• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar geldim ama ancak girebildim çok şükür herşey yolunda 6,42cm boyumuz var 12+6 günlük maşallah çok iyi dedi hareketlerini gösterdi ayaklarını oynatıyordu hızlı hızlı :nazar:
ense kalınlığına baktı 1,9mm dedi burun kemiğine baktı bunlar olumlu güzel şeyler istersen ikili test yapalım dedi ben istemedim Rabbim'e emanet kuzum, herşeyin hayırlısı bu arada %55 erkek dedi 4 hafta sonra kesinleştirelim dedi bizden haberler böyle kızlar
:54:
maşallah cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış bile sağlıcakla gelsın kuzucuk cnm ikili test yaptırman iyi ama bi sorun yoktur tabiki ama genede tedbir amaçlı tedbir senden taktir Allahtan tercih senin tabi ben kızımda bütün testleri yaptırdım içimde çok rahat etti :34::34:
kızlar rüyalardan anlayan varmı rüyamda bebek kıyafetleri gördum bazıları benim aldığım ama bazılarını ilk kez gördüm yani annem kıyafetleri arkadaşıma veriyor yeni doğum yapmış kızı olmuş bende versin istemiyorum arkadaşıma diyorumki bak senin kızın olmuş bunları al ama papyonluyu vermem benim çocuğum giyecek diyip geri alıyorum sizce ne demek bu
hayra çıksın cnm rüyaları yorumlamak iyi değil diyolar bende her gece bebekle ilgili bişiler görüyorum bilinç altımda hamilelik ve bebek olduğu için onları görüyorum
Birakmam niye birakkayim ki doktorum ekim görünmüyor dedi.eger erken olursa eylül başı olur diyor.Allah hayirlisiyla sağlıklı hem o hem bizler öyle oluruz :)))
bellide olmaz cnm gününü geçebiliyoda eğer normal istiyosan sezeryanda erken alıyolar
kızlarr slm nasılsınız nasıl gecıyor hamıslık ben 12 haftalık oldum bugun cok rahat gecıyo 2 kılo alldm ama hamıle kaldıktan berı daha ıstahm acılmadı karnımda bıraz cıktı sızın nasıl kılolarınız karnınız ıstahınız 2 kılo cok mu aldım benyaa
normal cnm 2 kilo valla bende 1 buçuk kilo almıştım şimdi aldımmı hiç bilmiyorum normal ama sennki onlara değer herşey :49::49:
Merhaba kızlar biz geldik çok şükür ki hersey yolundaymis doktor çok sağlıklı dedi kıpır kıpırdi ama iste sipam bi türlü yüzünü gostermedi annesine utangac olacakmis doktor dedi cinsiyetide Rabbim izin verirse bır bucuk ay sonra ogrenecez insss bizden böyle cinsiyet ogrenen olmuş hayırlı olsun:16::16:
hadi bakalım cnm rahatını bozmak istememiştir annesi bizde 1 buçuk ay sonra öğreniriz 3 buçuk 4 aylıkken kesin cinsiyeti öğreniliyo daha öncesinde tahminler yanıltabiliyo Rabbim gönlüne göre versin

Ayy yerimm ama yaa cok guzell:)

ayy çok tatlı be , bayıldım
daha güzelleri inşallah sizin olur canım
canım ne diyeceğimi bilemedim zor bir süreçten geçmişsin ve haklı olarak korkuların var şuanda Rabbime emanetler evet ama inşallah bu sefer rüyanda ki gibi bir bebeğin olur hatta o ponponlu kıyafetleri giydirirsin yavrucağına yaaa üzülme dua edeceğim senin için herşeyin en iyisi olacak ama bak korka korka geldik kacıncı haftaya büyüor bebişin büyüyor içini ferah tut ve üzülme lütfen :(
sağol canım allah razı olsun
ben 16. haftadayım canım benim zaten yeteri kadar yüksek daha beteri olmaz heralde :))

bende iki kilo aldım ama sadece göbeğim çıktı hafif

kızlarr slm nasılsınız nasıl gecıyor hamıslık ben 12 haftalık oldum bugun cok rahat gecıyo 2 kılo alldm ama hamıle kaldıktan berı daha ıstahm acılmadı karnımda bıraz cıktı sızın nasıl kılolarınız karnınız ıstahınız 2 kılo cok mu aldım benyaa

