2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Benim elimde olsa normali düşünürdüm. Sen niye normalden vazgeçtin bazı hastaneler kabul ediyor ama burayla konuşmak lazım.

Benim elimde olsa normali düşünürdüm. Sen niye normalden vazgeçtin bazı hastaneler kabul ediyor ama burayla konuşmak lazım.

Canım panik atağım var ve fıtığım. Hadi bunların hepsini geçtim zaten doktorda çatın dar olabilir dediki çatım bence de dar. Öyüzden bile bile tehlikeye atamam kendimi. Zaten panik atakla ölurum herhalde ben oracıkta. Cok korkuyorum normal doğumdan.

İnşallah tamamen kesilir. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Ama eşin gelince hemen doktora git bebeğini gör tamam mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne duydun merak ettim ben de oraya gidiyorum ama hastaneyi bilmiyorum sadece doktor için gidiyorum duyduklarını söylersen sevinirim

Benim eski doktorum Serap Yaltı Erdem hastanesinin eski tüp bebek servisi şefiydi. Bana Çakmak Erdemde Özlem hanımı tavsiye etmişti ama bana uzak olduğu için selimiye via yı seçtim.

Anladım canım. Geçmiş olsun. Sağlık şartları elvermiyorsa sezaryen şart.

Anladım canım. Geçmiş olsun. Sağlık şartları elvermiyorsa sezaryen şart.

Canım ya ben doktora sormayı unuttum acil bir durum olursa Allah korusun Fatma'nın durumu gibi birsey doktorla iletişime geçebiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk

İnşallah hemen kesilir. Senin için dua ediyorum. Neden böyle oluyor anlamadım ki. Progestan kullanıyor muydun şuanda?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:72
Biraz önce lavaboya gittim moralin çok bozuldu peceteye kan geldi ciktigimdan beri agliyorum lütfen dua edin kozlar moralin çok bozuk

Canim lutfen korkmaa ve sakin kalmaya calis...yatarak dinlenmelisin ve mumkun olduunca ayaga kalkmamalisin canim... Dualarimiz seninle bebegin Allaha emanet korkmaa

ayni seyleri bende duydum malesef ama dahada endiselendrmek istemedm.Allah hayir etsin hepimizin sonunun.

cok sagol canim ya.sabahki yaptigimlayim hala ve kendimi cok cok iyi hissediyorum masallah. yemek biraz sinsin yine yapacam.bir arkadas gargarasini yap demisti ama onemsememistim .deniz tuzlu gargara yaptim olmadi.ama bu ins sorunumu cozecek

Canım işe yaradıysa ne mutlu bana. Ben de buradan çok şeyler öğreniyorum. Korkunç kabızlık sorunu yaşıyordum mesela hamileliğim nedeniyle. Ananası önerdi başlıktan bir arkadaş, sağolsun sanki hayatımı kurtardı.

ayni seyleri bende duydum malesef ama dahada endiselendrmek istemedm.Allah hayir etsin hepimizin sonunun.

malesef öyle biz duyduğumuz söyleyelim ama kendi kararları çok alternatifsiz değil hastaneler ben kadıköy şifadan ATLAS a döndüm aralarında dağlar kadar fark var ama bebekler ikiz ve doğum sezeryan gibi görününce masraflar çok yükseliyor mecbur ekonomi yapmak gerekti.

Erdemle Atlasın şartları aynı sayılır benim iki arkadaşım doğum yaptı atlasta (ki çok yakın arkadaşlarım) çok memnunlar

evet cnm duydigumuzu soyleyelm.tabide ben soyledm diye arkadasi aglama tuttu.sakinles dedikcede sanki bana kizdi gbi hissettm uzuldum dolayisiyla.
neticede bende anne adayiyim tabiki herkesin bebegi kendisinden onemli. atlas fena dgl cnm ya memnunsan sorun yok bnde hastame arayisindaym belki bnde atlasa bakarim.muayene ucreti ne kadar oranin?kime gidiodun cnm ?bi bakim olmazsa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…