• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet canım, iki doktora gittim kendi doktorum %90 erkek dedi, 1,5 hafta sonra gittiğim başka bi doktorda %70 erkek dedi:)) hayırlısı bakalım ne zaman %100 diyecekler onu bekliyoruz:) seninki de belli olur annesi. Benimki 12+3 ken belli oldu;)

:nazar::nazar:maşallah bebişine:nazar::nazar:

Bende haftaya gidersem 13+2 olucak yada daha büyük insaAllah bir tahminde bulunur doktor bana da bakalim hayirlisi :)
Ondan sonra ki hafta annemlere gidicem icin bir ay yokum babamizla birlikte en azindan bir tahmin duymak isteriz :)

Bu arada kizlar dün aksam isim baktim biraz:

Sümeyye
Rana
Hümeyra

bunlari begendim :17:

evet canım, iki doktora gittim kendi doktorum %90 erkek dedi, 1,5 hafta sonra gittiğim başka bi doktorda %70 erkek dedi:)) hayırlısı bakalım ne zaman %100 diyecekler onu bekliyoruz:) seninki de belli olur annesi. Benimki 12+3 ken belli oldu;)

:nazar::nazar:maşallah bebişine:nazar::nazar:

bizimde haftaya salı günü kesinleşecek heralde gösterirse oda.uff sanırım ben artık korkmaya basladım bizim kız olacak erkek diye

teşekkür ederim öncelikle. İnan ki cok direndim ben aslında konu sahibi olmamak için. Ama baktım tablomuz kaldı oyle bende dedim artık bi el atıyım. soracak olursan hala istemiyorum konu sahibi olmayı. hatta devr alabiliyrsan sen alabilirsin. oncelikle kazene yazmak istedim ama mesaj atma bolumu kapalıydı. daha sonra muneyle ve iletişime geçtim. anlattım durumu kazene mesaj atamadıgımı soyledim oda sağolsun benim yerime iletişime geçti. ve konu sahiibi oldum. ama ne olur ne olmaz diye mesajvar kullanıcısına da ulaşmıştım.

Yok canım benim de konu sahibi olma gibi bir niyetim yoktu. foruma yeni gelenler sürekli "yaa bilen biri bu işe el atsın" deyince ve bilgisayarcı olduğum için üzerimde sorumluluk hissettim :) adminlere mesaj attım geri dönmediler. kendim yeni tablo olışturdum sayfa sürekli ileri gittiği için sadece bir kaç kişi görebildi :) önemli olan sorunun çözülmesi. eline sağlık :46:

Kizlar ya benim cok kotu geniz akintim var 1 haftayi askindir. Umarim sizde yoktur ama bilgisi olan varsa ne iyi gelir diye yazsin lutfen.

Canım bir su bardağı dolusu suya yarım çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz kat. Burnuna çek, gargara yap. Bende bahar alerjisi var, çok iyi geliyor. Mutlaka sık sık burnuna su çekip, genzinden akıt. Burun temizliği çok önemli.

hoşbuldum canım.. Sağolasın yaaa beklemek çok zor ama 1 2 gün kala aşırı mutlu oluyorum gösterirse yarın bebeğimin cinsiyetini öğrenicez göstermezsede şansımıza artık :)

Hadi hayirlisi canim insaAllah en azindan tahmin yürürtür doktor :)
Ya sorma biz gecen hafta gidecektik olmadi esim cok yogun calisiyor bu aralar..
Eh oda görmek istiyor bebegimizi o yüzden yalnizda gitmek istemiyorum ben.
InsaAllah haftaya gidicez ama :)

canımm bak bende heyecan yaptım şimdi yarın kesin cinsiyetle ilgili bir tahmin yaparlar inşallah off bana daha 4 gün var tee haftaya salı günü randevumuz senin ne güzel yarınmış nasıl geçecek 4 gün daha

geçer tatlım 4 gün ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer çok düşünüoruz ya randevuyu kontrolu gün sayıyoruz resmen bence ondan zor gelio bize ama saymadan da olmaz kiii :20: Yarın inşallah bişiy söyler doktorum söylemezse alcam o cihazı ben bakıcam ne var ne yok die :9::9::9::9:

hadi hayirlisi canim insaallah en azindan tahmin yürürtür doktor :)
ya sorma biz gecen hafta gidecektik olmadi esim cok yogun calisiyor bu aralar..
Eh oda görmek istiyor bebegimizi o yüzden yalnizda gitmek istemiyorum ben.
ınsaallah haftaya gidicez ama :)

inşallah canm ya yoksa ben yürütücem bi tahmin :) anladım canım babasıda gorsun tabi bebişii... Siz haftaya görüceksiniz biz görmeyiz o zaman kaç hafta sonraya gün verir allah bilir :(

Yok canım benim de konu sahibi olma gibi bir niyetim yoktu. foruma yeni gelenler sürekli "yaa bilen biri bu işe el atsın" deyince ve bilgisayarcı olduğum için üzerimde sorumluluk hissettim :) adminlere mesaj attım geri dönmediler. kendim yeni tablo olışturdum sayfa sürekli ileri gittiği için sadece bir kaç kişi görebildi :) önemli olan sorunun çözülmesi. eline sağlık :46:

ay keske sen alsaydın ozaman canım ben baslarda cok zorlandım isim eklerken tabloya falan hala zorlanıyorum 1 ismi 3-4 dakikada ancak ekliyorum zamanım gidiyor aslında :) senin elin daha yatkınmış ahh ahh bileydim ben sana yardımcı olmaya calasırdım bu konuda