çok iyi geçiyo çok şükür senin nasıl geçiyo benim 10+5 günlük kilo almadım ama göbeğim pırtladı:) iştahım eskisinden çok açık deil eskisi gibi yiyorum hatta yemem gerekenleri yiyince fazla bile geliyor ama çok almamışsın yine de abartma yemeyi ben sağlıklı olan şeyleri yiyorum abur cuburu da arada bazen kaçırıyorum

bende 2 kilo aldım ve karnım cıktı ama cok rahatsızım kilo aldığım için bu sebepten şimdii yürüyüşe cıkacağız :)) ama benim iştahım baya baya cok bi otrudum mu gercekten iki kişilik yiyorum sonrada şişkinlikten ölüyorum :)

Ben 3 kilo aldim :(( ayni şekilde iki kişilik yiyorum istahim çok acildi yaa :)) göbüşte çıktı artik meleğim ben burdayim diyor :)))

maşallah cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış bile sağlıcakla gelsın kuzucuk cnm ikili test yaptırman iyi ama bi sorun yoktur tabiki ama genede tedbir amaçlı tedbir senden taktir Allahtan tercih senin tabi ben kızımda bütün testleri yaptırdım içimde çok rahat etti :34::34:

hayra çıksın cnm rüyaları yorumlamak iyi değil diyolar bende her gece bebekle ilgili bişiler görüyorum bilinç altımda hamilelik ve bebek olduğu için onları görüyorum

bellide olmaz cnm gününü geçebiliyoda eğer normal istiyosan sezeryanda erken alıyolar

normal cnm 2 kilo valla bende 1 buçuk kilo almıştım şimdi aldımmı hiç bilmiyorum normal ama sennki onlara değer herşey :49::49:

hadi bakalım cnm rahatını bozmak istememiştir annesi bizde 1 buçuk ay sonra öğreniriz 3 buçuk 4 aylıkken kesin cinsiyeti öğreniliyo daha öncesinde tahminler yanıltabiliyo Rabbim gönlüne göre versin
Amin canım Allahım sağlıklı hayırlısı neyse onu nasip etsin bizlere benim ilk kız olunca eşim. Erkek çok istiyo :)) bakalım hayırlısı olsun
merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdin maşallah kuzucuğuna da :) ama 1,5 ay cok değil mi?
Hosbulduk canım benim burda 20 haftalikken soyluyolar turkiyeye göre çok geç yani sağlıklı olsunda bizde bekleriz napalım artık:)))))))

