2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

seni uzdugum icin uzuldum iste ne bilim bnde boyle bir insanm.yedi kat yabanci gorsem aglayan,bir oturup aglamadgm kalior onla.afiyeti onermem cnm sana.orada ii bakmiolar bde para tuzagi.iki kere gttim anlattim hatta. bn yanls anlamsm ozaman.sen saol cnm icim rahatladi seni uzmedim demek.bebegide dusun aglama.baska hastane buluruz el birligiyle bak bnde ariom :)

kızlar merhaba doktor bana rahmın kalp seklınde dusuk rıskı fazladı bu tur rahımlerde ama ıyı gıdıyosun dedı benım gbı rahmı olan varmı acaba

Canim çok sevindim kızın olacağına :))))) ♥ hayırlısı olsun hangisi iyise o çıksın karşına...

35 tl ssk farkı alıyorlar Ben 3 doktoru da denedim ama Tülin hanım da karar kıldım
en büyük handikap randevusuz gidiyorsun (tavsiyem şu o gün gelmeden arayıp sezeryan vs olup olmadığını sormak, sezeryanda ise ertele değilse sorun yok)

diğer doktorlar, Tülin hanım izindeyken gittim Sibel hanım ın havasından geçilmiyor (Sabah gittim yerinde yoktu sözde "müdehale" ye gitmiş eşimde hasta yanımda onu dahiliyeye göstermeye gittim. Geldim yerinde, kapıyı çaldım hastası var yardımcısına çok bekler miyim dedim alırım sizi dedi. hasta çıktı kapı açık ben tam karşısında oturuyorum yarımcısı "hanım efendi geldi alıyorum" dedi "onun sırası geçti bekleyecek biraz" dedi :) sanki o yerindeydi de ben onu beklemedim dedim veya bunu birazcık kibarca söylese ben aldırmayacağım malum gebelik hormonları o kadar beklemişim bide kendi doktorum değil "verin kağıdımı ben kimsenin kasıntılarıyla uğraşamam doktor değiştiricem" dedim.

(adından emin değilim kadriye hanım sanıyorum ERDEM den gelme malesef)
Diğer doktoru biraz bekledim, içeri girdim dedim Tülin hanımın hastasıyım ikili test için geldim o izinli isterseniz bi kontrol edelim...
Hanım efendi zahmet edip yerinden bile kalkmadı, ikili için direk ultrasona inin kan vereceksiniz ztn dedi kağıt verdi :)
Aşağı indim ultrason çekildi ama bebekler 5 gün geriden geliyor diye haftaya ertelediler belki o hanım baksa benim o kadar sıra beklememe gerek kalmazdı
eşim hasta benle bekliyor bi yandan hastane ortamı bi yandan Allah ım beterinden saklasın

velhasıl aman dikkat diyorum :)
ben şöyle yapıyorum
Kadıköy Şifadaki doktorum Emel hanım muhteşem bi kadındı, ücretler sebebiyle devam etmek istemedim (eşim önemli değil dedi ama iki bebek olacak Allah muhafaza lazım o maddi güç bize)
2 ayda bir ona da kontrole giderek biraz daha iyi hissediyorum diyebiliriz

arkadaşlara gelince hamile hormonlar coşmuştur ağlamak çözüm mü ona bakmak lazım. ben biraz daha realistim sanırım geleceğin büyüklerimi büyütmeye adayız ona göre hareket edebilmek lazım insallah onlarda kendilerini iyi hissedecekleri bir yol bulurlar Her türlü Allah a emanet

Son düzenleme:
kızlar merhaba doktor bana rahmın kalp seklınde dusuk rıskı fazladı bu tur rahımlerde ama ıyı gıdıyosun dedı benım gbı rahmı olan varmı acaba

ben :) hemde bebekler ikiz ve
5 haftalıkken gittim 4 hafta dedi rahim kalp şeklinde her gebeliğin düşük riski vardır ama seninki biraz daha yüksek ayrısa kesenin yerleşmeye çalıştığı diğer taraf kendini normal sandığı için kanamaların olabilir endişelenme sakın kahve rengi ise sorun yok ama kırmızı olursa mutlaka gel dedi.
bir hafta snra lekelenmem vardı kendini yordun mu dedi (evet evi süpürmüştüm) yapmıyorsun bi süre lütfen dedi.

bir iğne verdi haftalık bunları aynı günde yaptır dedi. ve yaptırdım çok şükür ne lekem kaldı ne bişey şükür risk ten falan bahsetmiyor doktorumuz gönlünü ferah tut kanaman yoksa düşük riskin yok demektir ama mümkün olduğunca hareketlerini kısıtla ilk başlarda biraz dinlen şansın varsa ilk dönem için önemli

Sen uzmedin tabikide cnimm benim o anlik olanları duyunca üzüldüm ben çok duygusalim birde hamilelik mahvetti beni kusuruma bakmayin. Sizi çok seviyorum :))

Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk

Canım inşallah bu seferki kanaman da kesilecek, dualarımız seninle.Ama lütfen evde kal ve yataktan hiç çıkma,lütfen.

Korkma canim . Allahin izniyle birşey olmayacak dualarimiz seninle . . .

Canım neden kanaman oluyor sürekli?

Doktora git canım belki bişey yaparlar.

İnşallah hemen kesilir. Senin için dua ediyorum. Neden böyle oluyor anlamadım ki. Progestan kullanıyor muydun şuanda?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:72

Canim lutfen korkmaa ve sakin kalmaya calis...yatarak dinlenmelisin ve mumkun olduunca ayaga kalkmamalisin canim... Dualarimiz seninle bebegin Allaha emanet korkmaa

Hemen dr unu ara veya hastaneye git cnm.

Belli canim erkek miş.belkide kızdır sizinki pipileri hemen belli ediyor teyzesi :))))) bizimki öyle belli etti.görmemek elde değildi.:)))))

:)) ayy canım benim yaa evet pipileri erken gösteriyor erkekler benimki dün pozisyonu düzeltmiş oohh yatıyordu doktor çok uğraştı ama yine göstermedi

Bana da aynısını dedi doktor erken doğum düşük riski oluyor dedi, ama ben oğlumu 41 hafta da doğurmuştum dedim o da sorun olmaz o zaman dedi..

Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk

Korkmamaya ve panik yapmamaya çalış lütfen bebeğin daha da stres olur yoksa.Doktorunu arayabildin mi hemen gidemeyecek gibiysen uzan ve ayağının altına da bir iki yastık koy.Doktor bana bu şekilde dinlen demişti ve mümkünse sadece wc dışında yerinden kalkma bir süre.
Dua ediyoruz senin ve bebeğin için Allah yardımcın olsun.

canim herseyin hayirlisi insallah, bende son dakka sezeryan oldum su an normal dogumu o kadar cok istiyorumki, bi sansim daha var, ebe gununden once ve acilman guzel olursa normal dogurabilirsin dedi... tabi saglikli olsunlarda herseye raziyim...

Her şey nasip bebeğin pozisyonu çok önemli tabi hakkımızda hayırlısı olsun cnm

güanydın güzel anneler mutlu sağlıklı bi gün geçirin inşallah
kızlar bu arada ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum 1 kilo aldım sadece ama pantolon sanki hafiften sıkıyor tayt giyiynince krnımın çıktığı belli oluyor ama kıyafette anlaşılmıyor

Hava 23_24 derecelerde...benim gibi usuyen var mi?

Benim pantolonarim da sikmaya basladi.artik sabahlari karnim duz degil.hafif sis.bu haftasonu gidip rahat pantolonlar alacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…