• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bizde öyleyiz canım ctesi öğreniriz inşallah bizde. büyümüş bee baksana 7cm maşallah canım ya. ikili tarama için üzülme yaptırdığıma pişman oldum bi risk görmedi ama risk olmadığında ilerleyen zamanlarda risk oranınız artabilir yazıo. kesin sonuç içermemektedir diye yazıodu.yani bazılarına sorunlu diolar ama maşallah nur topu gibi sorunsuz doğuyo demekki yok yere saçıoruz o paraları :) vardır herşeyde bi hayır canım boşver. bak bebeğin iyimiş bunun keyfini sür :)

Ben ayrıntılı ultrason ile şeker yüklemesini yaptırıcam :) Onlar da zaten 5. ayda ve 6. ayda yapılıyor.

haklılar ama canım. Allah göstermesin burda bi kişi kötü bişiy yaşasa etkilenicez hepimiz ya bizdede olursa die evhamlanıcaz.

ben çok pipirikliyim ya.
bi de bişeler okuyunca ve kendimi dinleyin çok fena düşünceler sarıyordu beynimi.
neyseki işe başladım da biraz azaldı bu kaygılar. kafa başka bişeylerle meşgul olunca.

videoyu izlemedim cok sulu gozum ben zaten :(

ama cocuga siddet konusu heralde?

bende bazen sokakta goruyorum kadin cocugunu pesinden surukluyor samar atiyor gercekten icim aciyor utanmasam gidip hesap sorucam da bisey diyemiyosun iste :(

aynen canım evlat hasretiyle yanan onca insan var allahımın imtihanı buda ama o kadını alıcaksın ayağının altına bi güzel benzeticeksin.

aynen canım evlat hasretiyle yanan onca insan var allahımın imtihanı buda ama o kadını alıcaksın ayağının altına bi güzel benzeticeksin.

aynen canim daha bir iki hafta once kuzenim iki aylik tup bebegini dusurdu insan bi tuhaf oluyor ama insan iste insan olmayan kiyiyor Allahin en buyuk emaneti yavrularimiz bize simdi bilr ay onu yapmayim ay bunu yapmayim diyoruz kiyamiyoruz icimizde ki canimizdan cana :(

Ben ayrıntılı ultrason ile şeker yüklemesini yaptırıcam :) Onlar da zaten 5. ayda ve 6. ayda yapılıyor.

aynen canım.bende ayrıntılı ultrasona giricem. çok güzel oluyomuş bebeğini doyasıya görüomuş yarım saat falan sürüyomuş cd ye de çekiolarmış evde açar açar izleriz :))

aynen canim daha bir iki hafta once kuzenim iki aylik tup bebegini dusurdu insan bi tuhaf oluyor ama insan iste insan olmayan kiyiyor Allahin en buyuk emaneti yavrularimiz bize simdi bilr ay onu yapmayim ay bunu yapmayim diyoruz kiyamiyoruz icimizde ki canimizdan cana :(

aynen öyle canım. rabbim isteyen herkese nasip etsin çok farklı bişiymiş bu evlat...

Amiiiin, maşallah sizin minnağa da annesi. Ben minyonum, babamız iri. Aynen, baba hemen farklı boyuta geçti :52: Eşim kameraya aldı, izleyip duruyoruz. Sanırım çikolatayı fazla kaçırmışım, 4 kare bitter yemiştim. Bir yerinde durmadı kıpırdak :46:

ayniyiz ya bende öyleyim, babada iri....
bende alacam birdahasina insallah kameraya...hahaha, gecen gittiyimde benim bebis uyuyordu ve birden sicradi, ve el saladi bize :)

allah gönlüne göre versin canim....sag saglim gelsin bebislerimiz insallah

sağol cnm benimm :) yanımızdaydı babasıda ama benimki kalıyor öyle şaşkaloz :52: tek seferlik canım sanıırm. :49:

evet ya benimkide öyle kala kaliyor...gözlerini ayirmiyor ultrasondan :)

evet şimdi hatırladım 12. hafta civarında bende oyle 2 kere pıt pıtlar hissettim sonra doktora sordum dalga gecti benimle olmaz dedi 17 18. haftanda ancak hissetmeye baslarsın oda belki olmaz dedi bende vazgectim heralde damarlardan oluyor dedim bir dahada olmadı bakalım ben ne zman hissetmeye baslayacağim evet bende duydum erkek bebeklerde erkenden hissediliuormuş

Ben de bebeğimi hissediyorum son birkaç gündür. Karnım da şişti. Minik minik atıyor alt tarafım. Ama önemsemiyorum çünkü doktorlar ihtimal vermiyor :))) Damla cinsiyetini 12. haftada öğrenen biri daha çıktı. Ben 15e giricem daha öğrenemedim. Ben özel doktorlarda vakit kaybettim :( onlar söylemiyor.

aynen canım.bende ayrıntılı ultrasona giricem. çok güzel oluyomuş bebeğini doyasıya görüomuş yarım saat falan sürüyomuş cd ye de çekiolarmış evde açar açar izleriz :))

Ben bundan sonraki gidişlerimde eşime video çektiricem zaten :)

borntobemother Umraniyedeyken Erdem hastanesine gitmistim.Ayse Katranciya,Adalet Zati hanima muayene oldum.Cok. iyiler. Benim dusuklerde cok yardimci oldular. Sonra hastanenin tup bebek dr.unu tavsiye ettiler. Serap hanima yonlendirdiler.Serap hanim simdi bodrumda yasiyor. Kendisi bana Dr. Ozlem hanimi tavsiye etmisti ama hastane bana uzak gidemedim. Istersen bir arastir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adi ne kremin ve günde kac defa kulaniyorsun?

Ben bunu kullanıyorum.
$b8e53a99b24a4289908d3de4d63c6cd0.webp

Ben her akşam bir defa sürüyorum. Karnım büyümeye başladı benim. Artık ikiye çıkarsam iyi olur..

Back
X