Hadi hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insaAllah kuzunu :)
Sagol canim insallah hepimizzz :16:
hayırlı olsun canım allah sağlıcakla doğurmanı nasıp etsin inşallah iyiki ikili test yaptırmadın kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor zaten hatalı pozitif sonuç çok araştırdığım kadarıyla :nazar:
Amin canim insallah aynen canim cok sukur ense kalinligi normal burun kemigine bakti bu da olumlu dedi testi benim kararima birakti ;)
ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH YAAAA :nazar::nazar::nazar: İNŞALLAH BENDE CTESİ ÖĞRENİRİM CİNSİYETİNİ :) YAVAŞ YAVAŞ CİNSİYETLER BELİRMEYE BAŞLADI ERKEK HEE Bİ PRENS DAHA EKLENDİ :) RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM İNŞALLAH HEP BÖYLE SORUNSUZ GEBELİK YAŞARSIN.
Sagol canim darisi basina cinsiyet icin %55 dedi o yuzden esim bile bilmiyor bu kontrole kuzumun dayisi ile gittik oda bizden heyecanli ilk torun olacak insallah
çok şükür, bir güzel haber daha :) boyuda iyi maşallah , gözün aydın cnm
Sagol bitanem darisi tum bekleyenlerin basina
canımm hoşgeldin :) hemde güzel güzel haberlerle gelmişsin. prens mi geliyor yoksa :)) boyu posu da uzamış maşallah maşallah en iyisini yapmıssın bosver rabbim korusun birsey cıksa ne olcak sanki hem tedavide bazen sonuc vermeyebiliyormus onun stresi bile insanı deli eder 9 ay boyunca acaba doğrumu sağlıklı olsun nolur diye. ee fotoğrafı nerde yakışıklının
Sagol balim evet caresi olmayan bisey ense kalinligi iyi cikinca istemedim doktorumda zorlamadi. Allah's emanet kuzularimiz. Ama %55 dedi doktor senin gibi%65,bile degil :)
Canim 4 goruntu verdi ama ensesini olctugu burun kemigine baktigi boyu var pek belirgin degl
Kardesim abla bana cekmis ultrasonda guzelde fotorafla guzel cikmamis diyo deli :9:
kızlar rüyalardan anlayan varmı rüyamda bebek kıyafetleri gördum bazıları benim aldığım ama bazılarını ilk kez gördüm yani annem kıyafetleri arkadaşıma veriyor yeni doğum yapmış kızı olmuş bende versin istemiyorum arkadaşıma diyorumki bak senin kızın olmuş bunları al ama papyonluyu vermem benim çocuğum giyecek diyip geri alıyorum sizce ne demek bu
Canim ruyan hayir olsun insallqhhhhhhh
Ayy hadi gozunaydin canimm cok sevindimm kucagina almak da nasip olsun insallah:)
Ayy yerimm ama yaa cok guzell:)
Sagol bitanem hepimiz insallah
hayırlı ewlat olsun ıns canım ne guzel cınsıyetını de ogrenmıssın benımde yarın ıkılı testım ve kontrolum var acaba solerlermı her doktorda solemıyo emın olmadan ben cok merak edıyorum 12+1 olcam yarın
Sagol canim %55 dedi ama :) sende hayirli haberlerle gel insallah
Merhaba kızlar biz geldik çok şükür ki hersey yolundaymis doktor çok sağlıklı dedi kıpır kıpırdi ama iste sipam bi türlü yüzünü gostermedi annesine utangac olacakmis doktor dedi cinsiyetide Rabbim izin verirse bır bucuk ay sonra ogrenecez insss bizden böyle cinsiyet ogrenen olmuş hayırlı olsun:16::16:
Masallah size Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Erkeeeeeeeeekkkkkkkkkk :)))) gözün Aydın canım. Allahımm bana da nasip et. Darısı başıma âmin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol bitanem aminnnnnnn
in [/B]
Canim cinsiyet %55 diye kimselere demedim test icinde ense kalinligi iyi cikti gerek yok cok sukur icim rahat Allah'a emanet zaten careside yok gebeligi sonlandrmayi oneriyorlar sadece hakkimizda hayirlisi insallah :16:

Sagol canim insallah hepimizzz :16:

Amin canim insallah aynen canim cok sukur ense kalinligi normal burun kemigine bakti bu da olumlu dedi testi benim kararima birakti ;)

Sagol canim darisi basina cinsiyet icin %55 dedi o yuzden esim bile bilmiyor bu kontrole kuzumun dayisi ile gittik oda bizden heyecanli ilk torun olacak insallah

Sagol bitanem darisi tum bekleyenlerin basina

Sagol balim evet caresi olmayan bisey ense kalinligi iyi cikinca istemedim doktorumda zorlamadi. Allah's emanet kuzularimiz. Ama %55 dedi doktor senin gibi%65,bile degil :)
Canim 4 goruntu verdi ama ensesini olctugu burun kemigine baktigi boyu var pek belirgin degl
Kardesim abla bana cekmis ultrasonda guzelde fotorafla guzel cikmamis diyo deli :9:

