2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydınnnn canlar..dün kontole gittim herşey yolunda şükür..çok az çikolota yedim maşşalah yawrum kıpır kıpırdı hatta çikolotanın şerefine bize pipisini bile gösterdii:52::52: oğlum olacak allahın izniyle:16: dr umun 10. haftamda söylediği tuttu :1:

ay canım hadi göznaydın bizde bi kesinleştirsek bu durumu keske senin gibi :) yok yok ben eminim artık benim kızım olacak bu hafat yine gitcem doktora hala soylemezse kensime baska doktor arayacagım :) cok sinir oldum resmen inat ediyor benimle. iyi ki az yemişsin benim gibi çok yesen bebeğini izleyemezdin sende :) masallah rabbim nazarlardan korusun bebğini

Gunaydin canim bana hamilelik geldi sadece t shirt alacagim :)))

Ohh gozun aydin canim cinsiyet konusunda darisi bize insallah

vayyy kimlerden geldi hamilelik sana?
kac kiyafetin var? fazla almak istemiyorum, bugün gideceyiz kocisle bakmaya..insallah güzel birsyler bulurum

günaydınnnn canlar..dün kontole gittim herşey yolunda şükür..çok az çikolota yedim maşşalah yawrum kıpır kıpırdı hatta çikolotanın şerefine bize pipisini bile gösterdii:52::52: oğlum olacak allahın izniyle:16: dr umun 10. haftamda söylediği tuttu :1:

masallah masallah, tebrik ederimc ani, icindende oglan geciyormuydu?
aaa yavas yavas cinsiyetleri belli oluyor :) cok tatli ya. bende dün gittim kontrole birsey söylemdi doktor.

Günaydın :)) bugün rüyamda bebeğimi emziriyordum:) iki memeden de emzirdim öyle güzel emiyordu ki:)))) ve kız olduğunu düşünüyordum rüyamda ama cinsel organını falan görmedim:) Çok güzel bi rüyaydı. Allahım o günleri göstersin bizlere:)))

aa kamuran sen kizmi istiyorsun ? rüyanda cok güzelmis masallah, insallah o günleride görürüz :16:
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın :)) bugün rüyamda bebeğimi emziriyordum:) iki memeden de emzirdim öyle güzel emiyordu ki:)))) ve kız olduğunu düşünüyordum rüyamda ama cinsel organını falan görmedim:) Çok güzel bi rüyaydı. Allahım o günleri göstersin bizlere:)))

listeyi hazırlarken kız yazacaktım bugun seni sinir etmek için sonra dedim amaan bosver sonra olur falan :) ama bence kızın olacak canım benim sende sivilcelenmişmiydin benim gibi :)

Selam kizlar
bu saatte umarm biri bana yardimci olabilir.Mide bulantisindan dolayi
zor bir hamilelik geciriyorum.Surekl istifra halindeydim.
Serumlar yedim,musaade altinda kaldim.Cogu zaman agladim.
Doktorumun verdigi Zofran 4mg lik ilaci kullanmaktan cekindim.
Ama bugun mide bulantilarim canima tak etti.Zofrani kullandim ve gercektende ise yaradi.
Ancak dunden beri istifra ederken (artik o kadar cok ediyordum ki)
Karnimda hafif agri olusuyor.
Su anda ayaga kalktigimda hafif hafif agriyor.
sizce bu normal mi?Bebegime bisey olmus olabilir mi?
ya da rahmim mi buyuyor??Lutfen cvp verin

Aynı durum bende de var hatta kusarken yoğun akıntım geliyodu ama beyaz doktorum hiç bir sıkıntı olmaz dedi kusmak hamilelikte tehlike yaratacak bir durum değil dedi kasıklarım benimde şuan ağrıyo özellikle sabahları benim serumun içine metpamit koyuyorlardı bebeğe bence bişey olmaz sıkıntı yapma canım allah yardımcımız olsun
Canim benim ya uzme kendini bende seninle ayni durumdayim inan. Gecen hafta 2 kiloydu simdi ne kadar daha verdim bilmiyorum bile korkuyorum artik bakmaya. Bir de ben ingilteredeyim burdaki drlar oyle bir rahatki gebersen normal diyorlar. Kilonun %5 ini kaybetmeden hastaneydi serumdu hayal. Bende biktim artik gitmiyorum dra falan.yatalak oldum resmen. Yanindada kimse yok deli gibi duvardan duvara bakiyorum ancak. Esim isten arta kalan zamanda bakiyor ama cok az bir zaman bu. amann neyse cnm moralini yuksek tut.iyi olacaz ve tadini cikaracaz hamileligimizin bizde yakinda canim.

Bende suyu bile yatarak içiyorum canım kusmaktan yemek borum tahriiş oldu üzülmemek elde değil bide bende şiddetli bel ağrısıda oluyor

kac kiyafetin var? fazla almak istemiyorum, bugün gideceyiz kocisle bakmaya..insallah güzel birsyler bulurum

masallah masallah, tebrik ederimc ani, icindende oglan geciyormuydu?
aaa yavas yavas cinsiyetleri belli oluyor :) cok tatli ya. bende dün gittim kontrole birsey söylemdi doktor.

