2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

aynı bende öyleyim canım, 12. haftayı bitirince rahatlarım tehlike geçiyo diyordum, hala korku var içimde 15 hafta olduk. İnşallah 40. haftaları çabucak görür kucağımıza da sağ salim alırız da bu korkularımız biter Biz de öncesinde zor günler geçirdik...

canım sen nasılsın iyimisin. Hissetmeye başladın demek ne güzel bende hissettim bişiyler ama acaba bebeğim mi die düşünüorum inşallah bebeğimdir. Tatlım eşin nasıl hissetti çok erken değilmi

Slm kızlar nasılsınız bu gün dr teyzemize gittik çok şükür bi sıkıntı yok kıpır kıpırdı canım bebeğimm 14+5 haftalık olmuşuzz göbek kordonu bacaklarının arasında idi o yüzden kesin bişey söylemedi 1 hafta sonra gel kesin bişey söylüycem dedi fotomuzuda koyalım teyzeleri görsün elini yüzüne götürmüş dedi dr çok mutluyummmm

saol canım, evet sonunda baya bir kıyafet aldım, çok az topuklu ayakkabı da aldım.Tam hamile moduna geçiyorum yani :) Doktor da artık dar giyinme göbeğin çıkmış deyince, korkup hızlandırdım alışverişi :)

Bebişi bilmiyorum ama ben çok rahatladım :)))

Canim Kuran'da Elif-lâm-mim,Yas-in,Ta-ha,Ha-mim...gibi bunların anlamlarını sadece Rabbimiz bildiği için anlamıni bilemeyiz bilmiyoruz canim.o isimler o yüzden ağır gelir genelde.hasta çok olur,tanışığın çok var öyle ağırlık verir

maşallah canım bebeğine. Senin bebişte benimki gibi inatçı çıktı sanırım. Bizde öğrenemedik. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin...

Haftasonu ben de aldım ve işe giydim, inanılmaz rahatım.

Kıyafetleri sıkan bütün arkadaşlara tavsiye ederim, dünya varmış :)

Arkadaşlar daha önce burada konusu geçmişti sanırım, 12-13. haftadan sonra demir hapını bırakmak gerekiyor diye.Hafta sonu doktora gittiğimde doktor bana da demir hapını bıraktırdı.Onun yerine omega 3 ve calsiyum hapı verdi.

Aklınızda olsun eğer doktor size bırakın demediyse, istersenz hatırlatın isterseniz...

Rabbim artık bizleri ve kimseyi evlat imtihanıyla sınamasın canım... Bi arkadaşla konuşuyorum işte aynı dediğin gibi 12 hafta bitse biraz rahatlarım diyodum o da aynen dediğin gibi artık başladın hiç bir zaman endişen geçmeyecek doğsa bile onunla ilgili kaygılar hiç bitmez demişti sanırım öyle olucaz bizde :)
Dediğin gibi İnşaAllah bugünler geçerde sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi.

maşallah canım bebeğine. Senin bebişte benimki gibi inatçı çıktı sanırım. Bizde öğrenemedik. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin...

soğol cnm işallah herkeze nasip eder rabbimm tatlım aslında tahminde bulunmuştu 11 haftada 12 haftada ise diğer dr aynı tahminde bulundu bu gün emin olamıyorum dedi sağlıklı olsunda ben başka bişey istemiyorumm

canım sen nasılsın iyimisin. Hissetmeye başladın demek ne güzel bende hissettim bişiyler ama acaba bebeğim mi die düşünüorum inşallah bebeğimdir. Tatlım eşin nasıl hissetti çok erken değilmi

Sün sabah zorla portakal suyu içirdi bana o esnada bebeğim oynamaya basladı yine bak dedim hareket ediyor elini koydu oraya aa evet gercekten orada dedi. Zaten elini koyunca oraya anlayabiliyorsun canım. Ben iyi değilim cok fazla ananem benim anne yarımdu babam olmadığı için ananem baktı bana onsuz geçirdiğim 1 dek bile yok hep beraber yasadık şimdi vefat ettiğini alıştırmaya çalışıyorum beynime. Boğazımdan ne yazık ki hiç birsey geçmiyor evet bebeğim var benim dikkatli olmam lazım ama olmuyor kahvaltıdan kahvaltıya yemek yiyebiliyorum o yüzden kilo verdim 3 günde 1,5 kilo

Hmm hep söylenir duyarın fakat bizzat böyle bir ağırlağa şahit olmadım açıkcası Elif Taha tanıdıklarım var ama bi sıkıntı görmedim hastalık veya aşırı yaramazlık falan derler ama aksine hiç görmedim onlarda. Eşiminde adı Yasin dediğim gibi onda da böyle bir etkiye rastlamadım kayınvalidemlede konuşuruz hep aksine hiç üzüp yormamış onları en çok razı oldukları evlatlarıdır çok şükürki bende eşimden çok razıyım hz.Yusuf aklıma gelir eşime bakınca o derece ahlaklı ve temiz yürekli bir insandır. Ben çok duyarım bu etkileri ama açıkcası dinende kesin kaynaklarda isimlerin ağır etkilerini bulamadım. Belki o etkiye inanmaklamı alakalıdır bilemedim valla

bizim doktor hiç başlamadı demir hapına :26: gerçi 10 haftalıkken ki testlerimde kan değerlerim normal düzeyde sayılırdı belki gerek görmüyor bilmiyorum.

ya bende burda bi çok kişi 10 haftadan sonra bıraktı folik asiti bizim dr 16 haftaya kadar kesme diyo bu da bana manasız geliyor ilk 2 ay önemli diye biliyorum ve ben gebelik öncesi 1 ayda kullanmıştım artık bırakmam lazım bence ama dr devam diyor. Kafama göre bıraksammı acaba onun yerine omega-3 almak istiyorum balık vs yiyemiyorum çünkü ve zihinsel gelişim için omega çok gerekli bilemedim yaa :26:

canım çok üzüldüm başın sağolsun bu yıl sen üzü şeyler yaşadın rabbim yar ve yardımcın olsun kızın için dayan cnm bu günlerde geçecekk işallah

MaşaAllah canım kocaman olmuş bebişin

aa hissedilebilio yani bilmiodum bunu. Ahh canım ya çok üzüldüm ama sen dikkat etmelisin kendine belkide bebeğin annecim toparlan demek için hissettiriodur kendini yemek yemelisin ki bebeğinde yesin canım. Allah sabırlar versin sana güç kuvvet versin canım bi an önce toparlanmalısın ama bebeğin için...

Bence kafana göre bırakma canım, belki doktorunun bir bildiği vardır. Ben doktorun dediğinin dışında birşey yapmaktan hep çok korkarım...

ayy canım benim yaaa yerim o minnak bacakları

22 marta gittim ayakları kendisi küçüktü her gittiğimde birsürü değişikler olduğunu görüyorum mucize gibi yyaaa tam bebek gibi olmuş her yeri belirgindi çok farklı duygular içerisindeyimm sen ne zaman gidiyorsun dr konturolünee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…