2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hepinize günaydın kızlar ::::::))
kartal senin kanaman oldugunu yeni okudum canım .nasılsın bugun?? cok gecmiş olsun dualarımız seninle .sakın panik ,stres yapma bende yasamıstım ilk haftalar.çok zor ama gecicek allahın izniyle.

günaydın annişler. bugün canım sıkkın, sabah eşimle tartıştık biraz. ondan mı bilmiyorum tansiyonum düşüyor sürekli, bir de başım ağrıyor :(

günaydın annişler. bugün canım sıkkın, sabah eşimle tartıştık biraz. ondan mı bilmiyorum tansiyonum düşüyor sürekli, bir de başım ağrıyor :(

günaydın canım.valla bizim hamilelik hormonları tavan yaptı heralde bende resmen kocamın her dediğine takılıyorum,ağlıyorum,sinirleniorum .tansiyonun düştüyse güzel bi kahvaltı yap canım, yapmadıysan tabi.dikkat et kendine .)

Herkese guuuunaydiiiiiiin :21:
mussssmutlu bi gun olsun hepimiz icin :16:
cok sukur mide bulantilarim kullandigim ilac sayesinde kalmadi ve artik
hamileligimin tadini cikariyorum kizlar :9:
yalniz 2 gundur asiri derecede usuyorum.Hasta
olmaktan korkuyorum :/ Surekli kalorifer bocegi gibi kalorifere yapismis vaziyettetim :1:
bide kabizlik durumum var.2 gundur kuru kayisi yiyip ustune ilik su iciyorum
ama fayda etmedi :25:
yapabilecegim baska bisey var mi sizce??

Gunaydin bende 2li test sonucunu aldim temiz cok sukur. Simdi dr.a gosterecegim.
Bugun bende gerginim nedense. Noluyor bizr yahu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok sevindim cnm bebeğinin iyi olmasına. fazla kafaya takmamaya çalış.
yat hiç iş miş yapma. cuma inşallah daha iyi olacaksın.

Korkmamaya ve panik yapmamaya çalış lütfen bebeğin daha da stres olur yoksa.Doktorunu arayabildin mi hemen gidemeyecek gibiysen uzan ve ayağının altına da bir iki yastık koy.Doktor bana bu şekilde dinlen demişti ve mümkünse sadece wc dışında yerinden kalkma bir süre.
Dua ediyoruz senin ve bebeğin için Allah yardımcın olsun.

hepinize günaydın kızlar ::::::))
kartal senin kanaman oldugunu yeni okudum canım .nasılsın bugun?? cok gecmiş olsun dualarımız seninle .sakın panik ,stres yapma bende yasamıstım ilk haftalar.çok zor ama gecicek allahın izniyle.

sağolun kızlar ya hepiniz panik yapma yazmıssınız ama ılk doğumumdan sonra panik atak hastası oldum ben bide ileri napcam ben damla panik için neler yapıyosun nefes alıp veriyorum bol bol derin derin nasıl sakinleşcem bılmıyorum

olmaktan korkuyorum :/ Surekli kalorifer bocegi gibi kalorifere yapismis vaziyettetim :1:

Kuru erikler varya çekirdeksiz satılıyor onlardan yiyebilirsin..

Günaydın teyzeler :) biz dün kontrole gittik bebişim çok tatlıydı kızlar ayy bacaklarını bir görseniz çikolota yemeden gittim maşallahı vardı :9: 11.6 cm :nazar: 14+2 haftalık , doktor amcamız baya baktı , cinsiyetini söyliyeyim mi 2 hafta sonramı söyliyim dedi ? bende hocam merak ediyorum ama siz bilirsiniz dedim eşim ben bilmek istiyorum dedi , doktor amcamız daaaa KIZ dedi çok şükür yarabbim sen sağlıklısını hayırlısını ver güzel Rabbim Amin :)

daha önceki sayfalarda ananas önermişlerdi.
bende haftada bir iki kez yiyorum. şimdiye kadar kabızlık sorunum hiç olmadı çok şükür.

