• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canim cok sükür iyiyim sen nasilsin?
ben de bir sefer 15-20 dk süresince vajinal agri oldu ta derinden yani
öyle de gecti sonra terkrar olmadi
ama bebegin büyümesindendir insaAllah canim kaslar filan geriliyor o yüzdendir..
bizde haftaya gidicez insaAllah :16: bir ay oldu gitmeyeli..

benim de devamlı olmuyo canım
bende haftaya gidicem nisanda bakalım cinsiyeti için bişey diyecek mi:6::6::6::6:

benim de devamlı olmuyo canım
bende haftaya gidicem nisanda bakalım cinsiyeti için bişey diyecek mi:6::6::6::6:

evet canim demek ki belli aralarda yavas yavas büyüdükce hiss ediyoruz :)
gerci bende artik daha fazlasini hiss etmek istiyorum cünkü cok rahat geldim bu güne kadar..
doktora gitmis olmasam hamilemiyim bilmeyecegim :)
insaAllah canim seninle yakiniz zaten bakalim ne duyacagiz doktorlardan :16:

evet canim demek ki belli aralarda yavas yavas büyüdükce hiss ediyoruz :)
gerci bende artik daha fazlasini hiss etmek istiyorum cünkü cok rahat geldim bu güne kadar..
doktora gitmis olmasam hamilemiyim bilmeyecegim :)
insaAllah canim seninle yakiniz zaten bakalim ne duyacagiz doktorlardan :16:

hehehe bende bazen unutuyorum biliyomusun :16:
bende azıcık kıpırdasın bende hissediyim istiyorum akşam arkadaşlarla doğum günü kutlaması vardı oraya gittik baya büyümüş karnın dediler :1::1:
senin maşallahın var hiç kusmadan sıkıntı çekmeden geldin benimde şuan sadece aç karnına bulanıyor demir+multivitamin içiyorum onlarda sıkıntı yapmıyor bugun hava çok güzel içim kıpır kıpır geçen gün hereke de bi yere gittik belediyenin biliyormusun bende bu akşam da mı gitsek diyorum

inşallahhh ikimizde hayırlı haberlerle geliriz cuma saati hürmetine inşallah

hehehe bende bazen unutuyorum biliyomusun :16:
bende azıcık kıpırdasın bende hissediyim istiyorum akşam arkadaşlarla doğum günü kutlaması vardı oraya gittik baya büyümüş karnın dediler :1::1:
senin maşallahın var hiç kusmadan sıkıntı çekmeden geldin benimde şuan sadece aç karnına bulanıyor demir+multivitamin içiyorum onlarda sıkıntı yapmıyor bugun hava çok güzel içim kıpır kıpır geçen gün hereke de bi yere gittik belediyenin biliyormusun bende bu akşam da mı gitsek diyorum

inşallahhh ikimizde hayırlı haberlerle geliriz cuma saati hürmetine inşallah

canim herekeyi sadece esimden biliyorum kina gecemizden sonra orda toplanmislardi arkadaslariyla izmite giderken sag tarafta kaliyor sanirim?
masAllah canim karninda cikmaya baslamis ne güzel insaAllah benim ki de yakinda belli olur göbek degilde bebek oldugu :17:
evet ya Allahima bin sükür tek derdim uyku ve halsizlik ama ona da bir sey demiyorum artik sizlerin yasadiklarini okuyunca..
havalarda isiniyor insanin morali otomatik bir kat daha artiyor dimi :12:
amin canim amin insaAllah hayirli haberlerle geliriz :16:

Hissetmemeleri normal canim.. bnim 3. Bebegim bide biz 15 haftalik oluyoruz Yarin.. bende daha 2 gundur hissediyorum yeni yani..

oo maşallah 3. demek.
allah bağışlasın. senin erken hissetmen normal o zaman.
çoğumuzun ilk hamilleliği. sen bayağa tecrübelisin.
ilk hamileliğinde ne zaman hissetmiştin hatırlıomusun?

canim herekeyi sadece esimden biliyorum kina gecemizden sonra orda toplanmislardi arkadaslariyla izmite giderken sag tarafta kaliyor sanirim?
masAllah canim karninda cikmaya baslamis ne güzel insaAllah benim ki de yakinda belli olur göbek degilde bebek oldugu :17:
evet ya Allahima bin sükür tek derdim uyku ve halsizlik ama ona da bir sey demiyorum artik sizlerin yasadiklarini okuyunca..
havalarda isiniyor insanin morali otomatik bir kat daha artiyor dimi :12:
amin canim amin insaAllah hayirli haberlerle geliriz :16:

canım aynen dün dışarı çıktım bugun çıkmamam lazım ama insanın içi içi kıpır kıpır

hereke dediğim tam çimento fabrikasının karşısında ki denizin kıyısı canım

şimdiden sonar hamileliğimizin keyfini çıkarırız inşallahhhhhh

canım aynen dün dışarı çıktım bugun çıkmamam lazım ama insanın içi içi kıpır kıpır

hereke dediğim tam çimento fabrikasının karşısında ki denizin kıyısı canım

şimdiden sonar hamileliğimizin keyfini çıkarırız inşallahhhhhh

sey sey nuh cimentoydu sanirim dimi tamam bildim simdi :)

amiin insaAllah canim bundan sonra güzel günler bekliyor bizi insaAllah :)

benim ağzımda bir hayli dolgu var canım. tadını ilk dişime yerleştirdiklerinde sevmiyorum ama şimdi hamileyiz nasıl olack bilmiyorum bide dişini temizlerken o çıkan kokudan ben onceden de iğrenirdim şimdi nasıl olacak bilmiyorum

Benim de midem bulanıyor işte ne olacak bilmiyorum..
Benim ağzıma o püskürttükleri su gelince bulanıyor midem. Doğumdan sonra bi denerim olmazsa bırakırım.

