sürdü bir kere bana bana cayın yanına kek falan yapsın. bilmiyor mu acaba diyorum ama kek yapmakta ne var acaba? yok ben yine de mutlaka cayın yanında birsey veririm ayıptır cunku bizde. yani bizde sorulmaz da akşam gelene yemek verilir ne yersiniz diye sorulmaz ama bizim kayınvalide garip birazcık. kayınpederim iyidir bu konuda. yemek yapmayı sevme de hadi kalkın yemeğe gotüriyim sizi der. ama kayınvalidem yermisiniz der bi garip olur kendileri. ee hal boyle olunca da bende evime gelince yemek falan yapmam yani
:))) ayy ayy icine mi dogduu teyzesii oglun mu olacak yoksaa:) walla bndededimm bi ihtimall cinsiyet hakkinda fikir verir ama sipa hic yerinde durmadi ki adam olcumu bile zor yapti:)
Haftasiyla ilgili en basindan beri cok onemli diil ilrde de olabilir geriden de gelebilir cok kafana takma onu asil onemli olan bizim icin son adet tarihine gore olan haftasidir dedi...
Bugune kadar hicbsey yemesen de olur ama su icmeyi ihmal etme diyodu simdi neleri ne kadar yememi gerektigini anlatti ayy cok guzeldii yaa bugun ki ultrasona bayildim cok uzun surdu bebegimin bi eli hep yuzundeydii surekli dönüyodu:)
aaa büyük ne yaparsa küçükte onu yapar tabiki , koca kadın be çocuklarım gelmiş deyip hevesli yapsa ne olacak sanki hep birlikte keyifle yersiniz , ayrıca sana katılıyorum yer misiniz denmez hadi yemeye geçelim demeli. Siz gitmeden hazırlamalı ne yapacaksa çeşitli yapamasa da ,ne varsa işte . Çocuk olunca yemeğini yanında götür bari :)
Ne zaman gidiceksin canim en sona ben kalabilirim :))
Pazartesi gidiyorum :)
hatunlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? kullanıyorsanız hangi ürünü kullanıyorsunuz?
ya kadın zaten hayatı boyunca oyleymiş. benim eşim garibim şimdi annemin yemeklerini görünce bayram ediyor :) hep dışardan yemişler hep dışardan ben bilmiyorum ki kücükken nasıl beslemiş eşimi ve kardeşini. yok yok zaten mamasız gidilmez oraya. Allah'tan iki haftaya bir gidiyoruz ve 3 saat oturup kalkıyoruz ee cok uzaklar tee gebzedeler
Ben badem yagi ve cikolata yagi kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?