2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bende yasemin hanima gidiyorum. Tabiki kapatilir üzeri sonuçta prestij meselesi canın ne önemi var ki... Yazik yaa valla bu ülkede anne olabilmek bile zor

cnm pek iyi seyler duymadm erdem hakkinda.afiyet desen oyle.hic memnun kalmadm.bir kac tane daha memnun kalmadm.bi bakalm bu ay iice bakcam artik

Hisar hastanesi Ayşe hanım, Ümran tıp merkezi demişler ama teknik olarak cok yeterli değilmiş, erdem hastanesi adeler zati hanım, hospitallium da kötüymüş, afiyet hastanesi bilge Gökçen ve serçin hanım iyimiş, medicana Hüseyin arık, üsküdar hospitaltürk Banu büyükçayır. Şimdilik bunları bulabildim canım ben buldukça yazarım sana yeniden

geçmiş olsun canım diğer mesajı geç gördüm Allah bi daha yaşatmasın

bi arkadaşım doğum yapacak bu haftalarda bakalım o nasıl olacak memnun kalacak mı bi de olayı hatırlayabilseydin:)

cnm bikactanesini anlattim. daha buyukleri kalmadi aklmda.iikide kalmamis iice korktunuz ya.ben smdi uzuldum bu duruma.kendmi kotu hissettm.

Ümraniye ATLAS hastanesi Tülin hanımı öneririm kızlar
Erdem konusunda malesef benimde olumsuz çok yorum duymuşluğum var

sen ne duydun erdemle ilgili aydınlatır mısın bizi ya bi de şöyle bi şey var her hastaneyle ilgili kötü bi şey duydum mutlaka tamamen temizi yok heralde allaha emanetiz

yani insallah öyle olur ya insan gerçekten endişeleniyor eşime bişey belli etmek istemedim ama çok ihtimal olabiliyormuş geç döllenme bile etken yazıyor bi yerlerde hayırlısı artık:44:

umran tip o bahsettgm belediyeninki iste kanina bakcam deyip bana parayi geciren.bde bana bagrmisti durup dururken.bilge yse beni basindan atan doktor.afiyet hic ii dgl cnm.saol ama bnden uzak olsunlar

Ağliyorum şuan ya gerçekten çok moralin bozuldu.. Gidicek başka hastane bulucam uzakta olsa artik napiyim

kizlar endise etmeyin dedim die kiziosunuz ama bole aglamak dahami iyi ki.bnm de bebegim var sizi anlamazmiyim.herzaman ayni seyler olcak dgl derken szi ii niyetle rahatlatmak istedm.bak baska arkadsmzda ayni seyi dior.erdeme bak bi bekle dogum nasl olcak o hamile bayanin.nie uzuluon bn uzuldum suan gercektn kndimi suclu hssettm yapmayn boyle.olmadi degstirirsinz nie aglionki

umran tip o bahsettgm belediyeninki iste kanina bakcam deyip bana parayi geciren.bde bana bagrmisti durup dururken.bilge yse beni basindan atan doktor.afiyet hic ii dgl cnm.saol ama bnden uzak olsunlar

Ama ne biliyim bu doktorlarımı denedin ki?

sen ne duydun erdemle ilgili aydınlatır mısın bizi ya bi de şöyle bi şey var her hastaneyle ilgili kötü bi şey duydum mutlaka tamamen temizi yok heralde allaha emanetiz

Doktorundan memnunsan değiştirme tabi ama öncelikle bütün doktorların nerdeye hepsi sezeryan diyorlar normal doğum diyende son anda sezeryana dönüyor (3 tane örneğiyle konuştum)

Sonra çocukları gereksiz küvezde tutmalar (fazla küvezde çok zararlı)

Ayrıca bir arkadaşımın halasının gelini hamileyken gidiyorlar (doktorun adını hatırlamıyorum) doktor bu bebek özürlü almamız gerekiyor ACİL diyor insanlar perişan oluyor Allah tan akıllı biri çıkıyor başka bir hastaneye daha soralım diyor ve bebek çok şükür sapa sağlam şuanda 2 yaşında vs

elbette Allah a emanetiz ama ben ATLAS hastanesini çok sevmememe rağmen erdeme gidemedim tercih sizin
Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım insallah

Ağliyorum şuan ya gerçekten çok moralin bozuldu.. Gidicek başka hastane bulucam uzakta olsa artik napiyim

lütfen şaka yapıyorum de bunda ağlancak ne var güzelim Allah aşkına 5 km ötede Atlas var, Afiyet var (orda doktor araştırmak lazım)

bi kere şunu düşün lütfen KORKMA
Allah bir emanet verdi koruyup kollayacak olan Allah

iyi düşün iyi şeyler olsun sadece

Sen bunları söyledim diye degilki canim aksine tesekkur ederim bilgilendirdin bizi çok saol. Ben olanlara üzüldüm bizimde basimiza gelebilirdi . insan hayatinin bu kadar ucuzmuş gibi davranilmasina üzülüyorum. Ve inan ki ben oraya güleoynaya gittim hem en yakin o hhem de güzel şeyler duydum diye.. Aksi şeyler duyunca insan tabiki üzülür bence bu normal. Bi de hak verirsen hamileyiz duyguları en hat safhada yasiyoruz aninda aglayip gulebiliriz :) sen kendini nie suçlu hissediyosun minnettarim sana sayede acik gözle bakicam neler olup bitiyor diye temkinliolucam :)

Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk

Doğru diyorsun da tedirgin oldum ondan :) geçti simdi :) bi oralari arastirayim bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…