2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba canım benim de tiroid yüksek çıktı yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum ilaç haftaiçi 50lik hafta sonu 75lik içiyorum ben
dün sabah ac karnına ilacı almadan yaptırdım testi 3.67 ye düşmüş değerim komtrolüm haftaya, referans aralığında bir değer ama 2.5 inmesi gerekiyormuş demişti doktor sizde de öyle mi acaba merak ettim

Tabiki. 2 buçuk ve altı olacak değerin. İlacı almadan değil ilacı alıp kan ver. Önemli olan ilacın yetip yetmediğini her ay kontrol etmek. Bu yüzden ilacını al öyle kan ver. İlaçsız 3,67 ise ilaçla 2 buçuğun altındadır senin.
Ben de sonucumu aldım. 2,39 çıkmış çok şükür.

Kızlar ben bugün bişey yaptımmm :61::61:

normalde doktor kontrolümüz mayısın 5'inde ama cinsiyet konusu eşimle benim kafamı çok meşgul ediyordu. bugün 15. haftamıza girdik artık bişeyler netleşmiştir ne duruyoruz diye eşiminde ısrarları sonucu bize yakın başka bi özel hastaneye gittim veeee %80 kızınız oluyor dedi ben şaşırdım :53: eşim havalara uçtu :119::119::119:

10 gün sonra gelmiş olsaydın %100 derdim ama bence yine yanılmam dedi doktor sanırım bizimde prensesimiz geliyorrrrrr :52::52::52:

Canım hayırlı olsun, çok sevindim öğrenmene :) İnşallah sağlıklı, güzel bir kızın olur :)

Bak teyzesi benim bebeğim bana ne diyor :) Ay çok tatlı ya :))

18 hafta yaşındayım; anneciğim geceleri uyuyamıyor, ben onu incitmek istemiyorum ama ben de burada sıkılıyorum ve o benimle konuşmuyor. Heeeeyyyy neden benimle konuşmuyorsun sen? Ama ben seni seviyorum. Annemin tansiyon denen şeyi düşmüş, ani hareketler yapıp, ayağa kalkmaması gerekiyormuş. Artık 210 gr. oldum anneme daha çok benziyorum. Bir de bağırsaklarım mekonyum denen bir şey yapıyor, o çok gereksiz bir şey…

hehehe cok tatlı ama dimi :)) ben her yeni haftaya girmeden oraya bir bakıyorum ne diyor acaba bu hafta diye. şimdi 20 haftalığa baktım. ne kadar güzel anlatmış herşeyi baksana teyzesi önümüzde ki hafta bizi neler bekliyor :))

20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü. Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor. Ona boyumun 25 cm. kilomun 340 gr. olduğunu söyledim. Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor “zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü” diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm. yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış. Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor.

haftaya tam 25 cm olacakmış düşünebiliyormusun kocaman bir dev var içimde :))

Olsun arkadaşım, şanslısın işte. Bahçe içinde ev bulak kolay mı bu zamanda? Annemlerin evi de bahçeli. Biz de her fırsatta gidiyoruz. Zaten kısmetse biz de doğumdan önce bahçeli eve taşınacağız. Annemlerin çaprazında bizim taşınacağımız ev. Çocuğumuz toprakla, denizle, köpeğimizle büyüsün istiyoruz nasipse. Biz doğa aşığıyız, umarız o da bizim gibi olur ve yaşayacak güzel bir dünya kalır çocuklarımıza.

inş.:) Biz de çok istiyoruz ilerde imkanımız olursa 1 bahçeli ev almak ve orada oturmak istiyoruz hayırlısıyla . Bizde doğa aşığıyız annemlere gidince hiç evde kahvaltı yapmak istemiyorum hep çardakta oturmak istiyorum , bahçeye çıkıyorum hele bu mevsimde çok güzel oluyor ağaçlar çiçek açmış oluyor . Çocuklarımıza ne öğretirsek onu alırlar diye düşünüyorum , inş onlarda bizim gibi olurlar

rica ederim canımm :))

