bi arkadaşım doğum yapacak bu haftalarda bakalım o nasıl olacak memnun kalacak mı bi de olayı hatırlayabilseydin:)
Canim haber alinca banada haber et bende erdeme gidiyorum ve tedirgin oldum gerçekten..
duymazsiniz cunku hemen skandallarin uzeri kapatildi cnm.doktorlari unuttum kizlar ya ama emel ismini duymadm sanrm o doktor dgldi rahat olun.emel doktordan baskalariydi.korkmayin.sz korkun diye demedm.hatta bilsem hic demezdm sizi panik ettim durup dururken bak ya
cnm pek iyi seyler duymadm erdem hakkinda.afiyet desen oyle.hic memnun kalmadm.bir kac tane daha memnun kalmadm.bi bakalm bu ay iice bakcam artik
tamam canım yazarım burdan
duymazsiniz cunku hemen skandallarin uzeri kapatildi cnm.doktorlari unuttum kizlar ya ama emel ismini duymadm sanrm o doktor dgldi rahat olun.emel doktordan baskalariydi.korkmayin.sz korkun diye demedm.hatta bilsem hic demezdm sizi panik ettim durup dururken bak ya
bi arkadaşım doğum yapacak bu haftalarda bakalım o nasıl olacak memnun kalacak mı bi de olayı hatırlayabilseydin:)
Ümraniye ATLAS hastanesi Tülin hanımı öneririm kızlar
Erdem konusunda malesef benimde olumsuz çok yorum duymuşluğum var
benimkide ilk haftalarda bir hafta geriden geliyodu canım bende üzülüyordum son gittiğimde bırak geriyi 3 gün öne bile geçmişti miniğim :) bende çok üzülüyodum da doktor normal bu haftalar ilerde geride olur bunlar sorun değil önemli olan ilerleyen 20li haftalarda gelişiminin gerilememesi dedi endişelenme sorun yoktur inşaAllah
Ümraniye ATLAS hastanesi Tülin hanımı öneririm kızlar
Erdem konusunda malesef benimde olumsuz çok yorum duymuşluğum var
Hisar hastanesi Ayşe hanım, Ümran tıp merkezi demişler ama teknik olarak cok yeterli değilmiş, erdem hastanesi adeler zati hanım, hospitallium da kötüymüş, afiyet hastanesi bilge Gökçen ve serçin hanım iyimiş, medicana Hüseyin arık, üsküdar hospitaltürk Banu büyükçayır. Şimdilik bunları bulabildim canım ben buldukça yazarım sana yeniden
Ağliyorum şuan ya gerçekten çok moralin bozuldu.. Gidicek başka hastane bulucam uzakta olsa artik napiyim
umran tip o bahsettgm belediyeninki iste kanina bakcam deyip bana parayi geciren.bde bana bagrmisti durup dururken.bilge yse beni basindan atan doktor.afiyet hic ii dgl cnm.saol ama bnden uzak olsunlar
sen ne duydun erdemle ilgili aydınlatır mısın bizi ya bi de şöyle bi şey var her hastaneyle ilgili kötü bi şey duydum mutlaka tamamen temizi yok heralde allaha emanetiz
12+4 te söyledi %90 erkekmiş canım bende beklemiyordum söylemesini ama söyledi
Ağliyorum şuan ya gerçekten çok moralin bozuldu.. Gidicek başka hastane bulucam uzakta olsa artik napiyim
kizlar endise etmeyin dedim die kiziosunuz ama bole aglamak dahami iyi ki.bnm de bebegim var sizi anlamazmiyim.herzaman ayni seyler olcak dgl derken szi ii niyetle rahatlatmak istedm.bak baska arkadsmzda ayni seyi dior.erdeme bak bi bekle dogum nasl olcak o hamile bayanin.nie uzuluon bn uzuldum suan gercektn kndimi suclu hssettm yapmayn boyle.olmadi degstirirsinz nie aglionki
lütfen şaka yapıyorum de bunda ağlancak ne var güzelim Allah aşkına 5 km ötede Atlas var, Afiyet var (orda doktor araştırmak lazım)
bi kere şunu düşün lütfen KORKMA
Allah bir emanet verdi koruyup kollayacak olan Allah
iyi düşün iyi şeyler olsun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?