Bende birazcık eşimin ailesine inat kız istiyorum sanırım kayınvalidem cok istiyor erkek olsun kayınpederimin bir tercihi yok ama eşimin ailesi erkek kaynadığı için kesin erkek gözüyle bakıyorlardı bize cok şükür bizim istediğimiz oldu oy kuzum ben bilmiyordum boyle bir problemin olduğunu inşallah erkek evladın olur ozaman bende sinir oldum simdi
cnm bnde erigi hamilelegmin basindan beri cok aseriom ya.offfff ya yesil eksi tuza bandit bandir ye.agzm sulandibie kibrista yasamislar bilir.kibrista kaktus ustunde yetisen bi meyva vardir ole guzeldirki tadi balbal.cnm onuda istio ama o Turkiyede bulunmuor.Kibrisin yaz meyvesidir
hazirlar güzel oluyor ama içine ne koyuyorlar temiz yapıyorlar mı bilmediğim için miğdem almıyorr o yüzden perşembe günü kalktım poğaca yaptım sırf dışardan almıyım diye belim koptu sanki.
kocam dediki bundan sonra canın ne çekerse söyle alayım yapma evde kendine eziyet etme diyor canım
Vahh canimm senin durum vahimm kibristan getirtebilecegin kimse yok mu
Ya bizim aldigimiz daha once yedigimiz oldugu icin rahatim da tabiki kendim yapabilsem daha iyi olurdu
Vahh canimm senin durum vahimm kibristan getirtebilecegin kimse yok mu
Ya bizim aldigimiz daha once yedigimiz oldugu icin rahatim da tabiki kendim yapabilsem daha iyi olurdu
kızlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söyledinizz tepkisi ne oldu merak ettimm
Havvacim nasilsin canim, nasil gidiyoo, ne zamandr gormuyodum seni, bi slm vereyim dedim
kayvaltida alip eline koymustum bak bakim bu ne diye.hic beklemioduk bizde.yuz ifadesi ve sevinci ,cigliklari gorulmeye degerdi.
hadi kibristan birini bulsam gene gelrmez ki.cunku yazin oluyor sadece ::-D :-D napalm dusunmicez artik
iyiyim canım şimdilik iyi ama bu günler geçmiyor önceden bat gününü beklerdik şimdi dr kontürolümüzü 19 nisanda konturole gideceğiz 2li testimizde bir sorun çıkmadı çok şükürr 2 dr erkeğe benziyor dedi ama kesin bişey söylemedi bi dahaki kontürülümüzde kesin bişeyler söylüycekmiş çok heycanlı ççok farklı bir duyguymuşş allahım herkeze nasip etsinn ee senden naber yeğenim nasıl güzel annesi nasıl iyimi
ayy canım benim insan hemen söylemek istiyor işallah kucağinada alırsın bebeğiniii
Birlikte baktik biz :)))
Tamam hayatim birsey kalmadi zaten birkac ay sabret
Sana da mi bi sehzade geliyo hadi hayirlisiiikontroller hep oyle yaa gecmiyo, hele 20.haftaya kadar kontrolden sonraki uc dort gun idare ediyodu sonra deli gibi gun sayiyodum hareketler baslayinca biraz rahatliyosun,darisi basinaa:
Ben iyiyim buyuyorum artik oglumla beraber
cnm bnde oyle yapaym ya.pekmez yiyim ama acaba kusbirnumu yoksa farketmezmi?bide ben keciboynuzu pekmezinide duydum cok yararlymis aklinda bulunsun
hımm oda farklı bi duygu heycanı sevinci merakı birlikte yaşamışsınız ne güzell ben süprizz yapmıştımm
maşşallh oğluşuna tatlım sen kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetinii birde kaçıncı haftada hissettin hareketlerinii çok soru sordum biliyorum ama merak ettim isim düşündünüzmü
hımm oda farklı bi duygu heycanı sevinci merakı birlikte yaşamışsınız ne güzell ben süprizz yapmıştımm
Sor kizz ben ozledim eski muhabbetlerimiziformalar sahalar yalan oldu simdi
Cinsiyeti 13te gittigimizde gostermedi bi sonraki kontrol 17deydi o zaman kesin erkek dedi doktorumuz, 20.haftada ayrintili ultrasonda da onaylandihareketleri belli belirsiz 18+ larda hissetmeye basladim, 20den sonra hehh kesin bebek bu dedim ama ancak sirt ustu uzanip kendimi dinlersem hissediyodum, 23sonrasi da her sekilde hissettiriyo kendini sen dinlemesen de simdi kiyafetin ustunden belli oluyor bakinca hareket ettigi dar bisey giyersem tabi
İsmimiz de yavuz selim olacak insallah teyzesi.sen dusundun mu isim
canim biz cok gec ogrendik bebegimizin gelecegini :) testi ben sabah tek yaptim esim isten geldi gosterdim kan almaya gittik cok heyecanli anlardi bizim icin :)
Sor kizz ben ozledim eski muhabbetlerimiziformalar sahalar yalan oldu simdi
Cinsiyeti 13te gittigimizde gostermedi bi sonraki kontrol 17deydi o zaman kesin erkek dedi doktorumuz, 20.haftada ayrintili ultrasonda da onaylandihareketleri belli belirsiz 18+ larda hissetmeye basladim, 20den sonra hehh kesin bebek bu dedim ama ancak sirt ustu uzanip kendimi dinlersem hissediyodum, 23sonrasi da her sekilde hissettiriyo kendini sen dinlemesen de simdi kiyafetin ustunden belli oluyor bakinca hareket ettigi dar bisey giyersem tabi
İsmimiz de yavuz selim olacak insallah teyzesi.sen dusundun mu isim
Sohbetinize atliyorum ama cok hosuma gitti t shirt varken harketlerinin gorunmesi :)) darisi bize insallah
hımm ay ne güzell cnm benim işallah kucağinada alırsın yavrunu
aynen korkuyorum ben yaa formalar dolapta öylece doğumdan sonrayı bekliyor maçlara ara verdikk bebişten önce biliyorsun aralıksızdııtabi doğumdan sonra ufaklık izin veriirse kaçamaklarımız olur mu olurrr seninde ilk gebelik miydi kısçem ayy bir an önce geçsede şu günler hareketlerini hissetsem kucağima alsam koklasam minik bebişimi işallah o günleride görürüzz cnmm biz isim konusunda allaşamıyoruz cnm yaa ama yine aklımda klasik anlamı güzeel bikaç isim varr
YIGIT
UMUT
ONUR
KEREM
EMİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?