- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
çantanı eksiz hazırlaki sonra rezil olursun zorluk çkersinn cnm bebeğinede kendinede kyafet al cnm nette yazarsan çıkıyor tecrubeli anneler yazmışlar eksiklerin varsa tamamlarsınnbende normal istiyorum ama kısmet işallah sağlıla kucağimiza alırız bebeişlerimizii
Herkese slm.ekim annesi olucam kismetse bende cok giremiyorum sayfaya.girdigimdede yazdiklarinizi tek tek okumaya calisiyorum..aranizda bebeginin cinsiyetini ögrenenler olmus..türkiyede neguzel daha erken soyluyorlar..ben almanyadayim.persembe ikili testimizi olduk 20.haftadan once ogrenemicm sanirim cinsiyetini neyse saglikla gelsin ne yapayim meraktan catlasamda beklemek zorundayim))
bnm esimde hurma alip yedirior.cok faydali diodu evet ddogru faydali ama tam ayrintili bilmiorum.bosver sen ye hurmanin zarari yok.anemi icin gecms olsun.aksatmadan pekmezini ic cnm.en azndan bebis dogana kadar.sonra her gun icemesende iki gunde bir icersin.
çantanı eksiz hazırlaki sonra rezil olursun zorluk çkersinn cnm bebeğinede kendinede kyafet al cnm nette yazarsan çıkıyor tecrubeli anneler yazmışlar eksiklerin varsa tamamlarsınnbende normal istiyorum ama kısmet işallah sağlıla kucağimiza alırız bebeişlerimizii
Havva ben de urfadayim. Doktorun kim?
osm ye gidiyorum elviye fazilova senin dr kim
Ben de ursu da ayten kural a gdiyorum. Simdilik memnunum.
merkezde mi yaşıyorsun cnm memleket neresii
Evet canim.yenisehirde oturyoruz. Esimin memleketi ben de antepliyimurfada olmana sevindim.en azindan yalniz hissetmem artik kendimi
aaa bak şu tesadüfe bende antepliyim eşimin tayini akçakeleye çıktı oyüzden burda yaşıyoruz bu yıl tayin istiycez işallahh birecik halfeti çıkarsa çok iyi olurr
ben sıkıldım burdan ya çok sıkıcı biyer ailemde antepde
ler yanlızım burda kimse kafa dengi deyil neyseki tayin hakkımız varr
AKcakale zor bir yer.Allah kolaylik versin..hastaneye git gel zor oluyodur sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?