2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Âmin inşallah canım. Kız olursa da insanların laflarına kulak tıkıcam. Insanı strese sokuyorlar. Allahım görüyor. Gönlümüze göre versin inşallah. Yarın ikili için gidiyorum. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vahh canimm senin durum vahimm kibristan getirtebilecegin kimse yok mu

Ya bizim aldigimiz daha once yedigimiz oldugu icin rahatim da tabiki kendim yapabilsem daha iyi olurdu

Ya bizim aldigimiz daha once yedigimiz oldugu icin rahatim da tabiki kendim yapabilsem daha iyi olurdu

katkı maddelerinden ve temiz olup olmadığı bilmediğim için yoksa hazıra konmak tabikide çok iyi oluyorr

kızlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söyledinizz tepkisi ne oldu merak ettimm

hadi kibristan birini bulsam gene gelrmez ki.cunku yazin oluyor sadece ::-D :-D napalm dusunmicez artik

Havvacim nasilsin canim, nasil gidiyoo, ne zamandr gormuyodum seni, bi slm vereyim dedim

iyiyim canım şimdilik iyi ama bu günler geçmiyor önceden bat gününü beklerdik şimdi dr kontürolümüzü 19 nisanda konturole gideceğiz 2li testimizde bir sorun çıkmadı çok şükürr 2 dr erkeğe benziyor dedi ama kesin bişey söylemedi bi dahaki kontürülümüzde kesin bişeyler söylüycekmiş çok heycanlı ççok farklı bir duyguymuşş allahım herkeze nasip etsinn ee senden naber yeğenim nasıl güzel annesi nasıl iyimi

kayvaltida alip eline koymustum bak bakim bu ne diye.hic beklemioduk bizde.yuz ifadesi ve sevinci ,cigliklari gorulmeye degerdi.

ayy canım benim insan hemen söylemek istiyor işallah kucağinada alırsın bebeğiniii

Sana da mi bi sehzade geliyo hadi hayirlisiii kontroller hep oyle yaa gecmiyo, hele 20.haftaya kadar kontrolden sonraki uc dort gun idare ediyodu sonra deli gibi gun sayiyodum hareketler baslayinca biraz rahatliyosun,darisi basinaa:
Ben iyiyim buyuyorum artik oglumla beraber

maşşallh oğluşuna tatlım sen kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetinii birde kaçıncı haftada hissettin hareketlerinii çok soru sordum biliyorum ama merak ettim isim düşündünüzmü

cnm bnde oyle yapaym ya.pekmez yiyim ama acaba kusbirnumu yoksa farketmezmi?bide ben keciboynuzu pekmezinide duydum cok yararlymis aklinda bulunsun

fark etmez canim ya galiba esimin yengesi tavsiye etti bana bende anemi de var da cunku cocuklugumdan beri peez ve bal karistir ic dedi ben bali ekmekle yiyorum pekmezi sabahlari icmeye calisiyorum bide esim hurma almis acaba hurmanin faydasi nedir ki ben bir tek Efendimiz s.a.v. yeni sogan bebegin agzina surdugunu biliyorum bebegin sarilik hastaligina karsi koruyormus ama anneye faydasi nedir acaba?

hımm oda farklı bi duygu heycanı sevinci merakı birlikte yaşamışsınız ne güzell ben süprizz yapmıştımm

canim biz cok gec ogrendik bebegimizin gelecegini :) testi ben sabah tek yaptim esim isten geldi gosterdim kan almaya gittik cok heyecanli anlardi bizim icin :)

maşşallh oğluşuna tatlım sen kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetinii birde kaçıncı haftada hissettin hareketlerinii çok soru sordum biliyorum ama merak ettim isim düşündünüzmü

Sor kizz ben ozledim eski muhabbetlerimiziformalar sahalar yalan oldu simdi
Cinsiyeti 13te gittigimizde gostermedi bi sonraki kontrol 17deydi o zaman kesin erkek dedi doktorumuz, 20.haftada ayrintili ultrasonda da onaylandi hareketleri belli belirsiz 18+ larda hissetmeye basladim, 20den sonra hehh kesin bebek bu dedim ama ancak sirt ustu uzanip kendimi dinlersem hissediyodum, 23sonrasi da her sekilde hissettiriyo kendini sen dinlemesen de simdi kiyafetin ustunden belli oluyor bakinca hareket ettigi dar bisey giyersem tabi
İsmimiz de yavuz selim olacak insallah teyzesi.sen dusundun mu isim

Sohbetinize atliyorum ama cok hosuma gitti t shirt varken harketlerinin gorunmesi :)) darisi bize insallah

canim biz cok gec ogrendik bebegimizin gelecegini :) testi ben sabah tek yaptim esim isten geldi gosterdim kan almaya gittik cok heyecanli anlardi bizim icin :)

hımm ay ne güzell cnm benim işallah kucağinada alırsın yavrunu

aynen korkuyorum ben yaa formalar dolapta öylece doğumdan sonrayı bekliyor maçlara ara verdikk bebişten önce biliyorsun aralıksızdıı tabi doğumdan sonra ufaklık izin veriirse kaçamaklarımız olur mu olurrr seninde ilk gebelik miydi kısçem ayy bir an önce geçsede şu günler hareketlerini hissetsem kucağima alsam koklasam minik bebişimi işallah o günleride görürüzz cnmm biz isim konusunda allaşamıyoruz cnm yaa ama yine aklımda klasik anlamı güzeel bikaç isim varr
YIGIT
UMUT
ONUR
KEREM
EMİR

Biz maclara devam ediyoruz da formalarin icinde sıkısıp kaliyorum giymemeye karar verdim o yuzden
Evet canim benim de ilk bebegim heycan coook fazla.
İsimleri begendim bende en cok da emir ve kerem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…