Erkek istiyorum Allahım nasip ederse. Rüyalarımda hep erkek gördüm bugüne kadar. Ama bugün kız olduğunu düşünerek emzirdim. Çok ilginçti:)) öyle de bi çekiyor ki hissetmek mükemmell:)))

ay canım hadi göznaydın bizde bi kesinleştirsek bu durumu keske senin gibi :) yok yok ben eminim artık benim kızım olacak bu hafat yine gitcem doktora hala soylemezse kensime baska doktor arayacagım :) cok sinir oldum resmen inat ediyor benimle. iyi ki az yemişsin benim gibi çok yesen bebeğini izleyemezdin sende :) masallah rabbim nazarlardan korusun bebğini

Ben de ikili için başka doktora gidiyorum Pazartesi günü. Eğer bu da söylemezse yuh artık dicem. Üstelik ultrasona göre önden de gidiyor ve hala cinsel organ oluşmamış oluyor. Yalan ya yok öyle bir şey. Bal gibi de görüyorlar söylemiyorlar. Annemin komşusu ile aynı gidiyoruz. Kadın 3 hafta önce öğrendi oğlu olacağını. Acaba bizimkiler kız mı ki erken söylemiyorlar.

2 elbise 2 pantolon geldi ama ben pantolon gibi olan taytlardan da almayi dusunuyorum cok rahat oluyor bir kac tane de t shirt alirim yeter bana

Ben de ikili için başka doktora gidiyorum Pazartesi günü. Eğer bu da söylemezse yuh artık dicem. Üstelik ultrasona göre önden de gidiyor ve hala cinsel organ oluşmamış oluyor. Yalan ya yok öyle bir şey. Bal gibi de görüyorlar söylemiyorlar. Annemin komşusu ile aynı gidiyoruz. Kadın 3 hafta önce öğrendi oğlu olacağını. Acaba bizimkiler kız mı ki erken söylemiyorlar.

muhtemelen ondan canım kız cocuklarını biraz daha geç soyluyor ya. baksana erkek olan herkes oğrendi. pazatesi günü ultrasonu videoya al olurmu eve gelince videodan fotograf cekip incelersin benim gibi :) iphone var iyiki cekip cekip incele valla bende haftaya gittiğimde soyledi soyledi soylemezse o kaybeder valla 2500 lira vercez doğuma kendisi kazanamaz :) bana doktor mu yok sinir oldum artık cünkü inadına soylemiyor bir bebeğin uyluğuna kadar goren insan bebeğin genital bölgesini nasıl görmez

kızlar günaydın nasılsınız? dün ikili testim oldu çok şükür ultrasonda herşey normal ddi.kan verdim o da 4-5 gün sonra çıkacak. şükürler olsun stres yarı yarıya geçti sayılır kanda iyi çıkar inş. darısı sizlere arkadaşlarım..:nazar::nazar::nazar::emir_bebek: $bebiþimm 11 hafta.webp $bebiþimm 11 hafta.webp

bu da dün verdiğim poz :46: video da aldık izleyip duruyoruz :49: dokrorumuz kız olabilir dedi emin olmamakla birlikte :)
NT: (ense kalınlığı) 1,4 mm
CRL: ( Baş popo mesafesi) 58,8 mm
kalp hızı : 164 atım/dk

Son düzenleme:
kızlar günaydın nasılsınız? dün ikili testim oldu çok şükür ultrasonda herşey normal ddi.kan verdim o da 4-5 gün sonra çıkacak. şükürler olsun stres yarı yarıya geçti sayılır kanda iyi çıkar inş. darısı sizlere arkadaşlarım..:nazar::nazar::nazar::emir_bebek: Eki Görüntüle 1042951 Eki Görüntüle 1042951

bu da dün verdiğim poz :46: video da aldık izleyip duruyoruz :49:

Bebişe maşallah subanallahh inşallah güzel olucak sonuçların allahın izniyle Canım

kızlar günaydın nasılsınız? dün ikili testim oldu çok şükür ultrasonda herşey normal ddi.kan verdim o da 4-5 gün sonra çıkacak. şükürler olsun stres yarı yarıya geçti sayılır kanda iyi çıkar inş. darısı sizlere arkadaşlarım..:nazar::nazar::nazar::emir_bebek: Eki Görüntüle 1042951 Eki Görüntüle 1042951

ne kadar net ne kadar güzel cıkmış fotograf boyle? masallah canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ee cinsiyet konusunda ne soyledi

Gozun aydin canim cinsiyet konusunda birsey dedimi

o ney :D merak ettim bende? bi tahminin varmı benimkinde:18:

nub teorisine göre bebişin kız olacak sanırım kalca ile paralel olursa genital bolge cıkıntısı kız oluyormusta benim doktorum inanmayın boyle seylere dedi ama bilimsel olarak acıklanmış bir durum bu bilemedim bende

Back
X