Yapar mı dersin? Zaten bu bebiş beni çirkinleştirdi :))))) Kız galiba güzelliğimi aldı benden cimcime :)))

terayağı sivilcemi yaaparmıs aaa ben her sabah kahvaltı da bisürü yağlı ekmek yiyorum yoksa sivilcelerimin sebebi bu mu?

Yanlis hatirlamiyorsam yuzume surucem demistin kamuran eger yuze surulurse sivilce yapacagini dusunuyorum

İlk hamileligimi hiç hatırlamıyorum inan ki arkadaşım.. ama oğlumu erken hissetmiştim.. bundada 13. Haftalarda seyirmeleri hissettim.. şimdi ise hareketini hissediyorum minik minik dokunuyor:16:

Bir oğlum olsun çok istiyorum acılarımı unuttursun.. bir daha dünyaya geliyim onunla.. rabbime hep hayırlısı için dua ediyorum ama içimdeki yarım kalan heveslerime engel olamıyorum.. kızlar bende 17 nisanda dortlu taramaya gireceğim inş. İkili test sonucumuz temiz cikti..
Kizlar benden size tavsiye gunde 4-5 tane ceviz yeyiin..
Bebeğin gelişimi icin cok faydalı.. hamileliginiz ne kadar rahat gecerse bebekte o kadar uysal oluyor..

kızlar güzel anneler slm! :46: hayırlı cumalar diliyorum hepinize..rabbim doğuma kadar doğumdan sonrada bebişlerimizi ve bizleri tüm sevdiklerimizi korusun inş..:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:

İlk hamileligimi hiç hatırlamıyorum inan ki arkadaşım.. ama oğlumu erken hissetmiştim.. bundada 13. Haftalarda seyirmeleri hissettim.. şimdi ise hareketini hissediyorum minik minik dokunuyor:16:

Bir oğlum olsun çok istiyorum acılarımı unuttursun.. bir daha dünyaya geliyim onunla.. rabbime hep hayırlısı için dua ediyorum ama içimdeki yarım kalan heveslerime engel olamıyorum.. kızlar bende 17 nisanda dortlu taramaya gireceğim inş. İkili test sonucumuz temiz cikti..
Kizlar benden size tavsiye gunde 4-5 tane ceviz yeyiin..
Bebeğin gelişimi icin cok faydalı.. hamileliginiz ne kadar rahat gecerse bebekte o kadar uysal oluyor..

Allah gonlune gore versin insallah canim yasadigin seye cok uzuldum affina siginarak bebegini neden kaybettigini sormak istiyorum hastalik felan mi yani 5 aylik olana kadar fark edilmedimi diye bir merakim oldu k bakma bunu sordugum icin :18:

boynuzunmu cikardi :D Allah iyiligini versin hihi :)
ben sivilcelere alistimda su siyah noktalara cok sinir oluyorum burnumdakilere :26:

ilac yan etkimi yapti yani canim?
bosver bence hic ilac kullanma gecerler nasilsa..
cok oynamamak lazim sivilcelerle ama insan duramiyor iste :12:

haklısın canım kullanmayayım ben en iyisi o ilacı artık. aslında co oynamam ama strese girdiğim anda elim inmiyor suratımda

Ağrım yok çok şükür. Arkada bi dişim ufak kırılmıştı da çürümesinden korkuyorum o yüzden dolgu yaptırayım demiştim. Ağrımıyor:) O zaman bekliyim ben doğumdan sonra yaptırırım[/QUOT

o zaman sorun olmaz sanırım zaten aldığımız bu vitaminler dişlerimizi de koruyordur sanırım:) inşallah hiç ağrımaz da doğum sonrasında halledersin:)

Benimde çoğu günüm poğaça ve simitle geçiyo napcaz böyle:(

Bilmiyorum ki hiç iyi yapmıyoruz. Böyle bi de kilo alırız. Ben evde yemiyorum ama iki gündür işte hep hamur işi.
Dikkat ediyorum genel olarak aslında vitamin ilacını bile içmiyordum kilo alırım diye eşim sinirlendi :/ İçiyorum şimdi hepsini :)

o zaman sorun olmaz sanırım zaten aldığımız bu vitaminler dişlerimizi de koruyordur sanırım:) inşallah hiç ağrımaz da doğum sonrasında halledersin:)

İnşallahh. Öyle yapayım ya çok süt içmek lazım ki dişlerimiz hamilelikte zarar görmesin.

Hayirli cumalar kizlar
Bgn 12+1 olduk.aksam 9 da doktorumuza gidicez.belki cinsiyetide ogreniriz :)
Bu arada bnm agzimin kenarlari ve cenem leke oldu.cok moralim bozuk.birtane bile sivilcem yokken alnim sivilce doldu :( sizlerdede leke varmi.dogumdan sonra gecermi arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de midem bulanıyor işte ne olacak bilmiyorum..
Benim ağzıma o püskürttükleri su gelince bulanıyor midem. Doğumdan sonra bi denerim olmazsa bırakırım.

canım ağrın varsa ve dişin çürükse yaptır bence son 3 ay yine yasak cünkü diş tedavisi. ve dişinde enfeksiyon olabilirse o bebeğe gecermiş o yüzden dikkat etmekte fayda var. evet bende onu hiç sevmiyorum iştee :(

Back
X