• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok sağolun kızlar iyiki burası var eşimle çok kötü tartıştık çok küçük nedenden dolayi bana olmaz hakaretler etti sanki dersinki ben çok büyük hata yaptım ettim de deli oldu resmen bende dayanamadim açtım agzimi yumdum gözümü hamileliğinde verdiği hasaslik beter oldum yani işte kızım durduruyo beni bi saniye bile görmek istemiyorum onun yüzünü şimdi anlamış hatasını Özür diliyor ama boş çok kötü kırdı kalbimi kırılan kalp onarilirmi ben onun için fedakarlar yapıyorum ama kendisinin ruhu bile duymuyor zaten burda yalnızım kimsem yok offfffff iyice coktummmmmm:50::50:

Canım nolur çok düşünme tartışmanız üstünde. Sen ne hissedersen bebişin de onu hisseder, senin kalp atışlarından anlar üzüntünü. Şmdi en önemlisi sensin. Maalesef kocalarımız olayı çok idrak edemeyip normal zamanki gibi davranıyorlar. Ben de anlatamadım hormonlarımın farklı çalıştığını. Tartıştığımızda ben mi hamileyim o mu anlamıyorum, ben alıngan o benden daha alıngan ve saldırgan

Canim yaa ben cool arkadasin doktoruna bir anlam verebilmis degilik demir hapina zaten uc ay dolunca baslanilir ve doguma kadar hatta dogumdan sonra uc ay daha devam edilir bu her hamile icin gecerli bisey omega 3 biraz istege bagli olup kalsiyum da son aylarda verilir ozellikle demir hapi gebelikteki en onemli ilactir internetten de arastirabilirsiniz...

Günaydın canım ee ben hiç bir ilaç kullanmıyorum ne Demir ne kalsiyum vitaminin falan yerli yerinde kansızlığım yok cok şükür aça hergğn lor yemeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Bence herseyim çözümü doğada ilaçlarda değil ki doktorumda oyle düşünüyor

Canım nolur çok düşünme tartışmanız üstünde. Sen ne hissedersen bebişin de onu hisseder, senin kalp atışlarından anlar üzüntünü. Şmdi en önemlisi sensin. Maalesef kocalarımız olayı çok idrak edemeyip normal zamanki gibi davranıyorlar. Ben de anlatamadım hormonlarımın farklı çalıştığını. Tartıştığımızda ben mi hamileyim o mu anlamıyorum, ben alıngan o benden daha alıngan ve saldırgan

Kızlar nolursunuz tartışmayın. Bugun varız İnanki 5 dakika sonrasına garantimiz yok. Fani bir dünyada kalp kırmaya değmez eşleriniz sizi cok seviyor ama işte herkes gibi onlarda bazen bilinmese düşüp bizi üzebiliyorlar bizde yapıyoruz tek taraflı değil. Belki akşama eşlerimizi sarılmak için bile bulamayacağız hadi sarılın öpün onları cok geç olmadan

Kızlar nolursunuz tartışmayın. Bugun varız İnanki 5 dakika sonrasına garantimiz yok. Fani bir dünyada kalp kırmaya değmez eşleriniz sizi cok seviyor ama işte herkes gibi onlarda bazen bilinmese düşüp bizi üzebiliyorlar bizde yapıyoruz tek taraflı değil. Belki akşama eşlerimizi sarılmak için bile bulamayacağız hadi sarılın öpün onları cok geç olmadan

Bana kalırsa da öyle, anlamıyorlar bazı değişkenleri ama biliyorum ki o da farklı duygular ve korkular içinde. Ne yapalım çocujlarımız doğacak, büyüyecek gidecek evden biz yine bir kör bir ayvaz kalacağız başbaşa :):16:

inanmıorum farka bak.canım benim ultrasona doktor muayanesinde esnasında baktı .4 boyutlu ultrasondan bile baktı ama zaten o muayane ücretinin içinde o da 50 lira.ikili test fiyatı yani oda kan oluo sanırım 80 lira.yani ben mua+ikili teste 130 tl verdim.ultrason temiz çıktı kan sonuclarıda allahın izniyle yarın güzel çıkar inşalalh.bu istanbuldaki hastane fiyatları ne ya uçmuş bunlar..:((

evet çok pahalı burası:( sen neredesin? ya istesem daha uygun yerde bulur yaptırırım ama bu testleri yaptırmak istemiyorum. bilsem ne olacak ki? anne karnında tedavi edilecek bir şey bulmuyorlar sonuçta.

