Sen bunları söyledim diye degilki canim aksine tesekkur ederim bilgilendirdin bizi çok saol. Ben olanlara üzüldüm bizimde basimiza gelebilirdi . insan hayatinin bu kadar ucuzmuş gibi davranilmasina üzülüyorum. Ve inan ki ben oraya güleoynaya gittim hem en yakin o hhem de güzel şeyler duydum diye.. Aksi şeyler duyunca insan tabiki üzülür bence bu normal. Bi de hak verirsen hamileyiz duyguları en hat safhada yasiyoruz aninda aglayip gulebiliriz :) sen kendini nie suçlu hissediyosun minnettarim sana sayede acik gözle bakicam neler olup bitiyor diye temkinliolucam :)
Evet canım artık via hospital selimiyeye gidiyorum bu doktor daha iyi geldi bana. Diğer doktor dediğin gibi garipti birazcık. Eşimi de ikna erik burayı tercih ettik. Fiyatlar cok uygun. 3 yıl once açılmış bir hastane bu yüzden mi nedir bilmiyorum hastanenin içi cok temiz. Ve doğum paketi var gayet uygun fiyata. Sanırım burada yapacağız doğumu. Ve doktorum hastanenin başhekimi 30 yıllık bir deneyime sahip. Evet kesinleşti canım %100 kız dedi.
evet cnm duydigumuzu soyleyelm.tabide ben soyledm diye arkadasi aglama tuttu.sakinles dedikcede sanki bana kizdi gbi hissettm uzuldum dolayisiyla.
neticede bende anne adayiyim tabiki herkesin bebegi kendisinden onemli. atlas fena dgl cnm ya memnunsan sorun yok bnde hastame arayisindaym belki bnde atlasa bakarim.muayene ucreti ne kadar oranin?kime gidiodun cnm ?bi bakim olmazsa:44:
kızlar merhaba doktor bana rahmın kalp seklınde dusuk rıskı fazladı bu tur rahımlerde ama ıyı gıdıyosun dedı benım gbı rahmı olan varmı acaba
seni uzdugum icin uzuldum iste ne bilim bnde boyle bir insanm.yedi kat yabanci gorsem aglayan,bir oturup aglamadgm kalior onla.afiyeti onermem cnm sana.orada ii bakmiolar bde para tuzagi.iki kere gttim anlattim hatta. bn yanls anlamsm ozaman.sen saol cnm icim rahatladi seni uzmedim demek.bebegide dusun aglama.baska hastane buluruz el birligiyle bak bnde ariom :)
Canim çok sevindim kızın olacağına :))))) ♥ hayırlısı olsun hangisi iyise o çıksın karşına...
Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk
Korkma canim . Allahin izniyle birşey olmayacak dualarimiz seninle . . .
Canım neden kanaman oluyor sürekli?
Doktora git canım belki bişey yaparlar.
İnşallah hemen kesilir. Senin için dua ediyorum. Neden böyle oluyor anlamadım ki. Progestan kullanıyor muydun şuanda?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:72
Canim lutfen korkmaa ve sakin kalmaya calis...yatarak dinlenmelisin ve mumkun olduunca ayaga kalkmamalisin canim... Dualarimiz seninle bebegin Allaha emanet korkmaa
Hemen dr unu ara veya hastaneye git cnm.
Canım inşallah bu seferki kanaman da kesilecek, dualarımız seninle.Ama lütfen evde kal ve yataktan hiç çıkmgünaydın kızlar dualarınız için sağoln inşallah atlatacagız allahın izniyle akşam gittik ultrasonla baktı ii bebek dedi ilaçlarını iç randeum cuma günü dedim tamam cuma günü gidersin dedi
Belli canim erkek miş.belkide kızdır sizinki pipileri hemen belli ediyor teyzesi :))))) bizimki öyle belli etti.görmemek elde değildi.:)))))
kızlar merhaba doktor bana rahmın kalp seklınde dusuk rıskı fazladı bu tur rahımlerde ama ıyı gıdıyosun dedı benım gbı rahmı olan varmı acaba
Canım inşallah bu seferki kanaman da kesilecek, dualarımız seninle.Ama lütfen evde kal ve yataktan hiç çıkmgünaydın kızlar dualarınız için sağoln inşallah atlatacagız allahın izniyle akşam gittik ultrasonla baktı ii bebek dedi ilaçlarını iç randeum cuma günü dedim tamam cuma günü gidersin dedi
çok sevindim cnm bebeğinin iyi olmasına. fazla kafaya takmamaya çalış.
yat hiç iş miş yapma. cuma inşallah daha iyi olacaksın.
Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk
canim herseyin hayirlisi insallah, bende son dakka sezeryan oldum su an normal dogumu o kadar cok istiyorumki, bi sansim daha var, ebe gununden once ve acilman guzel olursa normal dogurabilirsin dedi... tabi saglikli olsunlarda herseye raziyim...
Gunaydin guzel annisler ve minik bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?