Kan sonucunu sali gunu alacagim.Cinsiyetide ogrensen iyi olacakti:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah bayagi gecmis :) dr cagirmadi mi sen mi gitmedin ben dr cagirdigi zaman gidiyorum

4 hafta sonra gel dedi yani 11+4 de o haftasi esimin vardiyasi uymadi ertesi haftasi annemler geldi bu hafta esim yine 12 saat gitmedik degil de gidemedik isin dogrusu :)

aslinda ben en basindan beri daha sakin anne adaylarindanim galiba..
sükürler olsun problemli de olmayinca rahat geciyor diye cok kasmadim kendimi..
ki insaAllah suan da hersey yolundadir bakalim haftaya ögrenicez insaAllah.. :16:

geçer tatlım 4 gün ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer çok düşünüoruz ya randevuyu kontrolu gün sayıyoruz resmen bence ondan zor gelio bize ama saymadan da olmaz kiii :20: Yarın inşallah bişiy söyler doktorum söylemezse alcam o cihazı ben bakıcam ne var ne yok die :9::9::9::9:

canım videoya çek mutlaka doktor soylemezse sende videoyu yakınlastırıp yakından bakarsın pipişi varmı yokmu diye:1::1: ee nasıl saymadan durayım 1,5 hafta geçti henüz ama nasıl geçti bir ben bilirim off off keske gözümü kapatıp acsamda salı günü oluverse hemen :)

14. haftan itibren izin verdi bana doktorum canım. hatta benim dişcim bide yazılı imzalı kağıt istedi onuda aldım haftaya inşallah kanal tedavisi yaptırcam. bekleyen 2 kanal tedavim bir dolgum birde 20 lik diş çekimim var hemde oyle cekim değil kucuk caplı kesecekler cunku dişim yanağıma doğru cıkmaya calısıyor doğal olarak cıkamıyor kaldı içerde

Dolgu mide bulandırıcı bir şey mi canım ben hiç yaptırmadım da.. Benim diş temizletmede midem bulanıyor hep. Dolgu da öyle bi şey mi?

4 hafta sonra gel dedi yani 11+4 de o haftasi esimin vardiyasi uymadi ertesi haftasi annemler geldi bu hafta esim yine 12 saat gitmedik degil de gidemedik isin dogrusu :)

aslinda ben en basindan beri daha sakin anne adaylarindanim galiba..
sükürler olsun problemli de olmayinca rahat geciyor diye cok kasmadim kendimi..
ki insaAllah suan da hersey yolundadir bakalim haftaya ögrenicez insaAllah.. :16:

Ben de ilk keseyi gorduk bebegi goremedik o zaman bir an once bebegi gormek istedim bu sefer kalp atisini duymak istedim o zamanlar sabirsizlandim bir tek simdi rahatim :) cinsiyetini felan merak ediyorum tabide daha sabirliyim sanirim :).

Dolgu mide bulandırıcı bir şey mi canım ben hiç yaptırmadım da.. Benim diş temizletmede midem bulanıyor hep. Dolgu da öyle bi şey mi?

Gecmis olsun kamuran benim de disim agriyor ama tuhaf olan kanal tedavisi yapilan disim normalde sinirleri aldiklari icin agri yapmamasi lazim ama Allah bilir nasil bir hata yaptilar da agriyor :(
4-5-6 inci aylarda gidilirmis dis doktoruna diye biliyorum ben ama bakalim dayanamayacak hale gelirse bende giderim..

dis bakimini ihmal etmeyelim kizlar hamilelikte bir kat daha özen göstermemiz gerekiyormus..

Ben de ilk keseyi gorduk bebegi goremedik o zaman bir an once bebegi gormek istedim bu sefer kalp atisini duymak istedim o zamanlar sabirsizlandim bir tek simdi rahatim :) cinsiyetini felan merak ediyorum tabide daha sabirliyim sanirim :).

Öyle öyle topic arkadaslarimda da öyleydi ben ilk kontrole de gec gittim ya (ki gec ögrendim hamileligimi) o yüzden herseyi o gün gördük duyduk bi heyecanla eve geldik..

Ama hala inanasim gelmiyor sanki yani inaniyorum ama karnim cikmadi ya bi eksiklik var sanki :D

ayyy inşallah belli olur çoooooooook merak ediyorum kuzum kız mı erkek mi olacak:) belli olunca duyuracam burada. Rabbim tüm bebişlere sağlık şifa versin, biz de sağ salim doğuralım inşallah.:49:
Amiiiiin...Duyur canım duyur merakla bekliyoruz;)

Bende haftaya gidersem 13+2 olucak yada daha büyük insaAllah bir tahminde bulunur doktor bana da bakalim hayirlisi :)
Ondan sonra ki hafta annemlere gidicem icin bir ay yokum babamizla birlikte en azindan bir tahmin duymak isteriz :)

Bu arada kizlar dün aksam isim baktim biraz:

Sümeyye
Rana
Hümeyra

bunlari begendim :17:
Doktorunun ağzı sıkı değilse bi tahminde bulunması gerekiyo, bebeğinde gösterirse tabi;) Bu arada nedense hep kız ismine bakılmış;)

bizimde haftaya salı günü kesinleşecek heralde gösterirse oda.uff sanırım ben artık korkmaya basladım bizim kız olacak erkek diye
korkma benim içime doğuyo senin kızın olacak inşallah;)

Back
X