16 haftaya kadar olanları okudum bir çırpıda, çok eğlenceli:) ay okurken yine ağladım:)) diğerleri süpriz olsun her haftanınkini sırayla bebişim o kadarken okuyacağım:) böyle şeyler bulursan paylaşır mısın canım yine? ben iş yoğunlugundan bakamıyorum bunlara:(

Büyüdü canım büyümez mi günaydın bu arada

Günaydın canım ben bi an önce doktora gitmek istiyorummmm kızımı görmeye çok ihtiyacım var bunalımdayım
Göbek deliğinin büyüdüğünü fark etmedim ama göbeğim gergin :)
Tamam canım saol
Kızlar nete içinizde ki miniğin hafta hafta gelişîmi yazın mynetten bir sayfa olacak karşınıza çıkan orada içimizde ki bebeğin konuşmaları var bir okuyun istedim cok cok güzel paylaşımlar yazmış hafta hafta :)
Bakayım bi bende
Slm kizlar beni hatirladinizmi ben subat 21 de malesef bebegimi kaybettim ekim annesiydim şimdi yeniden hamileyim cok sukur aralik annesiyim :) :) :)
Süpeeeeer bi haber canım sağlıkla al kucağına bizede yaz bilgi ver canım

normalde doktor kontrolümüz mayısın 5'inde ama cinsiyet konusu eşimle benim kafamı çok meşgul ediyordu. bugün 15. haftamıza girdik artık bişeyler netleşmiştir ne duruyoruz diye eşiminde ısrarları sonucu bize yakın başka bi özel hastaneye gittim veeee %80 kızınız oluyor dedi ben şaşırdım :53: eşim havalara uçtu :119::119::119:

10 gün sonra gelmiş olsaydın %100 derdim ama bence yine yanılmam dedi doktor sanırım bizimde prensesimiz geliyorrrrrr :52::52::52:

Gözünaydınn canımmmm prensesler çoğalıyooo

16 haftaya kadar olanları okudum bir çırpıda, çok eğlenceli:) ay okurken yine ağladım:)) diğerleri süpriz olsun her haftanınkini sırayla bebişim o kadarken okuyacağım:) böyle şeyler bulursan paylaşır mısın canım yine? ben iş yoğunlugundan bakamıyorum bunlara:(

tabii bulursam paylaşırım :)) yaa ağlamak yok ama toparlan bebişlerşmiz böyle konuşuyorlar işte içimizde :) bende yeni haftaya girmeden 3 gün once falan okuyorum diyorum bak ak bak haftaya bebişim bunları yapacakmış diye hevesleniyorum. şimdi,den 20. haftaya adapte olmuş bulunmaktayım :)) oysaki dahaa 3 gün vaaar :))

Arkadaşlar pazarlarda genelde ihraç fazlası ürünler oluyor. Bunların bir kısmı da üzerindeki kanserojen boyalar nedeniyle karşı tarafın satın almadığı ürünler oluyor. Bence az olsun öz olsun. Mümkün olduğunca organik ya da güvenilir markaları tercih etmeliyiz. 2 sene önce internetten Walt Disney'in ürünlerini almıştım. Üstelik güvenlik sertifikası da var. Ama bir yerde Walt Disney'in ürünlerinde, hatta Adidas ve Nike'ın ürünlerinde bile zararlı kimyasallar olduğu yazıyordu. Çok da yapabileceğimiz bir şey yok belki ama yine de pazardan almak içime sinmiyor. Yazık bebişlerimize, dünya artık ne kadar tehlikeli biz insanlar yüzünden :50:

Aynen cnm gel de pazardan alda, o miklere giydir hadi , ben güvenemiyorum . Hediye gelenlerde içime sinmez :( az alırım ama ,öz alırım kısmet olursa .
Bir de çok boyalı ürün almamak gerek diye duydum . Çok güzel çocuk markaları oradaki indirimleri takip etmek yeterli

Ben de değerlerim normale dönünce bebek yapma çalışmalarına başladık. İlk ay olmadı. İkinci ayda oldu çok şükür :) İlk ayda olsaydı eylülün başında doğum yapacaktım :))) Kısmet artık :)

Ben de 25 mg kullanıyorum. Her gün bir buçuk alıyorum. Bu aya kadar yetiyordu. Şimdi sonuçlarımı bekliyorum. Bakalım hala yetiyor mu?

