2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben de şimdi okuyım dedim ama gözlerim doldu sanırım akşam evde okuyabilicem :43:

evet duygulanmamak elde değil ben birde rüyamda dün gece bebeğim doğmuş gördüm 8 aylıkken ama çok sağlıklı emziriorum ayy nasıl bir duygu anlatamam

Benim eşim tam bi balık hastası:)
Dün sen balık tuttuk yazınca ona söyledim. Hemen nerde tutmuşlar söylesene diyor:1:
Akşam söylerim. Biz de bu yaz izmire doğru gitmeyi düşünüyoruz. Televizyonda görmüş, bi ilçesinde balık tutuyorlarmış. Orayı aklına koymuş:1::1:

Yaban tv de Cem Kaptan'ın programını izlediyse genelde Mordoğan'da tutuyor onlar. Karaburun'dan daha öncedir Mordoğan. Bir sor istersen Mordoğan mıymış? :40:

Yazın normalde diğer yazlıkta oluyoruz biz, Marmaris tarafta. Orada da var balık noktalarımız ama bu yaz sıkıntı olur bana, çünkü çok arı oluyor. Eşim dalıyor, ben oltayla. Ama artık zor dalar, dalsa da uzaklaşamaz, sık sık yoklar beni. :1: Olmadı balıkçı arkadaşlardan destek alacağız artık bu yaz.

Âmin canım inşallah..
Senin de mi tiroidin var bilmiyordum. Geçmiş olsun dicem ama eğer hamilelikten önce de varsa ömür boyu süren bir şey bu:) kaç mg kullanıyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım, hatta bebiş yapmamız yasaktı sonra değerlerim normale dönünce doktor amcası izin verdi o da hemen geliverdi :16:

Canım ben 50'lik kullanıyorum. Haftanın 3 günü günde 1 tane 4 günü 2 tane içiyorum. Senin nasıl?

Çok güzel ne iyi yapmışsınız , doğayla iç içe severim ben de :) bizim kaçacak yerimiz ancak annemler , orada da zaten deniz yok sadece bahçe içinde 2 katlı evleri var.

Olsun arkadaşım, şanslısın işte. Bahçe içinde ev bulak kolay mı bu zamanda? Annemlerin evi de bahçeli. Biz de her fırsatta gidiyoruz. Zaten kısmetse biz de doğumdan önce bahçeli eve taşınacağız. Annemlerin çaprazında bizim taşınacağımız ev. Çocuğumuz toprakla, denizle, köpeğimizle büyüsün istiyoruz nasipse. Biz doğa aşığıyız, umarız o da bizim gibi olur ve yaşayacak güzel bir dünya kalır çocuklarımıza.

Biz de yatak odasına park yatak alalım diyoruz. Doğum masraflarını atlatırız 1 yaşını doldurana kadar da odasını yaparız düzenleriz diye düşündük :) Mama sandalyesini, bebek arabasını doğumdan sonra alıcaz. Şimdi sadece park yatak ve salonda yanımızda olabilmesi için sallanan yer beşiklerinden alıcam:)
Senin dediğin gibi dolabını falan doğumdan sonra alırız artık odasını yapmaya başlayınca :))

Aynen bende öyle düşünüyorum , park yatak değilde güzel bir karyola alayım diyorum odama koyarım üzerine cibinlik mis gibi olur :) he birde sepet alırım oyuncak falan kayarım süslerim , 3 çekmeceli büyük şifonyerim var onuda kızıma tahsisi ederim , 1 yaşında da Rabbim izin verirse bebek odası değil çocuk odası yaparım nasılll ? :24:

Slm kizlar beni hatirladinizmi ben subat 21 de malesef bebegimi kaybettim ekim annesiydim şimdi yeniden hamileyim cok sukur aralik annesiyim :) :) :)

Ben geçen gün pazarda gördüm , çok hoşlardı :9: ama işte kumaşlarına güvenebilir miyiz ? orda biraz kararsızlık var

Arkadaşlar pazarlarda genelde ihraç fazlası ürünler oluyor. Bunların bir kısmı da üzerindeki kanserojen boyalar nedeniyle karşı tarafın satın almadığı ürünler oluyor. Bence az olsun öz olsun. Mümkün olduğunca organik ya da güvenilir markaları tercih etmeliyiz. 2 sene önce internetten Walt Disney'in ürünlerini almıştım. Üstelik güvenlik sertifikası da var. Ama bir yerde Walt Disney'in ürünlerinde, hatta Adidas ve Nike'ın ürünlerinde bile zararlı kimyasallar olduğu yazıyordu. Çok da yapabileceğimiz bir şey yok belki ama yine de pazardan almak içime sinmiyor. Yazık bebişlerimize, dünya artık ne kadar tehlikeli biz insanlar yüzünden :50:

Slm kizlar beni hatirladinizmi ben subat 21 de malesef bebegimi kaybettim ekim annesiydim şimdi yeniden hamileyim cok sukur aralik annesiyim :) :) :)

Aaaaa tebrik ederiiiiim, harika bir haber. Hayırlı, sağlıklı bir süreç diliyorum arkadaşım. :49:

Aaaaa tebrik ederiiiiim, harika bir haber. Hayırlı, sağlıklı bir süreç diliyorum arkadaşım. :49:
Tşk ederim canim insss bu saglikli gozukuyor cok sukur zaten dusugun sebebi yoktu normaldi herseyim Allah hayirlisini versin dr lar 2. Saglikli olur demisti dun 4+6 da bhcg 1240 cikti Allahim korusun seni bebişimm... dua edin kizlarr

