2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnsallah canim. cantalari da mayis gibi hazirlicam insallahh.
Allah yardim etsin hepimizeee

merhaba canim hayirlisiyla kavusursunbebegine insaAllah :) almanyada o kadar gec mi soyluyorlar? avusturyada 16 inci hafyadan sonra gorunurse soyluyorlar ama turkiyede ki gibi 11-12 inci haftalarda soylemiyorlar..

Evet canim insaAllah bebegimizde olmaz diyorum ama bakalim hem kansizlik hem demir eksikligi cocuk yasta zor olur heralde elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum beslenme konusunda ama bazen kaciriyorum fazlasini/zararlisini

Benim artık göbişim çıktı:) bebeğim belli oluyor:) ilk defa çıktığı için seviniyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Havva ben de urfadayim. Doktorun kim?

Evet canim.yenisehirde oturyoruz. Esimin memleketi ben de antepliyim urfada olmana sevindim.en azindan yalniz hissetmem artik kendimi

aaa bak şu tesadüfe bende antepliyim eşimin tayini akçakeleye çıktı oyüzden burda yaşıyoruz bu yıl tayin istiycez işallahh birecik halfeti çıkarsa çok iyi olurr
ben sıkıldım burdan ya çok sıkıcı biyer ailemde antepde
ler yanlızım burda kimse kafa dengi deyil neyseki tayin hakkımız varr

AKcakale zor bir yer.Allah kolaylik versin..hastaneye git gel zor oluyodur sana.

AKcakale zor bir yer.Allah kolaylik versin..hastaneye git gel zor oluyodur sana.

aynen cnm ya 1 yıl 4 aydır gidip geliyoruzz tedavi sürecimiz oldu bebiş olsun diye şimdi oldu yine gidiyoruz önceleri zor olmuyordu ama şimdi kendi arabmızla gitmemize rağmen çok yoruluyorum hemn uykum geliyor halbuki gezmeyi çok seveirimm sağol cnm arapların suriyelilerin içindeym işte nerden bilirdimki buralara geleceğimm herşey kader kısmettt

bu saate kalmaz hemen uyurdum ama eşim daha gelmedii çok uykum var zor dayanıyorum uyumamak içinn

Günaydinlar kizlar esimi ise gonderdim bende devam uyuyacagim simdi

Kocaeli'li arkadaslar var mi aramizda?

Günaydın güzel anneler ve bebişleri güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle sağlıklı sıhatli bir hafta bizimle olsun inşallah. Kamuran bugün ikili testin var mutlaka haber ver olurmu cinsiyeti de sor artık söylesinler en azından yüzdeli bir varsayımda bulunsunlar

günaydın kızlar hayırlı sabahlar güzel bir hafta geçirmeniz dilegiyle

Günaydın arkadaşlar, Yeni bi hafta başlıyo bizim için. Umarım herkesten güzel haberler duyacağımız bi hafta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…