2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun güle güle kullan canım Tabi bebeklerimizin rahatlarını düşünerek bol giymemiz gerekiyo iyi yapmışsın almakla Pantolonlar feda olsun bebişlere bidaha ki aylar yine alırsın annesi

sağol canım benim evet valla aynen öylee

aynen canım ya amma inatçı çıktılar :) kız erkek farketmio ikiside evlat ama bilelim ki ona göre ciciler alalım. kızım diemi konuşayım oğlum diemi konuşayım bilemiyorum. ya dün hissettim gibi böyle kendimi çok dinledim ama öyle bişiy oldu daha önce bağırsak hareketi yaşadım öyle değildi çok hafif kıpırdama oldu doktorumda hisseden hamileler var dedi şansına bağlı dedi.inşallah bebeğimin hareketleridir hissettiğim.... senin erkek demek hadi hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı evlat eylesin.

Günaydınlar herkese.
Cumartesi günü doktora gittim. Bebeğim %90 kız olacak hayırlısıyla inşallah.

kızlar artıyor , hayırlı evlat olsun inş :)

iyi günlerde giyin cnm bebişin rahat etsin ohh mis :)

maşallah cnm bebişlerimiz çok şükür büyüyorlar, minnak bacaklarını mı kapamış :) biraz daha meraklandıracak demek ki hayırlısı olsun :)

çok şükür canım. evet yahuuu aç annecim dedim yok elleri kolları hareket etti sürekli ama malesef açtıramadık ayaklarını olsun o iyi olsun da biz bekleriz artık napalım. 3 hafta çok zor geçicek çooookkk

tabi cicilerini ne renk alacağız cinsiyet öğrenmeden olmuyo bu İnşallah erkenden hisseden şanslı annelerden oluruz canım ya:)) Hepimizinki hayırlı evlat olsun inşallah Benim hissettiğim şey göz seğirmesi gibi birşeydi hafif sancılı gibi öyle bişey mi senin ki de??

amin canım. evet öyle oldu canım seğirme gibi ama çok derinden gibiydi çok hafifti pıtpıtlar bağırsak hareketlerini kendimi dinlemedende hissediodum ama çok konsantre oldum tv sesini falan kapadım elimi koydum ve pıtpıt yaptı :)

Kızlar şimdi doktordan geldim. 2li sonucum çok iyi çıkmıştı. Ama doktor 4lü yaptıralım dıyınce yaptırdım. Aslında yaptırmayacaktım ama işte doktor yaptırmana kesinlikle gerek yok demeyınce ıkıleme düştüm bugün kan tahlılımı verdı . Ultrason gıruntulerı ölçümleri iyi. 17 haftaya başladık hayırlısyla. 200gr 15 cm bir erkek. :) tahmin doğum19-23 Eylül ....
Allah'a emanet olun ınsallah 4 lü sonuçlarımda ıyı çıkar....

aynen bende öyle hissetmiştim, artık hissetmeye başlıyoruz yavaştan hadi gözümüz aydın arkadaşım 15-16 haftalar arası hissedebilirsin demişti, 2 tane çocuğu var onun. Damla da hissetmiş ama acısı var onun soramadım haliyle

4'lü de iyi çıkar inşallah canım Hayırlı olsun oğluşun

maşallah bebeğine canım. 15cm benim bebeğimin 2 katıı :) inşallah sonuçların iyi çıkar canım. benim doktorumda ctesi günü bana sordu testi yaptırcakmısınz die. farklı ölçümler oluyo yaptırmanızda fayda var yinede siz bilirsinz dedi eşim yaptıralım dedi peki dedim bende. bizde ayın 26sında gidip yaptırıcaz inşallah.

bizim isteklerimz hiç bitmio yahu kalp atışıyla başladık , hareketlerini görmek istedik , cinsiyetini öğrenmek istiyoruz hissetmek istiyoruz yarın öbürgün ayy babası ne zaman hissedicek acaba die die koca 9 ayı devircez sanırım :) damla hissetmişmi okuyamadım pek fazla acısı varmış çok üzüldüm.

sağol kuzum aynenn

Canim Merhaba ben danıştim ismi Taha yi iyiki sormuşum.aklımada gelmedi değildi aslında...Kuran'da sadece Allah'ın bildiği kelimeler varya onlar ağır geleceğinden takmıyorum canim(ya-sin,ta-ha...gibi)birde çocuklariniza doğmadan isim takmayin.Allah'in verdiği evlatin doğmadan konması ve yaşayacak diyerek düşünmek iyi.değilmiş.doğduktan sonra takmak gerekiyor öyle sevmiyelim.ayarlanır bakarız tabikide aklıma gelmişken yazayım dedim :))))

Son düzenleme:
gerçekten öyle bitmiyo biran önce kucağımıza alsak da bitse bu meraklı halimiz, sürekli elim karnımda bişey hissedebilir miyim diye bekliyorum, babasıda karnımı dinliyo sanki içinde balık hareket ediyo gibi su sesi geliyo diyo ne kadar doğru bilemiyorum, dinleyemiyorum çünkü karnımı:)) evet damla 1,5 kilo vermiş, zayıfladığımdan mıdır nedir acıkınca özellikle hissediyorum demiş. Nasıl bi his olduğunu soramadım tabi

Hadi hayırlısı iyi güzel sonuçlar almışsin sevindim.Allah hayırlısıyla kucağına almayida nasip etsin.benimde 12.haftada yaptırdım ozaman ideal dedi doktorum iyi çıktı Allah a şükür...Şimdi 15 haftaya yeni girdim :))))

ayy şu son ayımıza gelsek hayırlısıyla. Doğum heyecanı başlasa. Ayy eşimde benim karnımı dinlemişti o ara guruldadı karnım ohoo burası panayır gibi olmuş sesler çok var dedi :)) bizler acıkınca bebişde acıkıo o zaman daha çok kıpırdıodur anneeeee yemek yolla dio :))

Sağol canım benim benide bilgilendirdiğin için ne bileyim bunca gün hep öyle düşündük ama ismiyle sevmemiz yok henüz tabide cinsiyetimiz bile belli değil :)) inan canım yaşayacak doğacak düşüncesine giremiyorumki bi türlü hep bi endişe içimde bazen burada da yazıyorum hem zorluklarla oldu bebeğimiz ondan hemde doğana kadar herşey Rabbimin takdiri buna inancımız tam çok şükür ona emanet o nasip ederse olacak gelecek aramıza diyoruz
şu kısmı tam anlamadım Allah'ın bildiğin kelimeler ağır mı gelirmiş gelmezmiymiş? eşimin adı da Yasin Taha yı o yüzdende çok istiyorduk.

acıkınca hemen yiyorum aslında, biraz beklesem belki hareket eder ama dayanamıyorum. Bide bebekler bu dönemlerde çok uyurlarmış, hareketini yakalamamız biraz zor yani yürüdüğümüz zaman hareket halindeyken bi salınım oluyo ya o zaman beşik gibi geliyo herhalde, biz hareket ederken o uyuyomuş:)) Böyle düşünürsek uyuduğumuz zamanlar daha çok hareket ediyo olabilir, o zamanda biz hissetmiyoruz tabi:))

Canım iyiki burası var sizin yazılarını okuyunca biraz aklım dağılıyor. Evet başladım hissetmeye dün eşîmde hissetti genelde portakal suyu içince hareket etmeye baslıyor bide ben ağlayınca ama oyle kelebek çırpınmadı gibi bir olay değil sanki telefonu koymuşlar sağ tarafıma orada titriyor gibi. Baslarda acaba gaz mı dedim sonra hep aynı yer oynayınca dedim ki bebeğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…