günaydın kızlar :3: 3 gündür yoktum şehir dışındaydım geldim şimdi geçmişi çok okuyamadım umarım bi sorun yoktur :31:

evet çok pahalı burası:( sen neredesin? ya istesem daha uygun yerde bulur yaptırırım ama bu testleri yaptırmak istemiyorum. bilsem ne olacak ki? anne karnında tedavi edilecek bir şey bulmuyorlar sonuçta.
aaaa ilk kez benim düşüncemin aynısını düşünen birini buldum :48: bende yaptırmadım 2 liyi zaten bebiş uyuyodu doktorda ölçüm yapmadan alamam 16. haftada 3 lü var istersen dedi sonra konuştuk bu testlerde çıkabilecek olan hiç bir hastalıgın tedavisi yok anne karnında dedi tek yapılacak olan 5 aylıkkken kalbini durdurup almakmış onada nasıl kıyar insan :14:
bide doktorun söylediği sadece ihtimallermiş yani downlu dediği saglam saglam dediği downlu olabilirmiş bu nedenlede ne o cana kıyılır ne de 9 ay bu sıkıntıyla güzel hamişlik mahvedilir :49: herkesin kendi fikri ama bana milyonda 1 dese sıkıntımdan ölürüm o nedenle yaptırmıcam

Günaydın herkese bir prensesesim daha olacakmış inş.:16:
sürmeli prensesine çok sevindim :32: sag salim gelir inş. dogum tarihimiz aynı seni eylül annelerinden tanıyorum yanlış anımsamadıysam bende perşembe gitcem kız istiyorum erkek hissediyorum bakalım nolacak :34:

hepinizi de günaydın...kızlar bugün 14.haftamıza giriyoruz çok şükür:nazar::nazar:..zaman geçmiyo gibi gelio ama geçiomuş aslında bi şekilde...yarın randevumuz var, ikili test sonuçlarımızı alıcaz inşallah..belki cinsiyetini de söyler artık..Allah hayırlısını göstersin..sevgiler:49::49::49:

Günaydın canım ee ben hiç bir ilaç kullanmıyorum ne Demir ne kalsiyum vitaminin falan yerli yerinde kansızlığım yok cok şükür aça hergğn lor yemeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Bence herseyim çözümü doğada ilaçlarda değil ki doktorumda oyle düşünüyor

Canim benim uc aydan sonra kullanilan vitaminler konusunda katiliyorum ama demir hapi konusunda durum farkli hatta uc aydan sonra saglik ocaklari demir hapini ucretsiz veriyolar kullanilmasi gerektigi icin suan kan degerlerin normal olsada ilerleyen donemlerde kansizlik olusmasi buyuk bir ihtimal kansizlikta hem sana hem bebege zarar veren bi durum bu ilerleyen zamanlardaki yetersizligin bastan onune gecmek icin uc aydan sonra dogundan sonraki uc aya kadar demir kullanilmasi rutin internetten bu konuyla ilgili makaleleri okuyabilirsin.digerleri degil ama demir hapi gercekten cok onemli... benim karsi komsum ikinci gebeliginde kullanmadi uzerine olmadi sonra hep saclari dokuldu mahvoldu kansizliktan...

Canim benim uc aydan sonra kullanilan vitaminler konusunda katiliyorum ama demir hapi konusunda durum farkli hatta uc aydan sonra saglik ocaklari demir hapini ucretsiz veriyolar kullanilmasi gerektigi icin suan kan degerlerin normal olsada ilerleyen donemlerde kansizlik olusmasi buyuk bir ihtimal kansizlikta hem sana hem bebege zarar veren bi durum bu ilerleyen zamanlardaki yetersizligin bastan onune gecmek icin uc aydan sonra dogundan sonraki uc aya kadar demir kullanilmasi rutin internetten bu konuyla ilgili makaleleri okuyabilirsin.digerleri degil ama demir hapi gercekten cok onemli... benim karsi komsum ikinci gebeliginde kullanmadi uzerine olmadi sonra hep saclari dokuldu mahvoldu kansizliktan...

doktorum bana demir ilacı verdi fakat ben içemiyorum. Çok midemi bulandırıyor ve geri çıkarıyorum :50: dün doktora gittiğimde soracaktım o da acil doğuma gitmiş randevum iptal oldu :41:

Back
X