Kızlar ben bugün bişey yaptımmm :61::61:

normalde doktor kontrolümüz mayısın 5'inde ama cinsiyet konusu eşimle benim kafamı çok meşgul ediyordu. bugün 15. haftamıza girdik artık bişeyler netleşmiştir ne duruyoruz diye eşiminde ısrarları sonucu bize yakın başka bi özel hastaneye gittim veeee %80 kızınız oluyor dedi ben şaşırdım :53: eşim havalara uçtu :119::119::119:

10 gün sonra gelmiş olsaydın %100 derdim ama bence yine yanılmam dedi doktor sanırım bizimde prensesimiz geliyorrrrrr :52::52::52:

merhaba annişler, hayırlı cumalar. Bu ara inanılmaz duygusal,agresif, alıngan,sinirli biri oldum çıktım:( 31 yaşındayım bu yaşıma kadar ağlamadığım kadar ağlıyorum. reklamlara bile ağlıyorum düşünün işte:) buluttan nem kapıyorum,çevremdekiler nazımla oynamak zorunda kalıyor hep. iş yerimde de abartıyorum her şeyi. eskiden kafama takmadığım her şeyi fazlasıyla kafama takıyorum. eşim sürekli ders çalışıyor,çok yoğun. anlıyorum onu. ama azcık bizimle ilgilenmese istemiyor bebişimizi sanırım diye düşünmeye başlıyorum:( az evvel anne olamayanların yazdıklarını okudum yine ağladım:( offf nolacak bu halim? ne zaman geçer? sizde de var mı böyle durumlar. çok iyiydim ya son 2 hafta ben ben değilim sanki:( normalde sivri,inatçı,ağlamayan ben oto kuşa ağlıyorum, herkes şokta:)) off geçsin bu duygusal bunalımlar:(

Yaban tv de Cem Kaptan'ın programını izlediyse genelde Mordoğan'da tutuyor onlar. Karaburun'dan daha öncedir Mordoğan. Bir sor istersen Mordoğan mıymış? :40:

Yazın normalde diğer yazlıkta oluyoruz biz, Marmaris tarafta. Orada da var balık noktalarımız ama bu yaz sıkıntı olur bana, çünkü çok arı oluyor. Eşim dalıyor, ben oltayla. Ama artık zor dalar, dalsa da uzaklaşamaz, sık sık yoklar beni. :1: Olmadı balıkçı arkadaşlardan destek alacağız artık bu yaz.

İnanmıyorum ya nasıl da bildin :)))
Aradım sordum mordoğan mı diye. Evet dedi :))) yaban tvde görmüş :)))))))))
Bir de sor bakalım mordoğanda dügzün pansiyonlar var mı? Fiyatları nasıl? diye sordu... :)

evet canım, hatta bebiş yapmamız yasaktı sonra değerlerim normale dönünce doktor amcası izin verdi o da hemen geliverdi :16:

Canım ben 50'lik kullanıyorum. Haftanın 3 günü günde 1 tane 4 günü 2 tane içiyorum. Senin nasıl?

Ben de değerlerim normale dönünce bebek yapma çalışmalarına başladık. İlk ay olmadı. İkinci ayda oldu çok şükür :) İlk ayda olsaydı eylülün başında doğum yapacaktım :))) Kısmet artık :)

Ben de 25 mg kullanıyorum. Her gün bir buçuk alıyorum. Bu aya kadar yetiyordu. Şimdi sonuçlarımı bekliyorum. Bakalım hala yetiyor mu?

Bi de sana şunu sorucam. Kanını sabah mı veriyorsun? Mesela gün içerisinde yetiyor mu bize bu ilaç? Bunu nasıl bilicez ki. Ben bu yüzden dün öğleden sonra verdim. Bakalım ne çıkacak.. Sonuçta bize ertesi güne kadar yetmesi lazım bu ilacın...

Ben de değerlerim normale dönünce bebek yapma çalışmalarına başladık. İlk ay olmadı. İkinci ayda oldu çok şükür :) İlk ayda olsaydı eylülün başında doğum yapacaktım :))) Kısmet artık :)

Ben de 25 mg kullanıyorum. Her gün bir buçuk alıyorum. Bu aya kadar yetiyordu. Şimdi sonuçlarımı bekliyorum. Bakalım hala yetiyor mu?

Bi de sana şunu sorucam. Kanını sabah mı veriyorsun? Mesela gün içerisinde yetiyor mu bize bu ilaç? Bunu nasıl bilicez ki. Ben bu yüzden dün öğleden sonra verdim. Bakalım ne çıkacak.. Sonuçta bize ertesi güne kadar yetmesi lazım bu ilacın...

merhaba canım benim de tiroid yüksek çıktı yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum ilaç haftaiçi 50lik hafta sonu 75lik içiyorum ben
dün sabah ac karnına ilacı almadan yaptırdım testi 3.67 ye düşmüş değerim komtrolüm haftaya, referans aralığında bir değer ama 2.5 inmesi gerekiyormuş demişti doktor sizde de öyle mi acaba merak ettim

Aynen bende öyle düşünüyorum , park yatak değilde güzel bir karyola alayım diyorum odama koyarım üzerine cibinlik mis gibi olur :) he birde sepet alırım oyuncak falan kayarım süslerim , 3 çekmeceli büyük şifonyerim var onuda kızıma tahsisi ederim , 1 yaşında da Rabbim izin verirse bebek odası değil çocuk odası yaparım nasılll ? :24:

Aynı fikirdeyiz canım :)
Benimkinin arabaları var :) Hiç ortada yokken babası almıştı :))) Ama alırız yine bi sürü şeyler :)Sen kız annesisin artık bebeklerin eksik olmaz :)))))))
Aynen 1 yaşında çocuk odamızı ayarlamış oluruz. Odasına geçiririz artık :)))))

Back
X