Canim ruyan hayir olsun insallqhhhhhhh

Sagol bitanem hepimiz insallah

Sagol canim %55 dedi ama :) sende hayirli haberlerle gel insallah

Masallah size Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Çok sağol canım amin insss Rabbim nasip eder bizlere o gunleri görmeyi:16::16::16:
Sagol bitanem aminnnnnnn

Canim cinsiyet %55 diye kimselere demedim test icinde ense kalinligi iyi cikti gerek yok cok sukur icim rahat Allah'a emanet zaten careside yok gebeligi sonlandrmayi oneriyorlar sadece hakkimizda hayirlisi insallah :16:[/Q

çok iyi geçiyo çok şükür senin nasıl geçiyo benim 10+5 günlük kilo almadım ama göbeğim pırtladı:) iştahım eskisinden çok açık deil eskisi gibi yiyorum hatta yemem gerekenleri yiyince fazla bile geliyor ama çok almamışsın yine de abartma yemeyi ben sağlıklı olan şeyleri yiyorum abur cuburu da arada bazen kaçırıyorum

benımde ıyı gecıyor aynen bende ıstemeden bazen yıyorum yararlı seylerı ıstahım daha acılmadı bakalım nasıl gecıcek bundan sonraları :)

Gözün Aydın canım güzel haberler ardı ardına geliyor çok şükür. Cinsiyet 1 buçuk ay sonra öyle mi:) senin doktor da benimkilerden de garantici çıktı:) hayırlısı olsun hakkımızda:) eli yüzü düzgün olsunlar da cinsiyet merakımızı 1 ay içinde kesinleştiririz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar doktoruma sordum çatlaklar için ne kullanayım die benim bildğim en etkilisi sebamed gebeler için çatlak kremi dedi. bende onu almayı düşünüorum. bitane bio-oil die bi yağ karısımı aldım cok güzel ama kutusu cok küçük hemen bitti.

Ben ilk hamileliktede karışım yağ kullanmıştım. yine kullanacağım. ama doktorum çatlamanın genetik olduğunu söylemişti. ben şanslı olanlardanım. :D

Canım ven okadar şişiyorum ki mecbur içiyorum akşamları hemde birtane değil iki tane içiyorum içine de limon sıkıyorum ohh mis gii oluyor ama zararı yokmuş arastırmıstım hatta baya faydalıymış kemikleri için fazlası belki zararlıdır canım

bende bende içiyorum:D çok rahatlatıyor. gündüz olmayan göbeğim akşam kocaman oluyor. :D

Gözün Aydın canım güzel haberler ardı ardına geliyor çok şükür. Cinsiyet 1 buçuk ay sonra öyle mi:) senin doktor da benimkilerden de garantici çıktı:) hayırlısı olsun hakkımızda:) eli yüzü düzgün olsunlar da cinsiyet merakımızı 1 ay içinde kesinleştiririz:)
Çok sağol canım aynen işte cinsiyetide geç soyluyo burası dedigin gibi garanticiler öyle cnm eli yüzü düzgün olsunda napalım bizde geç ogreniriz işte babamiz erkek olmasını çok istiyo :52: onun için sabirsizlaniyoruz. Allahım kalbimizden geçeni insss nasip eder aminnnnnnn:16::16:

iPhone 'den

Kızlar konu faceten acilmis lütfen burayı bırakmayın kendi adıma benim facem yok burası sessiz kalmasinnnnnnn

Günaydın arkadaşlar, dün dayanamadım kontrole gittim:)) Bebeğim büyümüş 8 cm olmuş:nazar: farklı bi doktora gittim bu sefer. Çünkü kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti. Dünkü doktorun ultrason cihazı eskiydi net göremedim ama iyi olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı. Bu doktorda %70 erkek dedi:)) haliyle ultrason cihazı eski olunca oranda düştü:) 1-1.5 ay sonra hissedersin dedi, dediğine göre 4 ve 4.5 ay arasında hissetmemiz gerekiyor. Seyirme şeklinde bişey hissediyorum dedim, hayır daha hissedemezsin çok erken dedi.
Sizde durumlar nasıl, dün yoktum, kontrole giden cinsiyet öğrenen oldu mu?

Back
X