Bi de sana şunu sorucam. Kanını sabah mı veriyorsun? Mesela gün içerisinde yetiyor mu bize bu ilaç? Bunu nasıl bilicez ki. Ben bu yüzden dün öğleden sonra verdim. Bakalım ne çıkacak.. Sonuçta bize ertesi güne kadar yetmesi lazım bu ilacın...

Çok şükür bizi üzmeden hemen gelivermiş desene minnoşlarımız :16:

Canım ben sabahları aç karnına 7 gibi içiyorum ilacı, kanımı 10 gibi veriyorum. Bence önemli olan içer içmez kan vermemek. O zaman yüksek çıkar bence değerler. İnşallah iyi çıkar tatlım sonuçlarımız sağlıkla doğar kuzucuklarımız :49:

Slm kizlar beni hatirladinizmi ben subat 21 de malesef bebegimi kaybettim ekim annesiydim şimdi yeniden hamileyim cok sukur aralik annesiyim :) :) :)

hayırlı uğurlu olsun :) Rabbim çok bekletmeden yeni bebeğini vermiş ne güzel bir mutluluktur bu senin adına çok sevindim. Rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah

canımm çok sevindim vee bir prensesimiz daha geliyor katılıyor aramıza :) çok iyi yapmışsınız canım ne güzel beklemeden gidip öğrendiniz. babası da çok sevinmiş hatta uçmuş havalara ee bundan güzel haber mi olur? cuma bize de uğurlu gelmişti size de uğurlu geldi maşallah kızına :))

merhaba annişler, hayırlı cumalar. Bu ara inanılmaz duygusal,agresif, alıngan,sinirli biri oldum çıktım:( 31 yaşındayım bu yaşıma kadar ağlamadığım kadar ağlıyorum. reklamlara bile ağlıyorum düşünün işte:) buluttan nem kapıyorum,çevremdekiler nazımla oynamak zorunda kalıyor hep. iş yerimde de abartıyorum her şeyi. eskiden kafama takmadığım her şeyi fazlasıyla kafama takıyorum. eşim sürekli ders çalışıyor,çok yoğun. anlıyorum onu. ama azcık bizimle ilgilenmese istemiyor bebişimizi sanırım diye düşünmeye başlıyorum:( az evvel anne olamayanların yazdıklarını okudum yine ağladım:( offf nolacak bu halim? ne zaman geçer? sizde de var mı böyle durumlar. çok iyiydim ya son 2 hafta ben ben değilim sanki:( normalde sivri,inatçı,ağlamayan ben oto kuşa ağlıyorum, herkes şokta:)) off geçsin bu duygusal bunalımlar:(

canım ben de aynı problemi yaşıyorım. hamileleiğimi,in başlarında yoktu boyle sorunlarım yeni yeni başladı bazen boğuldumu hissediyorum ama sonra geçiyor en çokta anneciğimi üzüyorum. hiç birsey yokken ortada bianda parlıyorum sanırım şımarıklık yapıyorum bazen. dün gece eşim hena yı sevmiyor hiç konuşmıuyor di,ye dedim sen istemiyormusun kızını. bide eskiden ilk haftalarımızda yaşadığımız tartısma sonucu baya bilinç altıma işlemiş sanırım aldır demişti bana. o sözü hatırladım bianda böyle yapınca. sonra gece gece üzdüm adamcağızı. sanırım birazcık abartıyorum hamilelik hormonlarımızın aslında bizi ele geçirmesine izin vermemeliyiz.