Günaydın teyzeler :) biz dün kontrole gittik bebişim çok tatlıydı kızlar ayy bacaklarını bir görseniz çikolota yemeden gittim maşallahı vardı :9: 11.6 cm :nazar: 14+2 haftalık , doktor amcamız baya baktı , cinsiyetini söyliyeyim mi 2 hafta sonramı söyliyim dedi ? bende hocam merak ediyorum ama siz bilirsiniz dedim eşim ben bilmek istiyorum dedi , doktor amcamız daaaa KIZ dedi çok şükür yarabbim sen sağlıklısını hayırlısını ver güzel Rabbim Amin :)

aaa bir kız daha. valla kızlar çoğaldı. :49: hadi bakalım hayırlısı olsun cnm.
sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah.

aman maşallah hadi hayırlısı olsun bi kızımız daha oluyor Allah ın izniyle MAŞALLAH cimcimeye

günaydın arkadaşlar;) Lütfen herkes kafasındaki kötü şeyleri yaşadıklarını unutmaya çalışsın bugün;) Rabbimin verdiği mucizeyi düşünelim, şükredelim. Her şey gelir geçer ama bu mutlu günlerimiz bir daha geri gelmez;) Kartal arkadaşımıza da çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsın canım...

sağolun kızlar ya hepiniz panik yapma yazmıssınız ama ılk doğumumdan sonra panik atak hastası oldum ben bide ileri napcam ben damla panik için neler yapıyosun nefes alıp veriyorum bol bol derin derin nasıl sakinleşcem bılmıyorum

Panik atak olduğunu bilmiyordum canım tabii haliyle daha fazla endişen oluyordur.. yakın bir arkadaşın ya da yanında mutlu olduğun birisini yanına çağırsan en azından kafan dağılır belki.. Nefes al ver dua et inşallah duracak öyle odaklanmaya çalış.

günaydın kızlar dualarınız için sağoln inşallah atlatacagız allahın izniyle akşam gittik ultrasonla baktı ii bebek dedi ilaçlarını iç randeum cuma günü dedim tamam cuma günü gidersin dedi

az sabır Allah ın izniyle geçecek ve herşey oluna girecek tez zamanda insallah ilaçlarını ihmal etme

:nazar:maşallah canım, tebrikler.:emir_bebek: bi kızımız daha oldu ne güzel:16:

yaa ne güzel benim ki göstermedi belki 15. hafta da gösterir çok merak ediyorum bende aşkımı

aaa bir kız daha. valla kızlar çoğaldı. :49: hadi bakalım hayırlısı olsun cnm.
sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah.

Amin , teşekkür ederim cnm sağolasın , hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi inş. bu sene kız senesi galiba :9:

aman maşallah hadi hayırlısı olsun bi kızımız daha oluyor Allah ın izniyle MAŞALLAH cimcimeye

teşekkür ederim cnm çok sağol ,

:nazar:maşallah canım, tebrikler.:emir_bebek: bi kızımız daha oldu ne güzel:16:

çok teşekkür ederim cnm . sağolasın , kızlar bu sene atak yaptı :)

Gunaydin bende 2li test sonucunu aldim temiz cok sukur. Simdi dr.a gosterecegim.
Bugun bende gerginim nedense. Noluyor bizr yahu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonucun temiz çıkmış cnm hayırlı olsun.
valla bu aralar hormonlar tavan yapmış durumda :9:
herkes de bi atarlı haller. durup dururken ağlamalar.
bu bebişler bizi ne hale getircek 9 ayda korkuom valla :51:

yaa ne güzel benim ki göstermedi belki 15. hafta da gösterir çok merak ediyorum bende aşkımı

gösterir cnm . Benim doktorum aslında çok zorlandı bakarken , hatta 2 hafta sonra mı söyleyim falan dedi emin olmak istedi sanırım , eşim söyle diyince söyledi

Back
X