2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 1077075
gerci bizde 13 haftaliga gore az degiliz :1:gerci bu aksam halimiz sabah biraz daha kucuk oluyo aksam olunca fil yutmus gibi oluyorum cok sukur hepimizin kocaman gobisleride olur insallah Allah in izniyle Allah hepimize hayirli saglikli evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin kontrole daha 3 hafta var nasil gececek bilmiyorum ama sabredicem kararliyim 16 haftayi doldurmadan gitmiycem Muhammed imiz mi geliyo Elif imiz mi cok merak ediyorum:16:

Maşallah sanada kız valla özendim ben oğlumda karnım yok die üzülürdüm haziran anneleri 2013 gobuslerimiz var orda bakarsın inş bigun bunda da erken pırtladı sığmıyorum bişeye yani marifet göbekte değil bebek kilo alsın sen değil boş ver karnı kocaman olupta 2kilo doğuran gördüm ben 55 idim ilk gebelikte 64 ile doğuma girdim 3480 doğdu oğlum normal doğum ile sonrasında kilom kalmadı emzirme doneminde aldım brz inş sende ince cik çıkarsın doğumdan

Bu da Defnemle ben :) henüz çok ortada değiliz ama yok da değiliz, pijamanın da kusuruna bakmayın :17: 14+6yız burada

Maşallah defneye:)) küçük ama buradayım diyor:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin sağolasın canım:) benim ayağıma da gece kramp giriyor. Ve oturunca alt tarafıma batıyor. Bi süre kendime gelemiyorum. Üstüne durmamak lazım

canım ben kaçırdım alıntı mesajlardan anladığım kadarıyla sınavın var :17: başarılar dilerim kızım ve miniğimle :49::3::emir_bebek::nazar::38:

Merhaba sitenin yeni uyesiyim ve 14+4 ile ilk bebegimi bekliyorum.
ABD'de yasiyorum, burda maalsef tum hamilelik boyunca ultrasound'a en fazla 3 kez sokuyorlar (riskli bir hamilelik gecirmiyorsan)
Ilk kez 12. haftada gorduk bebegimizi, bir de 20. haftada gorcez o zaman cinsiyeti belli olcak. Onun disinda her ay kalbini dinliyoruz o kadar :)
Saglikli olsun da buna da sukur!!
Ama cinsiyeti konusunda meraktan ailecek catliycaz annem erkek olsun istiyor kayinvalidem kiz, ikisi de kendinde olmayani istiyor yani :)
Benim tarafta hic erkek olmadigi icin ben de erkek olsun istiyorum, ablamin kizinda hevesimizi baya almistik :) Tabi hayirlisi, kismet, oncelikle saglikli, akilli fikirli olsun.

Size sormak istedigim birsey var: Hamilelik boyunca ben cok fazla susuyorum, burdaki doktorlara, arkadaslara soyledim gayet normal dediler ama bir de sizlere danismak istedim. Oyle boyle degiil, gunde en az 2.5-3 litre su iciyorum, bu nedenle acikmiyorum bile, buna ragmen simdiye kadar 3 kilo aldim. Duzenli spor yapan biriyim belki ondan da olabilir ama yine de sizin fikrinizi almak istedim.

Simdiden tesekkurler ve iyi haftasonlari!!

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Acaba tuzu çok kaçırıyor olabilir misin? Ödem tutar bu yüzden de kilo gibi görünüyordur belki. İçerik olarak ölçüm yaptırsan daha iyi anlaşılır. Yani ne kadarı su, ne kadarı yağ vs. Bunun dışında tansiyon ve şeker problemin yoksa kilo almak sorun değil kaldı ki 4. Ayda 3 kg normal bence

Günaydın güzel annişler ve minik yavrucukları :)) öncelikle güzel bir haftasonu diliyorum hepimize.

Dün 30 tane kız ismi arasından annem ben ve eşim kura çektik bildiğiniz ve kalanlar yine hira ve tilya oldu şimdi aralarında düşünüyoruz :)

Buraya bu sebepten hiç giremedim cok kıskandım herkes fotografını paylaşmış. Ben birazdan sınava gideceğim geldiğimde bende çekip koyarım ne kadar büyümüş hepimizin göbişleri maşallah kuzucuklarımıza :)

Âmin sağolasın canım:) benim ayağıma da gece kramp giriyor. Ve oturunca alt tarafıma batıyor. Bi süre kendime gelemiyorum. Üstüne durmamak lazım

Dun namazdayken bi kramp girdi bacağima.. damarlar geriliyor heralda..

tatlım maşallah sen öndesin bana göre :3::nazar::49: tekmeler başladı mı :52::52::52: Diloşu da öptük kocaman :54:

Başladı teyzesi.. senin kızın nasıl yürüyor mu.. ahh yiğitim ysşasaydi belki oda yürüyecekti..:14:

selam kızlar nasılsınız :3:

bende çarşambaları haftamı doldurduğumdan önümüzdeki çarşamba 23 nisan olduğunu farkedince :72: sanırım salı günü kontrole gidicem hadi bakalım bol sağlıklı-keyifli haberlerimiz olsun :nazar::38:

Cinsiyetini ögrendin mi canim benim:16: yoksa hu gittigindemi ögreneceksin..

Günaydın güzel annişler ve minik yavrucukları :)) öncelikle güzel bir haftasonu diliyorum hepimize.

Dün 30 tane kız ismi arasından annem ben ve eşim kura çektik bildiğiniz ve kalanlar yine hira ve tilya oldu şimdi aralarında düşünüyoruz :)

Buraya bu sebepten hiç giremedim cok kıskandım herkes fotografını paylaşmış. Ben birazdan sınava gideceğim geldiğimde bende çekip koyarım ne kadar büyümüş hepimizin göbişleri maşallah kuzucuklarımıza :)

Hadi bakalım bekliyoruz canim.. bende eklerim buğün bi ara..

Ben de aynısını yapıyorum. Hatta 2 gün sürdüm, kaç gündür kaşınmıyorum. Lierac'ın içindeki kanserojenleri görünce çatlarım daha iyi dedim zaten.

Lierac'in icerigini okumadim..senin yazini okuyunca sok oldum. Dun aldim :( ne varmis?

Onu da öğrenirsin canım. Insan meraklarının tabi ama öğrendiğin an ağlayabilirsin ona göre uyarayım:) çok duygulandım ben o an:)
Karnına bakarsak erkek gibi duruyor ama Allah bilir:))))

İnşallah canim bir an önce öğrenmek için sabırsızlanıyorum :)) ama bende kesin ağlarim çok güzel bi duygu :)) herkes onu söylüyo göbüş sivri erkektir diyo ama bakalim :))) nasip

Günaydın, mutlu hafta sonları diliyorum hepinize.
Bir de geçen hafta beta hcg 100ün üstünde olursa ikilide kız gibi birşeyler vardı, ben de kendiminkini ancak dün kontrol edebildim: 112
Yani Defnemin gelişini tescillemiş mi oluyorum :17:

Back
X