tabii bulursam paylaşırım :)) yaa ağlamak yok ama toparlan bebişlerşmiz böyle konuşuyorlar işte içimizde :) bende yeni haftaya girmeden 3 gün once falan okuyorum diyorum bak ak bak haftaya bebişim bunları yapacakmış diye hevesleniyorum. şimdi,den 20. haftaya adapte olmuş bulunmaktayım :)) oysaki dahaa 3 gün vaaar :))

aaay sen benden önce anniş olacaksın ne güzeeel:) göbişin bayağı büyümüştür:) başak burcu olacak bebişin Allah sabır versin:)) kocam başak zor insanlar vesselam:) ben de 3 gün önceden okuyayım güzel taktikmiş:))

hehehe cok tatlı ama dimi :)) ben her yeni haftaya girmeden oraya bir bakıyorum ne diyor acaba bu hafta diye. şimdi 20 haftalığa baktım. ne kadar güzel anlatmış herşeyi baksana teyzesi önümüzde ki hafta bizi neler bekliyor :))

20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü. Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor. Ona boyumun 25 cm. kilomun 340 gr. olduğunu söyledim. Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor “zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü” diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm. yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış. Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor.

haftaya tam 25 cm olacakmış düşünebiliyormusun kocaman bir dev var içimde :))

Çok tatlı yaa :)) İyiki söyledin burayı :)))
Boyu 25 cm olacak he maşallahhh :)) Zaten şuanda bile 19 cm :) Cetvelden bakıyorum amma uzun maşallah:nazar::nazar::nazar:
Aslında bayağı büyüdüler ve bunu duyunca çok mutlu oluyorum :))))))))

oleyy çok mutlu oldum , sen neden şaşırdın zaten kız istiyordun bta hcg yi araştırıp duruyordun şimdi niye şaşırdın ki , hadi sevinelim

İnanmıyorum ya nasıl da bildin :)))
Aradım sordum mordoğan mı diye. Evet dedi :))) yaban tvde görmüş :)))))))))
Bir de sor bakalım mordoğanda dügzün pansiyonlar var mı? Fiyatları nasıl? diye sordu... :)

Ben devamlı izlerim Cem kaptanı. Biraz balık tutkunuyuz da. Eşimden sonra böyle oldum aslında. Önceden tanımazdım balıkları. Şimdi bilmediğim yok gibi. Hatta oltaya gelişinden anlıyorum hangi balığı çekeceğimi. Dün işte karagözüm geliyoooo dedim ve çok yakışıklı bir karagöz çektim mesela :31: Mordoğan'da ev tutun bence, fiyatlar çok uygun. İnternetten bulabilirsiniz. Cicidir Mordoğanımız, sakin, temiz. İzmir'e de yakın. Oradan Çeşme'ye, Karaburun'a, Urla'ya, Sığacık'a falan rahat rahat gezersiniz. Geçen yaz bizim Marmaris taraftaki yazlık tamamlanmamıştı, işçilerle, ev yerleştirmekle uğraştık bütün yaz. O yüzden kankamlar gelemedi bize. Ev tuttular Mordoğan'da, zamanı gelince dilersen sana emlakçıyı öğrenirim.

kuzu gittim ben sağlık ocağına aşımı oldum. başta çok fena panik oldum acıyacak diye hafif bi sızlama oldu ilacı enjekte ederken sonra gecti. hemşire bi kaç gün kolun acıyabilir dedi ama şuan için birşey yok. kalbini dinlediler nabzını ölçtüler kiloma baktılar. nabzı 80 cıktı kalbi 147 cıktı yine kilo alarak 4 kilo olmuşum. sanırım artık spor da işe yaramıyor. haber veriyim dedim. korkulacak bir şey yok acımıyor yani :)) bir ay sonrasına aşı günü verdi.

Back
X