Bence kafana göre bırakma canım, belki doktorunun bir bildiği vardır. Ben doktorun dediğinin dışında birşey yapmaktan hep çok korkarım...
22 marta gittim ayakları kendisi küçüktü her gittiğimde birsürü değişikler olduğunu görüyorum mucize gibi yyaaa tam bebek gibi olmuş her yeri belirgindi çok farklı duygular içerisindeyimm sen ne zaman gidiyorsun dr konturolünee
öyledir eminim ben geçen salı gittim 4 cm boyuyla benimki bile yerinde durmuyodu kolu bacağı kıpır kıpırdı ilk kez onu hareketli gördüm bende çok değişik olmuştum doktor bile gülmüştü şuna bak boyuna bakmadan yerinde durmuyo diye :) hafta pazartesi 2 li teste gidicez bakalım hayırlısı heyecanla bekliyorum o günü o zman dahada büyümüş olur kuzumm
AYY KÜÇÜK TATLI ŞEYYİŞALAHH İYİ SONUÇLAR ALIRSIN CNM BEN YAPTIRDIMM SONUÇLAR İYİ ÇIKTI BU GÜN SORDUM 3LÜYE GEREK VARMI DİYE HAYIR GEREK YOK DEDİ ÇÜNKÜ GENÇ ANNE OLMUŞSUN RİSKİN OLMAZ DEDİ 2Lİ İYİ ÇIKINCA 3 LÜYÜ GEREK GÖRMÜYORUMM DEDİ ÇOK ŞÜKÜR Bİ SIKINTI YOKKKK
iyi iyi canım çok şükür sıkıntı çıkmamasına çok sevindim inşaallah bizde güzel haberler alırızBen istemiyodum da doktorun ısrarıyla yaptırıyorum
Slm kızlar nasılsınız bu gün dr teyzemize gittik çok şükür bi sıkıntı yok kıpır kıpırdı canım bebeğimm 14+5 haftalık olmuşuzz göbek kordonu bacaklarının arasında idi o yüzden kesin bişey söylemedi 1 hafta sonra gel kesin bişey söylüycem dedi fotomuzuda koyalım teyzeleri görsün elini yüzüne götürmüş dedi dr çok mutluyummmmEki Görüntüle 1055566
Damla'ya canım başın sağolsun.Allah kalan ömrünü bebeğine versin .Ölmek nefes vermek değil bence onun ismi geçtiği sürece hep var olacak.İnş. sen de bebeğine anlatacaksın anneannenle yaptıklarını.
Slm kızlar nasılsınız bu gün dr teyzemize gittik çok şükür bi sıkıntı yok kıpır kıpırdı canım bebeğimm 14+5 haftalık olmuşuzz göbek kordonu bacaklarının arasında idi o yüzden kesin bişey söylemedi 1 hafta sonra gel kesin bişey söylüycem dedi fotomuzuda koyalım teyzeleri görsün elini yüzüne götürmüş dedi dr çok mutluyummmmEki Görüntüle 1055566
Kızlar ya benim ikili testin ultrasonda bir sorun yoktu kanda da oktor sorun yok risk minimum demiş ( bir yakınım gösterdi şimdilik).. acaba hiçbir zaman tam bilemedikleri için mi minimum dedi yoksa sorun yok mudur bilemedim.Sizlere ne dediler?
Sün sabah zorla portakal suyu içirdi bana o esnada bebeğim oynamaya basladı yine bak dedim hareket ediyor elini koydu oraya aa evet gercekten orada dedi. Zaten elini koyunca oraya anlayabiliyorsun canım. Ben iyi değilim cok fazla ananem benim anne yarımdu babam olmadığı için ananem baktı bana onsuz geçirdiğim 1 dek bile yok hep beraber yasadık şimdi vefat ettiğini alıştırmaya çalışıyorum beynime. Boğazımdan ne yazık ki hiç birsey geçmiyor evet bebeğim var benim dikkatli olmam lazım ama olmuyor kahvaltıdan kahvaltıya yemek yiyebiliyorum o yüzden kilo verdim 3 günde 1,5 kilo
saol canım, evet sonunda baya bir kıyafet aldım, çok az topuklu ayakkabı da aldım.Tam hamile moduna geçiyorum yani :) Doktor da artık dar giyinme göbeğin çıkmış deyince, korkup hızlandırdım alışverişi :)
Bebişi bilmiyorum ama ben çok rahatladım :)))
Hmm hep söylenir duyarın fakat bizzat böyle bir ağırlağa şahit olmadım açıkcası Elif Taha tanıdıklarım var ama bi sıkıntı görmedim hastalık veya aşırı yaramazlık falan derler ama aksine hiç görmedim onlarda. Eşiminde adı Yasin dediğim gibi onda da böyle bir etkiye rastlamadım kayınvalidemlede konuşuruz hep aksine hiç üzüp yormamış onları en çok razı oldukları evlatlarıdır çok şükürki bende eşimden çok razıyım hz.Yusuf aklıma gelir eşime bakınca o derece ahlaklı ve temiz yürekli bir insandır. Ben çok duyarım bu etkileri ama açıkcası dinende kesin kaynaklarda isimlerin ağır etkilerini bulamadım. Belki o etkiye inanmaklamı alakalıdır bilemedim valla
Eki Görüntüle 1055760 Eki Görüntüle 1055760
Merhaba annişler işte bu da benim bebişim:)) arkadaşların bazıları yaratık gibi bazıları uzaylı gibi dedi:)) ultrason çekilirken inanılmaz hareketliydi bebişim. sürekli kafasını salladı,elini kolunu,ayağını salladı çok güldük:))) ama cinsiyetini öğrenemedik13+4 günlük şuanda 15 haftalık filan olsun o zaman belli olabilir dedi. 10 gün sonra yine gidecem:)) ense kalınlığı ikili,üçlü test istedi ama yatırmayı düşünmüyorum. 6 aylıkken ayrıntılı ultrason yaptıracam sadece. doktorum yaptır diye ısrar etti aslında ama boşuna aklımı bulandırmak istemiyorum. sizler nasılsınız? bebişleriniz nasıl? çabucak geçsin 6 ay alalım kucaklarımıza bebişlerimizi:)
Daha yeni öğrendim:) Allah nasip ederse ekim annesi olucam:)
Canim ne mutlu sana benim eşimde çok iyidir.Allah ima Şükür onunla karşılaştırdi beni :))))küfürde ediyorlar falan ya çok üzücü oluyorbir yakinimiz muhammed Haris taktilar.çocuk sürekli hasta.babamda oluyormuş çocukken bebekken hüseyin miş ismi cok ağırlasmis hastalanmis.ismini değiştirmişler hemen Şahin koymuşlar hemen iyileşmiş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?